שירי השבוע

The Girl Who

New member
../images/Emo203.gifשירי השבוע../images/Emo203.gif

1. אלבום השבוע של טראוויס? 2. שיר השבוע של טראוויס? 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? 4. שיר השבוע לא של טראוויס? 5. זמר השבוע? 6. זמרת השבוע? 7. להקת השבוע? 8.שיר שריגש אותי השבוע? 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? 10. שיר שעצבן אותי השבוע?

uriko

New member
אוקיי זה השבוע שלי

1. 12memories 2. selfish jean (acoustic on Virgin Radio Zoo Session 3. Paul mcCartney - Memory almost full 4. Paul mcCartney - Mister Bellamy 5. Paul McCartney 6. לא שמעתי זמרת מעניינת השבוע 7.Brinkman 8. Brinkman - Single Life 9. Brinkman - Single Life 10.כל מה שיש בגלגל"צ חוץ ממה שאני אוהב

The Girl Who

New member
השירים שלי

1. אלבום השבוע של טראוויס? TBWNN 2. שיר השבוע של טראוויס? Eyes Wide Open, בסים מעולים בשיר. 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? A Silver Mt. Zion, He Has Left Us Alone But Shafts Of Light Sometimes Grace The Corner Of Our Rooms 4. שיר השבוע לא של טראוויס? 13Angels Standing Guard 'Round the Side of Your Bed 5. זמר השבוע? Rufus WainWright 6. זמרת השבוע? 7. להקת השבוע? A Silver Mt. Zion 8.שיר שריגש אותי השבוע? 13Angels Standing Guard 'Round the Side of Your Bed 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? Going to a town, rufus wainwright 10. שיר שעצבן אותי השבוע? יותר מדי שירים...

למעלה