../images/Emo72.gifאומייגאד../images/Emo7.gif
יצאתי עם הכלב שלי משוחרר בגלל שהוא לא תוקף כבר חתולים וכלבים [החגורה ביד שלי].. קיצר, איזו ילדה באה עם הכלבה מעבר לסיבוב אז תפסתי אותו ברצועה, ואז מעבר לסיבוב גר כלב זאב ענק.. והשער היה פתוח.. והזאב הזה פשוט קפץ עליו והתחיל לנשוך אותו ופשוט היה עליו וקרע אותו, ואני כולי צורחת "אומייגאדדד" ותופסת בכלב זאב ומושכת לו את הפרווה והעור ומצליפה או עם החגורה והוא לא עוזב אותו והילדה הזאת הסתכלה עלי והסתכלי עליה במין מבט כזה מיואש.. אז התחלתי ממש לצעוק ולבכות כי לא היה לי מושג מה לעשות, אז אחד השכנים יצא, וניסה להפריד אותם, והוא אמר לי לרוץ לקרוא לבעלים של הכלב זאב.. אז רצתי ודפקתי בדלת כולי בהיסטריה בוכה, ואז הבעלים יצאו והוא לקח אותו והתנצל וזה.. אז ניסיתי לקחת את דוב [הכלב שלי] הביתה והוא כל הזמן נפל, וירד לו דם מהפה, והוא פשוט נפל ולא הצליח לקום... אז רצתי הביתה לקרוא לאמא ונסענו להביא אותו.. והוא היה שם כ"כ חסר אונים.. היצור הענק הזה היה שם עליו... וירד גשם.. והכל היה כזה.. רע... אין לי מושג מה הייתי עושה אם השכן ההוא לא היה יוצא.. עכשיו הוא שוכב בבית, הוא לא פצוע משהו נורא, אבל הבעיה היא שהוא היה חולה עם לפני זה, יש לו איזו בעיה בפרקים, אז כ"כ הרבה מאמץ היה עליו, ועכשיו הוא פשוט חצי מת והוא לא יכול לזוז ולא כלום... לפחות הוא הרוויח שוקולד... זה היה אחד הדברים היותר מלחיצים שקרו לי... אני עדיין בוכה...