שלישי חגיגה !

m i c k e y 15

New member
לא הלכתי לביצפררררר ואואו

כי כי הייתי אמורה לבוא היום לשעה אחת בלבד....היסטוריה
ואמא לא סידרה לי שעון כמו שהיא הבטיחה אז..אמ אשמתה
קיצר אני פה משתעממת..אולי אלך היום לאסוף תמשכורת XD ואת הנעליים השקסיות שלי מסקטור..... איזה גשם היה אתמולללללל ואוא

hadarinke

New member
3 ימים טו דה ביג דיי!!!../images/Emo65.gif

קמתי לצליליי כרסום הגרביים שלי(איי איי איי הכלבה הזאת)... שתיתי ועוד מעט(5) יש לי צופים:) ופתחנו קורס!! האהא ~קורס~איתן

Over My Head

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

מסכנות הגרביים שלך
ומה זה אומר שפתחתם קורס? זה קורס הדרכה?

hadarinke

New member
יואו אני כלכך טפשה!!

שחכתי לסגור את החלונות בחדר ארונות שלי והכל רטוב ומלא מים!!! בלעעלעעל!!

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifחגיגה? יא רייט.../images/Emo69.gif

אני הולכת לעבודה עכשיו, בגשם. וזה לשבת מ4 עד 10 ולטלפן לאנשים, האוזניים כואבות, הגרון כואב, כל הזמן מלחיצים אבל, כסף. ואין לי כוח. ממש אין לי כוח. ומחר הייתי אמורה להסתפר אבל הספרית ביטלה, אני מבינה אותה > < "

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיום כיפי <:

איזה יום נחמד היה היום <: לחברה שלי היה יומולדת הבאנו לה איזה 100 בלונים, איך היא שמחה <: אחרכך היו שיעורים קורעיםXDDDDD אחרכך בהפסקה בין השיעור החמישי לשישי אני ו2 חברות העלנו נוסטלגיות והתחלנו לשיר שירים של קטנטנות והמורדים פתאום כל הכיתה הצטרפה זה היה קורעXDDDDDD עודמעט משחק <: נגד רעננה, אמן ננצח
בערב מסעדה לכבוד היומולדת שלה <:

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifאומייגאד../images/Emo7.gif

יצאתי עם הכלב שלי משוחרר בגלל שהוא לא תוקף כבר חתולים וכלבים [החגורה ביד שלי].. קיצר, איזו ילדה באה עם הכלבה מעבר לסיבוב אז תפסתי אותו ברצועה, ואז מעבר לסיבוב גר כלב זאב ענק.. והשער היה פתוח.. והזאב הזה פשוט קפץ עליו והתחיל לנשוך אותו ופשוט היה עליו וקרע אותו, ואני כולי צורחת "אומייגאדדד" ותופסת בכלב זאב ומושכת לו את הפרווה והעור ומצליפה או עם החגורה והוא לא עוזב אותו והילדה הזאת הסתכלה עלי והסתכלי עליה במין מבט כזה מיואש.. אז התחלתי ממש לצעוק ולבכות כי לא היה לי מושג מה לעשות, אז אחד השכנים יצא, וניסה להפריד אותם, והוא אמר לי לרוץ לקרוא לבעלים של הכלב זאב.. אז רצתי ודפקתי בדלת כולי בהיסטריה בוכה, ואז הבעלים יצאו והוא לקח אותו והתנצל וזה.. אז ניסיתי לקחת את דוב [הכלב שלי] הביתה והוא כל הזמן נפל, וירד לו דם מהפה, והוא פשוט נפל ולא הצליח לקום... אז רצתי הביתה לקרוא לאמא ונסענו להביא אותו.. והוא היה שם כ"כ חסר אונים.. היצור הענק הזה היה שם עליו... וירד גשם.. והכל היה כזה.. רע... אין לי מושג מה הייתי עושה אם השכן ההוא לא היה יוצא.. עכשיו הוא שוכב בבית, הוא לא פצוע משהו נורא, אבל הבעיה היא שהוא היה חולה עם לפני זה, יש לו איזו בעיה בפרקים, אז כ"כ הרבה מאמץ היה עליו, ועכשיו הוא פשוט חצי מת והוא לא יכול לזוז ולא כלום... לפחות הוא הרוויח שוקולד... זה היה אחד הדברים היותר מלחיצים שקרו לי... אני עדיין בוכה...

Over My Head

New member
אוי../images/Emo23.gifשמש|

העיקר שהוא בסדר. אבל אני חושבת שאת צריכה לדבר עם מישהו שיחה רצינית כזאת כי זה נשמע כאילו שאת בטרואמה(זה גם סביר שתהיי במצב כזה אחרי מה שראית). איזה מסכן
.אבל אל תדאגי, אם המצב שלו לא כזה גרוע הוא יהיה בסדר תוך זמן קצר. שולחת לך
ענק ו
.

shiratel

New member
יאאאא../images/Emo7.gif כלבלב מסכן../images/Emo7.gif

מחר על הבוקר קחו אותו לוטרינר... מסכנצ'יק... אלוהים ישמור
ואיזה מטומטמת הילדה... מה היא עומדת ובוהה בך?! לא יכלה לרוץ לקרוא לבעלים של הכלב בעצמה?! שיהיה בריא הכלב... אני מקווה שהוא יחלים.
לא יכולה לשמוע על חיות (בעיקר כלבים) שסובלות

Black Jane

New member
אל תבכי../images/Emo201.gif

קרה לי מקרה דומה עם הכלבה שלי, אנחנו לקחנו אותה לרופא כי גם היה לה פצע פתוח...
אז קודם כל - תזכירי שהנה, זה עבר, ועכשיו, לכי וחבקי את הכלב שלך :) [למרות שבטח כבר עשית את זה 100 פעמיים ב5 דקות האחרונות. זה מה שהיה איתי
]

moruush

New member
../images/Emo90.gifלמרות שכבר הבאתי לך חיבוקים..

הנה עוד כמה
חיבוק
חיבוק
חיבוק|. אם את צריכה משהו אני פה

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifועכשיו הוא אפילו לא יכול לקום לצאת לטיו

+ל הוא נפל לי באמצע המדרגות והייתי צריכה להרים אותו מדרגה מדרגה למעלה.. =\ הוא כ"כ אומלל...
שמנו לו סדין למטה [כדי שלא יצטרך לעלות את המדרגות כל פעם] וסידרנו לו שם אוכל וזה, ודזימי, [החתול שלנו] דואג לו ויושב לידו, והוא בקושי מילל [הוא בד"כ מילל כל הזמן], הוא מקודם ליקק לדוב את הרגל הכואבת וכמעט בכיתי... ומחר הוטירינרית שלנו עובדת רק מ9:00 עד 12:00, אז אני לא יכולה לעזור לאמא לקחת אותו אליה [אני בבי"ס], ואני לא יודעת איך היא תסתדר בלהעלות אותו לאוטו ולהוריד אותו.. אוף.. אם רק הייתי הולכת בטיול הזה לכיוון השני כל זה לא היה קורה

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo24.gif אני כל כך מבינה אותךך!

אני מרגישה נורא פשוט נורא כשהכלבה שלי משתחרתת מהקולר [זה קורה
] ורצה אחרי מכוניות. מקווה שירגיש יותר טוב

MispIaced

New member
שתי קוביות יכולות לגרום

לבעיות רציניות בכליות, ולשיתוק זמני ברגליים האחוריות.

למעלה