שאלון

JustEden

New member
../images/Emo203.gifשאלון

*נלקח מפורום סקרים ושאלונים* שם: תאריך לידה: מקום לידה: צבע עיניים: צבע שער: גובה: ימני או שמאלי? המוצא שלך: איזה נעליים לבשת היום? על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? מה עשה לך את היום? מי הרס לך את היום? החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מתי אתה הולך לישון? הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: פפסי או קולה: מקדונלדס או ברגר קינק: דייט לבד או בקבוצות: ליפטון אייס תיי או נאסטי: שוקולד או וניל: קפוצ'ינו או קפה: מעשן: מקלל: שר: מתקלח כל יום? התאהבת פעם? אתה מאוהב עכשיו? רוצה ללמוד במכללה? היית רוצה להתחתן? אתה מאמין בעצמך? אתה מקבל הפרעות נפשיות? אתה פריק של בריאות? אתה מסתדר עם ההורים? אתה אוהב ברקים? אתה מנגן על משהו? בחודש האחרון: שתית אלכוהול? עישנת? סמים? יצאת לדייט? נדלקת על מישהו? רחיצה בעירום? גנבת משהו? היתשכרת פעם? קראו לך טיזר? הרביצו לך פעם? גנבת מחנות פעם? רצית למות? נפגעת ממישהו? מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? איזו ארץ תרצה לבקר? צבע עיניים אהוב? צבע שיער אהוב? ארוך או קצר? גובה? משקל? מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

JustEden

New member
../images/Emo203.gifעונה

שם: עדן תאריך לידה: 17.08.85 מקום לידה: בי"ח ברזילי, אשקלון צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 1.52 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: ישראלית, דור שני בארץ איזה נעליים לבשת היום? ואנס על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על אחי ערן שנמצא בצבא מה עשה לך את היום? עירית מי הרס לך את היום? אבא שלי החולשות שלך: שוקולד הפחדים שלך: |הדגA|לאבד מישהו יקר הפיצה המושלמת שלך: עם פטריות, אורגנו ורוטב פיצה מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לטוס לחו"ל... כנראה שזה יקרה בחודש הבא המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: כבר הגיע הבוקר? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? האף... נראה לי מתי אתה הולך לישון? אין לי שעה קבועה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יש הרבה ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לערן פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: כן מקלל: לפעמים שר: תמיד מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? כן רוצה ללמוד במכללה? לא כרגע היית רוצה להתחתן? ברור... מי לא? אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? לפעמים אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? כן סמים? בחיים לא! יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? כן רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? לא גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? לא נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודעת איזו ארץ תרצה לבקר? אני כנראה נוסעת לאיטליה בחודש הבא. ושנה הבאה כנראה אנגליה צבע עיניים אהוב? ירוק צבע שיער אהוב? חום ארוך או קצר? אני אוהבת את שניהם גובה? 1.75 משקל? ממוצע לגיל של הגבר מה דעתך על מכת הסלולרי? זה הלך יותר מידי רחוק כבר האם את דבוקה לפלאפון? ממש לא|סגש| האם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 450 בערך האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? מהכיס שלי כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מהבוסית שלי ביום חמישי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מאבא שלי, היום בשעה 22:00 מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות, הודעות, שעון מעורר ותזכורות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? האוכל המסורתי שאמא שלי מכינה למה אתם אוהבים את הבית? ככה זה באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירת 3 חדרים באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? דירת סטודיו, עברתי את זה וזה היה סיוט כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעמיים. היו לי 2 דירות סטודיו. אחת ששכרתי עם חברה אחרי הצבא, ואחת עם אחי לפני כשנה אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מוזיקה האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא. כי אני אוהבת את הבית שלי כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 20 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אני הייתי ישנה עד מאוחר, ואז קמה ורואה טלוויזיה או שומעת מוזיקה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא שלי, שני אחים שלי ושתי אחיות שלי. ביחד אנחנו שישה מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? --- אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? אני, אמא שלי ואחים שלי מתחלקים בהוצאות של הבית ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן

chen010189

New member
עדיין-לא-בוקר טוב :)

שם: חן תאריך לידה: 1.1.89 מקום לידה: חיפה צבע עיניים: חום צבע שער: סגול גובה: 1.67 ימני או שמאלי? שמאלית המוצא שלך: חצי אשכנזיה חצי עיראקית. קולטים? איזה נעליים לבשת היום? עוד לא קמתי
כפכפי אצבע ורודים על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על הקפה, אבל שתיתי כבר מה עשה לך את היום? שאני לבד בבית, הכי כיף. הייתי אתמול ב"חופשיה ומאושרת" בקולנוע אז זה השאיר לי את המצב רוח הקופצני עד עכשיו. אחד הסרטים המצחיקים, שווה לראות... מי הרס לך את היום? השמש שנכנסה לי לתוך הפרצוף החולשות שלך: בנים עם שיער ארוך, שוקולד :|, ולא זוכרת. זה משתנה, יכול לרדת לי מהר מאוד ממשהו הפחדים שלך: רעידת אדמה וזה מפחיד כי תמיד שיש לי הרגשה חזקה שאחת הולכת להגיע אני קוראת יום-יומיים אחר כך בחדשות שהייתה רעידה באיזו מדינה, חלשה או חזקה. יש לי טראומה מזה כבר... חוץ מזה, מחלות סופניות, מלחמה ולא להצליח במטרות שלי. הפיצה המושלמת שלך: יוונית מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לעבור את השלב הראשון לבית הספר למשחק (זה נופל על סוף השנה, ברור שאני רוצה לעבור גם את השאר שנה הבאה D: ) ולשפר את האנגלית הצולעת שלי. בדחיפות. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: נראה לכם שאני מצליחה לחשוב על משהו? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? לא יודעת X: מתי אתה הולך לישון? בסביבות 00:00 לאחרונה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: תקופת היסודי, לא הבית ספר אבל השכונה ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לחבר'ה מהתיכון...אתמול הייתי במרכז העיר ועלו לי נוסטלגיות בלי סוף :\ פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מק דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי שוקולד או וניל: קשה אבל נלך על שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: לא מקלל: פה ושם שר: באמבטיה מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? כן היית רוצה להתחתן? ברור אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? מז'תומרת? אם אני מקבלת את העובדה שיש דבר כזה? זה בכלל נתון לבחירה? O_O וחוץ מזה בחלק מהמקרים הם האנשים הכי מדהימים שיש אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו? הלוואי בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? כן רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? כן כי אני התחלתי גנבת מחנות פעם? כן והחזרתי אחרי 5 דק' רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? שחקנית ומשהו בתחום התקשורת איזו ארץ תרצה לבקר? יפן וכמה מדינות בארה"ב צבע עיניים אהוב? זית צבע שיער אהוב? שטני ארוך או קצר? ארוך גובה? אני אמורה לבחור גובה אהוב? למי אכפת, אבל שהבן יהיה יותר גבוה ממני :) משקל? במקרה שלי 55 מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? סוג של אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? אני על ביג טוק והייתי רק כמה חודשים עם קו פתוח אז 221 ש"ח משהו כזה האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? לפעמים אני קונה את הביג טוק ולפעמים אבא שלי כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "ג'ייסון ביגס" משיר[Cute Without The E] ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? שירן, חברה טובה שלי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) SMS איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? את הפשטידות שלה למה אתם אוהבים את הבית? יש סיבה שלא? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה, אבל לא שוממת! באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית פרטי במקום שקט ונידח כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 2. הראשונה שכורה עד שהחדשה שלנו תיבנה והשלישית לבניין שנבנה לפני 5 שנים, דירה קנויה. שתיהן בחיפה אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? פלאפון עם סטוק כרטיסי ביג טוק האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 5 שנים... זה בית חדש כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אם אני באמת חולה אז בסלון, רואה טלוויזיה או פותרת תשבצים ואם אני לא באמת חולה אז קצת במחשב ויוצאת למקום שאני בטוחה שלא יראו אותי בו אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? אנערף, לא מאמינה בזה מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 3. אני וההורים שלי מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? בדרך כלל הייתי עושה ישר כשהייתי חוזרת מהבצפר כדי להפתר מזה אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? הכל, אבל אף אחד לא אמר שאני באמת עושה אותן ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן

sharon XD

New member
אללה מקום שלישי!! D: ../images/Emo80.gif

שם: שארוןן P:
תאריך לידה:19.10
מקום לידה: כפר סבא
צבע עיניים:חום
צבע שער:שחור
גובה:1.64
ימני או שמאלי?ימיני
המוצא שלך:חצי מרוקאית וחצי טריפולטאית
איזה נעליים לבשת היום?כפכפים
על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?ירצ'
מה עשה לך את היום?ירצ'
מי הרס לך את היום?אורי ומור
החולשות שלך:אני בוכה מהר .. אני מזה רגישה ><
הפחדים שלך:שהאנשים הקורבים אליי ימותו :(
הפיצה המושלמת שלך:זיתים|רריר|
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:ציונים גבוהים ?!
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אווף למה קמתי ?
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?><
מתי אתה הולך לישון?1
הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:החופש הקודם .. עם ירצ'
ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:להרבה אנשים
פפסי או קולה:קולה
מקדונלדס או ברגר קינק:ברגר קינג
דייט לבד או בקבוצות:לבד
ליפטון אייס תיי או נאסטי:נסטי
שוקולד או וניל:שוקולד
קפוצ'ינו או קפה:><
מעשן:נעע
מקלל:לפעמים
שר:לא
מתקלח כל יום?ברור
התאהבת פעם?יאפ
אתה מאוהב עכשיו?יאפ
רוצה ללמוד במכללה?אולי
היית רוצה להתחתן?לא עכשיו
אתה מאמין בעצמך?כן
אתה מקבל הפרעות נפשיות?[?!]
אתה פריק של בריאות?נעע
אתה מסתדר עם ההורים?כרגע לא
אתה אוהב ברקים?לא !
אתה מנגן על משהו?נופ בחודש האחרון:
שתית אלכוהול?נופ
עישנת?נופ
סמים?בטח.. שלא
יצאת לדייט?אממ כן
נדלקת על מישהו?מזמן
רחיצה בעירום?לאאא
גנבת משהו?אממ לא
היתשכרת פעם?לא
קראו לך טיזר?מזה ?
הרביצו לך פעם?כן
<אחותי>
גנבת מחנות פעם?כן
רצית למות?כן
נפגעת ממישהו?כל כך הרבה פעמים
מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?אין לי מושג.!
איזו ארץ תרצה לבקר?><
צבע עיניים אהוב?ירוק
צבע שיער אהוב?שחור
ארוך או קצר?באמצע
גובה?1.68
משקל?47
מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?כן
האם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לא
מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?לא יודעת
האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים
כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?4
קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?"אני אוהב אותך" מסיון
ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?ירצ' שבנג :}
מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)הודעות ושיחות
איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?שקשוקה XD
למה אתם אוהבים את הבית?כי יש לו ריח טוב XDD
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?אממ לא יודעת דירה כזאת
באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?פח זבל חח
כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?לא עברנו ><
אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?מחשב
האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא
כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?14 שנים
כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?מחשב
אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?--
מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אבא אמא מור אני וליאור= 5 נפשות
מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?מתי שיש
אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?שטיפה !
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?יאפ

BrokenRainbow

New member
*מתחמקת מללמוד למתמטיקה*../images/Emo3.gif

שם: שי תאריך לידה: 21.7.91 מקום לידה: חיפה צבע עיניים: חום כהה צבע שער: שחור גובה: 1.65 בערך ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: חצי אוסטרית חצי גרמניה איזה נעליים לבשת היום? אומרים "נעלת" לא "לובשים" נעליים!
[חח 60 שניות של עברית נכונה]. ולא הספקתי הייתי כל היום בבית
על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? עליו ועל הבגרויות במתמטיקה מחר מה עשה לך את היום? הואא
מי הרס לך את היום? חברה החולשות שלך: אני עשקנית ומשקיעה יותר מידי גם כשלא צריך הפחדים שלך: ברקים, רעמים, מדוזות וליצנים [אל תצחקו עליי
] הפיצה המושלמת שלך: בלי כלום מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: השנה? חח היא לא עוד שניה נגמרת? המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: סעמק כבר בוקר. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? פיזי? חח אממ.. ציצי גדול. סתםסתם.. אממ אני אתלטית אז נראה לי שזה
מתי אתה הולך לישון? כבר שבוע אני הולכת לישון ב5 לפנות בוקר אבל בד"כ זה ב1-2 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לכל הסופשבוע הזה :< ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אליו 33> פפסי או קולה: פפסי מקדונלדס או ברגר קינק: אפאחד
דייט לבד או בקבוצות: לבד! מזה פה 'הרווק'? ליפטון אייס תיי או נאסטי: איכ אפאחד
שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: לפעמים מקלל: רוב הזמן שר: רק במקלחץ מתקלח כל יום? בארור התאהבת פעם? לא אתה מאוהב עכשיו? אולי קצת
רוצה ללמוד במכללה? לא יודעת היית רוצה להתחתן? לא ממש אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? "מקבל"? נולדים עם זה או שזה בא בעקבות טראומה אי אפשר "לקבל" את זה כל שני וחמישי או משהו... WTF
אתה פריק של בריאות? כן קצת אתה מסתדר עם ההורים? כן ככה אתה אוהב ברקים? לא!! אתה מנגן על משהו? גיטרה ופעם תופפתי
בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? לא :\ אבל בשישי אני הולכת לעשן איזה משהו XD יצאת לדייט? כן נדלקת על מישהו? כן רחיצה בעירום? חההה כן! D: גנבת משהו? כן היתשכרת פעם? יאפ קראו לך טיזר? כן XD הרביצו לך פעם? חחחח כן גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודעת עדיין איזו ארץ תרצה לבקר? ברזיל\אנגליה\לחזור שוב לסקדינביה :< צבע עיניים אהוב? ירוק צבע שיער אהוב? שחור\חום ארוך או קצר? תלוי..לבנות ארוך לבנים קצר
גובה? אם זה בן-שיהיה יותר גבוה ממני משקל? חח אם זה לבן שישקול יותר ממני (אם יש כזה דבר) ושלא יגרום לי להרגיש שמנה מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? כן לצערי אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן פעם 1 והתחרטתי על זה מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 750 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? חח בעלי משלם... סתם ההורים
כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 4 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ממנו
ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מחברה אתמול בלילה מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) SMSים איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אממ.. סלטים כאלה שהיא ממציאה 10 דקות לפני שהיא מכינה
למה אתם אוהבים את הבית? כי זה הבית
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? ווילה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? אממ.. ברחוב XD סתם בדירה שוממת נראלי כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעם אחת, מחיפה, כשהייתי בת 3, ו... ככה לא הייתה לי בדיוק מילה בעניין אבל אם זה היה תלוי בי לא נראה לי שהיינו עוברים
אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את אמא האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? חחח לא אבל יש כמה אנשים שאני יכולה להתנחל אצלם ימים XD כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 14 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנה\טלוויזיה\מחשב.. אבל בד"כ אני ישנה
אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? יש בטח מלא אבל אני לא משתמשת בהם... נורופן שליטה D: מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא,אבא,אני, 2 אחים ועוד אחות. סה"כ אנחנו 6 (חמולה
) מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לא עושה ש.ב אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? להוציא מדיח, להביא כביסה מהמייבש ולסדר את המטבח ;; ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? ברור

היום הראשון של החופששששששששששש D::: ../images/Emo101.gif

שם: טל D: תאריך לידה: 14.7.1994
מקום לידה: ביה"ח "רבקה זיו" בצפת :) צבע עיניים: דבש. צבע שער: חום. גובה: פעם אחרונה שבדקתי לפני כמה חודשים זה היה 1.62. ימני או שמאלי? ימני. המוצא שלך: אמא מרוקאית ואבא נולד בארץ
איזה נעליים לבשת היום? הייתי יחפה כל היום
על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? לאיודעת O_ם מה עשה לך את היום? היום בקושי שהתחיל
מי הרס לך את היום? כנ"ל. החולשות שלך: חוסר בטחון ליד אנשים שאני לא מכירה ולפעמים עקשנית מדי -_-" הפחדים שלך: גבהים וכרישים
הפיצה המושלמת שלך: בלי תוספות, כןכן אני מוזרה D: מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: בשנה הבאה? להשתפר במתמטיקה ולהשקיע עוד יותר בריקוד. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "מה השעה?" ומיד אחר כך "אני רוצה לחזור לישוןןןןןןןן"
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? הכוונה להכי יפה? אם כן אז נראה לי השפתיים או השיער או הריסים :) מתי אתה הולך לישון? בימי לימודים ב-12 בלילה בערך
הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ההופעות סוף שנה וההופעה של TH
ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אליו ואל חברות שלי. פפסי או קולה: קולה. מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס. דייט לבד או בקבוצות: לבד. ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטייייייייייי |ריררררררררר| שוקולד או וניל: וניל. קפוצ'ינו או קפה:
מעשן: לא. מקלל: כן
שר: עדיף שלא. מתקלח כל יום? אכן ולפעמים כמה פעמים ביום
התאהבת פעם? לא. אתה מאוהב עכשיו? לא נראה לי התאהבות, זה יותר הדלקות שעכשיו די עוברת. רוצה ללמוד במכללה? באוניברסיטה :) היית רוצה להתחתן? כן
אתה מאמין בעצמך? בטח. אם אני רוצה שאנשים אחרים יאמינו בי אני קודם כל חייבת להאמין בעצמי. אתה מקבל הפרעות נפשיות? לא O_ם אתה פריק של בריאות? יכול להיות
אתה מסתדר עם ההורים? לפעמים
אתה אוהב ברקים? לא. אתה מנגן על משהו? קצת על גיטרה. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? נראה לי שכן. עישנת? לא. סמים? לא!!! יצאת לדייט? לא. נדלקת על מישהו? זה לא רק בחודש האחרון. רחיצה בעירום? לא O_ם גנבת משהו? לא. היתשכרת פעם? לא. קראו לך טיזר? כאילו מישהו שמתגרה? אם כן אז כן
הרביצו לך פעם? לא. אבל רבתי מכות המון פעמים. גנבת מחנות פעם? לא. רצית למות? כן. נפגעת ממישהו? כן. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? רקדנית *-* איזו ארץ תרצה לבקר? אוסטרליה, תאילנד וארה"ב
צבע עיניים אהוב? ירוק
צבע שיער אהוב? שטני :) ארוך או קצר? ארוך. גובה? שלי? 1.62 פעם אחרונה שבדקתי. משקל? לא בדקתי כבר שנה. מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא דבוקה יותר מדי. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 200-300 ש"ח אאל"ט. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 1. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מאריאל, חברה שלי מהלהקה :) - "מאגניב לך!! סבביק שבת שלום נשמתי ;) " ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? השיחה האחרונה לא נענתה והיא מחסוי אבל השיחה הנכנסת האחרונה שעניתי היא מאחותי הגדולה נירית ^^ מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות, הודעות ושעון מעורר
איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? מופלטה |ריררררררררר| למה אתם אוהבים את הבית? כי הוא המקום הפרטי שלי, יש לי בו את החדר שלי ששם אני יכולה להיות לבד עם עצמי ולעשות מה שבא לי
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? וילה D: באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בניין דירות >.> כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעמיים, פעם אחת זה היה חודש אחרי שנולדתי ועברנו לבית יותר גדול כי בבית הקודם לא היה מספיק מקום וכשהייתי בת 6 וחצי עברנו לוילה כי ההורים שלי גדלו בבית קרקע וגם הם רצו בית קרקע אז בנינו את הוילה D: אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? הלפ טופ שלי. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא. אני מרוצה מהבית שלי. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 7 וחצי שנים בערך. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנה בעיקר, רואה טלויזיה או סתם נמצאת במחשב ושומעת מוזיקה. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? אוווו יש מלא: כשכואבת הבטן מורחים ערק (משקה אלכוהולי) על הבטן אבל השתמשתי בזה רק כשהייתי קטנה, כשכואב הגרון מערבבים דבש ולימון ושותים את זה והכאב עובר, כשיש שעורה\דלקת בעין שמים לוקחים צמר גפן וסופגים אותו בתמצית תה ואז שמים על העין ויש עוד מלא. ד"א כל מה שכתבתי אשכרה עובד. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 6 אנשים - ההורים שלי, 2 אחיות גדולות שלי, אני ואחי הקטן. אחותי הגדולה הייתה גרה בבית אבל היא עברה לגור עם חבר שלה לפני חצי שנה-שנה בערך
מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אני עושה שיעורי בית לעיתים נדירות ביותר
ואחי הקטן עושה כשהוא חוזר מביה"ס או אחרי שהוא אוכל צהריים. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לא נופלות עליי מטלות בית כל כך כי אני מאוד עסוקה אבל אני שוטפת כלים מדי פעם או תולה\מקפלת\מורידה כביסה אם יש לי זמן וביום שישי אני עורכת את השולחן לקידוש :] ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? הכי אפשר. לפי דעתי הוא בית מעולה D:

Lolaxit

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

שם: ליאור/לולקס/לולה/ליאורה
תאריך לידה:12.2.94 מקום לידה: ראשון לציון צבע עיניים:כחול ירקרק
צבע שער:זהוב כזה :S גובה:1.60 ימני או שמאלי?ימנית
המוצא שלך:אשכנזייייי
איזה נעליים לבשת היום?ממ... את הלי קופר הישנות והקרועות שלי
על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?אמ... על מישו שלא שווה את זה
וגם ככה היו המחשבות
מה עשה לך את היום?מממ...שומדבר... מי הרס לך את היום?הוא
החולשות שלך:ריבועים,ושמציקים לי XD הפחדים שלך:מממ...שימו יבוא ויתן לי כאפה בתחת
הפיצה המושלמת שלך:מממ...או אננס או עגבניות
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:חבר
והשגים טובים יורת בלימודים וברכיבה ^^ המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:שיט! בוקר
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?אמ... שרירים ושאני יפה?
[ואני לא אמרת שאני יפה
] מתי אתה הולך לישון?מאורח
הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:אמ...לאיודעת
ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:לסנטי שליייי
פפסי או קולה:ממ.. שניהם אותו דבר מבחינתי XD מקדונלדס או ברגר קינק:מקדונלדס
דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי שוקולד או וניל:וניל קפוצ'ינו או קפה:קפה מעשן:לא מקלל:בארור
שר:אמ..לפעמים חח מתקלח כל יום?לא רק פעם בשבוע
התאהבת פעם?כן..
אתה מאוהב עכשיו?לאודעת ממש :S
רוצה ללמוד במכללה?אמ... כן היית רוצה להתחתן?נראה לי אתה מאמין בעצמך?בטחחח D= אתה מקבל הפרעות נפשיות?אמ...אולי קצת P: אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?אהאה ^^ אתה אוהב ברקים?כן אתה מנגן על משהו?אני יודעת קצת פסנתר XD ואני יודעת לנגן לאנשים על העצבים
בחודש האחרון: שתית אלכוהול?אמ..כן עישנת?לא סמים?בטח כל יום
יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?כן
רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?מזה?!
קראו לך טיזר?לא
הרביצו לך פעם?כן גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?כן נפגעת ממישהו?כן...מאוד מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?עורכת דין על סוס ^^ איזו ארץ תרצה לבקר?איטליההההה
צבע עיניים אהוב?כחול,ירוק ואפור צבע שיער אהוב?שחור ארוך או קצר?בין לבין P: גובה?160 משקל?לא יודעת :S מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?לא ממש אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לא חח מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?1000 ומשו נראה לי
האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?ההורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?אמ..הרבה
קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?מידיד מהשחייה לפני שעה ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?אלירן לפני שעתיים וחצי בערך חח מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)מוזיקה ושיחות חח איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?מממ...לאידועת
למה אתם אוהבים את הבית?כי החדר שלי נמצא בו ^^ באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?סוג של וילה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?בית דירות חח כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?פעמיים אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?אמ...אץ הטלפון כדי להתקשר שיבואו לחלץ אותי
האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?אמ... לא ממש כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?5 שנים נראה לי כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?במחשב,טלוויזיה,ישנה,בבריכה... ^^ אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?מרק עוף,קומפרסואים חח מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אני,אבאמא,האחים המפגרים שלי,2 חתולות ושני כלבים
מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?בקושי עושה XD אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?מדיח,לפעמים זבל,להעביר כביסה למייבש... ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?בטחחחחחחחח!!!

william beckett

New member
**מיתחמקת מללמוד לבגרות**XD

שם: מאיה,אנג'י תאריך לידה:11.7.91 מקום לידה:גדרה צבע עיניים:כחול,חום,צהוב צבע שער:חום ככה גובה:1.60 ימני או שמאלי?:שמאלי המוצא שלך:אשכנזיה איזה נעליים לבשת היום?:וואנס על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?:אמא ואבא מה עשה לך את היום?:שמצאתי שני שירים חדשים של TAI ביוטיובXD מי הרס לך את היום?:מתכונת החולשות שלך:דיגדוגים,עקשנית,רגישה הפחדים שלך:השפלה,להישאר לבד הפיצה המושלמת שלך:פיטריות,עגבניה,זיתים,תירס מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:ללמוד לנגן בחשמלית,חבר [זה הושג><] המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:מה השעה או,עוד 5 דקות מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?:להראות שמחה כשאני לא,לייעץ למי שצריך מתי אתה הולך לישון?:11 וחצי,12 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:היום הראשון לחופש ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:אמא ואבא פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק:ברגר קינג דייט לבד או בקבוצות:דייט לבד [חוויתי יותר מידי בקבוצות] ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי שוקולד או וניל:שוקולד קפוצ'ינו או קפה:לא ולא מעשן:לא מקלל:כן שר:לפעמים מתקלח כל יום?:ברור התאהבת פעם?:יותר מידי אתה מאוהב עכשיו?:נירא לי רוצה ללמוד במכללה?:כן היית רוצה להתחתן?:מעוד אתה מאמין בעצמך?:לפעמים אתה מקבל הפרעות נפשיות?:טלוי אתה פריק של בריאות?:לא אתה מסתדר עם ההורים?:כן,לפעמים שסריה פה ושם אבל כן^^ אתה אוהב ברקים?:לא אתה מנגן על משהו?:גיטרה בחודש האחרון: שתית אלכוהול?:כן עישנת?:לא סמים?:לא יצאת לדייט?:אם זה למאי אז כן,אם יוני אז לא נדלקת על מישהו?:כן רחיצה בעירום?:? גנבת משהו?:לא היתשכרת פעם?:כן קראו לך טיזר?:לא הרביצו לך פעם?:כן גנבת מחנות פעם?:לא רצית למות?:יותר מידי נפגעת ממישהו?:כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?:מוזיקאית מצליחה איזו ארץ תרצה לבקר?:אמריקה צבע עיניים אהוב?:כחול,חום מעורב צבע שיער אהוב?:חום\שחור ארוך או קצר?:ארוך גובה?:1.75,80 משקל?:לא שמן ולא רזה מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?:לא ממש,אבל טוב שיש אותו אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?:אממ..,לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?:120 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?:הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?:1 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?:הודעה מאמא שהיא דיברה אם אח שלי במסן [הם באמריקה] ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?:אח שלי>< מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?):שעון מעורר,הודעות,שיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?:עוף בגריל למה אתם אוהבים את הבית?:כי זה מקום שתמיד אני יכול לחזור אליו באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?:בית פרטי קטן ופשוט באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?:בבית של השכניםXD כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?:פעם אחת,מגדרה לגדרה,ולמה זה סיפור אישי אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?:MP האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?:האמת שכן,כי אני רוצה לעבור לגור בבית יותר גדול כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?:14 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?:ישנים ועושים חיים אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?:רק מרק עוף מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?:אמא,אבא,אח,כלב מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?:אין בדרך כלל,ואם יש לא עושה>< אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?:לתלות כסיבה,לקפל כביסה,לנקות,לפעמים להכין אוכל,לטייל אם הכלב ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?:לא,אני רוצה לעבור לבית אח,אבל אם המשפחה שלי כי אני אוהבת אותם יותר מידי3>

NoAmItA ChAn

New member
אני D:

שם: נעם. תאריך לידה: 30.10.92. מקום לידה: בלינסון בפתח תקווה XD צבע עיניים: חום. צבע שער: חום. גובה: 1.68, נראה לי. ימני או שמאלי? ימני עם נטייה לשמאלית. המוצא שלך: רבע יווניה, רבע הונגריה וחצי פרסייה. איזה נעליים לבשת היום? עוד לא יצאתי מהבית XD על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? בינתיים, ליסה XD מה עשה לך את היום? ליסה 333333333333333333333> מי הרס לך את היום? X החולשות שלך: הרבה XD הפחדים שלך: שהאנשים שאני אוהבת יסבלו. הפיצה המושלמת שלך: רגילה *-* מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להיות אדם טוב יותר ולהיות יותר חכמה :) המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "יאללה, להתהפך לצד השני". מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? ה.. ידיים שלי? XD; מתי אתה הולך לישון? עשר וחצי-רבע ל-11. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: הרבה XD ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: ליסה 3> פפסי או קולה: לא ולא. מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס. דייט לבד או בקבוצות: בקבוצות נראה לי. ליפטון אייס תיי או נאסטי: ... הא? שוקולד או וניל: וניל 3> קפוצ'ינו או קפה: לא ולא. מעשן: חס וגראס. מקלל: לא. שר: כן. מתקלח כל יום? כן. התאהבת פעם? לא. אתה מאוהב עכשיו? לא. רוצה ללמוד במכללה? כן. היית רוצה להתחתן? כן. אתה מאמין בעצמך? בערך. אתה מקבל הפרעות נפשיות? יאפ. אתה פריק של בריאות? לא. אתה מסתדר עם ההורים? בטח. מעולה 3> אתה אוהב ברקים? כן. אתה מנגן על משהו? כן, גיטרה. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא. עישנת? לא. סמים? חס וש"ס. יצאת לדייט? לא. נדלקת על מישהו? לא. רחיצה בעירום? לא. גנבת משהו? לא. היתשכרת פעם? לא. קראו לך טיזר? לא. הרביצו לך פעם? לא. גנבת מחנות פעם? לא. רצית למות? לא. נפגעת ממישהו? כן. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? גיטריסטית. איזו ארץ תרצה לבקר? בכל העולם. צבע עיניים אהוב? חום. צבע שיער אהוב? שטני. ארוך או קצר? ארוך. גובה? אין לי מושג. משקל? שלי? לא יודעת. מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 250. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? בעל. סתם, הורים XD כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 4. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ליסה. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אורי. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות והודעות. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? הרבה XD למה אתם אוהבים את הבית? בגלל הכל. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? פנטהאוז. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? לא יודעת. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? שלוש פעמים, וכל הדירות באותו רחוב XDDDDDDDDDDD אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? ספר. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? שנה. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? שוכבים במיטה ורואה סרט או קוראת ספר או על המחשב. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? תה עם דבש? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא, אמא ואחי הקטן. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? בצהריים-ערב. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לפעמים לשטוף כלים, לפעמים לסדר\להכניס מדיח, לפעמים לתלות\להוריד כביסה. כל מיני. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? הממ.. כן.

למעלה