תגיד לי

../images/Emo203.gifתגיד לי

תגיד לי שאתה אוהב, אל תחסיר מילה בשומעי קולך ליבי מחסיר פעימה משתוקקת למגע ידך, כחול מבטך תגיד לי שאותי אתה חסר שאת אהבתי נוצר זוכר מצטנפת בזרועותייך שערותיי על פנייך צחוקי מתמזג בצחוקך בנשימה אחת עמוקה. תגיד לי שטרם כבתה האהבה איש ואישה מאירים כלהבה מאוחדים מחוברים בנשמה. תגיד לי אותי נושא כמזוודה מלאה בחוויות, תקוות אל חוף מבטחים מפליגות שירי אהבה מזמרות, משוררות תגיד לי שאתה רואה את האור בראש המגדלור. תגיד לי...אל תחסיר מילה.

יערית 1

New member
להגיד לך../images/Emo20.gif

להגיד לך, גם אם נסתר המחר ודומה כי צלילים ענוגים נדמו נשמתי כלואה בנפשך, נוגעת בך ממרחקים. להגיד לך, גם אם בחוץ סערה נושבת אני פה, עליך חושבת מתלקחת באש תאוותי, פורשת אליך כמיהתי. להגיד לך, נגיעותיך בתוכי חקוקות, זכר מגע שפתותיך בשפתותיי כאש יוקדת מרעידה נימי גופי בניצוצות של תשוקה, באהבה. להגיד לך, דמעתך פצעה את ליבי עוד ליבך פועם בקרבי, ניגון אהבתי לא תם.

../images/Emo140.gifוואו- יערית

היתי חייבת להגיב לך הגדת מילים- בי הם נוגעים ותודותיי לך נתונים אהבתי.

שמים1

New member
אמרתי לך ../images/Emo79.gif

אמרתי לך שגורלי רקום בגורלך כחוטי זהב שזורים שתי וערב. כיין ישן נושן אני משתבחת אליך פרי הילולי תוסס אליך בבועות של ערגה. אמרתי לך שנעימים לי מחמדיך ניצוץ ליבך נושק לטיפות הטל שבנפשי פרושה לפניך רכה ואוהבת לוכדת רסיסי אהבתך בתוכי.

יערית 1

New member
רסיסים../images/Emo20.gif

נשמתך לכודה באהבתי משתלחת בשבילים יוקדים המבהיקים בתשוקה רקומים בעדנה. ואני - חורטת בליבי אהבתך שהתנפצה לאלפי רסיסים בנתיבים אסורים שניצתו בעת כיסופים וסער.

odo13z

New member
אימרי לי....../images/Emo66.gif

אימרי לי...שקרים מתוקים.... "אוהבת"... לחשי באזני מילות זימה בקול צרוד מתשוקה.... חבקי בכל הכוח.... תחרשי גבי החשוף בצפורנייך..... נעצי שינייך בצווארי... שתי את דמי. שתי את כולי. שימי אותי חותם. היי שלי......

לחשתי לך

מילים של תשוקה ליטפתי גבך באהבה חיבקתי, נצמדתי בחוזקה ואז נאלמתי כי היתי עסוקה במעשה האהבה.

odo13z

New member
מחר......

מחר....יגיעו כל השאלות על תשובתן ייעלם הספק הירוק.....יהיה לצהוב האולי....יהיה לוודאי תיפולנה חומות המבצר תיכנע יריחו שליחו של משה יאדים את חרבו. מחר.... ואת....עסוקה במעשה האהבה.....:)

מחר

אזרום כמימי הנהר אצבע בצבעים זוהרים אזמר השירים אכנס להיכל אתבצר אייחל למחר.

שמים1

New member
אומרת ...

לרקוד איתך ריקוד של מילים לצרוח מתוך הנפש את כל המהווים . כמו חתולה לילל בפינוק מתמשך ללקק אותך לאט לנשום אותך עמוק. לאמר לך שקרים מתוקים כמו טעם שוקולד תות הנימוך על שפתיים הנמס על שדיים החותם אותך יוקד אל תוכי .

odo13z

New member
אימרי.....

ריקדי.... את ריקוד השקרים חישפי בפניי מאוויים... אימרי כי אוהבת... גם אם אינך..... ( אגב.... החוטיני....עוד מעט נופל ממך...) קמרי את גבך כמו חתולה.... לקקי את התות בשקיקה..... אך אחת ממך אבקש... צעקי באזניי בקול רם....בכוח... שאשמע.... אביונתך.....

למעלה