תודה אהובתי יצא מווווש
H hen love noli New member 13/5/07 #33 מזמינה =P את מעצבת יפה מאוד.. עם התמונה שחורה מדי תגידי אני ישלח לך תמונה יותר בהירה תכתבי לי חנו'ש צבעים תעשי מה שבאלך תודה מאמי
מזמינה =P את מעצבת יפה מאוד.. עם התמונה שחורה מדי תגידי אני ישלח לך תמונה יותר בהירה תכתבי לי חנו'ש צבעים תעשי מה שבאלך תודה מאמי
M MaStuLa76 New member 13/5/07 #37 ../images/Emo203.gifחן ? אני עכשיו הולכת לאכול ואז לחברה , אז אני יעשה לך בערב . (=
M MaStuLa76 New member 14/5/07 #53 ../images/Emo203.gifמוכן [: בגלל שהתמונה ע נ ק י ת?! הקטנתי .. אז זה יצא מטושטש .... |: שעה ישבתי על זה \:
../images/Emo203.gifמוכן [: בגלל שהתמונה ע נ ק י ת?! הקטנתי .. אז זה יצא מטושטש .... |: שעה ישבתי על זה \:
H hen love noli New member 15/5/07 #56 יאא איזהה יאפפההה : ]]]]]]]] א ה ב ת י אפשר עוד אחד?! כנסי אלי דקה : 323004180 התמונה גדולה מדי אני ישלח לך באיסיי תוודהה כפרהה 3#>
יאא איזהה יאפפההה : ]]]]]]]] א ה ב ת י אפשר עוד אחד?! כנסי אלי דקה : 323004180 התמונה גדולה מדי אני ישלח לך באיסיי תוודהה כפרהה 3#>
א אוראלוש5 New member 13/5/07 #38 ../images/Emo210.gif גם אני רוצצה גם אני D: חיחי תרשמי אוראל את מעצצבת מהמם!
א אוראלוש5 New member 14/5/07 #55 ../images/Emo210.gif יאאא אזה מעללףףף אני מזמינה עוד אחדד! תודה תודה תודה תודה כפרהה שללי 33>
M MaStuLa76 New member 14/5/07 #47 ../images/Emo203.gifבנות ? ניראה לי שאני יעשה יותר מאוחר , פשוט חזרתי מחברה ואני עייפה מאד. ואין לי כ"כ ראש לזה . אבל אני יעשה , עם קצת סבלנות .
../images/Emo203.gifבנות ? ניראה לי שאני יעשה יותר מאוחר , פשוט חזרתי מחברה ואני עייפה מאד. ואין לי כ"כ ראש לזה . אבל אני יעשה , עם קצת סבלנות .
ס סתוונית סנדלר New member 14/5/07 #52 איי וואנט שרשר [; אעאעאעאעאע , את מעצבת מהמם ! * הייתי חייבת לציין , אין עלייך PP: * אממממ ,,, ועכשיו בנוגע לחתימהמה [: אני רוצה בבקשה - תרשמי , " ש"ס לנצח " ואני סומכת עלייך בנוגע לעיצוב , ותמקדי אותי ואת פולה P: תודה מראש + __ +
איי וואנט שרשר [; אעאעאעאעאע , את מעצבת מהמם ! * הייתי חייבת לציין , אין עלייך PP: * אממממ ,,, ועכשיו בנוגע לחתימהמה [: אני רוצה בבקשה - תרשמי , " ש"ס לנצח " ואני סומכת עלייך בנוגע לעיצוב , ותמקדי אותי ואת פולה P: תודה מראש + __ +