תשובות וכאלה
שם: יעל ניקניים בנט: ווינגז, Winjezz, מצלמת ברצינות שמות חיבה וכינויים למיניהם: יעלי, דודה, פוצה, שם המשפחה שלי
סרט אהוב: אין ממש המשקה האהוב עליי: מים חטיף אהוב: דובונים הממתק הכי טעים שיש: שוקולד וזה
מאכל אהוב: משתנה מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? שילוב של שני השמות של הסוסים הראשונים שלי, ווינדי וג'ז (בלי " ' ", כי תפוז לא מאשר
). מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: לא יודעת שיר אהוב במיוחד: בא בתקופות, כל פעם מתחברת לשיר אחר (ו"אהוב" זו לא המילה פה, בשבילי). צבע אהוב: כתום, אדום, כחול וסגול. מספר מזל: לא מספר מזל, אבל אהוב - 19. מקום מועדף בבית: החדר שלי איפה אני רוצה להיות עכשיו: אצל הסוסה שלי עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: עם הסוסה שלי
ועוד חברה טובה. הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: ידחו לי את הגיוס בזמן האחרון היה לי מצב רוח: רע מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: אוף
שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: משתנה פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: המון, לעשות רשימה? פורומים שאני כותב/ת בהם: האנטומיה של גריי, בין תיכון לצבא, מייפל סטורי, רוכבים צעירים, חתולים (מידי פעם), כלבים (מידי פעם), סקרים ושאלונים. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: בע"ח, מוסיקה, שקט, חברים, צילום שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: מצלמה, אוכל-מים וסירה. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? אלבומי תמונות יקרים ואת המצלמה שלי. יש חבר/ה? לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? לא, סביר להניח שכבר אתגייס מה אתה מתכנן לעשות בחופש? להתכונן נפשית לגיוס מוזיקה שאתם הכי אוהבים: משתנה זמר/ת אהוב/ה: Fiona Apple, Tori Amos, Joni Mitchell. להקה: אין ממש אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? תלוי כמה קר עונה שאני הכי אוהב/ת: אביב דבר שאני בחיים לא אעשה: אתעלל בבע"ח. פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: רק באוזניים, בעבר (חורים סטנדרטיים). מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: לא יודעת, אחשוב על זה כשאהיה גדולה. דמות דיסני אהובה: קשה! בטח מושו או משהו
האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: יש כמה מודל החיקוי שלי: עמית הסגנון לבוש שלי: מה שנראה לי הייתי רוצה שיקראו לי: יעל אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו:
כמה זמן אני בפורום: לסירוגין, לפחות שנתיים. כל הניקים שהיו לי בתפוז: זה היחיד שאני כותבת בו באופן קבוע. האייסיקיו שלי: המממ מסנג'ר:
מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: בשר, עוף ודגים. ארץ אהובה: לא הייתי במספיק כדי להחליט מקצוע אהוב בבית ספר: אהבתי תקשורת, כשלמדתי. מה שלומך? יהיה בסדר אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: לוליטה יש לי אוסף של: תמונות על המחשב?
מה אני עושה כשמשעמם לי? שומעת מוסיקה, גולשת באינטרנט, קוראת. אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? אנשים שאני מכירה, בד"כ. ספרו לי בדיחה: אין לי אחת טובה. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: תמונה של 70X50 שצילמתי ופיתחתי
סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: מרקו, נילס את/ה אדם רציני בד"כ? כן האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא חולשה: כאב הפחד הגדול ביותר: לאבד שליטה חג מועדף: חנוכה בטח אני מתגעגע/ת ל: ילדות תכונות טובות שיש בי: נאמנה, רגישה תכונות רעות שיש בי: קנאית, חסרת ביטחון עצמי התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: יש המון אני מזל: דגים הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: עיניים דברים שמכעיסים אותי: התעללות, שקרים, בגידות, צביעות דברים שאני שונא/ת: כאב, רוע, צביעות הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: היו כמה מוטו בחיים: אם לא היו לנו רגעים רעים, לא היינו מעריכים את הטובים. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: הסוסה שלי והמכירה שלה
יש לי מזל כי: יש מסביבי אנשים שאכפת להם ממני. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: עיניים האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: אף לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? לא כ"כ מכירה אנשים פה
שם: יעל ניקניים בנט: ווינגז, Winjezz, מצלמת ברצינות שמות חיבה וכינויים למיניהם: יעלי, דודה, פוצה, שם המשפחה שלי