שאלון.

Aline In Chains

New member
../images/Emo203.gifשאלון. ../images/Emo203.gif

משעמם, ובמילא אין מה לעשות. שאלון שנגנב מפורום סקרים ושאלונים
. *פרטים אישיים- שם: גיל: ת. לידה: מזל: גובה: עיר מגורים: צבע שיער: צבעת פעם? לאיזה צבעים? אורך שיער: סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): צבע עיניים: אוהב אותו? צבע עור: אוהב אותו? כיתה: רוצה לסיים? מה תרצה לעשות בצבא? * האדם האחרון ש... חיבקת: מתי? נישקת: מתי? הצחקת: העתקת ממנו במבחן: עשית איתו ש"ב: ישן במיטה שלך: אמרת לו שאתה אוהב אותו: אמר לך שהוא אוהב אותך: התקשר אליך: שלח לך סמס: שלחת לו סמס: ראה אותך בוכה: שפך בפניך את ליבו: * ביצפר- איזה מגמה אתה? בין איזה מגמות התלבטת? איזה בגרויות אתה עושה השנה? כמה מהן בחורף? כמה יח"ל אנגלית? כמה יח"ל מתמטיקה? היית רוצה לפרוש מביצפר? * אהבה- יש חברה? כמה זמן? מאוהב? כמה פעמים בחייך היית מאוהב? בתול? עם כמה אנשים התנשקת? * ב24 שעות האחרונות- בכית? צחקת? הצחקת מישהו? חיבקת מישהו? דיברת בטלפון? שמעת מוזיקה? ראית טלויזיה? קראת? היית בביצפר? * הבנאדם הכי... מצחיק: נחמד: חכם: אוהב: נדיב: יפה: מכוער: טיפש: אדיש: ממורמר: אופטימי: פסימי: רע: אכפתי: * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: תמיד מצחיק אותך: אתה הכי מתגעגע אליו: לא ראית המון זמן: הכי חסר לך: הכי מבין אותך: מחבק הכי חזק: מספר את הבדיחות הכי טובות: יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: תמיד יהיה שם בשבילך: אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: תמיד יש לך על מה לדבר איתו: הכי מוערך: * מוזיקה- זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שיר אהוב: סגנון מוזיקה אהוב: השיר האחרון ששמעת: השיר הראשון ששמעת הבוקר: * טלויזיה- סדרה אהובה: סרט אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: * כללי- תחביבים: מספר אהוב: מאמין באלוהים? מאמין בשטן? מאמין בגן עדן? אוהב ללכת לביצפר? מאכל אהוב: אייסיקיו או מסנג'ר? אוסף: מעשן? שותה? סמים? אוהב להצטלם? אוהב חורף? אוהב גשם?

R o n 2 5 6

New member
אלין../images/Emo47.gif

*פרטים אישיים- שם:רון גיל:16 וחצי בערך ת. לידה:החמישה ביולי מזל:אין ממש גובה:1.82 פחות או יותר עיר מגורים:ת"א צבע שיער:חום-שחור צבעת פעם? לאיזה צבעים?לא צבעתי אורך שיער:לא ארוך מדיי ולא קצר.באמצע כזה.. סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק):פעם היה חלק.עכשיו התחיל להיות מתולתל קצת צבע עיניים:חום אוהב אותו?הייתי מעדיף בהיר יותר.. צבע עור:לבן אוהב אותו?לא,אני רוצה להיות כושי.נו,מה זה השאלות האלה.. כיתה:יא' רוצה לסיים?את מה? מה תרצה לעשות בצבא?באמת שלא יודע.סיפורים של חיילים קרביים מושכים אותי קצת להיות קרבי,אבל נראה כבר את הפרופיל.. * האדם האחרון ש... חיבקת:אמא מתי?היום נישקת:הרבה זמן.. מתי?- הצחקת:אח שלי העתקת ממנו במבחן:חבר,בשבוע שעבר
עשית איתו ש"ב:וואו,כמה זמן לא עשיתי ש.ב ישן במיטה שלך:אח שלי אמרת לו שאתה אוהב אותו:מישהו מהמשפחה אמר לך שהוא אוהב אותך:כנ"ל התקשר אליך:אמא שלח לך סמס:תמיר שלחת לו סמס:כנ"ל ראה אותך בוכה:משפחה שפך בפניך את ליבו:לא יודע * ביצפר- איזה מגמה אתה?פיזיקה בין איזה מגמות התלבטת?לא התלבטתי איזה בגרויות אתה עושה השנה?אני באמת שלא יודע כמה מהן בחורף?0 כמה יח"ל אנגלית?5 כמה יח"ל מתמטיקה?5 היית רוצה לפרוש מביצפר?לא.טוב לי בו. * אהבה- יש חברה?לא כמה זמן?- מאוהב?מאוהב זו מילה חזקה.גם לגבי הדבר השני אני לא בטוח כמה פעמים בחייך היית מאוהב?קראשים של ילד קטן לא נחשבים.. בתול?כן עם כמה אנשים התנשקת?1 * ב24 שעות האחרונות- בכית?לא צחקת?כן הצחקת מישהו?כן חיבקת מישהו?כן דיברת בטלפון?כן שמעת מוזיקה?קצת ראית טלויזיה?כן קראת?לא היית בביצפר?פיזיקה נחשב? * הבנאדם הכי...אין לי כוח לזה. מצחיק: נחמד: חכם: אוהב: נדיב: יפה: מכוער: טיפש: אדיש: ממורמר: אופטימי: פסימי: רע: אכפתי: * מי הבנאדם ש...גם לזה לא. יודע עליך כמעט הכל: תמיד מצחיק אותך: אתה הכי מתגעגע אליו: לא ראית המון זמן: הכי חסר לך: הכי מבין אותך: מחבק הכי חזק: מספר את הבדיחות הכי טובות: יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: תמיד יהיה שם בשבילך: אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: תמיד יש לך על מה לדבר איתו: הכי מוערך: * מוזיקה- זמר אהוב:שלמה ארצי זמרת אהובה:לא יודע להקה אהובה:כנסיית השכל לאחרונה שיר אהוב:זה משתנה כל פעם סגנון מוזיקה אהוב:רוק(אבל פתוח לעוד הרבה סגנונות אחרים) השיר האחרון ששמעת:הסליל של אביב גפן ומטרופולין אני חושב.מישהו שלח לי השיר הראשון ששמעת הבוקר:באמת שאין לי מושג * טלויזיה- סדרה אהובה:לאחרונה אבודים. סרט אהוב:שודדי הקאריביים.ג'וני דאפ פשוט אדיר בסרט הזה שחקנית אהובה:ג'ניפר אניסטון שחקן אהוב:אדם סנדלר * כללי- תחביבים:ספורט,מחשב/טלוויזיה,פסנתר מספר אהוב:13 מאמין באלוהים?לא סגור על זה מאמין בשטן?לא מאמין בגן עדן?לא יודע אוהב ללכת לביצפר?תלוי.אחרי חופש ארוך כן. מאכל אהוב:בשר,שוקולד. אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר אוסף:מטבעות מחו"ל(שכרגע נורא קטן) מעשן?לא שותה?לפעמים סמים?אף פעם אוהב להצטלם?ממש לא אוהב חורף?כנ"ל אוהב גשם?כנ"ל

Aline In Chains

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo136.gifLilac wine.

*פרטים אישיים-
שם:אלין לין
.
ת. לידה:05.02.1991.
מזל:דלי.
גובה:1.69
עיר מגורים:בארשבע.
צבע שיער:שטני.
צבעת פעם? לאיזה צבעים?טבעי זה הכי אחותי.
אורך שיער:ארוך.
סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק):חלק,ולפעמים טיפטיפה גלי.
צבע עיניים:אפור-ירוק-תכלת. :O
אוהב אותו?כן.
צבע עור:לבן.
אוהב אותו?כן,למה לא..
כיתה:יא'5
רוצה לסיים?מפחדת..
מה תרצה לעשות בצבא?אין לי מושג למען האמת, חובשת קרבית אולי אולי?
* האדם האחרון ש...
חיבקת:אמאבא.
מתי?היום,לפני כמה שעות.
נישקת:רותם.
מתי?לא זוכרת בדיוק מתי חח..
הצחקת:שני.
העתקת ממנו במבחן:אני לא מעתיקה.
עשית איתו ש"ב:מזה?
ישן במיטה שלך:חוץ ממני? הוא אני חושבת.
אמרת לו שאתה אוהב אותו:-
אמר לך שהוא אוהב אותך:-
התקשר אליך:חברה
שלח לך סמס:רותם :]
שלחת לו סמס:רותם:]
ראה אותך בוכה:הקול של ג'ף.
שפך בפניך את ליבו:לא קרה כבר מלא זמן.
* ביצפר-
איזה מגמה אתה?אומנות
,ויזמות+סאוציולוגיה.
בין איזה מגמות התלבטת?הייתי בתקשורת, ואז עברתי למה שאני עכשיו.
איזה בגרויות אתה עושה השנה?הרבה. מעדיפה לא לחשוב על זה.
כמה מהן בחורף?מבטלים לא?
כמה יח"ל אנגלית?5
כמה יח"ל מתמטיקה?3
היית רוצה לפרוש מביצפר?אולי..
* אהבה-
יש חברה?כן.
כמה זמן?שבועיים וחצי בערך..
מאוהב? -
כמה פעמים בחייך היית מאוהב?פעם אחת.
בתול?כן
עם כמה אנשים התנשקת?6 אני חושבת.
* ב24 שעות האחרונות-
בכית?כן.
צחקת?כן.
הצחקת מישהו?כן.
חיבקת מישהו?כן.
דיברת בטלפון?כן.
שמעת מוזיקה?כן.
ראית טלויזיה?כן
קראת?באינטרנט נחשב?
היית בביצפר?לא.

Aline In Chains

New member
../images/Emo203.gifב'.

* מי הבנאדם ש...
יודע עליך כמעט הכל:אף אחד,גם אני לא..אבל יש 1 אם זה משנה.
תמיד מצחיק אותך:רותם:]
אתה הכי מתגעגע אליו:מזה משנה?
לא ראית המון זמן:רותם
הכי חסר לך:רותם
הכי מבין אותך:אף אחד בתכלס לא מבין אותי. חוץ מג'ף.
מחבק הכי חזק:רותם,לפחות כרגע..
מספר את הבדיחות הכי טובות:רותם
יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה:מה שמות יעזרו?
יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים:לי!!
תמיד יהיה שם בשבילך:אף אחד כבר.
אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות:כבר אין..לצערי.
שעשה לך הכי הרבה רע בחיים:איזו חברה אחת, לשעבר.
תמיד יש לך על מה לדבר איתו:רותם, ושני..
הכי מוערך:ג'ף באקלי,יקירי.
* מוזיקה-
זמר אהוב:ג'ף באקלי
. ואם כבר,אז גם פרדי מרקיורי,ומיקאל אוקרפלדט.
זמרת אהובה:אני לא יודעת, אין לי כ"כ.
להקה אהובה:אופת',קווין,ולד זפלין.
שיר אהוב:יש כ"כ הרבה
.
סגנון מוזיקה אהוב:מטאל,רוק קלאסי,גראנג',פסיכודלי,רגאיי..
השיר האחרון ששמעת:Corpus Christi Carol של ג'ף,כ"כ אלוהי.
השיר הראשון ששמעת הבוקר:Dissonant-healing hate,אבל זה רק כי נכנסתי לבלוג שלי חח.
* טלויזיה-
סדרה אהובה:מגרגש בייתי.
סרט אהוב:טרויה,הלן של טרויה,שר הטבעות,שודדי הקאריבים.
שחקנית אהובה:אין לי מושג.
שחקן אהוב:ג'וני דפ. |
* כללי-
תחביבים:ציור וצילום.
מספר אהוב:13
מאמין באלוהים?לא סגורה על עצמי..
מאמין בשטן?לא.
מאמין בגן עדן?לא יודעת.
אוהב ללכת לביצפר?לא
מאכל אהוב:העוף של אמא, ומקדונלדס.
אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ'.
אוסף:לא אוספת משהו מיוחד חח..
מעשן?-
שותה?לא
סמים?לא
אוהב להצטלם?מדי פעם..
אוהב חורף?מאד.
אוהב גשם?אופקורס
:) .

LadyFlame123

New member
טוף

*פרטים אישיים- שם: אנה גיל: 16 ביום שלישי ת. לידה: 4.12 מזל: קשת גובה: 164 בערך עיר מגורים: תל אביב יפו צבע שיער: חום צבעת פעם? לאיזה צבעים? עשיתי גוונים פעם.. פעם אחת בלונדינים ופעם אדומים אורך שיער: הממ אמצע הגב סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): חלק צבע עיניים: חום
אוהב אותו? לא צבע עור: בהיר יחסית אוהב אותו? פסדר כיתה: יא 5 רוצה לסיים? חחחחחח מה תרצה לעשות בצבא? לא יודעת * האדם האחרון ש... חיבקת: דורין או ליאורה מתי? היום בערב נישקת: ליאורה בלחי מתי? בערב הצחקת: הממ לאיודעת..דורין אולי העתקת ממנו במבחן: מי לומד עשית איתו ש"ב: שוב, מי לומד ישן במיטה שלך: אני אמרת לו שאתה אוהב אותו: אפחד אמר לך שהוא אוהב אותך: הממ אפחד נראהלי התקשר אליך: דורין שלח לך סמס: קרקסון שלחת לו סמס: קרקסון ראה אותך בוכה: ליאורה אולי שפך בפניך את ליבו: לאידעת * ביצפר- איזה מגמה אתה? ביולוגיה
בין איזה מגמות התלבטת? הממ לא זוכרת איזה בגרויות אתה עושה השנה? תנך, אנגלית, מתמטיקה..לא זוכרת כמה מהן בחורף? 0 כמה יח"ל אנגלית? 5 כמה יח"ל מתמטיקה?3
היית רוצה לפרוש מביצפר? אני בסדר ככה * אהבה- יש חברה? נופ כמה זמן? הרבה מאוהב? נופ כמה פעמים בחייך היית מאוהב? 0 בתול?
עם כמה אנשים התנשקת? לא הרבה * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא צחקת?כה הצחקת מישהו? כה חיבקת מישהו? כה דיברת בטלפון?כה שמעת מוזיקה?לא ראית טלויזיה?כה קראת? לא היית בביצפר?לא * הבנאדם הכי... אין לי כוח לדברים כאלה
* מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: ליאורה תמיד מצחיק אותך: חברים אתה הכי מתגעגע אליו: חברים ברוסיה לא ראית המון זמן: כנל..ואנשים מהבצפר הכי חסר לך: כנל הכי מבין אותך: ליאורה סימונה ודורין מחבק הכי חזק: סימונה
מספר את הבדיחות הכי טובות: הממ הבנים בדכ יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: לאידעת יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: בן אולי תמיד יהיה שם בשבילך: צוות יצחק
אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: צוות יצחק שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: לא יודעת תמיד יש לך על מה לדבר איתו: חברים נו הכי מוערך: כנל * מוזיקה- זמר אהוב:יש הרבה זמרת אהובה: כנל להקה אהובה:כנל שיר אהוב: Damien Rice - 9crimes כרגע וNo Doubt -Don't Speak תמיד סגנון מוזיקה אהוב: היפ הופ..קצת רוק פה ושם השיר האחרון ששמעת: של וואן ריפבליק השיר הראשון ששמעת הבוקר: של אנתמה * טלויזיה- סדרה אהובה: ואו יש מלא..נמלטים, הירוז,האנטומיה של גריי, סקראבס, איש משפחה... סרט אהוב: היומן נראה לי שחקנית אהובה: יש הרבה שחקן אהוב: הממ צ'אנינג טאטום, ג'וש הארטנט ואין לי כוח לחשוב על עוד * כללי- תחביבים: הממ מוזיקה, לרקוד, לצאת מספר אהוב: 6
מאמין באלוהים? לא מאמין בשטן? לא מאמין בגן עדן?לא אוהב ללכת לביצפר?פסדר מאכל אהוב: כרגע כל מקס ברנררררררר אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ אוסף: לא מעשן?לא שותה? במסיבות סמים? לא אוהב להצטלם? לרוב לא ממש אוהב חורף? כנל אוהב גשם? כנל

giraffeeeee

New member
אני אמורה לישון עכשיו.

פרטים אישיים- שם: איילת גיל: 17 וחודשיים ת. לידה: 17.09.90 מזל: בתולה גובה: 1.65 עיר מגורים: מושב ריחן צבע שיער: שחור צבעת פעם? לאיזה צבעים? אדום אורך שיער:עובר כתפיים סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק):חלק צבע עיניים: חום/ירוק אוהב אותו? מאוד צבע עור: נס קפה אוהב אותו?לא כיתה:י"א 1 רוצה לסיים?כן מה תרצה לעשות בצבא?מדריכה בגדנ"ע * האדם האחרון ש... חיבקת: שאני מתי? יומעבודה עם חניכים נישקת: החבר לשעבר מתי?שבוע שעבר הצחקת: יהב העתקת ממנו במבחן: --- עשית איתו ש"ב: מי עושה בכלל? ישן במיטה שלך: בוביז
אמרת לו שאתה אוהב אותו: בוביז
אמר לך שהוא אוהב אותך:בוביז
התקשר אליך:בוביז
שלח לך סמס:טל שלחת לו סמס:בוביז
ראה אותך בוכה:יהב, בר וירדן שפך בפניך את ליבו: החבר לשעבר * ביצפר- איזה מגמה אתה? תקשורת !!! בין איזה מגמות התלבטת? תקשורת ומד"ח איזה בגרויות אתה עושה השנה? היסטוריה, תנ"ך, מתמטיקה, אנגלית, ספרות כמה מהן בחורף? אף אחת כמה יח"ל אנגלית? 4 כמה יח"ל מתמטיקה?3 היית רוצה לפרוש מביצפר?לא * אהבה- יש חברה?לא כמה זמן?אין מאוהב?לט כמה פעמים בחייך היית מאוהב? 2 בתול?כן עם כמה אנשים התנשקת?5 * ב24 שעות האחרונות- בכית?לא צחקת?לא הצחקת מישהו?לא חיבקת מישהו?לא דיברת בטלפון?כן שמעת מוזיקה?כן ראית טלויזיה?כן קראת?כן היית בביצפר?לא * הבנאדם הכי... מצחיק:בוביז נחמד:שאני חכם:גל אוהב:בוביז נדיב:חן יפה:מעין מכוער:בעעע אל תזיכרו לי אותו טיפש:דניאל אדיש:גולי ממורמר:גולי אופטימי: חן פסימי:אלון רע: גלעד אכפתי: בר * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל:בוביז תמיד מצחיק אותך:בוביז אתה הכי מתגעגע אליו:בוביז לא ראית המון זמן:בוביז ודניאל הכי חסר לך:דניאל הכי מבין אותך:בוביז מחבק הכי חזק:בוביז מספר את הבדיחות הכי טובות: אמא, היא יותר גורמות לבדיחות יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה:בוביז יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: חן תמיד יהיה שם בשבילך:בוביז אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות:בוביז שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: שרון תמיד יש לך על מה לדבר איתו:בוביז הכי מוערך:בוביז * מוזיקה- זמר אהוב:אביב גפן זמרת אהובה: אבריל להקה אהובה:GD,gorillaz שיר אהוב:Timbaland ft one republic- Apologize סגנון מוזיקה אהוב:הפפפפ השיר האחרון ששמעת:Timbaland ft one republic- Apologize השיר הראשון ששמעת הבוקר: אין * טלויזיה- סדרה אהובה: 8 כללים פשוטים סרט אהוב: הסימפסונס שחקנית אהובה:ג'ניפר לאב יואיט שחקן אהוב: הפפפפ * כללי- תחביבים:צופים מספר אהוב:9 מאמין באלוהים?כן מאמין בשטן?לא מאמין בגן עדן?כן אוהב ללכת לביצפר?לא מאכל אהוב:אורז וספגטי ופיצ' וסלט קצוץ דק אייסיקיו או מסנג'ר?מסן אוסף:--- מעשן?לא שותה?לפעמים סמים?לא אוהב להצטלם?כן אוהב חורף?לא אוהב גשם?לא

Under the GUN

New member
השיעמום הורג אותי...

*פרטים אישיים- שם: יובל גיל: 16 ת. לידה: 17.6 מזל: תאומים גובה: סביבות ה1.80 עיר מגורים: קציר צבע שיער: חום צבעת פעם? כן לאיזה צבעים? פעם אחת לורוד, פעם לירוק וחמצנתי כמה פעמין.. אורך שיער: משהו לא מוגדר, ובהחלט מוזר סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): די חלק... צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא צבע עור: ידידה שלי אומרת שהצבע עור שלי הוא "כמו הקצפת של המוקהצ'ינו", אז אני חושב שדי חום אוהב אותו? שיהיה כיתה: יא' רוצה לסיים? כן מה תרצה לעשות בצבא? לעבור אותו.. * האדם האחרון ש... חיבקת: חבר שלי, שיש לו יומולדת היום מתי? לפני איזה 4 שעות נישקת: נשיקה נשיקה? זה לא לפורום הזה (תרתי משמע
) מתי? בחופש הגדול הצחקת: אביה העתקת ממנו במבחן: אחחחחח תזכירו לי מה זה מבחן
עשית איתו ש"ב: אני לא עושה ש"ב ישן במיטה שלך: לנה! אמרת לו שאתה אוהב אותו: לא זוכר.. אמר לך שהוא אוהב אותך: אמא
התקשר אליך: אביה שלח לך סמס: שיילי שלחת לו סמס: שיילי ראה אותך בוכה: לא יודע שפך בפניך את ליבו: רפאל נדמה לי.. * ביצפר- איזה מגמה אתה? תקשורת בין איזה מגמות התלבטת? לא התלבטתי.. איזה בגרויות אתה עושה השנה?היסטוריה, אנגלית, מתמטיקה, ספרות, ועוד כמה... כמה מהן בחורף? מתמטיקה, ורק כי זה שאלון חוזר.. כמה יח"ל אנגלית? 5 כמה יח"ל מתמטיקה? 4 היית רוצה לפרוש מביצפר? כן * אהבה- יש חברה? לא כמה זמן? מאוהב? לא ברור... כמה פעמים בחייך היית מאוהב? פעמיים בתול? כן עם כמה אנשים התנשקת? 5 * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא צחקת? כן הצחקת מישהו? כן חיבקת מישהו? כן דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן ראית טלויזיה? כן קראת? כן היית בביצפר? לא * הבנאדם הכי... זה שאלות מטומטמות אז אני לא עונה עליהם, כי אני לא יכול להגיד מי מהחברים שלי הכי מצחיק או חכם * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: רפאל תמיד מצחיק אותך: בראל אתה הכי מתגעגע אליו: נעם לא ראית המון זמן: גלי הכי חסר לך: נעם הכי מבין אותך: גלי מחבק הכי חזק: רפאל מספר את הבדיחות הכי טובות: בראל יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: אני
יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: אני
תמיד יהיה שם בשבילך: הרבה.. אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: הרבה.. שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: שקד חסקין.. תמיד יש לך על מה לדבר איתו: לנה הכי מוערך: אה? * מוזיקה- זמר אהוב: אמינם זמרת אהובה: לא יודע.. להקה אהובה: מגהדת' שיר אהוב: אין, אבל עכשיו אני חורש על ניו יורק סיטי של היהודים סגנון מוזיקה אהוב: ת'ראש מטאל השיר האחרון ששמעת: אני שומע עכשיו את Postmortem של סלייר השיר הראשון ששמעת הבוקר: לא זוכר.. * טלויזיה- סדרה אהובה: 4400 סרט אהוב: סימפסונס שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אין * כללי- תחביבים: שיהיה לנגן מספר אהוב: 7 מאמין באלוהים? לא מאמין בשטן? לא מאמין בגן עדן? לא אוהב ללכת לביצפר? לא מאכל אהוב: המבורגר אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אוסף: מעשן? נרגילה שותה? אסור לי.. סמים? לא אוהב להצטלם? לא אוהב חורף? כן אוהב גשם? כן

NoFaRi1

New member
צריכה לשרוף 10 דקות

*פרטים אישיים- שם: נופר גיל: 17 ת. לידה: 12.10.90 מזל: מאזניים גובה: 1.60 עיר מגורים: Beachwood צבע שיער: שטני צבעת פעם? לאיזה צבעים? לא אורך שיער: אנערף. ארוך סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): גלי נראה לי צבע עיניים: ירוקות אוהב אותו? כן צבע עור: שקוף אוהב אותו? חח לא ממש כיתה: יא' רוצה לסיים? כן מה תרצה לעשות בצבא? לא יודעת * האדם האחרון ש... חיבקת: נראה לי דוויין. מתי? בצפר. נישקת: עידו מתי? בארץ. הצחקת: אח שלי העתקת ממנו במבחן: פפ כבר מזמן לא העתקתי עשית איתו ש"ב: לא זוכרת ישן במיטה שלך: מיסטר בראוןP: אמרת לו שאתה אוהב אותו: עידו אמר לך שהוא אוהב אותך: עידו התקשר אליך: לורי שלח לך סמס: ליה שלחת לו סמס: ליה ראה אותך בוכה: אביטל שפך בפניך את ליבו: עידו * ביצפר- ביצווד איזה מגמה אתה?- בין איזה מגמות התלבטת?- איזה בגרויות אתה עושה השנה?- כמה מהן בחורף?- כמה יח"ל אנגלית?- כמה יח"ל מתמטיקה?- היית רוצה לפרוש מביצפר? לא * אהבה- יש חברה? לא בדיוק כמה זמן? מאוהב? כן כמה פעמים בחייך היית מאוהב? 1 בתול? לא עם כמה אנשים התנשקת? 7 * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא צחקת? כן הצחקת מישהו? כן חיבקת מישהו? כן דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן ראית טלויזיה? כן קראת? כן היית בביצפר? כן |* מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: שי והילה, עידו... תמיד מצחיק אותך: כל מיני אתה הכי מתגעגע אליו: עידו לא ראית המון זמן: כנ"ל הכי חסר לך: כנ"ל הכי מבין אותך: מחבק הכי חזק: עידו. ]: מספר את הבדיחות הכי טובות: יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: ממ שאלה קשה יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: תמיד יהיה שם בשבילך: עידו, ואמ... לא יודעת כבר אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: תמיד יש לך על מה לדבר איתו: עידו, גור..:] הכי מוערך: * מוזיקה- זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: incubus שיר אהוב: סגנון מוזיקה אהוב: רוק, היפ הופ.. השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת השיר הראשון ששמעת הבוקר: לא שמעתי בבוקר * טלויזיה- סדרה אהובה: סרט אהוב: ריקוד צמוד שחקנית אהובה: שחקן אהוב: וויל סמית' * כללי- תחביבים: לישון מספר אהוב: מאמין באלוהים? לא מאמין בשטן? לא מאמין בגן עדן? לא יודעת אוהב ללכת לביצפר? לא מאכל אהוב: פיצה אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ אוסף: מעשן? רק נרגילה. וכבר יותר מחודש שלא ]: שותה? פעם ב סמים? לא אוהב להצטלם? לא אוהב חורף? לא אוהב גשם? כן קראת? הודגש באמצעות מדגישומטיק

זונע

New member
הרגע חזרתי וגם ככה משעמם

*פרטים אישיים- שם: אורי גיל: 16.5 ת. לידה: אפריל מזל: אין לי מזל גובה: 1.78 עיר מגורים: ת"א צבע שיער: בהיר צבעת פעם? לאיזה צבעים? לאדום...בפורים כיתה ג' או משהו אורך שיער: יותר מדי ארוך סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): גלי כזה...לאדע צבע עיניים: בהיר אוהב אותו? מה יש לאהוב צבע עור: בהיר אוהב אותו? לא כי זה יותר מדי בהיר כיתה: נחשו רוצה לסיים? אחושרמוטה מה תרצה לעשות בצבא? מה שיתנו לי לעשות * האדם האחרון ש... חיבקת: ידידה מתי? לפני 5 דקות חח נישקת: לא זוכר...גם ידידה מתי? בחופש הגדול הצחקת: עכשו העתקת ממנו במבחן: סתם מישהו שיכולתי להעתיק ממנו...אני מניח עשית איתו ש"ב: מה זה שיעורי בית?
ישן במיטה שלך: אני! אמרת לו שאתה אוהב אותו: לאדע אמר לך שהוא אוהב אותך: לאדע התקשר אליך: חבר שלח לך סמס: חבר שלחת לו סמס: חבר ראה אותך בוכה: לא זוכר שפך בפניך את ליבו: לא זוכר * ביצפר- איזה מגמה אתה? ביולוגיה בין איזה מגמות התלבטת? ביולוגיה וכימיה...בחרתי ביותר גרועה איזה בגרויות אתה עושה השנה? אין לי מושג...הרבה! רגע מה זה בגרויות בכלל כמה מהן בחורף? 1...אבל אין! כמה יח"ל אנגלית? 5 כמה יח"ל מתמטיקה? 4 היית רוצה לפרוש מביצפר? אמן * אהבה- יש חברה? לא כמה זמן? מאוהב? לא חושב כמה פעמים בחייך היית מאוהב? 1 או 2 בתול? כן עם כמה אנשים התנשקת? 6-7 לא סופר * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא צחקת? כן הצחקת מישהו? כן חיבקת מישהו? כן דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן ראית טלויזיה? כן קראת? לא היית בביצפר?
* הבנאדם הכי... (נדלג כי זה סתם שמות של אנשים) מצחיק: נחמד: חכם: אוהב: נדיב: יפה: מכוער: טיפש: אדיש: ממורמר: אופטימי: פסימי: רע: אכפתי: * מי הבנאדם ש...כנ"ל נדלג יודע עליך כמעט הכל: תמיד מצחיק אותך: אתה הכי מתגעגע אליו: לא ראית המון זמן: הכי חסר לך: הכי מבין אותך: מחבק הכי חזק: מספר את הבדיחות הכי טובות: יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: תמיד יהיה שם בשבילך: אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: תמיד יש לך על מה לדבר איתו: הכי מוערך: * מוזיקה- זמר אהוב: רוי קאן(קמלוט) זמרת אהובה:אנג'לה גוסוו(ארץ' אנמי
) להקה אהובה: Arch Enemy שיר אהוב: כרגע Temple of The Dog-Call Me A Dog פאקינג התמכרתי אליו סגנון מוזיקה אהוב: מטאל השיר האחרון ששמעת: Satyricon-K.I.N.G השיר הראשון ששמעת הבוקר: לא זוכר, נראלי Anathema-Empty * טלויזיה- סדרה אהובה: סאותפארק סרט אהוב: יש הרבה... שחקנית אהובה: - שחקן אהוב: - * כללי- תחביבים: גיטרה מחשב טלוויזיה חברים מספר אהוב: 666!!!!!!!11 מאמין באלוהים? לא מאמין בשטן? ברוררררררררררררררררררררר לא מאמין בגן עדן? לא אוהב ללכת לביצפר? כן וגם לעשות שיעורים ולפתור מבחנים ולאכול בולבולים מאכל אהוב: פיצה...וכל סוגי הבשר אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אוסף: שקיות במבה...יש לי עכשו 8 בחדר ובטח מחר זה יגדל לאיזה 20 מעשן? כן שותה? לפעמים סמים? לא אוהב להצטלם? תלוי מתי אוהב חורף? איכס לא אוהב גשם? עוד יותר איכס

Broken sound

New member
בלאט.

*פרטים אישיים- שם:שני גיל:16ומשו ת. לידה:29\7\1991 מזל:אריה גובה:1:67 עיר מגורים:מודיעין צבע שיער:שחור צבעת פעם? לאיזה צבעים?ממ שחור, אדופ, וורוד><" אורך שיער:קצר סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק):פאןפאןפאן צבע עיניים:חום אוהב אותו?:כן צבע עור:ממ די כהה כזה אוהב אותו?יאפ כיתה:יא' רוצה לסיים?לאדעת מה תרצה לעשות בצבא?קרבי><" * האדם האחרון ש... חיבקת:שיר מתי?לפני חצי שעה נישקת:שיר מתי?לפני חצי שעה הצחקת:לאדעת. העתקת ממנו במבחן:ממ עשית איתו ש"ב:לא עושה ישן במיטה שלך:קטיה ותומר אמרת לו שאתה אוהב אותו:ממ... אמר לך שהוא אוהב אותך:ממ.. התקשר אליך:שירררר שלח לך סמס:קטיה שלחת לו סמס:קטיה ראה אותך בוכה:לאדעת. שפך בפניך את ליבו:לאקורהיותרמדי * ביצפר- איזה מגמה אתה?אומנות וביולוגיה בין איזה מגמות התלבטת?ממ לא התלבטתי איזה בגרויות אתה עושה השנה?לאדעת ולא אכפת לי כמה מהן בחורף?.... כמה יח"ל אנגלית?5 כמה יח"ל מתמטיקה?3 היית רוצה לפרוש מביצפר?כן * אהבה- יש חברה?לא כמה זמן? מאוהב?לא כמה פעמים בחייך היית מאוהב?1 בתול?כן עם כמה אנשים התנשקת?7-8 * ב24 שעות האחרונות- בכית?לא צחקת?כן הצחקת מישהו?לאדעת חיבקת מישהו?כן דיברת בטלפון?כן שמעת מוזיקה?כן ראית טלויזיה?כן קראת?כן היית בביצפר?לא * הבנאדם הכי... מצחיק:. נחמד:. חכם:. אוהב:. נדיב:. יפה:. מכוער.: טיפש:. אדיש:. ממורמר:לילך.
XD אופטימי:. פסימי:. רע:. אכפתי:. * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל:אפחד תמיד מצחיק אותך:שיר אתה הכי מתגעגע אליו:... לא ראית המון זמן:..... הכי חסר לך:יותר מדי אנשים הכי מבין אותך:ממ... מחבק הכי חזק: מספר את הבדיחות הכי טובות:עומרXD יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה:שוקלר ומעייני:::] יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים:ממ תמיד יהיה שם בשבילך:לאדעת אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: אין הרבה. שעשה לך הכי הרבה רע בחיים:לאדעת תמיד יש לך על מה לדבר איתו:ווא כמעט כולם הכי מוערך:הרבה * מוזיקה- זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה:- להקה אהובה:Theused שיר אהוב:וואוו יש הרבה סגנון מוזיקה אהוב:ממ.רוק/פאנק/פאנק-רוק/אימו/סכרימו ונהנהנהנה השיר האחרון ששמעת:כרגע. I'm a fake-Theused השיר הראשון ששמעת הבוקר:משאומתן של מושמוש. (השעון מעורר של שיר) * טלויזיה- סדרה אהובה:נמלטים והאנטומייה של גריי סרט אהוב:ממ שחקנית אהובה:ממ שחקן אהוב:ממ * כללי- תחביבים:מוזיקהחבריםמחשבטלוויזיהקריאהמוזיקה מספר אהוב:לאדעת מאמין באלוהים?לא מאמין בשטן?לא מאמין בגן עדן?לאדעת אוהב ללכת לביצפר?כן.בכל מקרה לא נכנסים לאףשיעור מאכל אהוב:פסטה וסושי אייסיקיו או מסנג'ר?מסן אוסף:אין מעשן?כן שותה?כן סמים?.. אוהב להצטלם?מ לאדעת אוהב חורף?כן אוהב גשם?כן

למעלה