שאלות שהתפזרו

מאמוצקה

New member
ויטמין D בהריון

שלום לכם, מקווה שתוכלו לעזור לי. עוד לפני שנכנסתי להריון קבלתי מהרופאת משפחה ויטמין D 400- לא היה לי חוסר, אך היו לי כאבי פרקים בלתי מוסברים. תוך כדי נכנסתי להריון ובשליש הראשון המשכתי לקחת את התוסף באופן יומיומי,עד שהפסקתי, גם בעקבות בוא השמש. היום נתקלתי בידיעה על עודף ויטמין D העלולה לגרום לנזקים, ושהכמות היומית המומלצת היא 200... האם יש מצב שנגרם נזק לעובר? האם יש דרך לדעת? באולטראסאונד הכל תקין... אגב, אני מרגישה טוב ולא חוויתי סרחורות,הקאות וכ"ו. מקווה שתוכלו להרגיע - ותודה בכל אופן....

קרקפת מגרדת מאוד עם קשקשים גדולים והתקלפויות

של עור הקרקפת - מה ניתן לעשות נגד זה? אשמח על מתן תשובות מהמטפלים הנכבדים בפורום.

Fistandantilos

New member
אקנה

שלום רב, אחי הקטן בן 15, סובל נורא מפצעי בגרות, והוא החליט שהוא רוצה להשתמש "כמו כל חבריו" בראקוטן(מי שלא מכיר תרופה המבוססת על ויטמין A המונעת מהבלוטות ליצר את החלב שגורם לפצעים). בתור אחד שהשתמש בתרופה בסוף גיל ההתבגרות - כיתה י"ב ונפטר כך כמעט מכל הפצעים עד סוף גיל ההתבגרות(מה שאצלי המצב היה הרבה יותר חמור ומוגלתי) איני יודע מה לעשות(אני חושש שאולי התרופה גרמה לנזקים אחרים). אחי הקטן מלא בפצעים ברב פניו אמנם לא מוגלתיים ובולטים, אך עדיין הרבה פצעים. אני מבין לליבו שכן כמות כה גדולה של פצעים פוגעת בדימוי העצמי והבטחון ואני דואג לו מאוד. אשמח להמלצותיכם ונסיונכם.

itziccoh

New member
מהי cilantro והייכן ניתן להשיג

שלום, אני סובל מרמה גבוה של מתכות ובבירור שעשיתי הבנתי שצמח ה - cilantro מנקה מתכות. הבנתי שה-cilantro הוא סוג של כוסברה אבל לא בדיוק זו שנמכרת בסופר. שאלתי מהי בדיוק ה-cilantro ואיכן ניתן להשיג, מומלץ טרייה. תודה

הראלה ג

New member
המלצות ללימודי נטורפתיה

שלום,רציתי לבקש המלצות היכן כדי ללמוד נטורפתיה? ובנוסף מי שסיים את הלימודים וקיבל תעודה,רציתי לדעת האם חוסר התואר מהווה בעיה בהשתלבות בשוק העבודה?

ציפורניים

לאחרונה יש לי נסיגה בציפורניים של הידים..זה גורם לי לפחדים כאילו שהציפורנים עוד מאט יפלו לגמריי .למי שיש מוסג מימה זה שיכתוב לי בבקשה

צריכה המלצה על מדקר באזור ת"א

שלום, אשמח לקבל המלצה למדקר לאזור ת"א. עם התמחות (אם יש דבר כזה) בטיפול בבעיות בדרכי השתן. תודה מראש

shirish11

New member
D הריון

היי בגל מולטי ויטמין לנשים הרות ישנה כמות יפה ומכובדת של ויט' D מפני הצורך המוגבר לכך , מה גם שלא ראיתי חקרים המדברים על מינון זה אלא בכמות ממש גבוהה - 2000 IU ומעלה ולתקופה ארוכה היכולים להיות מסוכנים . שיהיה המשך הריון נעים ובמז"ט.

yoelnd

New member
שיטה?

היי ישנם כמה שיטות הנוגעות במגע פיזי בלסת והפנים (אם כי לא הכי נעים שבעולם....) המביאים לשיחרור ואיזון הלסת כגון: NST - בואן בשלב בסיסי ומתקדם וכן CST - קרניאל סקראל תרפי בשלב מתקדם. אני משוכנע שיש עוד ... בבריאות טובה!

למעלה