sky darkens
New member
בוקר טוב לכולם! ../images/Emo13.gif
*פרטים אישיים- שם: הדר. גיל: 17 עוד מעט. ת. לידה: 25.1.91 מזל: דלי. גובה: 1.83 עיר מגורים: רעות. צבע שיער: כרגע הוא שחור סיני. צבעת פעם? לאיזה צבעים? כן. לירוק, כחול, אדום, כתום, סגול, שחור סיני, חצי-אדום-חצי שחור. וגם הייתי סתם עם חמצון. אורך שיער: לא ארוך ולא קצוץ. סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): לא מתולתל ולא גלי. צבע עיניים: חום. אוהב אותו? את הצבע עיניים? אה, לא ממש אכפת לי כבר. צבע עור: אין לי איך להגדיר, נו. אוהב אותו? כן. כיתה: י'א 8. רוצה לסיים? כן. מה תרצה לעשות בצבא? *סודי* * האדם האחרון ש... חיבקת: אמא. מתי? היום בוקר. נישקת: אמ. מתי? לפני 3 חודשים בערך. הצחקת: אמא. העתקת ממנו במבחן: פפפ, לא העתקתי כבר מלא זמן. עשית איתו ש"ב: אמ, כנ"ל. ישן במיטה שלך: ג'ואל.. אמרת לו שאתה אוהב אותו: אמא! אמר לך שהוא אוהב אותך: אמא! התקשר אליך: יניר. שלח לך סמס: נועה. שלחת לו סמס: יובל. ראה אותך בוכה: לא זוכר. שפך בפניך את ליבו: ג'ו. * ביצפר- איזה מגמה אתה? ביולוגיה ותנ"ך מוגבר. בין איזה מגמות התלבטת? רציתי להשאר במחשבים, אבל העיפו אותי. :X איזה בגרויות אתה עושה השנה? לא יודע כבר. כמה מהן בחורף? חחחחחח. כמה יח"ל אנגלית? 5. כמה יח"ל מתמטיקה? 3. היית רוצה לפרוש מביצפר? לא.
* אהבה- יש חברה? לא. כמה זמן? אין. מאוהב? לא. כמה פעמים בחייך היית מאוהב? אני חושב שאחת. בתול? כן. עם כמה אנשים התנשקת? 5. * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא. צחקת? כן. הצחקת מישהו? כן. חיבקת מישהו? כן. דיברת בטלפון? כן. שמעת מוזיקה? כן. ראית טלויזיה? כן. קראת? לא. היית בביצפר? לא. * הבנאדם הכי... מצחיק: פלוצקי, וגם אלוני. נחמד: א, כולם נחמדים.. חכם: ג'ו. אוהב: אמא! נדיב: לא יודע. יפה: יש מלא. מכוער: ? טיפש: אביב.
אדיש: אמיר!! ממורמר: לילך.
אופטימי: נעה! פסימי: אמ, יש מלא! רע: אביב.
אכפתי: אני! * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: ג'ו. תמיד מצחיק אותך: אלון ופלוצקי.
אתה הכי מתגעגע אליו: אמ, לא יודע. לא ראית המון זמן: אמריקוקי'ס.
הכי חסר לך:
הכי מבין אותך: ג'ואל. מחבק הכי חזק:
מספר את הבדיחות הכי טובות: וואי, זה מתחיל לחפור. יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: ג'ו.. יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: לא יודע, נו. כל מי שרואה דיסני. תמיד יהיה שם בשבילך: ג'ו! אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: ג'ו! שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: אה. תמיד יש לך על מה לדבר איתו: ג'ו! הכי מוערך: אמא וג'ו! * מוזיקה- זמר אהוב: אין. זמרת אהובה: אין. להקה אהובה: אין. שיר אהוב: אין. סגנון מוזיקה אהוב: הכללל. השיר האחרון ששמעת: Paramore - Misery Business. (שוב.
) השיר הראשון ששמעת הבוקר: \/ * טלויזיה- סדרה אהובה: יש מלא. אבל בעיקר שנות השבעים. סרט אהוב: לא יודע. דיסני.. שחקנית אהובה: שחקן אהוב: * כללי- תחביבים: לבשל, לאכול, לקרוא, מוזיקה, כדורגל. יש מלא. מספר אהוב: 7. מאמין באלוהים? מאמין בשטן? מאמין בגן עדן? אוהב ללכת לביצפר? כן. מאכל אהוב: סושי. או סטייק.
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אוסף: בקבוקי אלכוהול ריקים.
מעשן? לא. שותה? כן. סמים? לא. אוהב להצטלם? בזמן האחרון.
אוהב חורף? כן!
אוהב גשם? כן! הודגש באמצעות מדגישומטיק
*פרטים אישיים- שם: הדר. גיל: 17 עוד מעט. ת. לידה: 25.1.91 מזל: דלי. גובה: 1.83 עיר מגורים: רעות. צבע שיער: כרגע הוא שחור סיני. צבעת פעם? לאיזה צבעים? כן. לירוק, כחול, אדום, כתום, סגול, שחור סיני, חצי-אדום-חצי שחור. וגם הייתי סתם עם חמצון. אורך שיער: לא ארוך ולא קצוץ. סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): לא מתולתל ולא גלי. צבע עיניים: חום. אוהב אותו? את הצבע עיניים? אה, לא ממש אכפת לי כבר. צבע עור: אין לי איך להגדיר, נו. אוהב אותו? כן. כיתה: י'א 8. רוצה לסיים? כן. מה תרצה לעשות בצבא? *סודי* * האדם האחרון ש... חיבקת: אמא. מתי? היום בוקר. נישקת: אמ. מתי? לפני 3 חודשים בערך. הצחקת: אמא. העתקת ממנו במבחן: פפפ, לא העתקתי כבר מלא זמן. עשית איתו ש"ב: אמ, כנ"ל. ישן במיטה שלך: ג'ואל.. אמרת לו שאתה אוהב אותו: אמא! אמר לך שהוא אוהב אותך: אמא! התקשר אליך: יניר. שלח לך סמס: נועה. שלחת לו סמס: יובל. ראה אותך בוכה: לא זוכר. שפך בפניך את ליבו: ג'ו. * ביצפר- איזה מגמה אתה? ביולוגיה ותנ"ך מוגבר. בין איזה מגמות התלבטת? רציתי להשאר במחשבים, אבל העיפו אותי. :X איזה בגרויות אתה עושה השנה? לא יודע כבר. כמה מהן בחורף? חחחחחח. כמה יח"ל אנגלית? 5. כמה יח"ל מתמטיקה? 3. היית רוצה לפרוש מביצפר? לא.