שאלוני

ווינגז

New member
תשובות וכאלה

שם: יעל ניקניים בנט: ווינגז, Winjezz, מצלמת ברצינות שמות חיבה וכינויים למיניהם: יעלי, דודה, פוצה, שם המשפחה שלי
סרט אהוב: אין ממש המשקה האהוב עליי: מים חטיף אהוב: דובונים הממתק הכי טעים שיש: שוקולד וזה
מאכל אהוב: משתנה מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? שילוב של שני השמות של הסוסים הראשונים שלי, ווינדי וג'ז (בלי " ' ", כי תפוז לא מאשר
). מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: לא יודעת שיר אהוב במיוחד: בא בתקופות, כל פעם מתחברת לשיר אחר (ו"אהוב" זו לא המילה פה, בשבילי). צבע אהוב: כתום, אדום, כחול וסגול. מספר מזל: לא מספר מזל, אבל אהוב - 19. מקום מועדף בבית: החדר שלי איפה אני רוצה להיות עכשיו: אצל הסוסה שלי עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: עם הסוסה שלי
ועוד חברה טובה. הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: ידחו לי את הגיוס בזמן האחרון היה לי מצב רוח: רע מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: אוף
שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: משתנה פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: המון, לעשות רשימה? פורומים שאני כותב/ת בהם: האנטומיה של גריי, בין תיכון לצבא, מייפל סטורי, רוכבים צעירים, חתולים (מידי פעם), כלבים (מידי פעם), סקרים ושאלונים. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: בע"ח, מוסיקה, שקט, חברים, צילום שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: מצלמה, אוכל-מים וסירה. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? אלבומי תמונות יקרים ואת המצלמה שלי. יש חבר/ה? לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? לא, סביר להניח שכבר אתגייס מה אתה מתכנן לעשות בחופש? להתכונן נפשית לגיוס מוזיקה שאתם הכי אוהבים: משתנה זמר/ת אהוב/ה: Fiona Apple, Tori Amos, Joni Mitchell. להקה: אין ממש אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? תלוי כמה קר עונה שאני הכי אוהב/ת: אביב דבר שאני בחיים לא אעשה: אתעלל בבע"ח. פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: רק באוזניים, בעבר (חורים סטנדרטיים). מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: לא יודעת, אחשוב על זה כשאהיה גדולה. דמות דיסני אהובה: קשה! בטח מושו או משהו
האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: יש כמה מודל החיקוי שלי: עמית הסגנון לבוש שלי: מה שנראה לי הייתי רוצה שיקראו לי: יעל אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו:
כמה זמן אני בפורום: לסירוגין, לפחות שנתיים. כל הניקים שהיו לי בתפוז: זה היחיד שאני כותבת בו באופן קבוע. האייסיקיו שלי: המממ מסנג'ר:
מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: בשר, עוף ודגים. ארץ אהובה: לא הייתי במספיק כדי להחליט מקצוע אהוב בבית ספר: אהבתי תקשורת, כשלמדתי. מה שלומך? יהיה בסדר אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: לוליטה יש לי אוסף של: תמונות על המחשב?
מה אני עושה כשמשעמם לי? שומעת מוסיקה, גולשת באינטרנט, קוראת. אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? אנשים שאני מכירה, בד"כ. ספרו לי בדיחה: אין לי אחת טובה. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: תמונה של 70X50 שצילמתי ופיתחתי
סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: מרקו, נילס את/ה אדם רציני בד"כ? כן האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא חולשה: כאב הפחד הגדול ביותר: לאבד שליטה חג מועדף: חנוכה בטח אני מתגעגע/ת ל: ילדות תכונות טובות שיש בי: נאמנה, רגישה תכונות רעות שיש בי: קנאית, חסרת ביטחון עצמי התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: יש המון אני מזל: דגים הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: עיניים דברים שמכעיסים אותי: התעללות, שקרים, בגידות, צביעות דברים שאני שונא/ת: כאב, רוע, צביעות הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: היו כמה מוטו בחיים: אם לא היו לנו רגעים רעים, לא היינו מעריכים את הטובים. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: הסוסה שלי והמכירה שלה
יש לי מזל כי: יש מסביבי אנשים שאכפת להם ממני. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: עיניים האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: אף לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? לא כ"כ מכירה אנשים פה

STU XD

New member
משעמם לי אז אני פה. ../images/Emo3.gif

שם: סטו ניקניים בנט: סטו סג שמות חיבה וכינויים למיניהם:סטו, סטושי, סטוטה סרט אהוב: ספרות זולה
המשקה האהוב עליי:קולה, קפה, בירה, מילקשייק, מיץ מנגו חטיף אהוב: כולם. הממתק הכי טעים שיש: כולם. מאכל אהוב: סושי. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? זה הכינוי שלי מאז שאני קטנה מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: sex machine שיר אהוב במיוחד:Jeff Buckley-Grace צבע אהוב: סגול ושחור מספר מזל: 6 מקום מועדף בבית:החדר שלי איפה אני רוצה להיות עכשיו: איתו
עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו:איתו
ולא חשוב איפה הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:שהוא יבוא בזמן האחרון היה לי מצב רוח:מעולה =] מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: פאק, דאמט שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם:
ראסטות פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: פו"ק א"א ס"ל, היהודים, נירוונה פורומים שאני כותב/ת בהם: סיסטם, הנוער העובד, ביסקסואלים, התקווה 6, הקומונה של הקן שלי, קומונת ג'ף באקלי, זיהוי שירים, חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: מוזיקה, אוכל, סקס, אהבה, גשם שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: אותו, מוזיקה, סיגריות תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? את הדיסקים שלי יש חבר/ה? כן
אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא?לא מה אתה מתכנן לעשות בחופש?כיף מוזיקה שאתם הכי אוהבים: רגאי, רוק זמר/ת אהוב/ה: יש מיליון להקה:יש מיליון אני ישנ/ה עם גרביים או בלי?עם עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף בר שאני בחיים לא אעשה: אתאבד פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: היה לי בלשון ולאברט. עכשיו יש לי נזם, הרחבה של 8 מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: מאושרת דמות דיסני אהובה: לאדעת האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה:
מודל החיקוי שלי: אבא הסגנון לבוש שלי: אלטרנטיבי. הייתי רוצה שיקראו לי: סטו אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו:=/ כמה זמן אני בפורום: אני לא כל הניקים שהיו לי בתפוז: זה היחיד האייסיקיו שלי: כן בטח מסנג'ר:יה רייאט מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: קישואים וחצילים ארץ אהובה: הולנד מקצוע אהוב בבית ספר:תקשורת מה שלומך? פנאן לענן אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?:זכר יש לי אוסף של: פקקים, בקבוקים, מגנטים, כרטיסיות משומשות, דיסקים, גלויות, מצתים [אני מכורה..] מה אני עושה כשמשעמם לי? קוראת אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?לא ספרו לי בדיחה: אין לי כוח הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר:פוסטר של ספרות זולה ופוסטר של פאמילי גאי סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: סימפסונס, סאותפארק, פאמילי גאי את/ה אדם רציני בד"כ? לא האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך?לא חולשה: סקס הפחד הגדול ביותר:להיות לבד חג מועדף: פסח אני מתגעגע/ת ל:אליו
תכונות טובות שיש בי: מצחיקה וביטחון עצמי תכונות רעות שיש בי: עקשנות, אגו התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..:כנות וזה שהם מקבלים אותי כמו שאני אני מזל: אריה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני:עיניים ושפתיים דברים שמכעסים אותי: שקרים ובגידות וצביעות דברים שאני שונא/ת: ^ הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים:.. מוטו בחיים: חיה את הרגע. נצל את היום. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: הוא יש לי מזל כי: יש לי אותו האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי:יריכיים
האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: עיניים ושפתיים לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור?

עונה.

שם: מור ניקניים בנט: מורוש שמות חיבה וכינויים למיניהם: מורי,מורוש,פיצי,פיצול,חמוס,מפגרת סרט אהוב: "הסודות" המשקה האהוב עליי: קולה. חטיף אהוב: ציטוס גבינה הממתק הכי טעים שיש: קינדר בואנו מאכל אהוב: ציפ'ס. מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? אין מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: מה שצריך להיות רשום. שיר אהוב במיוחד: נינט טייב-טוב למות בעד האהבה. צבע אהוב: תכלת. מספר מזל: 7. מקום מועדף בבית: החדר שלי. איפה אני רוצה להיות עכשיו: בתל אביב. עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: ירדן. הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: אם אנחנו נחזור. בזמן האחרון היה לי מצב רוח: דיכאוני מאוד. מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: יש הרבה :) שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: כיף והוואי. פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: אין. פורומים שאני כותב/ת בהם: נינט טייב ופה. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: אבא,ירדן,ספיר,מוזיקה,מחשב :) שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: פלאפון,אוזניות וספיר. תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? את הפלאפון. יש חבר/ה? לא,נפרדנו לפני שבוע :( אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? אולי. מה אתה מתכנן לעשות בחופש? הרבה. מוזיקה שאתם הכי אוהבים: רוק. זמר/ת אהוב/ה: נינט טייב,אביב גפן. להקה: סימפל פלאן. אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? עם. עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף. בר שאני בחיים לא אעשה: אה? פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: יהיה לי בעז"ה הליקס,טראגוס,אינדסטריאל,ואף. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: גיטריסטית אולי. דמות דיסני אהובה: מיקי מאוס. האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: ספיר. אבא. מודל החיקוי שלי: אין. הסגנון לבוש שלי: אומרים שפריקית,אני לא מרגישה ככה. רגיל כזה. הייתי רוצה שיקראו לי: לירון!!! אני שרופה על השם הזה! אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: מיקי מאוס כמה זמן אני בפורום: ממ..מחופש הגדול ניראלי. כל הניקים שהיו לי בתפוז: רק זה האייסיקיו שלי: 339887994. מסנג'ר: [email protected] מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: אין. ארץ אהובה: ישראל :) מקצוע אהוב בבית ספר: ספרות. מה שלומך? ב"ה,מה איתך? אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: ירדן. יש לי אוסף של: כרטיסים. מה אני עושה כשמשעמם לי? מתקשרת לספיר,יוצאת לאנשהו,סתם במיטה שומעת מוזיקה. אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? בדר"כ לא. ספרו לי בדיחה: ממ..לא זוכרת עכשיו. הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: כרית שקיבלתי מאחותי לבת מצוה. סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: "המומינים". את/ה אדם רציני בד"כ? כן. האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? ממש לא. חולשה: מוזיקה. לא יכולה בלי זה. הפחד הגדול ביותר: משו שקשור לאבא. חג מועדף: סוכות חנוכה. אני מתגעגע/ת ל: ירדן. תכונות טובות שיש בי: מממ.. כלום. אני שונאת את עצמי. תכונות רעות שיש בי: אדישה,לא נפתחת לאף אחד,שונאת את כולם (במיוחד את עצמי). יש בי המון דברים רעים,אני מתחילה לשפר אותם אבל. התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: מכבדים כל בנאדם,מקשיבים תמיד ויודעים לעזור,יודעים לשמור סודות,יודעים לעזור לי לצאת מדכאון ועוד. אני מזל: מאזניים. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: גובה,ועיניים. דברים שמכעסים אותי: שלא מבינים אותי,אנשים מעצבנים,שמזלזלים באנשים,לריב עם אנשים. דברים שאני שונא/ת: שמחטטים לי,להישאר בבית יום שלם,להיות בתקופות דיכאוניות כמו עכשיו ויש עוד המון דברים שאני שונאת. הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: להיות או לא. עזבו. מוטו בחיים: אין. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: זה שעברתי חטיבה,השפיע המון. יש לי מזל כי: יש לי משפחה וחברה טובה שאני מתה עליה. האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: האף. האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: הבטן. לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? אף אחד.

"-D

שם: סיוון ניקניים בנט: צדוק השבלול , סיווווני שמות חיבה וכינויים למיניהם: שקסע אפלה , סיווני , סיווצ', פוצה , טחונתי הטחונה יש מלאא F-: סרט אהוב: הרדוף לבן המשקה האהוב עליי: נסטי חטיף אהוב: במבה הממתק הכי טעים שיש: שוקולד לבן מאכל אהוב: פיצה מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? חח עבדדנו על אנשים בטלפון שאנחנ עושים ימי הולדת לחלזונות D: מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: ציטוט של שיר שאהבתי
שיר אהוב במיוחד: כרגעע בתי קפה אבל זה מתחלף כל חודשיים צבע אהוב: סגול שחור בנשמה מספר מזל: 7 מקום מועדף בבית: החדר של אח שלי איפה אני רוצה להיות עכשיו: מ בצופים עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו:עם הגדודון שלי הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: ממ יהיה פתאום פוף שבע. בזמן האחרון היה לי מצב רוח: רע מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: באמאשלייי שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: הוואי ואחד לא מוכר :-O פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: צופים , עברי לידר , ועוד מללללא פורומים שאני כותב/ת בהם: צמחונות וטבועונות , סקרים ושאלונים , אופנה אלטרנטיבית חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: צופים,חברים,משפחה,מוזיקה , פסנתר שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: פסנתר,מורה לפסנתר ובגדים חמים! תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? נעלי בלט , פלאפון יש חבר/ה? לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? אם יצא מה אתה מתכנן לעשות בחופש? כל מיניי מוזיקה שאתם הכי אוהבים: ממ רוק ? זמר/ת אהוב/ה: עברי לידר
להקה: גוד שארלוט , שייגעצ ,מוניקה סקס,גריין דיי , יש הרבה :-O אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי עונה שאני הכי אוהב/ת: קייץ
דבר שאני בחיים לא אעשה: ממ לא יודעת פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: הלוואי שיהיו לי ספטום , וואמפייר , ודרגון
מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: ממ לא ממש אכפת לי דמות דיסני אהובה: אלאדיין
האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה:ממ אמא ?! מודל החיקוי שלי: איןלימושג הסגנון לבוש שלי: מגנייף כזה ?! הייתי רוצה שיקראו לי: שם מיוחד מרוה,טרומבון משהו .. אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: אלאדין !! כמה זמן אני בפורום: ממ לא יודעת הלכתי חזרתי ושוב הלכתי . כל הניקים שהיו לי בתפוז: לא זוכרת .. האייסיקיו שלי: 314132443 מסנג'ר:[email protected] מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: בשר ארץ אהובה: ישראל מקצוע אהוב בבית ספר: חופשי וספורט [ כי מבריזים
] מה שלומך? סביר אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: אני יש לי אוסף של: כרטיסי מלון מה אני עושה כשמשעמם לי? שומעת מוסיקה אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?כן ספרו לי בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך ונפל לתוך הפח אגגב פח זרוק לזבל =\ הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: מממ אין לי כלום מעניין סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר:נילס הולגרסון,פוקהנוטס,בובספוג את/ה אדם רציני בד"כ?לא האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך?לא ! חולשה: לא יודעת הפחד הגדול ביותר: ממ לאכזב מישהו שחשוב לי . חג מועדף: פורים ושבועות אני מתגעגע/ת ל: עתלית תכונות טובות שיש בי: צריך לחפש תכונות רעות שיש בי:כנ"ל התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: צחוקים D-: אני מזל: אריה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני:עיניים דברים שמכעסים אותי:יש ההרבבה דברים שאני שונא/ת:כנ"ל ^_^ הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: היו הרבהה :-O מוטו בחיים: "ממ לכו אחרי הלב בסוף הוא מצא את אמא
" דבר או אדם שמאוד השפיע עליי:צופים יש לי מזל כי: אני חמודה ?!אני לא כמו חצי שכבה שלי הידרדרה לעשן? האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: אוזניים האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: ממ ריסים! לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור?לאף אחד

יובלX

New member
ווהו

שם: יובל ניקניים בנט: יובל X שמות חיבה וכינויים למיניהם: כבר אין. פשוט יובל. סרט אהוב: וואו יש המון, קולד מאונטן (הראשון שעלה לי לראש.) המשקה האהוב עליי: ברור ש..קולה. אבל אני שותה ברוב הזמן מים. חטיף אהוב: במבה? לא אוכלת חטיפים בדר"כ. הממתק הכי טעים שיש: מסטיק!!!!!!!!! מאכל אהוב: מים חחחחח מה הסיפור מאחוריי הניק שלי? אני מניחה שזה השם שלי. מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: לא יצא לי לחשוב על זה האמת..אולי "אמרתי לכם?" שיר אהוב במיוחד: כנסיית השכל - השיר מהגן. (גם הוא הראשון שעלה לי לראש.) צבע אהוב: הכל מספר מזל: אין. כששואלים אותי אני ממציאה. מקום מועדף בבית: וואו. שאלה מוזרה. החדר שלי? הסלון! איפה אני רוצה להיות עכשיו: אצלו עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: איתו בבית שלו הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: להיות איתו בבית שלו :( בזמן האחרון היה לי מצב רוח: נורא טוב. מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: "פאק בן אדם / פאק בת אדם!" שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: אע פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: - פורומים שאני כותב/ת בהם: אופנה, סקרים ושאלונים, ו..קצת אופנה אלטרנטיבית. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: אהבה שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: אותו אותו ואותו תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? אלבומי תמונות, המצלמה, את המערכת תופים שלי, ואת הבגדים המועדפים עליי D: יש חבר/ה? לא. אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? לא נראה לי מה אתה מתכנן לעשות בחופש? איזה חופש? מוזיקה שאתם הכי אוהבים: הכל זמר/ת אהוב/ה: ג'סטיןןןןןןןןן להקה: כנסיית השכל אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי עונה שאני הכי אוהב/ת: סתיו בר שאני בחיים לא אעשה: never say never פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: ספטום, דאבל בגבה, הרחבה של 5. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: שכחתי שיט דמות דיסני אהובה: סימבה! האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: אמא מודל החיקוי שלי: אמא הסגנון לבוש שלי: לאדעת יפה כזה הייתי רוצה שיקראו לי: יובל אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: פיטרפן! כמה זמן אני בפורום: לא הרבה כל הניקים שהיו לי בתפוז: היה 1. האייסיקיו שלי: אין לי. מסנג'ר: יש לי מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: ארץ אהובה: ארה"ב מקצוע אהוב בבית ספר: אין מה שלומך? מצוין אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: ג'סטיןןןןןןן יש לי אוסף של: קופסאות ריקות של MUST מה אני עושה כשמשעמם לי? עונה על סקרים ושאלונים אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? לא הרבה ספרו לי בדיחה: טוב הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: מראה ענקית! סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: ._. את/ה אדם רציני בד"כ? כצריך האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? שאלה קשה חולשה: בנים הפחד הגדול ביותר: מוות חג מועדף: פסח אני מתגעגע/ת ל: בית ספר ): תכונות טובות שיש בי: מצחיקה תכונות רעות שיש בי: לאדעת התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: לא יצא לי לחשוב על זה אני מזל: טלה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: ידייםD:, צוואר. דברים שמכעסים אותי: הכל בערך דברים שאני שונא/ת: הכל בערך..לא באמת חח הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: לא היתה מוטו בחיים: live and let die (הראשון שעלה לי לראש דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: אמא! יש לי מזל כי: מי אמר שיש לי מזל? האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: אני לא שונאת שום דבר אבל אם כבר, בטן האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: רגליים ווהו לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? אף אחד

Retama

New member
אממ..

שם: רותם ניקניים בנט: תמיד זה שמות חיבה וכינויים למיניהם: רותמי/ רתמה וכו'... סרט אהוב: המשקה האהוב עליי: לימונדה חטיף אהוב: במבה הממתק הכי טעים שיש: שוקולד מאכל אהוב: אננס מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? קוראים לי רותם, שזה פרח, והשם שלו באנגלית זה Retama מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: שיר אהוב במיוחד: כל מיני :p צבע אהוב: סגול מספר מזל: מקום מועדף בבית: הסלון איפה אני רוצה להיות עכשיו: בים עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: ידיד.. הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: נלך לים :p בזמן האחרון היה לי מצב רוח: מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: "זה יסתדר כבר" שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: פנטן פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: פורומים שאני כותב/ת בהם: תיכוניסטים, טינייג'ארס, אריק ברמן חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: אהבה, צחוק, חברים, שמש... שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: ספרים, חבר טוב, אוכל תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? קופסא שיש לי בחדר עם מלא דברים ישנים שלי יש חבר/ה? לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? לא.. מה אתה מתכנן לעשות בחופש? חנוכה? לישוןןןן מוזיקה שאתם הכי אוהבים: רוק ורגאיי זמר/ת אהוב/ה: להקה: אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? עם עונה שאני הכי אוהב/ת: קיץ בר שאני בחיים לא אעשה: פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: יש לי באוזניים מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: דמות דיסני אהובה: בל מהיפה והחיה האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: דינה... מודל החיקוי שלי: אחותי הסגנון לבוש שלי: מה שנוח הייתי רוצה שיקראו לי: איילה אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: בל :p כמה זמן אני בפורום: הרבה כל הניקים שהיו לי בתפוז: חח מביך לכתוב האייסיקיו שלי: יש בכרטיס אישי מסנג'ר: גם מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: בשר ארץ אהובה: ישראללל
מקצוע אהוב בבית ספר: לשון מה שלומך? אחלה בחלה אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: אחותי יש לי אוסף של: כל דבר אפשרי בעולם מה אני עושה כשמשעמם לי? מציירת.. אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? לא ספרו לי בדיחה: הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: כל מיני זכרונות P: סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: את/ה אדם רציני בד"כ? לא האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא חולשה: הפחד הגדול ביותר: לפגוע במישהו קרוב חג מועדף: שבועות אני מתגעגע/ת ל: נגה תכונות טובות שיש בי: אני יודעת להקשיב :p תכונות רעות שיש בי: ביישנית ומופנמת התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: מצחיקים, מתחשבים אני מזל: דלי הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: מראה כללי דברים שמכעסים אותי: שלא מבינים אותי דברים שאני שונא/ת: הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: לא זוכרת.. מוטו בחיים: דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: היו כל מיני.. בעיקר הקורס מדריכים יש לי מזל כי: יש לי כל מה שאני צריכה :)

AnGeL DoLlY

New member
before sleeping

שם: אביב. ניקניים בנט: ראו כאן. שמות חיבה וכינויים למיניהם: ויוצ', אביבי, ויוצי'לה, ויוקה, ביבוש ועוד רבים אחרים. סרט אהוב: זו אחת השאלות הכי קשות שאפשר לתת לי ;[ ובכל זאת- עימות חזיתי.
המשקה האהוב עליי: דיאט קולה חטיף אהוב: DIBS הממתק הכי טעים שיש: עוגיות שוקולדצ'יפס האמריקאיות מאכל אהוב: פשטידת ברוקולי ופטריות של סבתא, המבורגר משובח מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? שומדבר מיוחד מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: ): שיר אהוב במיוחד: כל הקאונטינג קראוס צבע אהוב: סגול וחום מספר מזל: 6 מקום מועדף בבית: החדר טלויזיה ומחשב איפה אני רוצה להיות עכשיו: ממ בבית קפה עם מישהו עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: בבית קפה, עם חברה/ידיד הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: אם המוכר ישלח לי עוד סמס. (:) בזמן האחרון היה לי מצב רוח: מעולה מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: וואלה, מגניב שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: נקה 7 פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: מתגייסים, סק"ל, שמיניסטים פורומים שאני כותב/ת בהם: בנות חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: אהבה, משפחה, החוויות בחיים.. ולאדעת מה עוד שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: חברות, ספרים ומחשב תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? ממ אלבומי תמונות יש חבר/ה? לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? לא מה אתה מתכנן לעשות בחופש? איזה חופש מוזיקה שאתם הכי אוהבים: הכל הולך זמר/ת אהוב/ה: רמי קלינשטיין להקה: COUNTING CROWS אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי עונה שאני הכי אוהב/ת: קיץ בר שאני בחיים לא אעשה: אתאבד פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: הליקס באוזן ימין מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: מוצלחת דמות דיסני אהובה: סימבה האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: דודה שלי מודל החיקוי שלי: דודה שלי הסגנון לבוש שלי: מודרני הייתי רוצה שיקראו לי: שרון, למרות שגם אביב זה יפה אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: מולאן:] כמה זמן אני בפורום: כל הניקים שהיו לי בתפוז: רק זה האייסיקיו שלי: איןכוח מסנג'ר: איןכוח מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: כבד ארץ אהובה: ישראל, הולנד מקצוע אהוב בבית ספר: קולנוע מה שלומך? סבבה לגמרי אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: ביל גייטס יש לי אוסף של: אמממ אין לי אוספים מה אני עושה כשמשעמם לי? שאלונים אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? לא ספרו לי בדיחה: אין לי הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: לוח שעם וארון בגדים?..:) סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: פוקימון את/ה אדם רציני בד"כ? כן, וגם צינית כשזה נחוץ האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא חולשה: קפאין הפחד הגדול ביותר: להשמין, להישאר לבד חג מועדף: פורים, חנוכה אני מתגעגע/ת ל: חברה טובה בארה"ב תכונות טובות שיש בי: יש לי לב טוב, אני נאמנה, חברותית, אינטיליגנטית תכונות רעות שיש בי: פזיזה, לא מפוקססת, לפעמים עקשנית התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: יושר, חברות, ושפע הומור אני מזל: סרטן הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: אין לי משהו סמלי, הכל ביחד דברים שמכעסים אותי: מתנשאים, משתמטים דברים שאני שונא/ת: ^ הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: וואי לא זוכרת מוטו בחיים: "מה שבא בקלות באותה הקלות ייעלם" דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: חברות שלי יש לי מזל כי: יש לי חיים טובים האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: כפות ידיים האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: רגליים, פנים, שיער לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? מפה לא ממש קשורה לאף אחד חח

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifמשעמם..

שם: נעה ניקניים בנט: רק זה.. והוא מעפן
שמות חיבה וכינויים למיניהם: אין.. וטוב שכך
סרט אהוב: משפחת סימפסון, שרק (כולם), הארי פוטר (כולם), בליינדייט המשקה האהוב עליי: קולה חטיף אהוב: צ'יטוס הממתק הכי טעים שיש: שוקולד מאכל אהוב: לא יודעת מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? אין סיפור
כתבתי נעה וסתם מספרים..>< מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: "אם אלה החיים, נחייה" שיר אהוב במיוחד: המו.. בעיקר של קרן ויוני.. ועוד כמה צבע אהוב: תכלת, טורקיז מספר מזל: 4 מקום מועדף בבית: החדר שלי איפה אני רוצה להיות עכשיו: ארה"ב עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: יערית הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: אם אני אהיה בארה"ב עם יערית..
בזמן האחרון היה לי מצב רוח: לא משהו מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: כלבה, משעמם.. לא יודעת מה עוד שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: קרמה פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: אין.. אני לא ממש כותבת במשמורת ומירי מסיקה, אבל אני לא סמוייה שם.. הם מודעים לקיומי פורומים שאני כותב/ת בהם: כל אלה שכתובים לי בעולם.. אין לי כוח חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: בע"ח, מוזיקה, חברים, משפחה, אהבה שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: טלוויזיה, מחשב, פלאפון תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? את כל החיות כבר העפתי החוצה מזמן, זה בטוח.. ואין לי מושג מה הייתי לוקחת, יש יותר מדי דברים שחשובים לי.. יש חבר/ה? לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא? לא
מה אתה מתכנן לעשות בחופש? איזה? חנוכה? כי אין לי מושג מה הוא.. אני בחופש כבר יותר מחודש.. מוזיקה שאתם הכי אוהבים: פופ ורוק זמר/ת אהוב/ה: קרן פלס ויוני בלוך להקה: אין אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בקיץ בלי, בחורף בד"כ עם עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף
בר שאני בחיים לא אעשה: סמים פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: היו לי 3 באוזן.. כולם כבר לא קיימים מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: וטרינרית דמות דיסני אהובה: איור
(שאתם מכירים בתור איה.. מפו הדוב) האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: יש המון מודל החיקוי שלי: כנ"ל הסגנון לבוש שלי: ג'ינס והחולצה הראשונה שמצאתי בארון? טוב, בחולצות אני מגוונת, אבל אני כמעט תמיד עם ג'ינס הייתי רוצה שיקראו לי: רעות/צליל/סתיו אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: איור כמה זמן אני בפורום: 4 חודשים ו16 ימים כל הניקים שהיו לי בתפוז: רק זה.. אני חושבת האייסיקיו שלי: אין מסנג'ר: [email protected] מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: בשר ארץ אהובה: אין לי כל כך למה להשוות.. מקצוע אהוב בבית ספר: אין.. לצערי
מה שלומך? בסדר אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: הדר אולי יש לי אוסף של: הרבה מאוד דברים. בכל אוסף יש מקסימום 5 דברים
מה אני עושה כשמשעמם לי? מתקשרת לענת אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? כן ספרו לי בדיחה: איש הלך נפל לבור הלך הביתה הביא סולם ויצא. חהחהחה הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: אני לא חושבת שיש לי משהו מעניין בחדר.. אולי המחשב סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: לא יודעת.. את/ה אדם רציני בד"כ? לא האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא חולשה: לא יודעת..>< הפחד הגדול ביותר: מוות של אנשים שאני אוהבת חג מועדף: כולם..? אני מתגעגע/ת ל: יערית
תכונות טובות שיש בי: אינלי מושג תכונות רעות שיש בי: הרבה התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: כנות, רגישות.. לא יודעת>< אני מזל: בתולה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: עוד לא ממש יצא לי לבדוק את זה.. דברים שמכעסים אותי: אנשים שוויצרים, ערסים, פקאצות, שאנשים הורסים לאחרים בכוונה, התעללות בבע"ח דברים שאני שונא/ת: אותו דבר.. הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: אין לי מושג.. מוטו בחיים: הממ.. דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: יערית וקרן.. (אם מישהו בכלל קורא את זה-אני נשמעת אובססיבית לגבי יערית?) יש לי מזל כי: מישהו אמר שיש לי מזל? מי זה? האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: רגליים האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: עיניים לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? לא מכירה פה אף אחד..

ronpos

New member
עונה

שם: רון ניקניים בנט: ronpos שמות חיבה וכינויים למיניהם: פוסטלניק רונצ'וק סרט אהוב: היי סקול מיוזיקל :p המשקה האהוב עליי:קולה חטיף אהוב: צ'יפס הממתק הכי טעים שיש:שוקולד מאכל אהוב: שניצל של אמא מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ?רון זה השם שלי ופוס זה קיצור של פוסטלניק שזה השם משפחה שלי.. מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: שיר אהוב במיוחד: צבע אהוב: כחול מספר מזל: מקום מועדף בבית: המחשב D::::: איפה אני רוצה להיות עכשיו: במיטה לישון
עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: עם השמיכה שלי הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו:יקנו לי סוס
בזמן האחרון היה לי מצב רוח:טוב מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: סבבה שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם: הוואי פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם: ת'אמתי די הרבה.. פורומים שאני כותב/ת בהם: סקוש,רוכבים צעירים וסוסים אבל בשני אלה כבר כמעט ולא.. חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? ת'מחשב D: יש חבר/ה? לא אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא?לא יודעת.. מה אתה מתכנן לעשות בחופש?להיות בחווה.. מוזיקה שאתם הכי אוהבים: זמר/ת אהוב/ה: להקה: אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי עונה שאני הכי אוהב/ת: חורףף בר שאני בחיים לא אעשה: פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: יש באוזניים
מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: לא החלטתי עדיין.. דמות דיסני אהובה: סימבה ממלך האריות.. האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה: אמא מודל החיקוי שלי: אמא הסגנון לבוש שלי: מושבניקי כזה :p הייתי רוצה שיקראו לי: רון
אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: סינדרלה כמה זמן אני בפורום: חודשיים +- כל הניקים שהיו לי בתפוז: רק זה.. האייסיקיו שלי: מסנג'ר:[email protected] ותזדהו
מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: ארץ אהובה: ארה"ב מקצוע אהוב בבית ספר: אומנות ,עיבוד עץ מה שלומך? הכל טוב תודה, ואת? אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?: אחת החברות שלי.. יש לי אוסף של: הרבה תמונות של סוסים
מה אני עושה כשמשעמם לי? משתעממת ליד המחשב.. אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים? הרוב לא.. ספרו לי בדיחה: הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: בטלויזיה סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: סאקורה את/ה אדם רציני בד"כ? לא... האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך?לא.. ניראלי.. חולשה: הפחד הגדול ביותר: חג מועדף: חנוכההה אני מתגעגע/ת ל: אף אחד.. תכונות טובות שיש בי: תכונות רעות שיש בי: התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..: אני מזל: קשת
הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: דברים שמכעסים אותי: דברים שאני שונא/ת: הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים: מוטו בחיים: דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: אמא יש לי מזל כי: אני גרה בכפ"ש
האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי: האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור? שי..

עונה

שם: נגה ניקניים בנט: שמות חיבה וכינויים למיניהם:אממ...נגעעעעע(יסמין
)...נוגי, נוגוש...אנערף
סרט אהוב:שודדי הקאריביים
, שר הטבעות, משפחת סימפסון הסרט, שחקי אותה בקהאם..יש עוד הרבה... המשקה האהוב עליי:מנגו של פריגת חטיף אהוב: צ'יטוס גבינה הממתק הכי טעים שיש: שוקולד נוגט מאכל אהוב: שרימפסXDD מה הסיפור מאחוריי הניק שלי ? שאלה טובה....אמ....רגע של חסור שפיות?
מה אני רוצה שיהיה כתוב לי על המצבה: פה נקברה באושר נגה ה*** שיר אהוב במיוחד:kryptonight-3dd, loser-3dd, perfect-simple plan. לבכות לך-אביב גפן, rockstar-nb, Cancer-MCR, מכה אפורה-מוניקה סקס, Jesus of Suburbia-GreenDay, Be 'צבע אהוב: אממ...ורוד, שחור...כל הצבעים חוץ מירוק... מספר מזל: 8 מקום מועדף בבית: חדרי איפה אני רוצה להיות עכשיו: איפה שאני עם מי אני רוצה להיות עכשיו במקום שאני רוצה להיות בו עכשיו: אממ...עפ יסמין ודרור
הדבר שהכי ישמח אותי אם יקרה עכשיו: שיסמין ודרור יבואו אליי
בזמן האחרון היה לי מצב רוח: בלאט מילים שאני כל הזמן משתמש/ת בהם: בלאט, שייסה, פאק
שמפו וקונדישנר שאני משתמש/ת בהם:
פורומים שאני משתמש סמוי/ה בהם:
פורומים שאני כותב/ת בהם: ס"פ חמישה דברים ששווה לחיות בשבילם: חברים, משפחה, מוזיקה, אלכוהול ואוכל
שלושה דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: אלכוהול, אייפוד ואת יסמיןXDD תמונת מצב: שריפה בבית. פאניקה. רק את/ה בבית. אומרים לך לצאת החוצה, ואין לך זמן לקחת איתך הרבה דברים. מה את/ה לוקח/ת? אייפוד ואלבום תמונות יש חבר/ה? נייט אתה מתכנן לבוא למפגש פורום הבא?לא מה אתה מתכנן לעשות בחופש?אין לי זמן לכלום!!! יש טיול של התנועה..ויש לי מפגש בת"א.. מוזיקה שאתם הכי אוהבים: רוק-כל הסוגים בערך...בעיקר פאנק ורוק של אימואיםDD: זמר/ת אהוב/ה: אביב גפן, אבריל לאבין להקה:סימפל פלאן, 3 דורס דאון, מוניקה סקס, בית הבובות, גרין דיי, אוונסנס, בלינק182, דרים ט'יאתר, לוסטפרפטס, מכ"ר, ניקלב, רהצ"פ, סיסטם אוף א דאון, טראוויס, 30 סקנד טו מארס, סאם 41.......... אני ישנ/ה עם גרביים או בלי? בלי עונה שאני הכי אוהב/ת: חורף דבר שאני בחיים לא אעשה: אוכל סוס פירסינגים שהיו/יש/יהיו לי: רק באוזניים רגילים..רוצים לקרוא לזה פירסינגים? חופשי.. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול/ה: אממ...שאלה טובה דמות דיסני אהובה: סימבה האדם שאני הכי אוהב/ת ומעריך/ה:
מודל החיקוי שלי: אבא שלי ואחשליXDD הסגנון לבוש שלי: מה שנמצא הכי למעלה בארון? זה בד"כ חולצות גזורות...ג'ינסים...פדלפון....בגדים גדולים
הייתי רוצה שיקראו לי: לא קוראים לי אני באה לבד
אם הייתה לי אפשרות, הייתה רוצה להכיר את הדמות דיסני הזו: שלגייה?XDD כמה זמן אני בפורום:
כל הניקים שהיו לי בתפוז: היה ונשאר אותו אחד האייסיקיו שלי: 310391995 מסנג'ר:[email protected] מאכל שאני שומר/ת ממנו מרחק: סוסXDD...וצימוקים..ודבלים... ארץ אהובה: ישראל מקצוע אהוב בבית ספר:מת' מה שלומך? בלאט אם הייתה לי האפשרות להיות מישהו אחר לשבוע- מי הייתי?:אנתוני פארקר יש לי אוסף של: מחזיקי מפתחות, מלאכיות, גופיות סבא, מזכרות מחו"ל..... מה אני עושה כשמשעמם לי? משתעממת אם את/ה קורא/ת תשובות של אחרים מהפורום לשאלונים?לא ספרו לי בדיחה: החיים טובים הפריט הכי מעניין שיש לי בחדר: אייפוד? סדרות מצויירות אהובות, היום או בעבר: המומינים את/ה אדם רציני בד"כ? לא..סתם דיכאוני... האם הייתי נותן לאדם הכי יקר לך למות למענך? לא חולשה: אממ..לפעמים חסר ביטחון עצמי.. הפחד הגדול ביותר: מוות של קרובים חג מועדף: המיומונה...זה חג?
אני מתגעגע/ת ל: ילדותי
תכונות טובות שיש בי: אממ....אני יוצרת קשרים די מהר... תכונות רעות שיש בי: אני מדברת יותר מדי
התכונות שאתם מעריכים באנשים שאתם הכי אוהבים..:
אני מזל: טלה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בני המין השני: אממ...הגובהXDD...לפעמים על העיניים..לדעת.. דברים שמכעסים אותי: שיעולים..לא סובלת את הדבר הזה!!!1 וגם משתמטים..ואנשים שאין בהם שמץ של ציוניות. דברים שאני שונא/ת: שיעולים\משתעלים... הדילמה הכי גדולה שהייתה לי בחיים:
מוטו בחיים: תשקיעו עכשיו-תקצרו פירות בהמשך... דבר או אדם שמאוד השפיע עליי: יסמין, אדוה....... יש לי מזל כי: אני מכירה את יסמין!
האיבר שאני הכי שונא/ת בעצמי:האף
האיבר שאני הכי אוהבת בעצמי: אממ...הגוף שלי פסדר..ולפעמים גם השפתיים נראות סבבה
לאיזה אנשים מהפורום אני הכי קשור?דרור

למעלה