שאלון.

sky darkens

New member
בוקר טוב לכולם! ../images/Emo13.gif

*פרטים אישיים- שם: הדר. גיל: 17 עוד מעט. ת. לידה: 25.1.91 מזל: דלי. גובה: 1.83 עיר מגורים: רעות. צבע שיער: כרגע הוא שחור סיני. צבעת פעם? לאיזה צבעים? כן. לירוק, כחול, אדום, כתום, סגול, שחור סיני, חצי-אדום-חצי שחור. וגם הייתי סתם עם חמצון. אורך שיער: לא ארוך ולא קצוץ. סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): לא מתולתל ולא גלי. צבע עיניים: חום. אוהב אותו? את הצבע עיניים? אה, לא ממש אכפת לי כבר. צבע עור: אין לי איך להגדיר, נו. אוהב אותו? כן. כיתה: י'א 8. רוצה לסיים? כן. מה תרצה לעשות בצבא? *סודי* * האדם האחרון ש... חיבקת: אמא. מתי? היום בוקר. נישקת: אמ. מתי? לפני 3 חודשים בערך. הצחקת: אמא. העתקת ממנו במבחן: פפפ, לא העתקתי כבר מלא זמן. עשית איתו ש"ב: אמ, כנ"ל. ישן במיטה שלך: ג'ואל.. אמרת לו שאתה אוהב אותו: אמא! אמר לך שהוא אוהב אותך: אמא! התקשר אליך: יניר. שלח לך סמס: נועה. שלחת לו סמס: יובל. ראה אותך בוכה: לא זוכר. שפך בפניך את ליבו: ג'ו. * ביצפר- איזה מגמה אתה? ביולוגיה ותנ"ך מוגבר. בין איזה מגמות התלבטת? רציתי להשאר במחשבים, אבל העיפו אותי. :X איזה בגרויות אתה עושה השנה? לא יודע כבר. כמה מהן בחורף? חחחחחח. כמה יח"ל אנגלית? 5. כמה יח"ל מתמטיקה? 3. היית רוצה לפרוש מביצפר? לא.
* אהבה- יש חברה? לא. כמה זמן? אין. מאוהב? לא. כמה פעמים בחייך היית מאוהב? אני חושב שאחת. בתול? כן. עם כמה אנשים התנשקת? 5. * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא. צחקת? כן. הצחקת מישהו? כן. חיבקת מישהו? כן. דיברת בטלפון? כן. שמעת מוזיקה? כן. ראית טלויזיה? כן. קראת? לא. היית בביצפר? לא. * הבנאדם הכי... מצחיק: פלוצקי, וגם אלוני. נחמד: א, כולם נחמדים.. חכם: ג'ו. אוהב: אמא! נדיב: לא יודע. יפה: יש מלא. מכוער: ? טיפש: אביב.
אדיש: אמיר!! ממורמר: לילך.
אופטימי: נעה! פסימי: אמ, יש מלא! רע: אביב.
אכפתי: אני! * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: ג'ו. תמיד מצחיק אותך: אלון ופלוצקי.
אתה הכי מתגעגע אליו: אמ, לא יודע. לא ראית המון זמן: אמריקוקי'ס.
הכי חסר לך:
הכי מבין אותך: ג'ואל. מחבק הכי חזק:
מספר את הבדיחות הכי טובות: וואי, זה מתחיל לחפור. יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: ג'ו.. יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: לא יודע, נו. כל מי שרואה דיסני. תמיד יהיה שם בשבילך: ג'ו! אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: ג'ו! שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: אה. תמיד יש לך על מה לדבר איתו: ג'ו! הכי מוערך: אמא וג'ו! * מוזיקה- זמר אהוב: אין. זמרת אהובה: אין. להקה אהובה: אין. שיר אהוב: אין. סגנון מוזיקה אהוב: הכללל. השיר האחרון ששמעת: Paramore - Misery Business. (שוב.
) השיר הראשון ששמעת הבוקר: \/ * טלויזיה- סדרה אהובה: יש מלא. אבל בעיקר שנות השבעים. סרט אהוב: לא יודע. דיסני.. שחקנית אהובה: שחקן אהוב: * כללי- תחביבים: לבשל, לאכול, לקרוא, מוזיקה, כדורגל. יש מלא. מספר אהוב: 7. מאמין באלוהים? מאמין בשטן? מאמין בגן עדן? אוהב ללכת לביצפר? כן. מאכל אהוב: סושי. או סטייק.
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אוסף: בקבוקי אלכוהול ריקים.
מעשן? לא. שותה? כן. סמים? לא. אוהב להצטלם? בזמן האחרון.
אוהב חורף? כן!
אוהב גשם? כן! הודגש באמצעות מדגישומטיק

רק כי אני אמורה ללכת לבה"ס אבל עידן לא עונה

אז אולי אני אבריז! *פרטים אישיים- שם:ירדן גיל: 16 ת. לידה: 24.7.91 מזל: אריה גובה: 1.64 עיר מגורים: ירושלים צבע שיער: חום צבעת פעם? לאיזה צבעים? אדום, חינה, סגול וכחול. אורך שיער: ארוך סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): חלק צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע עור: שיזוף
אוהב אותו? אממ כיתה: י"א רוצה לסיים? לא מה תרצה לעשות בצבא? גלגל"צ * האדם האחרון ש... חיבקת: שני מתי? אתמול נישקת: אמא מתי? אתמול הצחקת: רעות העתקת ממנו במבחן: מיז וכר
עשית איתו ש"ב: בטח שני ישן במיטה שלך: רעות ועמית אמרת לו שאתה אוהב אותו: שני אמר לך שהוא אוהב אותך: רעות התקשר אליך: עידן שלח לך סמס: עידן שלחת לו סמס:עידן ראה אותך בוכה: ממ אני לא זוכרת שפך בפניך את ליבו: עידן שני ורעות * ביצפר- איזה מגמה אתה? תיאטרון ותקשורת בין איזה מגמות התלבטת? תיאטרון תקשורת וצרפתית וגיאוגרפיה איזה בגרויות אתה עושה השנה? נראה לי בהכל חוץ מתנ"ך וספרות כמה מהן בחורף? אני אמורה במתמטיקה של שנה שעברה כמה יח"ל אנגלית? 5 כמה יח"ל מתמטיקה? 4 היית רוצה לפרוש מביצפר? לא * אהבה- יש חברה? לא כמה זמן?-- מאוהב? לא כמה פעמים בחייך היית מאוהב? 1 בתול?כן עם כמה אנשים התנשקת? 0 * ב24 שעות האחרונות- בכית? כמה דמעות זה נחשב? צחקת? כן הצחקת מישהו? כן חיבקת מישהו? כן דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן ראית טלויזיה? לא קראת? כן היית בביצפר? לא * הבנאדם הכי... שמות לא באמת יעזרו * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: איילה תמיד מצחיק אותך: עידן אתה הכי מתגעגע אליו: גרמנים לא ראית המון זמן: גרמנים הכי חסר לך: ממ הכי מבין אותך: שני מחבק הכי חזק: חחחח חיבוקי דוב
מספר את הבדיחות הכי טובות: ממ יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה:ממ יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים:ממ תמיד יהיה שם בשבילך:שני אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: שני שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: ממ תמיד יש לך על מה לדבר איתו: ממ הכי מוערך:ממ * מוזיקה- זמר אהוב:דרייק בל זמרת אהובה: להקה אהובה: נייטוויש שיר אהוב: סגנון מוזיקה אהוב:רוק, מטאל השיר האחרון ששמעת:נראה לך שאני זוכרת? השיר הראשון ששמעת הבוקר:
* טלויזיה- סדרה אהובה: גיבורים נמלטים אבודים סרט אהוב:יש מלא שחקנית אהובה: אמממ שחקן אהוב: אורלנדו בלום * כללי- תחביבים: גיטרה, כדורסל, משחק מספר אהוב: מאמין באלוהים? כן מאמין בשטן?
מאמין בגן עדן? בערך אוהב ללכת לביצפר?לפעמים מאכל אהוב: אממ אייסיקיו או מסנג'ר? מסינג'ר אוסף: לא זוכרת מעשן?לא שותה?לא סמים?לא אוהב להצטלם?לא אוהב חורף?כן אוהב גשם?כן

משעמם לי.../images/Emo110.gif

*פרטים אישיים- שם: לירון גיל:17 וקצת ת. לידה:24.9.90 מזל:מאזניים גובה:לא כלכך גבוה עיר מגורים:מודיעין צבע שיער:אדום צבעת פעם? לאיזה צבעים?חח פעם? צבעתי כמה פעמים.. בהתחלה עשיתי סתם פסים בלונדיניים, אחכ קצוות אדומים ועכשיו כבר איזה 3 שנים כל השיער שלי אדום:]. אורך שיער:תלוי באיזה מצב הוא נמצא, אבל בעיקרון ארוך סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק):הכי לא מוגדר בעולם!! בעיקרון הוא למעלה חלק יותר ואז הוא מתלתל עד למטה, ובחלק העליון הוא תד אחד חלק צד אחד גלי
צבע עיניים:חום דבש אוהב אותו?כן! צבע עור:ממ רגיל? אוהב אותו?כן.. כיתה:יא'5 רוצה לסיים?כןןןןן ולא מה תרצה לעשות בצבא? לאיודעת * האדם האחרון ש... חיבקת:ממ לאוזכרת.אתמול את הצוות? מתי?אתמול נישקת:לאזוכרת מתי? הצחקת:אתמול העתקת ממנו במבחן:חחחחחחח מתי שהיה מבחן.. עשית איתו ש"ב:בטח עםשירלי.. ישן במיטה שלך:מממ שירלי? חח אמרת לו שאתה אוהב אותו:לאזוכרת אמר לך שהוא אוהב אותך:.. התקשר אליך:המורה נהיגה שלי.. התקשר לעבוד עלייי!!
שלח לך סמס:מעיין! שלחת לו סמס:ממ לאזוכרת אני מוחקת.. ראה אותך בוכה:לאזוכרת שפך בפניך את ליבו:מעיין נראלי חח [לא אותה אחת מלמעלה..] * ביצפר- איזה מגמה אתה?מחול ומדעי החברה בין איזה מגמות התלבטת?לא התלבטתי.. איזה בגרויות אתה עושה השנה?לאזוכרת כמה מהן בחורף?אפחת כמה יח"ל אנגלית?5 כמה יח"ל מתמטיקה?3 היית רוצה לפרוש מביצפר?כן * אהבה- יש חברה?לא כמה זמן? מאוהב? כמה פעמים בחייך היית מאוהב? בתול?כן עם כמה אנשים התנשקת? * ב24 שעות האחרונות- בכית?לא צחקת?כן הצחקת מישהו?כן חיבקת מישהו?כן דיברת בטלפון?כן שמעת מוזיקה?כן ראית טלויזיה?כן קראת?כן היית בביצפר?לא
* הבנאדם הכי... מצחיק:עמיתתת חח נחמד:לאיודעת חכם:יפעת אוהב: נדיב:גל יפה:........ מכוער: טיפש:אלומיייייייי אדיש:גלובדיההה ממורמר:שירזז
אופטימי:מור חח פסימי: רע:.. אכפתי:שירלי..חח * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל:שירלי תמיד מצחיק אותך:כלמני אנשים..לא קשה להצחיק אותי..חח אתה הכי מתגעגע אליו:... לא ראית המון זמן:אוררר הכי חסר לך:^ הכי מבין אותך:שירלי וגל מחבק הכי חזק:חח ואוו מתן?Jחחח מספר את הבדיחות הכי טובות:לאיודעת יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה:שירלי חצי..חח יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים:גלובדיהה תמיד יהיה שם בשבילך:שירלי וגל אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות:^ שעשה לך הכי הרבה רע בחיים:חחח תמיד יש לך על מה לדבר איתו:שירלי וגל
הכי מוערך:^ * מוזיקה- זמר אהוב:עברי לידרר זמרת אהובה:ממ לאיודעת? להקה אהובה:איפה הילד שיר אהוב:פףף סגנון מוזיקה אהוב:רוק ישראלי השיר האחרון ששמעת: welcome to the black parde של מי כימיקל רומנס השיר הראשון ששמעת הבוקר:לאזוכרת * טלויזיה- סדרה אהובה:אבודיםםם סרט אהוב: לאיודעת שחקנית אהובה: שחקן אהוב: * כללי- תחביבים:לרקוד, צופים מספר אהוב:3? מאמין באלוהים?כן מאמין בשטן?לא מאמין בגן עדן?לאיודעת אוהב ללכת לביצפר?לא מאכל אהוב:קוסקוס אייסיקיו או מסנג'ר?שניהם אוסף:? מעשן?לא שותה?לפעמים סמים?כל יום.. אוהב להצטלם?כןן חח אוהב חורף?לא אוהב גשם?לא

dcohn

New member
רק אני ישנתי בשעה הזאת?../images/Emo12.gif

*פרטים אישיים- שם: דורין גיל: 16 ת. לידה: 7.11.91 מזל: עקרב
גובה: מטר שישים וקצת.. עיר מגורים: תל אביב
צבע שיער: שחור צבעת פעם? לאיזה צבעים? לא:[ אורך שיער: ארוך מדי.. אסתפר קצת בקרוב.. סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): גלי.. צבע עיניים: חומות אוהב אותו? את מה?
נגיד שכן. צבע עור: בהיר. אוהב אותו? לפעמים כן ולפעמים לא. כיתה: יא רוצה לסיים? כןכןכן מה תרצה לעשות בצבא? כאילו לא חפרתי על זה- גל"צ+ גלגלצ * האדם האחרון ש... חיבקת: אתמול אמממ לא זוכרת מתי? אתמול חח נישקת: בלחי נחשב?
מתי? הצחקת: שוב, זה בטח היה אתמול. העתקת ממנו במבחן: אני לא מעתיקה במבחנים. אבל מליאורה ובהסכמתה
עשית איתו ש"ב:
מה זה שיעורי בית? ישן במיטה שלך: אני
אמרת לו שאתה אוהב אותו: ואו אמר לך שהוא אוהב אותך: שוב, ואו. התקשר אליך: אמממממ הא הסטודיו להגיד לי שהתבטל השיעוריקוד. שלח לך סמס: בייביסיטר. שלחת לו סמס: בייביסיטר. ראה אותך בוכה: אולי מרוב צחוק?
שפך בפניך את ליבו: לא זוכרת. * ביצפר- איזה מגמה אתה? ביולוגיה בין איזה מגמות התלבטת? בין ביו' לביו'
איזה בגרויות אתה עושה השנה? חחח במצב הנוכחי לא יודעת אם נעשה אבל ביו', מתמט', תנך, מה עוד שכחתי? כמה מהן בחורף? 0 כמה יח"ל אנגלית? 5 נראהלי כמה יח"ל מתמטיקה? 5 היית רוצה לפרוש מביצפר? לא. * אהבה- יש חברה? לא:[ כמה זמן? מאוהב? כמה פעמים בחייך היית מאוהב? אני לא סגורה על זה שהיתי מאוהבת
בתול?
עם כמה אנשים התנשקת?
* ב24 שעות האחרונות- בכית? אולי מרוב צחוק. צחקת?
הצחקת מישהו? אני מקוה
חיבקת מישהו? יאפ דיברת בטלפון? כן. שמעת מוזיקה?
ראית טלויזיה? כן. קראת? עכשיו זה גם נקרא קריאה, לא?
היית בביצפר? פחחח לא. * הבנאדם הכי... דילגתי מצחיק: נחמד: חכם: אוהב: נדיב: יפה: מכוער: טיפש: אדיש: ממורמר: אופטימי: פסימי: רע: אכפתי: * מי הבנאדם ש...על חלק ויתרתי יודע עליך כמעט הכל: הרבה אנשים יודעים עלי הרבה דברים
תמיד מצחיק אותך: גל. אתה הכי מתגעגע אליו: סבתא
לא ראית המון זמן: בני דודים שלי מפינלנד.. אבל הם בארץ עכשיו אז..
הכי חסר לך: שוב, סבא
הכי מבין אותך: די עם השאלות החופרות האלו. מחבק הכי חזק: דודה שלי
מספר את הבדיחות הכי טובות: יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: תמיד יהיה שם בשבילך: אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: תמיד יש לך על מה לדבר איתו: הכי מוערך: * מוזיקה- זמר אהוב: damien rice, john mayer, jason mraz... ויוני בלוך
זמרת אהובה: אמממממ להקה אהובה: שייגעצ טובים אבל לא היתי מגדירה כאהובה. שיר אהוב: the blower's daughter של damien rice סגנון מוזיקה אהוב: איןלי איך להגדיר את זה
השיר האחרון ששמעת: iter impius.. אורי, מה זה בכלל אומר?? השיר הראשון ששמעת הבוקר: את הצלצול השקמה. * טלויזיה- סדרה אהובה: האי, אבודים, משמורת. סרט אהוב: נוטינג היל שחקנית אהובה: טלי שרון טובה.. שחקן אהוב: אין. * כללי- תחביבים: לרקוד, לנגן בגיטרה מספר אהוב: 7 מאמין באלוהים? ככה ככה מאמין בשטן? לא מאמין בגן עדן? לא יצא לי להתעמק בזה. אוהב ללכת לביצפר? לא מאכל אהוב: פיצה אייסיקיו או מסנג'ר? ברור שמסנ אוסף: לא מעשן? ממש לא. שותה? לא. סמים? ממש ממש ממש לא. אוהב להצטלם? לפעמים אוהב חורף? לא במיוחד אוהב גשם? כשאני בבית אין לי בעיה איתו
זהו?

B a m b o o k

New member
../images/Emo187.gif

פרטים אישיים- שם: צליל גיל: 16.8 ת. לידה: 20.3.1991 מזל: דגים
גובה: 1.63 בערך עיר מגורים: באר-שבע צבע שיער: חום נוטה לשחור צבעת פעם? לאיזה צבעים?
אורך שיער: חצי גב כזה... סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): מתולתל רוב הזמן צבע עיניים: כחול אוהב אותו? אכן
צבע עור: לבן אוהב אותו?
כיתה:י"א2 רוצה לסיים? לפעמים מה תרצה לעשות בצבא? אין לי שמץ של מושג * האדם האחרון ש... חיבקת: עדיאל מתי? אתמול בערב נישקת: אממ נתתי לאמא נשיקה על הלחי
מתי? בבוקר הצחקת: עדיאל העתקת ממנו במבחן: פיי לא זוכרת עשית איתו ש"ב: שני ישן במיטה שלך: רק אני.. מה, מיטה חדשה אמרת לו שאתה אוהב אותו: מור אמר לך שהוא אוהב אותך: מור התקשר אליך: שוהם שלח לך סמס: מור שלחת לו סמס: מור ראה אותך בוכה: אממ אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בכיתי
שפך בפניך את ליבו: לאדעת * ביצפר- איזה מגמה אתה? תקשורת בין איזה מגמות התלבטת? פיזיקה לתקשורת. אבל עבר מהר
איזה בגרויות אתה עושה השנה? לאדעת.. כל מיני כמה מהן בחורף? אף לא אחת כמה יח"ל אנגלית? 5 כמה יח"ל מתמטיקה?4 היית רוצה לפרוש מביצפר? לפעמים * אהבה- יש חברה?
כמה זמן? מאוהב?|X
כמה פעמים בחייך היית מאוהב? פעמיים בתול?
עם כמה אנשים התנשקת? 3 * ב24 שעות האחרונות- בכית?
צחקת?
הצחקת מישהו?
חיבקת מישהו?
דיברת בטלפון?
שמעת מוזיקה?
ראית טלויזיה?
קראת?
היית בביצפר?
* הבנאדם הכי... מצחיק: אממ לאדעת יש כמה
נחמד: דני חכם: נוי אוהב: רעיה נדיב: זוהר יפה: ליל מכוער: אממ טיפש: שי אדיש: לאדעת ממורמר: אופטימי: שני פסימי: רע: אכפתי: שני * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: זוהר תמיד מצחיק אותך: רעיה אתה הכי מתגעגע אליו: דני
לא ראית המון זמן: דני
הכי חסר לך: דני
הכי מבין אותך: זוהר מחבק הכי חזק: שי מספר את הבדיחות הכי טובות: לאדעת יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: >< יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: תמיד יהיה שם בשבילך: זוהר אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: שני שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: המורה למתמטיקה]-: תמיד יש לך על מה לדבר איתו: אין אדם כזה... הכי מוערך: שני * מוזיקה- הכל בתקופות... זמר אהוב: אביתר בנאי זמרת אהובה: רג'ינה ספקטור
להקה אהובה: התקווה6 שיר אהוב: ארר! סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי השיר האחרון ששמעת: קוקוריקו-התקווה6 השיר הראשון ששמעת הבוקר: אממלאדעת. היה משו ברדיו * טלויזיה- סדרה אהובה: אין
סרט אהוב: שודדי הקריביים לדורותיו שחקנית אהובה: שחקן אהוב: ג'וני דפ
* כללי- תחביבים: כל מיני מספר אהוב: 3 מאמין באלוהים?
מאמין בשטן?
מאמין בגן עדן?לאדעת אוהב ללכת לביצפר?
מאכל אהוב:פיצה אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר! אוסף: כבשים
מעשן?
שותה?פעם ב... סמים?
אוהב להצטלם? לפעמים אוהב חורף?
אוהב גשם?

../images/Emo15.gifיאללה,שאלון.

פרטים אישיים- שם:בר אביגל. גיל:16 פלוס קצת. ת. לידה:מאיפה אני יודעOם מזל:מאזניים. גובה:סביבות ה1.80. עיר מגורים:גבעתיים/m\ צבע שיער:ג'ינג'י. צבעת פעם? לאיזה צבעים?מעולם לא. אורך שיער:היה מאוד ארוך.כרגע...
סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק):חלק. צבע עיניים:חום. אוהב אותו?אה.אני חיי איתו. צבע עור:בהיר.מאוד. אוהב אותו?כמו בשאלה הקודמת בסגנון. כיתה:י"א. רוצה לסיים?ממסגרת למסגרת,זה לא באמת משנה. מה תרצה לעשות בצבא?מה שיתנו לי. האדם האחרון ש... חיבקת:מעיין. מתי?אתמול. נישקת:מעיין. מתי?אתמול. הצחקת:אמ..מאי. העתקת ממנו במבחן:אני זוכר?זה בטח היה שנה שעברהXD עשית איתו ש"ב:כנ"לXD ישן במיטה שלך:אף אחד. אמרת לו שאתה אוהב אותו:מעיין. אמר לך שהוא אוהב אותך:כנ"ל. התקשר אליך:יודית. שלח לך סמס:שרון... שלחת לו סמס:גם.=/ ראה אותך בוכה:אף אחד. שפך בפניך את ליבו: ביצפר- איזה מגמה אתה?תקשורת-ספרות מוגבל. בין איזה מגמות התלבטת?תקשורת-מזרחנות. איזה בגרויות אתה עושה השנה?אנגלית-מתמטיקה-ספרות-ספרות מוגבל-תקשורת-תנ"ך-הסטוריה ב'. כמה מהן בחורף?אף אחת. כמה יח"ל אנגלית?5. כמה יח"ל מתמטיקה?3._. היית רוצה לפרוש מביצפר?לא. אהבה- יש חברה?אהא.
כמה זמן?4 חודשים תיכף
מאוהב?כ"כ.מעל הראש. כמה פעמים בחייך היית מאוהב?פעמיים,שלוש. בתול?אהא. עם כמה אנשים התנשקת?14 בערך. ב24 שעות האחרונות- בכית?כן. צחקת?כן. הצחקת מישהו?כן. חיבקת מישהו?כן. דיברת בטלפון?כן. שמעת מוזיקה?כן. ראית טלויזיה?לא. קראת?כן. היית בביצפר?
הבנאדם הכי... מצחיק:איתמר? נחמד:תהילה. חכם:עומרי. אוהב:תהילה. נדיב:תהילה? יפה:שרון/מאיהD: מכוער:אני! טיפש:רומיXD אדיש:אידלמן ממורמר:החתול של מעיין! אופטימי:אני! פסימי:לא יודעO: רע:רומי!
אכפתי:עומרי.הוא אלוהים. מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל:מעיין. תמיד מצחיק אותך:מאי! אתה הכי מתגעגע אליו:שרון._. לא ראית המון זמן:משצים מרחבי הארץ. הכי חסר לך:שאלה טובה. הכי מבין אותך:אני! מחבק הכי חזק:אני! מספר את הבדיחות הכי טובות:א...טוב,לא.איתמר! יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה:לי
יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים:לספיר! תמיד יהיה שם בשבילך:הממ..הרבה אנשים. אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות:גם. שעשה לך הכי הרבה רע בחיים:לא יודע. תמיד יש לך על מה לדבר איתו:שרון.אנחנו מדברים בתדירות כזו נדירה,שעד שאנחנו מדברים יש הרבה מה להשליםXD הכי מוערך:עומרי. מוזיקה- זמר אהוב:אדי וודר! זמרת אהובה:ג'ניס ג'ופלין! להקה אהובה:לד זפלין! שיר אהוב:שונרא-לבן על לבן. סגנון מוזיקה אהוב:בלוז. השיר האחרון ששמעת:נקמת הטרקטור-משחק של דמעות. השיר הראשון ששמעת הבוקר:jeff beck-a day in life. טלויזיה- סדרה אהובה:אין. סרט אהוב:מעבר ליקום!!!! שחקנית אהובה:אממ....אין? שחקן אהוב:ג'וני דפ. כללי- תחביבים:מוזיקה,גיטרה. מספר אהוב:7. מאמין באלוהים?לא יודע. מאמין בשטן?האחד גורר את משנהו,לא? מאמין בגן עדן?כנ"ל. אוהב ללכת לביצפר?כן,תכלס. מאכל אהוב:שניצלשלאמא. אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר
אוסף:פגיונות. מעשן?
שותה?
סמים?
! אוהב להצטלם?אדיש לזה. אוהב חורף?
אוהב גשם?
קראת?

שרון710

New member
ואאעעעעעעע

פרטים אישיים- שם: שרון גיל: 16 ת. לידה:5.11.1991 מזל:עקרב גובה:1.62
עיר מגורים: כרמיאל צבע שיער: חום צבעת פעם? לאיזה צבעים? לא אורך שיער: לא מדדתי לאחרונה
סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): חלק- גלי- לא מובן
צבע עיניים: כחול- ירוק אוהב אותו? יאפפפפ
צבע עור: לבן אוהב אותו? לא כיתה:י"א רוצה לסיים? כן ולא. מה תרצה לעשות בצבא? לא יודעת. * האדם האחרון ש... חיבקת: מורן. מתי? היום נישקת: מתי? הצחקת: מורן ורן העתקת ממנו במבחן: אני ילדה טובה
עשית איתו ש"ב: אלוהים, כמה זמן לא עשיתי שיעורי ביתXD ישן במיטה שלך: אממ.. לא זוכרת. אמרת לו שאתה אוהב אותו: לא זוכרת אמר לך שהוא אוהב אותך: לא זוכרת התקשר אליך:רן שלח לך סמס: גיל שלחת לו סמס: רן ראה אותך בוכה: לא יודעת שפך בפניך את ליבו: * ביצפר- איזה מגמה אתה? ביולוגיה-כימיה בין איזה מגמות התלבטת? אם לקחת כימיה או פיזיקה איזה בגרויות אתה עושה השנה? מת', כימיה, אנגלית, תנ"ך, לשון כמה מהן בחורף? אף אחת. כמה יח"ל אנגלית?5 כמה יח"ל מתמטיקה?5 היית רוצה לפרוש מביצפר? ממש לא * אהבה- יש חברה? לא כמה זמן? מאוהב? כמה פעמים בחייך היית מאוהב? בתול? עם כמה אנשים התנשקת? * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא צחקת? כן הצחקת מישהו? כן חיבקת מישהו?כן דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה?לא ראית טלויזיה?כן קראת?לא היית בביצפר? לא * הבנאדם הכי... מצחיק: יוסטי! נחמד:חחחח נו באמת חכם: גורדון אוהב:הבנאדם הכי אוהב?
נדיב: בופי יפה: טרגר מכוער:די, לא יפה
טיפש: נטלי זאדהXD ("מה? למה לנו אין נשיא בישראל?!" - כל כך טיפשה, שבא לבכות) אדיש: מאיה ושגיא!
ממורמר: גיל
אופטימי: לא יודעת פסימי: אהרוני
רע: ? אכפתי: שילע
* מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: בופי ושילע תמיד מצחיק אותך:יוסטי אתה הכי מתגעגע אליו: לא ראית המון זמן: בילי הכי חסר לך: הכי מבין אותך: בופי ושילע מחבק הכי חזק: יוסטון! כשהוא רוצה הוא מוחץ, החבוב. מספר את הבדיחות הכי טובות:יוסטי, כפרעליו
יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: שילע וטרגר. יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: אני
תמיד יהיה שם בשבילך: בופי ושילע אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: ^ שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: או הווווווווו. תמיד יש לך על מה לדבר איתו: בופי ושילע. הכי מוערך: וואי, בופי:] * מוזיקה- זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: אבריל לאווין. להקה אהובה: מוניקה סקס שיר אהוב: יש כמה וכמה סגנון מוזיקה אהוב: ישראלי. השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת השיר הראשון ששמעת הבוקר: ^ * טלויזיה- סדרה אהובה: נמלטים, גיבורים, חבריםםםםםםםם! סרט אהוב: היומן
שחקנית אהובה: קייט הדסון! שחקן אהוב: ג'וני דפ * כללי- תחביבים: מספר אהוב:7 מאמין באלוהים? לא מאמין בשטן?לא מאמין בגן עדן?לא אוהב ללכת לביצפר? תכלס, כן. מאכל אהוב: פסטה ברוטב שמנת ופטריות!!!!! אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אוסף: אין מעשן?לא שותה?לא סמים?לא אוהב להצטלם? לפעמים אוהב חורף?כן אוהב גשם?כן

P i x i e s

New member
Somebody calls you, you answer quite slowly..

the girl with kaleidoscope eyes.
*פרטים אישיים- שם: יובל גיל: 16 וחצי ת. לידה: 25.3.91 מזל: טלה
גובה: גבוהה מדי \: עיר מגורים: יהוד צבע שיער: חום עם גוונים טבעיים
צבעת פעם? לאיזה צבעים? עשיתי פעם פסים אדומים (רציתי להיות כמו מריצה מהמורדים
), גווני שמש אורך שיער: עד החזה P: סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): חלק צבע עיניים: חום בהיר אוהב אותו? חח לא צבע עור: אממ בז' כזה כהה. לא יודעת די שזופה חח אוהב אותו? כן כיתה: יא' רוצה לסיים? כן מה תרצה לעשות בצבא? גלגל"צ!!
* האדם האחרון ש... חיבקת: אבא כי הוא חזר מיוון
מתי? לפני שלוש שעות ככה נישקת: דן מתי? שלשום הצחקת: לא זוכרת העתקת ממנו במבחן: חחח שליפים עשית איתו ש"ב: לבד ישן במיטה שלך: אני אמרת לו שאתה אוהב אותו: תום אמר לך שהוא אוהב אותך: תום התקשר אליך: דן שלח לך סמס: תום שלחת לו סמס: תום ראה אותך בוכה: אמא שלי שפך בפניך את ליבו: לא זוכרת * ביצפר- איזה מגמה אתה? קולנוע בין איזה מגמות התלבטת? - איזה בגרויות אתה עושה השנה? מתמטיקה, אנגלית, היסטוריה, תנ"ך כמה מהן בחורף? אנגלית E כמה יח"ל אנגלית? 5 כמה יח"ל מתמטיקה? 5 היית רוצה לפרוש מביצפר? חחחח הייתי מתה * אהבה- יש חברה? סורט אוף כמה זמן? שבועיים מאוהב? לא בבנאדם הנכון כמה פעמים בחייך היית מאוהב? 1 בתול? לא עם כמה אנשים התנשקת? 7 * ב24 שעות האחרונות- בכית? קצת צחקת? לא הצחקת מישהו? כן חיבקת מישהו?כן דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן ראית טלויזיה? כן קראת? כן היית בביצפר? לא * הבנאדם הכי... מצחיק: גיא נחמד: יש כל מיני חכם: משה אוהב: טוב די נדיב: יפה: מכוער: טיפש: אדיש: ממורמר: אופטימי: פסימי: רע: אכפתי: * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: תום ויעל תמיד מצחיק אותך: גיא אתה הכי מתגעגע אליו: יעל לא ראית המון זמן: יעל הכי חסר לך: יעל הכי מבין אותך: יעל, מאיה, תום מחבק הכי חזק: :S מספר את הבדיחות הכי טובות: יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: יעל יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: אני
תמיד יהיה שם בשבילך: יש הרבה... יעל, בר, מאיה, תום, דן... יש הרבה אנשים שאני סומכת עליהם שיהיו שם אינשאללה
אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: יעל שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: תום
תמיד יש לך על מה לדבר איתו: עם כולם נתקעים מתישהו הכי מוערך: כל מיני * מוזיקה- זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: להקה אהובה: AIR שיר אהוב: יש מלא סגנון מוזיקה אהוב: יש מלא השיר האחרון ששמעת: קאבר ללוסי אין דה סקיי השיר הראשון ששמעת הבוקר: סתם עוד יום של אוהד חיטמן * טלויזיה- סדרה אהובה: שנות ה70!!, סאותפארק, משפחת סימפסון, החברה הגבוהה, הפמליה סרט אהוב: האלמנט החמישי שחקנית אהובה: נטלי פורטמן שחקן אהוב: ג'וד לאו * כללי- תחביבים: גיטרה, מחשב, חברים... מספר אהוב: 3 מאמין באלוהים? כן מאמין בשטן? מקווה שהוא לא קיים מאמין בגן עדן? כן אוהב ללכת לביצפר? לא מאכל אהוב: פסטה אייסיקיו או מסנג'ר? שניהם אוסף: פסלונים מעשן? נרגילה שותה? יש לי טראומה אבל שתיתי סמים? לא אוהב להצטלם? כן אוהב חורף? כן אוהב גשם? כן פיו

kereniTי

New member
השטן זה אני.

*פרטים אישיים- שם:קרן גיל:16 ת. לידה:15 ל5 מזל:שור גובה:נמוך עיר מגורים:ירושלים צבע שיער:שחור אורך שיער:ארוך, בא לי להסתפר אבל כולם אומרים לי לא . סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק):תלוי מתי צבע עיניים:חום אוהב אותו?אותם. צבע עור:רגיל. אוהב אותו?בא לי יותר כהה . כיתה:י"יא רוצה לסיים?בטח. מה תרצה לעשות בצבא?אין לי מושג. * האדם האחרון ש... חיבקת:לילוכש מתי?אתמול נישקת:שג מתי?בבוקר הצחקת:כל העולם. העתקת ממנו במבחן:שני דודתי ! עשית איתו ש"ב:אולי תמריק. ישן במיטה שלך:זהבה (ההיא משלושת הדובים) אמרת לו שאתה אוהב אותו:שני דודתי אמר לך שהוא אוהב אותך:שני דודתי. התקשר אליך:לילך שלח לך סמס:שג שלחת לו סמס:לילך ראה אותך בוכה:אימא שפך בפניך את ליבו:כל העולםםםםםםםםםםםםםםם * ביצפר- איזה מגמה אתה?תקשורת -בערך כל הפורום פה ככה, לא?. בין איזה מגמות התלבטת?מחשבים\סוציולוגיה איזה בגרויות אתה עושה השנה?אם בכלל ... כמה יח"ל אנגלית?4 כמה יח"ל מתמטיקה?3 היית רוצה לפרוש מביצפר?לא. * ב24 שעות האחרונות- בכית?לא צחקת?המון הצחקת מישהו?כן חיבקת מישהו?כן דיברת בטלפון?כן שמעת מוזיקה?כן ראית טלויזיה?כן קראת?לא היית בביצפר?לא * הבנאדם הכי... מצחיק:יש הרבה .... כל אחד סיגנון אחר. נחמד:אלא חכם:שני אוהב:יעל נדיב:שג יפה:תמר מכוער:????? טיפש:שג אדיש:אניייייייי! ממורמר:אפחד! אופטימי:אלא פסימי: רע: אכפתי:אני. ואו! מחמאות רצות כאן! * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל:אין אפחד כזה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תמיד מצחיק אותך:אלא אתה הכי מתגעגע אליו:אפחד. לא ראית המון זמן:הרבההההה. הכי חסר לך:הרבהההה הכי מבין אותך:אלא מחבק הכי חזק:דינה ! מספר את הבדיחות הכי טובות:אלא יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה:אלא יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים:לילך תמיד יהיה שם בשבילך:לילך אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות:אפחדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שעשה לך הכי הרבה רע בחיים:אחי תמיד יש לך על מה לדבר איתו:כולם ... חחח הכי מוערך:אימאבא * מוזיקה- זמר אהוב:הראל סקעת זמרת אהובה:פרג'י להקה אהובה:הכל שיר אהוב:שיר של שריף. סגנון מוזיקה אהוב:הכל! בעיקר מזרחי . השיר האחרון ששמעת:"לא, אל תתקשר אלייייייייייייי" . השיר הראשון ששמעת הבוקר:"בשיר, געגועים, נוגעעעעעע" * טלויזיה- סדרה אהובה:חברים סרט אהוב:הכל שחקנית אהובה:גוליה שחקן אהוב:גורג קלוני * כללי- תחביבים: מספר אהוב:5555555555 מאמין באלוהים?בטח מאמין בשטן?זה אני מאמין בגן עדן?כן אוהב ללכת לביצפר?לא מאכל אהוב:ציפס אייסיקיו או מסנג'ר?איסיקיו אוסף:חרא מעשן?לא שותה?כןןןןןןן סמים?כימעט אוהב להצטלם?אוהבת, לא יודעת. אוהב חורף?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוהב גשם?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

danieli rose

New member
עונה :]

*פרטים אישיים- שם:דניאל גיל:16 ת. לידה:14/5 מזל:שור גובה:1.63 עיר מגורים:פ"ת צבע שיער:שטני.. צבעת פעם? לאיזה צבעים?לא, נוור אורך שיער:אחרי אמצע הגב כזה סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק):חלק טיפה נוטה לגלי צבע עיניים:ירוקות אוהב אותו?כןן צבע עור:בהיר מאוד אוהב אותו?מסתדרת.. כיתה:י"א מן הסתם חח רוצה לסיים?כן מה תרצה לעשות בצבא?מודיעין * האדם האחרון ש... חיבקת:הממ..שניר נראה לי מתי?היום נישקת:לא זוכרת גם נו חח מתי? הצחקת:את אח שלי וגיסתי..:D העתקת ממנו במבחן:לא מעתיקה :p עשית איתו ש"ב:לא זוכרת ישן במיטה שלך:סבא נראה לי.. אמרת לו שאתה אוהב אותו:לא זוכרת אמר לך שהוא אוהב אותך:לא זוכרת התקשר אליך:אמא שלח לך סמס:אין לי כוח לבדוק.. שלחת לו סמס:דפנה אני חושבת ראה אותך בוכה:לא זוכרתת שפך בפניך את ליבו:ניצן * ביצפר- איזה מגמה אתה?מחשבים - פיזיקה בין איזה מגמות התלבטת?לא רציתי כלום האמת..בלית ברירה איזה בגרויות אתה עושה השנה?מדעי המחשב ב', E, פיזיקה-מכניקה,היסטוריה ב',תנ"ך..זהו כמה מהן בחורף?0 כמה יח"ל אנגלית?5 כמה יח"ל מתמטיקה?5..סיימתי :] היית רוצה לפרוש מביצפר?לא * אהבה- יש חברה?לא כמה זמן? מאוהב?לא כמה פעמים בחייך היית מאוהב?1 בתול?כן עם כמה אנשים התנשקת?0..לא יצא עדיין :| * ב24 שעות האחרונות- בכית?לא צחקת?כן הצחקת מישהו?כן חיבקת מישהו?כן דיברת בטלפון?כן שמעת מוזיקה?כן ראית טלויזיה?לא קראת?הממ..מבחן בפיזיקה נחשב? היית בביצפר?כן * הבנאדם הכי... מצחיק: נחמד: חכם: אוהב: נדיב: יפה: מכוער: טיפש: אדיש: ממורמר: אופטימי: פסימי: רע: אכפתי: אתם גם ככה לא מכירים את חברים שלי * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל:אלונה תמיד מצחיק אותך:אלונה אתה הכי מתגעגע אליו:נתי..גם כן צבא מזדיין לא ראית המון זמן:נתי הכי חסר לך:נתי הכי מבין אותך:שירי מחבק הכי חזק:המ..נתי מספר את הבדיחות הכי טובות: וואלה, לא יודעת:) יש מתחרים פה יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה:צחי יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים:וואי לאדעת תמיד יהיה שם בשבילך:אלונה/שירי אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות:אף אחד. שעשה לך הכי הרבה רע בחיים:הממממממ לא יודעת אין מישהו ספציפי תמיד יש לך על מה לדבר איתו:שירי הכי מוערך:כולם מוערכים :] * מוזיקה- זמר אהוב: ברי סחרוף זמרת אהובה:איימי לי להקה אהובה:איפה הילד/אלג'יר שיר אהוב:the calling-wherever you will go סגנון מוזיקה אהוב:רוק השיר האחרון ששמעת:ואולי של עברי..היה ברדיו באוטובוס השיר הראשון ששמעת הבוקר:לא זוכרת..הבוקר היה מזמן * טלויזיה- סדרה אהובה:חברים סרט אהוב:זה לא בטלויזיה..חח ואין ספציפי שחקנית אהובה: שחקן אהוב: * כללי- תחביבים:מוזיקה, כתיבה,מחשב,לקרוא מספר אהוב:5 מאמין באלוהים?לא מאמין בשטן?לא מאמין בגן עדן?לא אוהב ללכת לביצפר?הממ..תכלס כן..רואים את כולם מאכל אהוב:פשטידת תירס אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר אוסף:אין לי מעשן?לא שותה?לעיתים מאוד רחוקות סמים?ממש לא אוהב להצטלם?כן אוהב חורף?כןןןןן אוהב גשם?כן!

טוב

*פרטים אישיים- שם: עדי גיל: 16 ת. לידה: 30.5.91 מזל: תאומים גובה: 1.60 עיר מגורים: מבשרת ציון צבע שיער: חום צבעת פעם? לאיזה צבעים? רק פסים בצבע קצת יותר בהיר מהשיער שלי.. אורך שיער: ארוך מידי סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): ג'יפה? צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא צבע עור: לבן-חיוור אוהב אותו? לא כיתה: י"א רוצה לסיים? אמ מה תרצה לעשות בצבא? אמ * האדם האחרון ש... [מדלגת] חיבקת: מתי? נישקת: מתי? הצחקת: העתקת ממנו במבחן: עשית איתו ש"ב: ישן במיטה שלך: אמרת לו שאתה אוהב אותו: אמר לך שהוא אוהב אותך: התקשר אליך: שלח לך סמס: שלחת לו סמס: ראה אותך בוכה: שפך בפניך את ליבו: * ביצפר- איזה מגמה אתה? מחשבים וביולוגיה בין איזה מגמות התלבטת? מחשבים, ביולוגיה ופיזיקה. איזה בגרויות אתה עושה השנה? אנגלית, מתמטיקה, אזרחות, לשון, מחשבים, ביולוגיה. כמה מהן בחורף? 0 כמה יח"ל אנגלית? 5 כמה יח"ל מתמטיקה? 5 היית רוצה לפרוש מביצפר? כן ולא.. * אהבה- יש חברה? לא כמה זמן? - מאוהב? לא כמה פעמים בחייך היית מאוהב? אמ. בתול? כן עם כמה אנשים התנשקת? 0 * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא צחקת? כן הצחקת מישהו? לא נראה לי חיבקת מישהו? לא דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן ראית טלויזיה? יותר מידי קראת? כתוביות נחשב? היית בביצפר? לא * הבנאדם הכי... [מדלגת] מצחיק: נחמד: חכם: אוהב: נדיב: יפה: מכוער: טיפש: אדיש: ממורמר: אופטימי: פסימי: רע: אכפתי: * מי הבנאדם ש... [מדלגת..] יודע עליך כמעט הכל: תמיד מצחיק אותך: אתה הכי מתגעגע אליו: לא ראית המון זמן: הכי חסר לך: הכי מבין אותך: מחבק הכי חזק: מספר את הבדיחות הכי טובות: יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: תמיד יהיה שם בשבילך: אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: תמיד יש לך על מה לדבר איתו: הכי מוערך: * מוזיקה- זמר אהוב: אמ זמרת אהובה: אמ להקה אהובה: מגהדת', דארק טרנקוויליטי שיר אהוב: Lethe - Dark Tranquillity. אבל זה משתנה.. סגנון מוזיקה אהוב: מטאל השיר האחרון ששמעת:The Truth Of My Perception - As I Lay Dying השיר הראשון ששמעת הבוקר: לא זוכרת * טלויזיה- סדרה אהובה: נמלטים סרט אהוב: אמ שחקנית אהובה: אמ שחקן אהוב: אמ * כללי- תחביבים: מחשב, טלוויזיה, רכיבה על סוסים מספר אהוב: אמ מאמין באלוהים? לא מאמין בשטן? לא מאמין בגן עדן? לא אוהב ללכת לביצפר? לא מאכל אהוב: סטייק אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אוסף: לא.. מעשן? לא שותה? לא כ"כ.. סמים? לא אוהב להצטלם? לא אוהב חורף? לא אוהב גשם? לא

חצילע

New member
נמנמנממנמ.

*פרטים אישיים-
שם: נועם D:
ת. לידה: 6.12.91
מזל: קשת :)
גובה:
אוף. לא מדברים על זה. 1.78
עיר מגורים: רעות DDDDD:
צבע שיער: כרגע ורוד, כל הראש. טבעי? שטני כזה. חום.
צבעת פעם? לאיזה צבעים? מלא חחחחחחחחחח. בלונד, שחור, אדום, סגול חציל, סגול, ורוד, ירוק, כחול, טורקיז. [שכחתי משהו?
]
אורך שיער: כרגע קצר.
סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): הרבה פנים, אבל בעיקרון תלתלים.
צבע עיניים: כחול ירוק;]
אוהב אותו? בין הדברים היחידים שאני אוהבת אצלי.
צבע עור: בהיר.
אוהב אותו? אהא.
כיתה: י"א.
רוצה לסיים? לא, האמת.
מה תרצה לעשות בצבא? אין לי מושג.
* האדם האחרון ש...
חיבקת: תומר?
מתי? לפני. שעתיים.
נישקת: נשיקה על הלחי? D: את לי. D::::
מתי? שעה.
הצחקת: את לילך, גילברט ולי.
העתקת ממנו במבחן: הדר אלעזר בכיתה ד' בערך חחחחחחחחחחחחחחח
עשית איתו ש"ב: מי עושה ש"ב? סתם. המ. אבל לא זוכרת. נראלי דניאל, לפני מיליוני שנים.
ישן במיטה שלך: אני? :]
אמרת לו שאתה אוהב אותו: ישראל.
אמר לך שהוא אוהב אותך: ישראל.
התקשר אליך: אמא.
שלח לך סמס: ישראל.
שלחת לו סמס: מאהר.
ראה אותך בוכה: וואי. הממממממ. אמא נראלי. ואם לא אז שיר.
שפך בפניך את ליבו: ישראל. לפני. שבוע?
* ביצפר-
איזה מגמה אתה? אמנות & מד"ח.
בין איזה מגמות התלבטת? ספרות, אמנות, מד"ח.
איזה בגרויות אתה עושה השנה? היסטוריה, אנגלית, מתמטיקה, תנ"ך ומדעי החברה. אני חושבת שזהו. X:
כמה מהן בחורף? המממממממממממממ כנראה שאף אחת
כמה יח"ל אנגלית? 5.
כמה יח"ל מתמטיקה? 3^^
היית רוצה לפרוש מביצפר? ממש לא.
* אהבה-
יש חברה? כע.
כמה זמן? כמעט 9 חודשים.
מאוהב? כע.
כמה פעמים בחייך היית מאוהב? 2.
בתול? אהא.
עם כמה אנשים התנשקת? 1. בעצם 2.
* ב24 שעות האחרונות-
בכית? כן. וואי, אתמול אחרי מלא זמן שלא.
צחקת? כן.
הצחקת מישהו? אהא.
חיבקת מישהו? אהא.
דיברת בטלפון? אהא.
שמעת מוזיקה? אהא.
ראית טלויזיה? לא.
קראת? לא.
היית בביצפר? נופ.
* הבנאדם הכי...
מצחיק: שיר, פלוצ, גילברט, ישראל, תומר אופיר.
נחמד: כולם^^
חכם: לאדעת.]; יותם נראה חכם.
אוהב: ישראל.
נדיב: לילך. D:
יפה: כולם יפיםםםםםםםםם.
מכוער: אפחד. :]
טיפש: אפחד^^
אדיש: אפחד. אבא בעצם.
ממורמר: לילך.
אופטימי: אופיר.
פסימי: אני.
רע: המממ.
אכפתי: הממ.
* מי הבנאדם ש...
יודע עליך כמעט הכל: ישראל.
תמיד מצחיק אותך: כל מי שהזכרתי למעלה.
אתה הכי מתגעגע אליו: נעם. וואי. היא חסרה לי אש. ומעיין];
לא ראית המון זמן: נעם, מעיין. >:
הכי חסר לך: נעם, מעיין.
הכי מבין אותך: נעם.
מחבק הכי חזק: בוב. :]
מספר את הבדיחות הכי טובות: עומר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: ישראל. הממ. מאיה? יעל, טל.
יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: אופיר.
תמיד יהיה שם בשבילך: בוב. :)
אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: בוב.
שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: וואו. לא אזכיר את השם פה.
תמיד יש לך על מה לדבר איתו: ישראל.
הכי מוערך: המממממממ.
* מוזיקה-
זמר אהוב: אין זמר אהוב];
זמרת אהובה: רג'ינה ספקטור.
להקה אהובה: פלסיבו כרגע.
שיר אהוב: לא דעת.
סגנון מוזיקה אהוב: הכל, וואו.
השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת.
השי

© h i l a ©

New member
.......

*פרטים אישיים- שם: הילה גיל: 16 ו11 חודשים ^^ ת. לידה: 9.1.91 מזל: גדי גובה: 1.74 עיר מגורים: ואם אני לא גרה בעיר?:\ צבע שיער: חום כהה צבעת פעם? לאיזה צבעים? אורך שיער: קצת יותר מהכתפיים סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): גלי מתולתל כזה.. צבע עיניים: חום אוהב אותו? פעם כן פעם לא? צבע עור: לא שחום במיוחד ולא לבן במיוחד אוהב אותו? לא כיתה: י"א רוצה לסיים? דה?! מה תרצה לעשות בצבא? אנערף * האדם האחרון ש... חיבקת: לינוי :D מתי? אני אמורה לזכור? נישקת: לינוי :D סתם XD מתי? הצחקת: לא זוכרת העתקת ממנו במבחן: לינוי XD בספרות אני חושבת עשית איתו ש"ב: דפנה יכול להיות או שיותר נכון העתקתי ממנה ש.ב ישן במיטה שלך: ת.ר.ס כמובן :O אמרת לו שאתה אוהב אותו: י' אמר לך שהוא אוהב אותך: י' התקשר אליך: המורה לנהיגה שלי XD שלח לך סמס: לינוי שלחת לו סמס: כנ"ל ראה אותך בוכה: ווי... אממ... אה נירא לי אחי שפך בפניך את ליבו: לא זוכרת * ביצפר- איזה מגמה אתה? אומנות בין איזה מגמות התלבטת? תקשורת ואומנות איזה בגרויות אתה עושה השנה? מתמטיקה 003 (לא בטוח), אנגלית מודל C ויכול להיות שיגישו אותנו לאורל או לD אבל לא בטוח, היסטוריה ב', ספרות.. אני חושבת שזהו, רוב הבגרויות שלי יהיו בי"ב.... כמה מהן בחורף? 0 כמה יח"ל אנגלית? 4 כמה יח"ל מתמטיקה? 3 XD היית רוצה לפרוש מביצפר? הייתי רוצה אבל מה לעשות שזה לא יתן לי כלום בחיים * אהבה- יש חברה?לא כמה זמן? מאה שנה מאוהב? כמה פעמים בחייך היית מאוהב? פעמיים או שלוש? לא זוכרת בתול? לא!!!!!! כן עם כמה אנשים התנשקת? מה זה משנה? * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא צחקת? כן הצחקת מישהו? לא נירא לי.. לא זוכרת חיבקת מישהו? לא דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן ראית טלויזיה? כן קראת? לא היית בביצפר? לא * הבנאדם הכי... מצחיק: אני!! חח סתם.. אממ.. טל פרידמן ^^ נחמד: אוי נו באמת חכם: א' אוהב: לינוי? נדיב: י' יפה: ת.ר.ס כמובן
מכוער: ת.ר.ס כמובן!! חח לא. אממ.. עומר טיפש: כנ"ל?! אדיש: XDDD שאלה רטורית!! ממורמר: א' XD אופטימי: י' פסימי: לא עולה לי :\ רע: א'...... אכפתי: ו' * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: לינוי תמיד מצחיק אותך: לינוי :O אתה הכי מתגעגע אליו: ו' לא ראית המון זמן: ת.ר.ס הכי חסר לך: ו' הכי מבין אותך: יש כמה מחבק הכי חזק: XD מספר את הבדיחות הכי טובות: אני לא אוהבת בדיחות יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: אין דבר כזה, כל אחד והטעם שלו יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: אחי תמיד יהיה שם בשבילך: די...... אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: לינוי שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: אני חושבת שא' אבל לא בטוחה תמיד יש לך על מה לדבר איתו: דפנה, היא יכולה לדבר איתי על גפרורים :| הכי מוערך: שאלות קשות..... * מוזיקה- אני לא עונה על שאלות של מוזיקה, די זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שיר אהוב: סגנון מוזיקה אהוב: השיר האחרון ששמעת: השיר הראשון ששמעת הבוקר: * טלויזיה- כנ"ל סדרה אהובה: סרט אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: * כללי- תחביבים: שיעורי נהיגה נקרא תחביב?
מספר אהוב: 9 מאמין באלוהים? לא מאמין בשטן? לא מאמין בגן עדן? לא אוהב ללכת לביצפר? לא מאכל אהוב: בזמן האחרון חביתת פטריות ובצל
אייסיקיו או מסנג'ר? מסן אוסף: כלום מעשן? לא שותה? לא סמים?לא אוהב להצטלם? לא אוהב חורף? לא אוהב גשם? לא!

למעלה