שאלוני

../images/Emo203.gifשאלוני

שם: ניקניים בנט: שמות חיבה וכינויים למיניהם: סרט אהוב: המשקה האהוב עליי: חטיף אהוב: הממתק הכי טעים שיש: מאכל אהוב: מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: שיר אהוב במיוחד: צבע אהוב: מספר מזל: מקום מועדף בבית: איפה אני רוצה להיות עכשיו: עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: בזמן האחרון היה לי מצב רוח: מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: פורומים שאני כותב/ת בהם: חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? יש חבר/ה? אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? מה אתה מתכנן לעשות בחופש? מוזיקה שאתם הכי אוהבים: זמר/ת אהוב/ה: להקה: אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? עונה שאני הכי אוהב/ת: בר שאני בחיים לא אעשה: פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: דמות דיסני אהובה: האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: מודל החיקוי שלי: הסגנון לבוש שלי: הייתי רוצה שיקראו לי: אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: כמה זמן אני בפורום: כל הניקים שהיו לי בתפוז: האייסיקיו שלי: מסנג'ר: מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: ארץ אהובה: מקצוע אהוב בבית ספר: מה שלומך? אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: יש לי אוסף של: מה אני עושה כשמשעמם לי? אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? ספרו לי בדיחה: הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: את/ה אדם רציני בד"כ? האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? חולשה: הפחד הגדול ביותר: חג מועדף: אני מתגעגע/ת ל: תכונות טובות שיש בי: תכונות רעות שיש בי: התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: אני מזל: הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: דברים שמכעסים אותי: דברים שאני שונא/ת: הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: מוטו בחיים: דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: יש לי מזל כי: האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור?

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif משעמם ליT_________T

שם: עירית ניקניים בנט: רית? שמות חיבה וכינויים למיניהם:רית, ריתה פיתה, עירה, עיריקה, אירנלד, אני יודעת מה עוד XD" סרט אהוב: אין.. המשקה האהוב עליי: מיץ מנגו~ חטיף אהוב: ביסלי הממתק הכי טעים שיש: שוקולד#$^ מאכל אהוב: ניוקיס מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? IRIT זה עירית השם שלי, 94 זו השנה שבה נולדתי, פשוט לא? מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: LOVE AND LET DIE שיר אהוב במיוחד: מלא >< בעיקר עצובים כמו LIVE AND LET DIE, THE PRETENDER, WISH YOU WERE HERE, I DONT WANT TO MISS A THING צבע אהוב: צהוב מספר מזל: 2 מקום מועדף בבית: הכל P: איפה אני רוצה להיות עכשיו: מקום עם אנשים שאני אוהבת עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: אנשים שאני אוהבת? הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: יבטלו את השנת לימודים בזמן האחרון היה לי מצב רוח: רע מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: ווירד, הזוי שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: האד אנד שולדרס.. נו זה נגד הקשקשים.. פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: מכ"ר, א"א, אגדת רוק פורומים שאני כותב/ת בהם: כאן וטינאיג'רס חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: מוזיקה, אוכל, חברים, משפחה, צילום שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: מצלמה, מחשב עם חיבור לאינטרנט, חברים ומשפחה תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? מצלמהכסףפלאפון יש חבר/ה? לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? אם יהיה כזה, בכיף. מה אתה מתכנן לעשות בחופש? יש לי עכשיו XD מוזיקה שאתם הכי אוהבים: רוק אלטרנטיבי, פרוגרסיבי, מטאל בלי הרבה גראולים, כבד, פאנק, פופ שנות ה60, קאנטרי XD זמר/ת אהוב/ה: - להקה: מלאמלאמלא אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף
בר שאני בחיים לא אעשה: אעשן,קעקוע, פרסינגים שהם לא באוזניים - וגם באוזניים לא רוצה עוד פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: לוב בכל אוזן, הכי רגיל שיש מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: אולי צלמת פאפרצי, מי יודע
דמות דיסני אהובה: פיטרפן האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: יש מלא >< מודל החיקוי שלי: משפחה וחברים הסגנון לבוש שלי: נוח וגדול הייתי רוצה שיקראו לי: נוגה/נועה אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: פיטרפן. ושיהפוך אותי גם לאחת שלא מתבגרת כמה זמן אני בפורום: בינואר שנה
כל הניקים שהיו לי בתפוז: מי זוכר?>< האייסיקיו שלי: איכ מסנג'ר: [email protected] מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: פלפלים! איכסס ארץ אהובה: בוליביה מקצוע אהוב בבית ספר: מתמטיקה
מה שלומך? לא משהו אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: לא רוצה יש לי אוסף של: כפתורים,כסף,מדבקות, פו הדובים, ביצות הפתעה של קינדר
מה אני עושה כשמשעמם לי? משתעממת אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?יאפ ספרו לי בדיחה: חברה: "אפשר נוטלה?P:" אני: "לא זה לא עובד" תגידו לי אם זה לא מצחיק XD" הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: האוספים והחדר עצמו סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: תמיד D: בעיקר ארתור, בננות בפיג'מות
, פרפר נחמדXD, הדרדסים, ספונג' בוב, פוקימוןדיג'ימון וכל התוכניות המפגרות האלו מלא >< את/ה אדם רציני בד"כ? לא XD האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא! חולשה: לנעליים
הפחד הגדול ביותר: בדידות חג מועדף: חנוכה
אני מתגעגע/ת ל: כרמי /: ומשפחה. וכמעט לכולם >: תכונות טובות שיש בי: הממ לא צבועה? תכונות רעות שיש בי: פחדנית, קנאית, חסרת בטחון התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: הבטחון, הכנות וזה שהם לא צבועים אני מזל: גדי הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: שיער,עיניים,נעליים XD דברים שמכעסים אותי: אנשים. פשוט מאוד דברים שאני שונא/ת: אנשים, אוכל מגעיל, צביעות,סטיגמות והרשימה ארוכה מאודמאודמאוד הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: לעבור דירה אולא מוטו בחיים: לחיות בחיוך, כי חיים רק פעם אחת דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: מוזיקה בעיקר והמעבר דירהחטיבה יש לי מזל כי: אני לא גרה יותר בנשר האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: שיער,רגליים.. כמעט הכל האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: הממ.. עיניים לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? כולם?D:

Blue Emptiness

New member
איזה תיזמון נהדר

בדיוק לא ידעתי מה לעשות ויש לי שעה עד לאוטובוס. שם: מרווה ניקניים בנט: אעא, הרבה מדיי. שמות חיבה וכינויים למיניהם: מֶר, מרלין, ריי, הנרי, מריל, מרווי, מלא -.- סרט אהוב: אין נראה לי המשקה האהוב עליי: פנאטה חטיף אהוב: ביסלי הממתק הכי טעים שיש: שוקולד חלב/מריר, תלוי ברגע מאכל אהוב: סושי מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? שם של שיר שחברה הציעה לי [את השיר עצמו לא אהבתי האמת] מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: מאיפה לי, תנו לי למות קודם שיר אהוב במיוחד: אה.. אין, מתחלך כל ימיים בערך צבע אהוב: לבן,אדו,ירוק,חום מספר מזל: 3 מקום מועדף בבית: החדר שלי איפה אני רוצה להיות עכשיו: שומקום מיוחד, טוב לי כאן עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: נחמד לי לבד עכשיו הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: ברגע זה טוב לי ככה-.- אבל ישמח ואתי לפגוש חברה בזמן האחרון היה לי מצב רוח: מתנדנד כזה מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: שתקי/שתוק/שתקו שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: מתחלף פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: אין פורומים שאני כותב/ת בהם: א"א [אופנה אלטרנטיבית] חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: חברים, סושי, סושי, חברים, סושי שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: נעמי, סירה, ואוכל תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? את המחשב שלי, והפלאפון יש חבר/ה? לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא?אבל אני לא מכירה אף אחד
מה אתה מתכנן לעשות בחופש? ת"א! מוזיקה שאתם הכי אוהבים: אוהבת הכל כמעט זמר/ת אהוב/ה: אין להקה: אמ.. gorod אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בחורף עם בקיף בלי עונה שאני הכי אוהב/ת: אביב דבר שאני בחיים לא אעשה: יפגע בעצמי פיזית בכוונה תחילה פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: אוזניים Oס מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: לא יודעת דמות דיסני אהובה: לא יודעת עכשי האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: נעמי מודל החיקוי שלי: הא.. הסגנון לבוש שלי: אלטרנטיבי(?) לא יודעת ^^" הייתי רוצה שיקראו לי: מרילין אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: Oם כמה זמן אני בפורום: כמה שעות XD כל הניקים שהיו לי בתפוז: לא זוכרת, אבל הקודם היה MarVanS או משהו כזה האייסיקיו שלי: 285944033, לא ננסת אליו [ואם כן אז רק בשביל סמסים] מסנג'ר: [email protected] מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: חצילים! ארץ אהובה: לא יודעת, אולי גרמניה ד.ד מקצוע אהוב בבית ספר: אין לי מקצועות מעניינים מה שלומך? כואב לי הראש, מה איתך? אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: אח שלי יש לי אוסף של: תוויות בגדים >< מה אני עושה כשמשעמם לי? משתעממת :) אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? לפעמים ספרו לי בדיחה: אין לי כח הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: הא, אין ממש סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: אוי חחחחחחח יש הרבה XD את/ה אדם רציני בד"כ? בזנמן האחרון כן האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא. אבל הייתי נותנת לעצמי למות למענו חולשה: למה שאני אספר לכם את החולשה שלי?
הפחד הגדול ביותר: מוות של אדם קרוב חג מועדף: חנוכה אני מתגעגע/ת ל: אנשים, תקופות, אביב תכונות טובות שיש בי: תסתכלו על תכונות של מזל מאזניים תכונות רעות שיש בי: כנל התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: אכפתיות, התענינות, הזדהות, ועוד כאלהו אחרים אני מזל: מאזניים הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: שיער XDD / פנים דברים שמכעסים אותי: שקרים דברים שאני שונא/ת: שקרים הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: מממממ... לא זוכרת מוטו בחיים: חיה ותן לחיות או משהו דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: מוות של ילד מהכיתה שלי. יש לי מזל כי: יש לי את נעמי*-* האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: אף-.- האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: אמ.. לא יודעת לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? לא מכירה אנשים

Nataly B

New member
../images/Emo204.gif

שם: נטלי ניקניים בנט: הרבה חח שמות חיבה וכינויים למיניהם: נטשקה :) סרט אהוב: יש הרבה המשקה האהוב עליי: כנ"ל חטיף אהוב: קליק? הממתק הכי טעים שיש: . מאכל אהוב: תפו"א שאמא שלי עושה (ממש טעים!) מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? שלך? או שלי? שיר אהוב במיוחד: אין מסויים. אבל בזמן הארחון אני שומעת מלא Thievery corporation צבע אהוב: סגול מספר מזל: 8 מקום מועדף בבית: החדר שלי :) איפה אני רוצה להיות עכשיו: בינתיים בבית עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו:
הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:ואו! יש כ"כ הרבה דברים שאם יגידו לי עכשיו אני אהיה מאושרת (לא שרע לי עכשיו). בזמן האחרון היה לי מצב רוח: טוב! מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: דוגרי שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: הארבל אסנס פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: פוטושופ ועוד כמה פורומים שאני כותב/ת בהם: ריטוש, הטופ מודל הבאה, איש משפחה וכמובן פה :) חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? שיט אני שונאת שאלות כאלה כי זה מלחיץ חח יש חבר/ה? כן אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? לא יודעת מה אתה מתכנן לעשות בחופש? חופש? מוזיקה שאתם הכי אוהבים: צ'יל אאוט, פופ ואולי רוק אבל לא כבד. זמר/ת אהוב/ה: - להקה: יש המון אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף דבר שאני בחיים לא אעשה: לא יודעת פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: הלוואי יהיו מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: פסיכולוגית דמות דיסני אהובה: סינדרלה האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: משפחה הסגנון לבוש שלי: ג'ינס וגופייה הייתי רוצה שיקראו לי: טוב לי עם השם שלי אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: סינדרלה חח כמה זמן אני בפורום: לא יודעת חח כל הניקים שהיו לי בתפוז: היה לי עוד אחד בנוסף לזה האייסיקיו שלי: מסר מסנג'ר: כנ"ל מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: רוב מאכלי הים ארץ אהובה: ישראך וארה"ב מקצוע אהוב בבית ספר: פסיכו-סוציו מה שלומך? הכל טוב :) אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: אין לי שמץ יש לי אוסף של: - מה אני עושה כשמשעמם לי? שומעת מוסיקה, רואה טלוויזיה, על המחשב או קוראת ספר. אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? כן ספרו לי בדיחה: לא בדיחה אבל משהו מצחיק: Peter: Oh my god, Brian, there's a message in my Alphabits. It says, 'Oooooo.'Brian: Peter, those are Cheerios. -מאיש מפשחה
הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: מחשב? חח לא יודעת מה הכי מעניין פה סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: איש משפחה וגם אני הייתי מכורה לארתור את/ה אדם רציני בד"כ? תלוי האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: כשעוזרים בשעת צרה ולא כאלה שיתקעו סכין בגב ברגע שתסתובב. אני מזל: שור הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: עיניים וחיוך דברים שמכעסים אותי: לעיסות!! כאוכלים משהו ועושים מלא רעש :S דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: בן אדם עם תסמונת דאון שעשה לנו הרצאה. יש לי מזל כי: יש לי משפחה ואנשים שאוהבים אותי. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: אף האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: שיער? (כן, כן, זה לא איבר) לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? אני לא ממש מכירה פה אנשים

Rain must fall

New member
עונה. ../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif

שם: שרית. ניקניים בנט: הכינוי הזה. שמות חיבה וכינויים למיניהם: שריתוש, שריתי, בטנה, רכה, מיס מרקיורי, פרדי. סרט אהוב: משפחת סימפסון, אשת החלומות, הדייט שתקע אותי והרבה. המשקה האהוב עליי: קולה דיאט ונסטי דיאט. חטיף אהוב: דוריטוס. הממתק הכי טעים שיש: פסק זמן. מאכל אהוב: ספגטי. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? שיר יפה של קווין. לא מסובך מידי P: מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: אין לי מושג חח. שיר אהוב במיוחד: Bohemian rapsody - Queen. צבע אהוב: כתום. מספר מזל: 8. מקום מועדף בבית: החדר שלי, והמטבח
איפה אני רוצה להיות עכשיו: לא יודעת, עם חברים?
עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: שהוא יהיה שם. D: הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: זה לא לפה
בזמן האחרון היה לי מצב רוח: טוב. מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: יאללה, סבבה. שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: שמפו זה משהו עם שולדרז, וקונדישנר זה הרבל אנסנס. פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: אף פורום. פורומים שאני כותב/ת בהם: פה, א"א, קווין, הביטלס. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: מוזיקה, אוכל, חברים, משפחה, בשבילו P: שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: אותו, מחשב, פלאפון. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? דיסקים של קווין וכסף. יש חבר/ה? לא. אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? אם יהיה אז ברור. מה אתה מתכנן לעשות בחופש? של חנוכה? פסטיגל, לונה פארק, חברים, לצאת.. יהיה כיייייייף
מוזיקה שאתם הכי אוהבים: רוק ישן. זמר/ת אהוב/ה: פרדי מרקיורי. להקה: קווין. אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי. עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף. בר שאני בחיים לא אעשה: פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: נזם, 4 לובים באוזן ימין ו3 בשמאל והליקס. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: שחקנית. דמות דיסני אהובה: פינוקיו
האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: אמא. מודל החיקוי שלי: לא יודעת, אמא? הסגנון לבוש שלי: מה שבא. הייתי רוצה שיקראו לי: נועה. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: חח לא יודעת. כמה זמן אני בפורום: שנתיים וקצת. כל הניקים שהיו לי בתפוז: הכינוי הזה, Miss Menta, My seld and i והיו עוד כמה שלא זוכרת כבר. האייסיקיו שלי: 197132307 מסנג'ר: [email protected] מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: עגבניות. ארץ אהובה: ישראל, אנגליה. מקצוע אהוב בבית ספר: ספרות המוזיקה. מה שלומך? טוב ואיתך? אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: הוא, רק כדי לראות מה הוא חושב XD יש לי אוסף של: אגורות. מה אני עושה כשמשעמם לי? עונה על שאלונים? P: אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? כן. ספרו לי בדיחה: אין לי. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: פסל של פרדי XD סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: בובספוגגגגגגגגגג
את/ה אדם רציני בד"כ? לא חח. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא. חולשה: בנים P: הפחד הגדול ביותר: מוות. חג מועדף: פורים. אני מתגעגע/ת ל: סבא. תכונות טובות שיש בי: רגישות והתחשבות באחרים. תכונות רעות שיש בי: אי סבלנות. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: נאמנים, אפשר לסמוך עליהם. אני מזל: עקרב. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: עיניים ושפתיים. ולא צבע עיניים, זה גם צורה והמבט והכל. דברים שמכעסים אותי: לחכות. דברים שאני שונא/ת: שקרים. הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: לעבור כיתה או לא D: מוטו בחיים: חייה ותן לחיות. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: חברים שלי. יש לי מזל כי: יש לי חברים כאלה. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: גוף. D: האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: שיער. לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? נקשרתי להמון אנשים.

עונה ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

שם: נגה ניקניים בנט: coma black בדרך כלל שמות חיבה וכינויים למיניהם: אין סרט אהוב: רקוויאם לחלום המשקה האהוב עליי: זה תלוי במצב רוח.. מיצים למיניהם חטיף אהוב: חח זה כבר תלוי במאנצ'יז... במבה/ ביסלי.. לאדעת איף הממתק הכי טעים שיש: אמממ שוקולד? מאכל אהוב: פסטה מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? שיר של מרילין מנסון מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: אני מסתכלת עליכם מלמעלה וצוחקת שיר אהוב במיוחד: יש המוןהמוןהמון צבע אהוב: שחור מספר מזל: אין מקום מועדף בבית: החדרים שלי כמובן איפה אני רוצה להיות עכשיו: בלונה פארק עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: עם כל החבר'ה הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: שאני אזכה במלא כסף? בזמן האחרון היה לי מצב רוח: ככה-ככה מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: רררוווו, כונף/ה, לעשן, אין לי כוח שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: כל דבר שלא נוסה על בעלי חיים פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: אין כאלה פורומים שאני כותב/ת בהם: רק זה חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: סקס,כסף, מוזיקה, אלכוהול, וסמים שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: פאקט סיגריות, מחשב ומשחת שיניים תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? את החתולים שלי יש חבר/ה? כן אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? יש דבר כזה?? מה אתה מתכנן לעשות בחופש? חחחח בנתיים כבר חודש ןוחצי חופש וכל מה שאני עושה זה: כלום. מוזיקה שאתם הכי אוהבים: רוק, ישראלי.. זמר/ת אהוב/ה: אין להקה: אין אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? עם, אבל לפעמים אני מורידה אותן בלילה מתוך שינה עונה שאני הכי אוהב/ת: ק-י-ץ בר שאני בחיים לא אעשה: אני בחיים לא אגיד בחיים לא פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: חחח 14 באוזניים, כולל הליקסים, טראגוס ואינדסטריאל, יש לי סמיילי, היה פעם לברט, בפופיק יש לי עכשיו בלמטה שלו, אבל היה לי גם למעלה ובצד.. ומתכננת להחזיר לפופיק, לעשות שם עוד 3 עגילים מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: אני לא רוצה להיות גדולה =[ דמות דיסני אהובה: עליסה בארץ הפלאות =] האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: לאדעת יש הרבה מודל החיקוי שלי: אין הסגנון לבוש שלי: שאנטי-פריקי כזה הייתי רוצה שיקראו לי: לאדעת, טוב לי עם השם שלי אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: אמממ שאלה קשה.. נראה לי אזמרלדה מהגיבן מנוטרדם כמה זמן אני בפורום: שבוע בערך לאדעת כל הניקים שהיו לי בתפוז: רק זה האייסיקיו שלי: 358405658 מסנג'ר: [email protected] מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: בשר, דגים.. דברים שהיו פעם חיים ארץ אהובה: אממ יש הרבה מקצוע אהוב בבית ספר: אין.. נראה לי אבל חיבור או אנגלית לאדעת מה שלומך? בסדר אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: מישו נורא עשיר יש לי אוסף של: מחזיקי מפתחות מכל מיני מקומנות שהייתי בהם בארה"ב, ולאמא אני גם אומרת שיש לי אוסף מצתים חח אבל זה לא באמת אוסף, אהה ופסלים כאלה של פיות מה אני עושה כשמשעמם לי? פוגשת חברים אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? כן ספרו לי בדיחה: כלב אחד אומר לחתול: "ראית את ההוא?" אז החתול אומר: "מי ההוא?" אז הכלב אומר לו "ההוא, ההוא" הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: אממ האוסף פיות נראה לי.. לאדעת... סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: סאותפארק, משפחת סימפסון את/ה אדם רציני בד"כ? חח זה תלוי בהשפעה של מה אני.. סתם נו זה תלוי עם מי אני ובמצברוח.. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא חולשה: עושה יותר מדי שטויות הפחד הגדול ביותר: בדידות ולהזדקן חג מועדף: הלוואין אני מתגעגע/ת ל: אח שלי תכונות טובות שיש בי: חברותית, ספונטנית תכונות רעות שיש בי: מגזימה עם דברים, מציקה לפעמים, מתמכרת התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: נאמנות, יושר אני מזל: מאזניים הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: המבט דברים שמכעסים אותי: צביעות, פרימיטיביות, קביעות דברים שאני שונא/ת: חח נו זה אותו דבר הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: אמממ.. מה לעשות בצבא? מוטו בחיים: לחיות את הרגע ולזכור את המוות דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: חחח דבר שהשפיע עליי- זה החשיש, אני כבר כמה זמן לא אותו בנאדם.. אנשים, מכל בנאדם שאתה מכיר אתה לוקח משהו לדעתי... יש לי מזל כי: אלוהים אוהב אותי =] האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: רגליים האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: שפתיים לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? זה היחיד שאני נמצאת בו

MispIaced

New member
bnbn

שם: נעים ניקניים בנט: קשה לקרוא? שמות חיבה וכינויים למיניהם: אין סרט אהוב: יש מלא. המשקה האהוב עליי: מים. חטיף אהוב: לא יודע, במבה או משהו הממתק הכי טעים שיש: טובלרון. מאכל אהוב: הכל Oם מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? שיר של סונטה שאני מזדהה איתו O: מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: לא יודע, לא איכפת לי. שיר אהוב במיוחד: נמנמ, יש הרבה. צבע אהוב: סגול-שחור מספר מזל: 8 מקום מועדף בבית: מחשב D: איפה אני רוצה להיות עכשיו: פינלנד ם= עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: אווא O: הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: לורדי ייכנסו לבית שלי?
בזמן האחרון היה לי מצב רוח:קקי. מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: לא יודע :) שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: מאיפה לי פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: פירסינג וקעקועים. פורומים שאני כותב/ת בהם: יש מליון. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: לא יודע. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: מחשב, טלוויזיה, גפרורים. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? כלב שלי והפוסטרים. יש חבר/ה? לא. אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? תלוי מי יבוא. מה אתה מתכנן לעשות בחופש? חוץ מעגיל בלשון לא יודע. מוזיקה שאתם הכי אוהבים: מטאל. זמר/ת אהוב/ה: אין ממש זמר\ת ספציפיים. להקה: לורדי אני ישנ/ה עם גרביים או בלי?כשקר עם עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף בר שאני בחיים לא אעשה: לא יודע. פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: כרגע אין כלום, בחופש חנוכה אני עושה בלשון. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: נמנמ, לא יודע. דמות דיסני אהובה: מיקי מאוס O: האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: לא יודע. מודל החיקוי שלי: אין. הסגנון לבוש שלי: לא יודע, מכנסיים כהים+חולצה ארוכה+קפושון כהה. הייתי רוצה שיקראו לי: אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: מולאן D:: כמה זמן אני בפורום: לא יודע כל הניקים שהיו לי בתפוז: לא עיניינכם האייסיקיו שלי: אין מסנג'ר: it.snows.in.hell@hotmail. com מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: חזיר, יותר מדי אוהב אותם כשהם בחיים. ארץ אהובה: פינלנד מקצוע אהוב בבית ספר: אנגלית. מה שלומך? חרא אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: לורדי D: יש לי אוסף של: אין. מה אני עושה כשמשעמם לי? לא יודע, עונה על שאלונים? אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? של כאלה שאני מכיר, כן
ספרו לי בדיחה: פוף שניצל טבעול. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: לא יודע, יש לי חדר משעמם סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: בעבר O: את/ה אדם רציני בד"כ? לא. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך?לא חולשה: סולח לאנשים מהר מדי. הפחד הגדול ביותר: להיות עיוור. חג מועדף: לא יודע. אני מתגעגע/ת ל: בת דודה שלי שגרה בארה"ב Oם תכונות טובות שיש בי: תכונות רעות שיש בי: התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: לא שקרנים
אני מזל: אריה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: לא יודע, עיניים\שיער אני מניח. דברים שמכעסים אותי: שקרנים, סנובים, ערסים. דברים שאני שונא/ת: ^^^^^^^ הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים:לא יודע, אין לי כל כך הרבה דילמות. מוטו בחיים: לא יודע. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: נמנמ. יש לי מזל כי: אין. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: הכל O: האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: כלום. לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? לא יודע, לא זוכר מי אני מכיר מפה.

ליאל44

New member
עונה

שם: ליאל ניקניים בנט: וואט?? שמות חיבה וכינויים למיניהם: ליאל'וש לילו סרט אהוב: ''ילדות רעות'' המשקה האהוב עליי: קולה {אני מנסה להיגמל וזה לא קל חח} חטיף אהוב: דוריטוס הממתק הכי טעים שיש: חמוץ מתוק ומארס.. מאכל אהוב: קוסקוס שניצל מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? השם שלי..? חח זה הסיפור מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: ''כאן נח בשלווה ליאל ושאף אחד לא יעז להפריע לי במנוחתי הארוכה {?!} מי שיפריע לי יצטרף אליי בקבר'' סתאםם חח הזוי משהו.. שיר אהוב במיוחד: ''סרט הודי'' ו''סוזי תזוזי'' בעברית ובאנגלית חח יש המוןןן צבע אהוב: אדום מספר מזל:- מקום מועדף בבית: קטן חח.. איפה אני רוצה להיות עכשיו: בנוע''ל עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: עם חברים שלי אביתר ויקיר אם הם יבואו כמובן הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: ''מעלה אדומים מצעידה לירושלים'' משו כזה חח.. בזמן האחרון היה לי מצב רוח: סבבה מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: ''פאקצה סתום לך תזדיין אני יפרק לך ת'צורה'' חח שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: שמפו כיף פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: קלי קלארקסון ונינט טייב פורומים שאני כותב/ת בהם: בריטני ספירס לינדזי לוהאן סקו''ש כריסטינה אגילרה מצעדים וביקורות מוזיקה חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: בריטני.. אמא ואבא האחים שלי והחברים שלי שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: אמא ואבא שלי האחים שלי והחברים שלי תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? מחשב חח אני יעקור אותו מהמקום אם צריךך.. טליווזיה פלאפון וזהו. יש חבר/ה? לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? לא נראהלי אני לא נפגש עם אנשים מפורמים/צ'אטים מה אתה מתכנן לעשות בחופש? להתבטל {?} מוזיקה שאתם הכי אוהבים: {לועיזית-פופ/ישראלית-מזרחית} זמר/ת אהוב/ה: בריטני כריסטינה וקלי קלרקסון להקה: אין. אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף בר שאני בחיים לא אעשה: קרחת ואעשן פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: אינלי ולא יהיו לי מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: שחקן דמות דיסני אהובה: ונסה האדג'נס חולה עליה@$# האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: ונסה האדג'נס לינדזי לוהאן בריטני ספירס כריסטינה אגילרה וקלי קלרקסון מודל החיקוי שלי: בריטני וונסה הסגנון לבוש שלי: זרוק כזה לא משקיע יותר מדי בלבוש הייתי רוצה שיקראו לי: שם של בן כמו גיא אורי וכו. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: ברורר הייתי נוסע עד לקליפורניה כדי לפגוש את המושלמת#@$ שלי כמה זמן אני בפורום: שנה כל הניקים שהיו לי בתפוז: וואט? האייסיקיו שלי: אני בונה עוד היום מסנג'ר: אין. מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: ארטישוק בעע וכל מיני דברים מגעילים כמו ג'וקים וחרקים בעע ארץ אהובה: ארה''ב ארגנטינה וישראל מקצוע אהוב בבית ספר: יש כזה? מה שלומך? סבבה אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: בריטני יש לי אוסף של: אוסף של מגזינים ''פנאי פלוס'' מה אני עושה כשמשעמם לי? משתעממם? אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? כן.. ספרו לי בדיחה: אינלי כוח הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: היומן האישי שלי וה''פנאי פלוס'' סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: גם בהווה וגם בעבר את/ה אדם רציני בד"כ? כן לא יותר מידי.. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא.. אני הייתי מת במקומו חולשה:- הפחד הגדול ביותר: גנבים/רוצחים/שההורים שלי ימותו חג מועדף: חנוכה פורים וראש השנה אני מתגעגע/ת ל: סבא וסבתא שלי שמותו זכרונם לברכה ממחלת הסרטן תכונות טובות שיש בי: אני מצחיק {יש לי הומור שרק החברים שלי מבינים אותו} ואני ילד טוב תכונות רעות שיש בי: אני לא אחראי אני מעוףף אני לא רציני לפעמיים התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: אח שלי שהוא מוכן להסתכסכך אפילו עם החברים הטובים שלוו בשבילי אם הם אומרים עליי משו רע. אני מזל: סרטן הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: אם היא טובה ומתנהגת בטוב אל הזולת. דברים שמכעסים אותי: אנשים צבועים שקרנים ומעצבנים דברים שאני שונא/ת: שהאחים שלי מעצבנים אותי בכוונה הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: מישו שלח לי אסמאס ''יש מסיבה באיזה מקום תבוא'' {הוא לא רשם באיזה מקום אבל אני לא זוכר את המקום..} בקיצור לא ידעתי איפה המקום ונלחצתי וחפרתי לאח שלי על זה ובסוף החלטתי לא לבוא למסיבה כי הבנתי שזו מתיחה {?} עדיין לא ברור לי אם זו מתיחה מוטו בחיים: ''אם אתה אוהב משו תשים פס על השאר ותעשה אותו בלי להתבייש'' דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: לא זוכר. יש לי מזל כי: יש לי אחים ומשפחה תומכת וחברים נהדרים האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: הפנים האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: העיניים לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור?-

../images/Emo203.gifלב אל לב נפתח כפרח..

שם: נועה ניקניים בנט: הרים של פחד חח שמות חיבה וכינויים למיניהם: נוני, נועלה, נונ.. סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו. כ-ל כך המשקה האהוב עליי: קולה חטיף אהוב: ביסלי הממתק הכי טעים שיש: סוכריה על מקל בטעם קולה עם פצפוצים כאלה שמתפוצצים בפה מאכל אהוב: סלט מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? שיר של אביב גפן מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: שיר אהוב במיוחד: מגיע לך יותר צבע אהוב: שחור סגול ואפור מספר מזל: אין מקום מועדף בבית: החדר שלי כמובן איפה אני רוצה להיות עכשיו: חחח עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: כמובן הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: הייתי אומרת שהוא יתקשר אבל הוא בדיוק התקשר לפני כמה דקות וזה אפילו לא כ-זה שימח אותי. איזה כייף בזמן האחרון היה לי מצב רוח: מוזר, אדיש משהו מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: חחח שמואל שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: הרבל לאסנס פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: חשל"ח, ס"ל פורומים שאני כותב/ת בהם: אביב, בנות, אופנה וכאן חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: אהבה.. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: אנשים, ספרים, מחשב? תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? כל מה שחשוב לי נמצא אצלי בראש יש חבר/ה? לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? לא מה אתה מתכנן לעשות בחופש? חח הופעות, עיר וזה מוזיקה שאתם הכי אוהבים: רוק ישראלי זמר/ת אהוב/ה: אביב גפן להקה: כנסיית השכל אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף דבר שאני בחיים לא אעשה: פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: שני הליקס, טראגוס, שלוש לובים והיה עוד לוב ונזם מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: דמות דיסני אהובה: מלך האריות האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: ... מודל החיקוי שלי: הסגנון לבוש שלי: זרוק משהו חח הייתי רוצה שיקראו לי: נועה זה ססבבה אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: אין כמה זמן אני בפורום: שנה בערך כל הניקים שהיו לי בתפוז: הרים של פחד ומרשמלו האייסיקיו שלי: אין מסנג'ר: [email protected] מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: בשר ודגים ארץ אהובה: מקצוע אהוב בבית ספר: מתמטיקה וספרות מה שלומך? דווקא טוב אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: וואו יש הרבה יש לי אוסף של: דיסקים? מה אני עושה כשמשעמם לי? עונה על שאלונים אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? לפעמים ספרו לי בדיחה: הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: מיטה
סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: שאלתיאל קוואק!!! את/ה אדם רציני בד"כ? אממ תלוי האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא חולשה: מתוק, אנשים הפחד הגדול ביותר: פגיעה חג מועדף: פסח אני מתגעגע/ת ל: פעם תכונות טובות שיש בי: אוהבת מכל הלב, מסורה, מיוחדת תכונות רעות שיש בי: רעה, שונאת המון, שומרת טינה התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: אהבה אני מזל: אריה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: פנים דברים שמכעסים אותי: אדישות דברים שאני שונא/ת: אלוהים שונא שנאה (ליד תחנה מרכזית שמה) הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: מוטו בחיים: תעשו אהבה דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: וואו יש לי מזל כי: אה? האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: ממ בטן האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: חזה, שפתיים לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? שמנד איזה שאלון יפה!! נכון?

nitzangro2

New member
עוננננננננננננננננה

שם: ניצעעעעעעעעעעען ניקניים בנט:תסתכלו בצד.. שמות חיבה וכינויים למיניהם:גרוס, גלוס סרט אהוב: "הסודות" "נודל" "מישהו.." המשקה האהוב עליי:אייסקפה חטיף אהוב: נאממ במבה או משו הממתק הכי טעים שיש: שוקולדדדדדדדדדדד מאכל אהוב: לזניה מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? אין סיפור.. ניצן גרוסמן מספר מזל 2 מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: חהחהחה אני מתה ואתם לא.. שיר אהוב במיוחד:יש כל כך הרבההההההה צבע אהוב: כחול מספר מזל: 2 מקום מועדף בבית:חדר איפה אני רוצה להיות עכשיו:ניו יורק עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: עם חבריםםםםם הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:חבר.. בזמן האחרון היה לי מצב רוח:חרא מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם:פאדיחותת שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם:כל פעם משו אחר.. מה שאמא קונה פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם:אין חח פורומים שאני כותב/ת בהם: מאיה, שורטי ופה.. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: חברים,אהבה,אוכל, הכלבה שלי,שוקולד שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: חברים, מוזיקה, מסוק תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? את הכלבה שלייייייייי הנושש הזאתת ו.. תמונות או משו יש חבר/ה? לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא?אולי........... מה אתה מתכנן לעשות בחופש?יוון!!!!!!!11 מוזיקה שאתם הכי אוהבים: יש מלאא זמר/ת אהוב/ה: יש מלאא להקה:כנ"ל אני ישנ/ה עם גרביים או בלי?בלי עונה שאני הכי אוהב/ת: סתיו ואביב דבר שאני בחיים לא אעשה: אלך ערומה ברחוב פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: באף.. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה:משו בתקשורת דמות דיסני אהובה: מיקי מאוס האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה:אמא מודל החיקוי שלי: אין. הסגנון לבוש שלי: נאמממ אין לי סגנוןO: הייתי רוצה שיקראו לי: עדן אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו:לא הייתי רוצה כמה זמן אני בפורום: נאממ חודש ומשו כל הניקים שהיו לי בתפוז: רק זה.. האייסיקיו שלי: אין לי מסנג'ר:תבקשו, תקבלו.. מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק:פסטרמה ארץ אהובה: קנדה מקצוע אהוב בבית ספר:אין מה שלומך? הכל טוב:) אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?:מישו מפורסם חח יש לי אוסף של: בשמים.. מה אני עושה כשמשעמם לי?מחשב.. טלויזיה..מוזיקה אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?כן ספרו לי בדיחה: נאמ הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר:ספסל סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר:מרקו..ארתור! את/ה אדם רציני בד"כ? לא האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך?לא! חולשה: חיות הפחד הגדול ביותר:למות? חג מועדף: אין אני מתגעגע/ת ל:דודה שלי תכונות טובות שיש בי: חברתית, קלילה.. תכונות רעות שיש בי: חסרת ביטחון התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..:ביטחון גבוה.. אני מזל: אריה!! הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני:פרצוף דברים שמכעסים אותי: אנשים רעים! דברים שאני שונא/ת: נאממ ילדים קטנים\: הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: לא זכור לי מוטו בחיים: תיהייו עצמכם! דבר או אדם שמאוד השפיע עליי:ליטל יש לי מזל כי: יש לי כל מה שאני צכה בשביל לשרוד האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי:השומנים! זה לא איבר אני יודעת.. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: שפתיים, שיער.. לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור?נאממ

linoy7

New member
עונה..../images/Emo41.gif

שם: לינוי ניקניים בנט: linoy7
שמות חיבה וכינויים למיניהם: לין, ליני, לינה, פיבי, לילי.. לא חסר סרט אהוב: יש מלא המשקה האהוב עליי: מים חטיף אהוב: כל הגומי הממתק הכי טעים שיש: ^^ מאכל אהוב: אוכל של אמא
מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? אמממממממממ
מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: לא יודעת שיר אהוב במיוחד: יש מלאאאאא צבע אהוב: אדום, סגול, כתום מספר מזל: אין מקום מועדף בבית: חדר שלי איפה אני רוצה להיות עכשיו: במיטה, לישון. עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: אפחד הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: לא יודעת בזמן האחרון היה לי מצב רוח: חראאאאאאאאאאאאאאאאאאא
מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: יא אללה, יאו שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: הד אנד שולדרס כשיש קשקשים
אבל הרגיל זה הוואי פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: אין פורומים שאני כותב/ת בהם: שירי, ג'ניפר, מיכאלה, שמיניסטים, האי חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: משפחה, חברות, בע"ח אהוב, ובכלל אנשים שאוהבים אותך שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: לא יודעת תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? פלאפון יש חבר/ה? לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? לא יודעת מה אתה מתכנן לעשות בחופש? איזה חופש בדיוק? מוזיקה שאתם הכי אוהבים: הכל, חוץ מדיכאון ורוק כבד זמר/ת אהוב/ה: שירי מימון
להקה: נגיד סינרגיה אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בחורף עם עונה שאני הכי אוהב/ת: אביב דבר שאני בחיים לא אעשה: לא אתאבד, לא סמים ולא עישון
פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: אין מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: אינלי מושג דמות דיסני אהובה: מיקי מאוס האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: אמא ואבא
מודל החיקוי שלי: אין הסגנון לבוש שלי: הכי פשוט שיש. ג'ינס וחולצה הייתי רוצה שיקראו לי: --- אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: מיקי מאוס
כמה זמן אני בפורום: לא יודעת כל הניקים שהיו לי בתפוז: היו מלא האייסיקיו שלי: --- מסנג'ר:---- מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: אבוקדו, חצילים, כבד
ארץ אהובה: חוץ מישראל- איטליה, צרפת מקצוע אהוב בבית ספר: אין מה שלומך? חרא אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: --- יש לי אוסף של: --- מה אני עושה כשמשעמם לי? שומעת מוזיקה אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? כן ספרו לי בדיחה: לא בא לי הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: לא יודעת.. חחח סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: ארתור את/ה אדם רציני בד"כ? בערך האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא חולשה: אין הפחד הגדול ביותר: מוות חג מועדף: חנוכה, פורים אני מתגעגע/ת ל: לא משנה
תכונות טובות שיש בי: דייקנית, אכפתית, שומרת סוד, יודעת להקשיב תכונות רעות שיש בי: נפגעת יותר מידי בקלות!!!!!!!!!! התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: כל התכונות הטובות, קיצר אני מזל: בתולה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: עיניים דברים שמכעסים אותי: אוהו, הרבה דברים דברים שאני שונא/ת: אנשים מגעילים הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: עד עכשיו? נגיד המנילה
מוטו בחיים: אין דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: המורה לאזרחות
יש לי מזל כי:
האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: שיניים?
האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: עיניים לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? אין מישו ספציפי

עונני

שם: יער ניקניים בנט: לא שמות חיבה וכינויים למיניהם: יו, יוץ, מחמוד, יסר סרט אהוב: אין.. המשקה האהוב עליי: ממ נסטי אפרסק חטיף אהוב: אין.. הממתק הכי טעים שיש: אין.. מאכל אהוב: אין.. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? כל מה שרציתי היה תפוס וגירד לי בפופיק באותו הזמן.. מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: ביי? שיר אהוב במיוחד: ריקוד האלים של המכשפות, Hard Rock Hallelujah וBlood Red Sandman של לורדי צבע אהוב: ירוק מספר מזל: 8 מקום מועדף בבית: חדר שלי איפה אני רוצה להיות עכשיו: פה נחמד עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: להלהלה הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: להלהלה בזמן האחרון היה לי מצב רוח: רע מאוד מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: כאילו שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: שמפו לא זוכרת, מרכך כיף פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: המון פורומים שאני כותב/ת בהם: כמעט ורק פה חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: להלהלה שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: אין לי מושג תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? צילי וגילי, כמובן יש חבר/ה? להלהלה אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? אולי, אם יהיה לי כוח מה אתה מתכנן לעשות בחופש? איזה? השביתה? בינתיים סבבה לי מוזיקה שאתם הכי אוהבים: רוק לסוגיו זמר/ת אהוב/ה: ענבל פרלמוטר להקה: איירון מיידן אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? עם עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף בר שאני בחיים לא אעשה: בנג'י וכו' פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: מאיפה לי לדעת מה יהיה? מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: גדולה דמות דיסני אהובה: מופסה האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: להלהלה מודל החיקוי שלי: אני. הסגנון לבוש שלי: אין כזה. הייתי רוצה שיקראו לי: יער זה טוב אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: כלום. כמה זמן אני בפורום: מאפריל כזה. חשבו לבד. כל הניקים שהיו לי בתפוז: המון המון המון המון. האייסיקיו שלי: אין מסנג'ר: בעולם שלי מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: אבוקדו ארץ אהובה: אין מקצוע אהוב בבית ספר: אין מה שלומך? דווקא בסדר אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: להלהלה יש לי אוסף של: כלום מה אני עושה כשמשעמם לי? הרבה דברים אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? של אנשים שמעניין אותי מה הם כותבים אז כן. ספרו לי בדיחה: אין הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: מחשב?.. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: צבי הנינג'ה את/ה אדם רציני בד"כ? גם וגם האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לעולם לא חולשה: לא יודעת הפחד הגדול ביותר: גם חג מועדף: חנוכ אני מתגעגע/ת ל: .הכל. תכונות טובות שיש בי: לא יודעת תכונות רעות שיש בי: מתעצבנת מהר, קנאית.. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: להלהלה אני מזל: קשת הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: שיער דברים שמכעסים אותי: המון דברים שאני שונא/ת: המון הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: די מוטו בחיים: נה דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: דייייי יש לי מזל כי: אההההה האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: אף, פה.. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: פופיק לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? לא יודעת

bep2cell

New member
אני!

שם: אבי ניקניים בנט: SLAYER, BTVSfan, Angelus שמות חיבה וכינויים למיניהם:אבי סרט אהוב:אוהו... אייס ונטורה 1 2 בחורים רעים 2 מטריקסים ועוד מיליון המשקה האהוב עליי: לימונענע חטיף אהוב:שוגי טו גו הממתק הכי טעים שיש:סוכריה על מקל מאכל אהוב:ספגטי מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ?SLAYER- כמחווה לבאפי קוטלת הערפדים, BTVS-ראשי תיבות של באפי קוטלת הערפדים ואנג'לוס הוא הדמות הכי מאגניבה שם ובסדרה שלו מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה:יש הרבה רעיונות אבל לא סגרתי על אף אחד בינתים.... אולי... "סתם עבדתי עליכם! אני לא באמת מת! תוציאי אותי מפה!!!" שיר אהוב במיוחד:alice in chains- when i die זה הראשון שעולה לי אבל יש עוד מלא כמו כל השירים של הדלתות ושל אוונאסנס צבע אהוב: כחול מספר מזל:נגיד ש6 מקום מועדף בבית:החדר שלי איפה אני רוצה להיות עכשיו:בשירותים עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו:לבד... אם אפשר הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:השליחה של הפיצה בעצם תהיה אהובת חיי ותיתן לי בנוסף מיליון דולר בזמן האחרון היה לי מצב רוח: עייף מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: היי שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם:ראש וכתפיים פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם:אין פורומים שאני כותב/ת בהם:כל מה שיש לי בפרטים חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם:מוזיקה, סרט/ספר טוב, בןאדם שאוהבים, חורף וקיץ אה ובאפי כמובן שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: הייתי לוקח רק דבר אחד- מטוס תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת?את הכונן של המחשב פלאפון ומצלמה וארנק. ומתקשר לעשות ביטוח יש חבר/ה?לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא?ברור מה אתה מתכנן לעשות בחופש?כנס מי ימלל גבורות סאנידייל! מוזיקה שאתם הכי אוהבים: הדלתות, אוונאסנס, מטאל ועוד הרבה זמר/ת אהוב/ה:ג'ים מוריסון ואיימי לי להקה:הדלתות ואוונאסנס אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? כשקר עם עונה שאני הכי אוהב/ת:אוהב להתלונן על החום בקיץ ולהתגעגע אליו בחורף בר שאני בחיים לא אעשה:סמים פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי:אין מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה:נתחיל עם לחיות דמות דיסני אהובה:מושו ממולאן האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה:אני מודל החיקוי שלי:ההוא משאלה קודמת הסגנון לבוש שלי:מאגניב הייתי רוצה שיקראו לי:הייתי רוצה שיקראו לי כשכולם הולכים לסרט! חחח סתם אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו:גופי כמה זמן אני בפורום:לא זוכר כל הניקים שהיו לי בתפוז:רק זה האייסיקיו שלי:332519410 מסנג'ר:שובת מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק:כל מה שאפשר לגדל כבעל חיים ארץ אהובה:איטליה מקצוע אהוב בבית ספר:מחשבים מה שלומך?מצוין אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?:אף אחד יש לי אוסף של:טלכרטים בולים דברים מבתי מלון וכל מיני מה אני עושה כשמשעמם לי?רואה סרט/ סדרה אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? בדרך כלל ספרו לי בדיחה: הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר:אוסף המכוניות סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר:סאות'פארק סימפסון המעבדה של דקסטר אוגי והמקקים אד אדד ואדי את/ה אדם רציני בד"כ?כן האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך?לא חולשה: טובלרון הפחד הגדול ביותר:להיתקע בישרותים ציבוריים בלי נייר חג מועדף:פסח אני מתגעגע/ת ל:גיל 8 תכונות טובות שיש בי:חכם מצחיק שנון אכפתי צנוע תכונות רעות שיש בי:אין הנחתום מעיד על עיסתו התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: אני מזל:בתולה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני:עיניים דברים שמכעסים אותי:אנשים מעצבנים דברים שאני שונא/ת:אנשים מעצבנים הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים:לקחת עיתון לשירותים או לא מוטו בחיים: live fast, die never דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: יש לי מזל כי:חחחח האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: בוהן ימין האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: תנוך שמאל לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? הודגש באמצעות מדגישומטיק

-=-

שם:אילנה שמות חיבה וכינויים למיניהם:אילניש סרט אהוב:בקול גדול המשקה האהוב עליי:קפה חטיף אהוב:דובונים הממתק הכי טעים שיש:פסק זמן מאכל אהוב:תירס מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ?-- שיר אהוב במיוחד:יש כמה צבע אהוב:כחול-טורקיז מספר מזל:-- מקום מועדף בבית:החדר שלי איפה אני רוצה להיות עכשיו:איפה שאני הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:שיהיה טוב בזמן האחרון היה לי מצב רוח:לא משהו מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם:איף שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם:כרגע פינוק פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם:-- פורומים שאני כותב/ת בהם:כאן חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם:קרובים שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד:כוסעמק עם השאלה הזוו תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת?דברים חשובים שקרובים אליי יש חבר/ה?לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא?יש כאן מפגשים?:O מה אתה מתכנן לעשות בחופש?לעבוד,ים,בריכה,חברים מוזיקה שאתם הכי אוהבים:כל מה שיש לי במחשב:D זמר/ת אהוב/ה:יש כמה להקה:Maroon 5 אני ישנ/ה עם גרביים או בלי?בלי עונה שאני הכי אוהב/ת:תלוי דבר שאני בחיים לא אעשה:יאכל חרקים פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי:באוזניים מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה:אין לי מושג דמות דיסני אהובה:ממ האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה:קרובים הסגנון לבוש שלי:רגיל הייתי רוצה שיקראו לי:טוב לי ככה אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו::S כמה זמן אני בפורום:יש תקופות שאני כאן ויש תקופות שלאS: כל הניקים שהיו לי בתפוז:מה שיש לי עכשיו וזהו האייסיקיו שלי:מסר מסנג'ר: ^ מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק:מאכלי ים ארץ אהובה:ישראל מקצוע אהוב בבית ספר:אנגלית מה שלומך?בסדר אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?:לא יודעת יש לי אוסף של:טיקטים מה אני עושה כשמשעמם לי?ענארף אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?לפעמים ספרו לי בדיחה:סתכלו במראה הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר:פלאפון:D סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר:הלב את/ה אדם רציני בד"כ?כן האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך?לא חג מועדף:חנוכה אני מתגעגע/ת ל:חברה תכונות טובות שיש בי:אחראית נראה לי תכונות רעות שיש בי:מתעצבנת מהר התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים:כנות,נאמנות אני מזל:בתולה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני:פנים דברים שמכעסים אותי:צבועים דברים שאני שונא/ת: ^

מייי מהה מווו מעע../images/Emo3.gif

שם: אור ניקניים בנט: וואט? שמות חיבה וכינויים למיניהם: אורוש, אורצ'וק, אורקוש, אורי, אור שלי, <ועכשיו לכינויים המוזרים>: אימו, חותכת וורידים, צ'בי, צ'ינצ'ילה, והכי חדש: פומבה ^_^ סרט אהוב: היי סקול מיוזיקול ועוד מלא המשקה האהוב עליי: לימונדה חטיף אהוב: במבה הממתק הכי טעים שיש: מסטיק מאכל אהוב: פסטה מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? רציתי ניק יותר נורמאלי מהניק הקודם .. משו באנגלית אבל בלי השם שלי ושידעו שאני בת .. ולא היה לי ממש זמן אז יצא לי ניק פאקצי
מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: מלאך שהלך או אור המלאכית שעזבה שיר אהוב במיוחד: מלא צבע אהוב: שחור וורוד מספר מזל: אין מקום מועדף בבית: סלון איפה אני רוצה להיות עכשיו: בבית של מישו עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: ידיד
הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: לע דעת .. יפתיעו אותי לטובה .. בזמן האחרון היה לי מצב רוח: שמח ומתוסבך מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: היי, הלו, לע, כע, חח, מה, הומ, אממ, אחלה, סבבע, וכ'ו .. שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: שמפו 10 נראה לי .. או איך שלא קוראים לזה .. ומרכך דאב נראה לי פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: אין פורומים שאני כותב/ת בהם: אמ"ל, סקו"ש, האי, ג'ניפר אניסטון, ניקלבאק חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: אהבה, אושר, משפחה, המבורגר
ומתנותXB שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: מחשב, מציט, סכין תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? כסף, יומן, פלאפון, אלבומים של תמונות, מזכרות מחברים<הכול נמצא במקום אחד> ובגדים .. או שאני ינסה לכבות את השריפה וככה לא יקרה כלום
יש חבר/ה? לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? הבא? חח קודם שיהיה את הראשון ואז נדבר מה אתה מתכנן לעשות בחופש? הומ אני בנתיים בחופש בגלל השביתה .. ואני עובדת ועושה שיעורי נהיגה .. ויוצאת פה ושם .. אין הרבה מה לעשות .. מוזיקה שאתם הכי אוהבים: רוק באנגלית זמר/ת אהוב/ה: מלא להקה: ניקלבאק, דופ, לינקין פארק ועוד אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בחורף עם ובקיץ בלי .. או שלפעמים עם .. עונה שאני הכי אוהב/ת: אביב דבר שאני בחיים לא אעשה: יצתלם לפלייבוי, פירסינג, קעקוע פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: אין מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: לא יודעת דמות דיסני אהובה: מיקי מאוס האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: מלא מלא מודל החיקוי שלי: אין הסגנון לבוש שלי: ג'ינס וחולצה הייתי רוצה שיקראו לי: מיכל אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: מיקי מאוס?XB כמה זמן אני בפורום: שנתים +- כל הניקים שהיו לי בתפוז: עזבו האייסיקיו שלי: 222145976 מסנג'ר: אין לי כוח לכתוב תבקשו באייסי מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: שוקולד ארץ אהובה: ישראל וארה"ב מקצוע אהוב בבית ספר: אנגלית מה שלומך? אחלה אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: מישו שיש לי הכול ומסתפק בזה ולא סנוב או מתנשא .. מישו שכולם אוהבים אותו יש לי אוסף של: היה של בולים מה אני עושה כשמשעמם לי? רואה סרטים, שומעת שירים, מתכתבת, מדברת בטלפון, גולשת בכל מיני אתרים .. אפילו אתרים של משחקים מפגרים
אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? לפעמים ספרו לי בדיחה: אין לי כוח הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: דבר שאפשר לחבר אליו 4 חיבורים של USB
סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: כספר, נילס, דרדסים .. וואי מלא אני לא זוכרת את/ה אדם רציני בד"כ? הוממ כשצריך .. אבל אני אוהבת לחייך ולצחוק
האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא חולשה: תינוקות הפחד הגדול ביותר: אלוהים ומוות חג מועדף: פסח וחנוכה אני מתגעגע/ת ל: 2 ידידים שלי תכונות טובות שיש בי: חמודה .. אוהבת לעזור .. חברה טובה תכונות רעות שיש בי: ביישנית .. לע הכי מצחיקה .. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: כנות .. יושר .. עזרה לזולת
.. לב טוב .. אני מזל: בתולה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: פרצוף דברים שמכעסים אותי: שקרים .. בגידה .. אדישות יתר .. לב אבן .. התנשאות .. הפליות .. שמעירים אותי מוקדם בבוקר בדרך מעצבנת .. שקורה משו רע .. קנאה .. וכ'ו דברים שאני שונא/ת: כל מה שכתבתי למעלה הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: אם לעבור דירה או לא מוטו בחיים: תחיו ותהנו דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: דבר - מחשב, טלויזיה, הארי פוטר .. אדם - מלא אנשים .. אקסים .. חברות .. משפחה .. חברים חדשים וישנים .. יש לי מזל כי: יש לי אנשים שאוהבים אותי ואני מתחברת מהר לאנשים האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: רגליים האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: עיניים לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? לכולם

Beyond Perfect

New member
אחרי יום מגעיל ביותר.... עונה:)

שם: יולי ניקניים בנט: YuL, Beyond Perfect שמות חיבה וכינויים למיניהם: Yulzת יול, מאמז סרט אהוב: היפה והחיה המשקה האהוב עליי: לונג איילנד חחח חטיף אהוב: מממ דוריטוס הממתק הכי טעים שיש: מנטוס ושוקולד מאכל אהוב: פנסיט מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? אין סיפור... מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: She's the kind of girl who climbed the ladder of success wrong by wrong. שיר אהוב במיוחד: rue du soleil - in my heart צבע אהוב: סגול וירוק מספר מזל: נראה לי 9 מקום מועדף בבית: החדר שלי והאמבטיה איפה אני רוצה להיות עכשיו: במיטה בחלום ה-200 עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: וואי לא יודעת הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: אבא שלי יחזור הביתה ויביא לי מפתחות של פיג'ו 407 שחורה בזמן האחרון היה לי מצב רוח: סבבה מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: סבבה, וואלה, מאמי ושוונג שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: סרקל פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: וואי יש מלאא... פורומים שאני כותב/ת בהם: כנ"ל חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: משפחה, בעלי החיים שלי, חברות שלי, חברים, אלכוהול וסקס טוב. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: את כל הסדרה של הוצא מהקשרו, מברשת שיניים ואת חברה הכי טובה שלי תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? את הכלבים שלי, פלאפון (שתמיד עלי) יש חבר/ה? לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? לא מה אתה מתכנן לעשות בחופש? אין לי חופש מוזיקה שאתם הכי אוהבים: הכל הולךךךך זמר/ת אהוב/ה: יש מלא להקה: יש מלא אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף בר שאני בחיים לא אעשה: אקסים של חברות שלי פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: טבור ובקרוב בפטמה (אם יהיה לי מספיק אומץ) מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: אני כבר גדולה ואני כאילו מורה. אז הגשמתי את מה שרציתי. דמות דיסני אהובה: בל מהיפה והחיה האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: את חברה הכי טובה שלי, את ההורים... מודל החיקוי שלי: נראה לי סבתא של הסגנון לבוש שלי: סגנון של מורה הייתי רוצה שיקראו לי: ליאה אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: בל כמה זמן אני בפורום: לא דעת כל הניקים שהיו לי בתפוז: וואי daangel, yulz mint bella, yul daangel ומה שיש לי עכשיו האייסיקיו שלי: 491-102-608 מסנג'ר: לעע מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: בשר שלא בא בצורת שניצל ארץ אהובה: פיליפינים מקצוע אהוב בבית ספר: תורה וחשבון מה שלומך? מעולה אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: מממ מנהלת בצפר יש לי אוסף של: תחתונים מה אני עושה כשמשעמם לי? בודקת שיעורים אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? לפעמים ספרו לי בדיחה: אין הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: ארנק מלא בכסף סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: אד, אד ואדי את/ה אדם רציני בד"כ? לא האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא נראה לי חולשה: אלכוהול הפחד הגדול ביותר: להכשל חג מועדף: פסח אני מתגעגע/ת ל: לתקופה שהייתי תלמידה תכונות טובות שיש בי: אכפתית, מצחיקה ואופטימית תכונות רעות שיש בי: עקשנית התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: כנות אני מזל: עקרב הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: עיניים דברים שמכעסים אותי: כאלה שלא עשו צבא או שירות לאומי דברים שאני שונא/ת: אלימות בין בני זוג, קמצנות הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: אני באמת רוצה להיות מורה?! מוטו בחיים: You laugh because im diffrent i laugh because you're all the same דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: חברים הכי טובים שלי - לי ואנטון יש לי מזל כי: יש אני יודעת מתי להפסיק דברים לא טובים בזמן האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: אין האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: עיניים וכפות רגליים לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור לעצמי

דנטל

New member
תשובוני

שם: דנה ניקניים בנט: דנטל שמות חיבה וכינויים למיניהם: דני, דן סרט אהוב: הסיוט שלפני חג המולד המשקה האהוב עליי: סודה חטיף אהוב: אפרופו הממתק הכי טעים שיש: סוכריות תולעים מאכל אהוב: סטייק לבן מה הסיפור מאחוריי הניק שלי? זו תחרה בצרפתית וזה נוגד את האופי שלי מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: שהייתי מאושרת שיר אהוב במיוחד: האדריכלים צבע אהוב: אדום מספר מזל: אמור להיות 9 מקום מועדף בבית: מיטה איפה אני רוצה להיות עכשיו: במקום חם עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: חברים הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: לא יודעת, אני מרוצה במילא בזמן האחרון היה לי מצב רוח: עולץ, צחקתי הרבה מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: כאילו שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: פינוק פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: אני לא פורומים שאני כותב/ת בהם: אלה שבחתימה שלי חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: אוכל, היפ הופ, חתולים, בילויים, חברים שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: חברים, חתולים, מחשב תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? את החתולים יש חבר/ה? לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? לא מתכנן שום דבר מראש מה אתה מתכנן לעשות בחופש? איזה חופש? מוזיקה שאתם הכי אוהבים: היפ הופ זמר/ת אהוב/ה: סאבלימינל להקה: פנתרה אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי עונה שאני הכי אוהב/ת: אביב דבר שאני בחיים לא אעשה: באנג'י פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: מתחת לשפה (כבר אין), אוזניים, אף, איבר מין מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: להתבטל דמות דיסני אהובה: מושו ממולאן זה דיסני? האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: יוסי מודל החיקוי שלי: ונסה וורוויק סגנון הלבוש שלי: ג'ינס וטי שירט הייתי רוצה שיקראו לי: דנטל אם היתה לי אפשרות, הייתי רוצה להכיר את דמות הדיסני הזו: נו, אני לא מבדילה בין האולפנים כמה זמן אני בפורום: הרבה כל הניקים שהיו לי בתפוז: מה איתם? האייסיקיו שלי: אין מסנג'ר: אין מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: אבוקדו ארץ אהובה: ישראל מקצוע אהוב בבית ספר: לשון מה שלומך? אחלה אם היתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע - מי הייתי? לא רוצה להיות אף אחד אחר יש לי אוסף של: פעמוני רוח מה אני עושה כשמשעמם לי? גולשת האם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? נדיר ספרו לי בדיחה: לא יכולה, חייבת לצנזר פה הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: שולחן שהרגליים שלו לבושות בג'ינס ומגפי בוקרים סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: סאות'פארק, אנימניאקס את/ה אדם רציני בד"כ? לא האם היית נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא חולשה: אוכל הפחד הגדול ביותר: ג'וקים חג מועדף: זה שיש בו הכי הרבה חופש אני מתגעגע/ת ל: אבא שלי תכונות טובות שיש בי: זונה, כלבה תכונות רעות שיש בי: שאני מתביישת לשאול מוכר "כמה זה עולה?" התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: הבן אדם הכי אמתי שיש אני מזל: טלה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: פנים דברים שמכעיסים אותי: טמטום של אחרים דברים שאני שונא/ת: תינוקות הדילמה הכי גדולה שהיתה לי בחיים: לעזוב את ניהול פורום סטוצים מוטו בחיים: חיה את הרגע דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: לא יודעת יש לי מזל כי: חלק מהמזל מגיע עם השכל האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: עור, הייתי רוצה להיות יותר שחומה ובלי נמשים האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: מח לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? אני לא

קרציבל

New member
../images/Emo23.gif

שם: שהם ניקניים בנט:קרציבל שמות חיבה וכינויים למיניהם: שוּשה,שוּש סרט אהוב: היומן; 13; פרחים בעליית הגג; אפקט הפרפר; ריי; חמש ילדות יפות המשקה האהוב עליי: נסטי אפרסק חטיף אהוב: לא אוכלת הממתק הכי טעים שיש: לא אוכלת ממתקים-.- מאכל אהוב: סושי מה הסיפור מאחוריי הניק שלי? אין לי כח לפרט מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: ~_~ שיר אהוב במיוחד: כרגע, broken - seether ft. amy lee וemily - from first to last צבע אהוב: ורוד מספר מזל: 7 מקום מועדף בבית: חדר איפה אני רוצה להיות עכשיו: עם החבר עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: עם החברO_ם הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: המון בזמן האחרון היה לי מצב רוח: הפכפך מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: "כוסומו"; "שתוק"; "מזדיין"
שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: O_ם פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: פירסינג וקעקועים,מגיבה מדי פעם פורומים שאני כותב/ת בהם: ורוניקה מארס; אופנה אלטרנטיבית; סימפל פלאן והפורום הזה שאני רק עונה על שאלונים -.- חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: מזון; נסטי אפרסק; סיגריות; אהבה; משפחה שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: החבר, אספקה של סושי וסיגריות תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? מחשב והכלבה שלי יש חבר/ה? כן
אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? לא-.- מה אתה מתכנן לעשות בחופש? לישון מוזיקה שאתם הכי אוהבים: הכל. אוונג'ד סוונפולד בראש ובראשונה. זמר/ת אהוב/ה: M שאדוס; איימי לי; היילי מפרמור להקה: אוונג'ד סוונפולד אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? תלויXD עונה שאני הכי אוהב/ת: סתיו דבר שאני בחיים לא אעשה: סמים פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: הלוואי מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: עשירה דמות דיסני אהובה: היו דינוזאורים בדיסני? האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: הורים מודל החיקוי שלי: אנה הסגנון לבוש שלי: איך שבא הייתי רוצה שיקראו לי: משהו שנשמע טוב באנגלית ולא צריך לנתח אותו ל-show ham[מופע בשר חזיר,מישהו?O_ם] אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: עזבו אותי מדיסני כוסומו כמה זמן אני בפורום: הזה?לאדעת כל הניקים שהיו לי בתפוז: קרציבל; חפציבה7 האייסיקיו שלי: חחח מסנג'ר: [email protected] מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: דברים משמינים ארץ אהובה: ישראל מקצוע אהוב בבית ספר: ביולוגיה והיסטוריה מה שלומך? אחלה אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: ככ הרבה יש לי אוסף של: מצלמות מה אני עושה כשמשעמם לי? הרבה אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? טחח לא ספרו לי בדיחה: -.- הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: מחשב סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: את/ה אדם רציני בד"כ? לא ככ.אני צינית רוב הזמן. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא,הייתי מתה למענו. חולשה: הוא הפחד הגדול ביותר: מוות חג מועדף: פסח,מצות זה לא משמין כמו לחם אני מתגעגע/ת ל: אחים שלי תכונות טובות שיש בי: כלום תכונות רעות שיש בי: כלבה התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: כלום אני מזל: עקרב הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: שפתיים דברים שמכעסים אותי: המון ._. דברים שאני שונא/ת: המון הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: וטפ מוטו בחיים: - דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: אני עצמי יש לי מזל כי: יש לי את ההורים,האחים,החברים והחבר הכי טובים בעולם. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: שומן זה איבר? האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: טחח כלום לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? אף אחדO_ם

מנסה לענות

שם: אופק ניקניים בנט: רשום פה... שמות חיבה וכינויים למיניהם: לא משהו שאני רוצה לחזור עליו סרט אהוב: בנאלי אבל ספרות זולה המשקה האהוב עליי: וודקה בול (סמירנוף כמובן) חטיף אהוב: ביסלי הממתק הכי טעים שיש: הדבר הצבעוני הזה מאכל אהוב: יש יותר מדיי מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? בהזדמנות אני אספר מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: מייד אחזור שיר אהוב במיוחד: קלי קלרקסון - לעולם לא שוב צבע אהוב: שחור מספר מזל: 7 מקום מועדף בבית: החדר שלי איפה אני רוצה להיות עכשיו: שומקום מיוחד עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: ידידה טובה שלי שירדה מהארץ
הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: שיהיה לי מישהו שיגרום לי אושר נצחי בזמן האחרון היה לי מצב רוח: עצבני מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: חמוד היי ביי ממצב שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: של קרמה פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: ששששששששששששש פורומים שאני כותב/ת בהם:
חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: "המנוי אינו זמין כעת. אנא נסו במועד מאוחר יותר" שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: שלושה חברים טובים - חוצמזה לא צריך כלום תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? לא יודע אבל משאיר בפנים את השאלה הפסיכולוגית הזאת... יש חבר/ה? לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? לא מה אתה מתכנן לעשות בחופש? סקס סמים וטל מוסרי מוזיקה שאתם הכי אוהבים: אני בעיקר שומע גלגלצ אז נורא מגוון זמר/ת אהוב/ה: אין מישהו מיוחד להקה: כנ"ל אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי עונה שאני הכי אוהב/ת: אביב בר שאני בחיים לא אעשה: "לעולם אל תגיד לעולם" פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי:
הסגנון לבוש שלי: סתמי הייתי רוצה שיקראו לי: לא קוראים לי אני בא לבד... כמה זמן אני בפורום: כלום? כל הניקים שהיו לי בתפוז: שניה... האייסיקיו שלי:
מסנג'ר:
מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: יש הרבה, אהם רגל קרושה? ארץ אהובה: ישראל מקצוע אהוב בבית ספר: ?! מה שלומך? סבמבה מה איתך? אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: מישהו מאושר יש לי אוסף של: בולים (סבא שלי אסף, אני בעיקר קיבלתי ולפעמים מסתכל) מה אני עושה כשמשעמם לי? מוצא לעצמי תעסוקה אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? לפעמים הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: החתולים? סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: דרדסים! את/ה אדם רציני בד"כ? כן האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? חזרנו לשאלות פסיכולוגיות? חולשה: לא חושב לפני שמדבר הפחד הגדול ביותר: להגיע לכלום בחיים חג מועדף: עצמאות אני מתגעגע/ת ל: אקס תכונות טובות שיש בי: תגידו לי אתם תכונות רעות שיש בי: כנ"ל התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: כנות אני מזל: נאחס הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני:
דברים שמכעסים אותי: שיאות כתיב כמו פה
דברים שאני שונא/ת: לשנוא זה להוציא אנרגיה לריק הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: לא זוכר מוטו בחיים: ?

fireyes

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo188.gifנתפס לו הצוואר בפעם המיליון

שם: איזבל ניקניים בנט:יש יותר מדי! שמות חיבה וכינויים למיניהם:פרקוליצה!! סרט אהוב: לקחת חיים המשקה האהוב עליי:ויסקי חטיף אהוב: צ'יטוס גבינה קלאסי הממתק הכי טעים שיש: טימטם, קינדר בואנו, ריזן, סניקרס, אנרג'י (מתה על שוקולדדד) מאכל אהוב: אוכל סיני מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה:"ישנה, לא להפריע..בפון 0545...."XDD שיר אהוב במיוחד:keep holding on צבע אהוב: כחול
מספר מזל: 8 מקום מועדף בבית:אמבטיה איפה אני רוצה להיות עכשיו:בבית עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו:לבד! הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:אהמ.. נניח שיודיעו לי שאני לא ישנה פה.. בזמן האחרון היה לי מצב רוח:בעעע מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם:פרקוליצה, עפוץ, גדולללל, שורש ח.פ.ר או לחילופין נ.ב.ר שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: קרמה, נראה לי 0_0 פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: כלמיני, לא מגלה! פורומים שאני כותב/ת בהם: זה בעיקר חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם:הגשמה,ילדים, אהבה, מוזיקה, כתיבה. שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: לאבלו, דאודורנט ואייפוד תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? פלאפון, לאבלו ואת הכלב שלי יש חבר/ה? לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא?הלוואי ויהיה! מה אתה מתכנן לעשות בחופש?שו חופש?חנוכה? ללמוד מוזיקה שאתם הכי אוהבים: רוק !##$!!@#$ וגם סופט זמר/ת אהוב/ה: שרית, תמיד! להקה:גרין דיי, משינה, שייגעצ, מוניקה, הספרים, היהודים אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? עם עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף דבר שאני בחיים לא אעשה:אני לא אוכל תולעים וכאלה... פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: היה באף, פעמיים, ויהיה עוד אחד כזה! ואולי גם אינדוסטריאל מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: בריאה, עיתונאית ואמא ל6 דמות דיסני אהובה: דונאלדק האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה:ר' מודל החיקוי שלי:אמורים להגיד אמא? הסגנון לבוש שלי: נורמלי הייתי רוצה שיקראו לי: איזבל אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו:מיקימאוס כמה זמן אני בפורום:אוו והרבה!! כל הניקים שהיו לי בתפוז: לא אומרת האייסיקיו שלי:168511110 מסנג'ר:תבקשו בפרטי!:) מאכל שאני שומרת ממנו מרחק:דגים, כבד, טונה, כל מיני סלטים שנראים רע, סחוג (פשוט מגעיל), פירה ועוד הרבה ארץ אהובה: ישראל מקצוע אהוב בבית ספר:תקשורתתתתת מה שלומך?רע, תודה
אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?:ר' יש לי אוסף של: לאבלו ומחזיקי מפתחות מה אני עושה כשמשעמם לי? אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?כן ספרו לי בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך... נתקע בשניצל XD הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר:התמונות שקנו לי ליומולדת והעט עם החריטה סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: ארתור, הוא חתיך את/ה אדם רציני בד"כ? לא האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך?ממש לא, ההפך כן חולשה: שוקולד הפחד הגדול ביותר:המשך חג מועדף: פסח אני מתגעגע/ת ל:הכל ולכלום תכונות טובות שיש בי: אמינה, כנה (?) תכונות רעות שיש בי: אין לי מושג התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..:כנות אני מזל: עקרב שליטעעעעעעעע הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: עיניים, כפות ידיים ואף
דברים שמכעסים אותי: הכל דברים שאני שונא/ת: את תל אביב, ניאו נאצים מסריחים, טיפשות הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: להיות או לא להיות מוטו בחיים: הקם להורגך-השכם להורגו דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: הספרים שקראתי בשבוע האחרון בעיקר יש לי מזל כי: אני אגדל להיות אישה, אני אלד ילדים, אני אוהב את מה שאעסוק בו, אני אגור לבד כמה שנים, אני אהיה קרבית, ובעיקר בגלל שאני בריאה וגם המשפחה שלי ב"ה. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי:לא שונאת. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: אולי האף
לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור?תנו לי חמש דקות ואני אהיה קשורה לכולם בשרשרת, אבל בינתיים, להרבה

למעלה