orush המאמי
New member
../images/Emo203.gifשאלון נורמלי מהאחרים...../images/Emo203.gif
השאלות מנוסחות בלשון זכר, אך מיועדות לשני המינים
(-מופעת מהבגרויות?!
) שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?
ועוד חלק של השאלון
1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? 11. יש לך חלום ? 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? 13. חלום שהגשמת ? 14. השיר הכי הכי אהוב ? 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? 17. מילה אהובה : 18. מילה שנואה : 19. אומן אהוב : 20. אומן שנוא : 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? 23. עונה אהובה ? 24. סוג של סטייה ? 25. שברו לך פעם את הלב ? 26. השלם : אני אדם _____ ? 27. השלם : אני לא אדם ____ ? 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? 29. בא לי לצרוח : _____ 30. החיים הם____ : יום טוב לכולם