שאלון נורמלי מהאחרים...

../images/Emo203.gifשאלון נורמלי מהאחרים...../images/Emo203.gif

השאלות מנוסחות בלשון זכר, אך מיועדות לשני המינים
(-מופעת מהבגרויות?!
) שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?
ועוד חלק של השאלון
1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? 11. יש לך חלום ? 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? 13. חלום שהגשמת ? 14. השיר הכי הכי אהוב ? 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? 17. מילה אהובה : 18. מילה שנואה : 19. אומן אהוב : 20. אומן שנוא : 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? 23. עונה אהובה ? 24. סוג של סטייה ? 25. שברו לך פעם את הלב ? 26. השלם : אני אדם _____ ? 27. השלם : אני לא אדם ____ ? 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? 29. בא לי לצרוח : _____ 30. החיים הם____ : יום טוב לכולם

../images/Emo203.gif ואני עונה ../images/Emo26.gif

שאלות אילו:
1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? לא היה רעב ועוני, לא היו מקרי מוות נוראיים בגיל צעיר, לא היו מחלות סופניות (או שהייתי מביאה את התרופה שתציל אותם)
2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? תלוי מה היה בחלום הזה, אם זה היה חלום כ"כ נפלא- שאני רוצה שיקרה לי במציאות (ובאותו הזמן, החיים לא כ"כ מאירים) אז הייתי רוצה להמשיך לחיות את החלום הנפלא ^^
3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? אני חושבת שכן, אחרי הכל א"א לא לעשות כלום כל היום
4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא, כי זה לא מוסרי.. וחוצמזה, אני רוצה לראות ולהנות מהתוצאות של מה שאני עצמי עשיתי! אם אגנוב- תמיד תעלה בי המחשבה שאני לא צריכה להיות במקום בו אני עומדת עכשיו.. המצפון ישגע אותי!
5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא! זה מעשה קיצוני! אפשר לפתור דברים בדרכי שלום, עם דיבורים! למרות שאני משתמשת במשפט: "אני 'פוצץ אותך"
6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? זה לא לאדם מסויים, אלא לקבוצת אנשים- לאנשים חולים במחלות סופניות, לאלה שאיבדו את יקיריהם ולאלה שחיים בעוני.
7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... אני לא חושבת שהייתי טוחנת אוכל כל היום.. אחרי הכל- יש עוד דברים שצריך לעשות בחיים! אני חושבת שהייתי נשארת עם אותה הכמות שאני אוכלת עכשיו... אולי הייתי מרשה לעצמי שוקולד או משהו
8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? כן, למה לא?
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? אנשים היו הולכים לקבל ייעוץ אצל בעה"ח!
ועוד חלק של השאלון
1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? ענינו על זה בשרשור פה
2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? אולי אני ההיפך מג'ירפה, כי אני נמוכה
3. האם אתה אוהב את השם שלך ? אני מתחילה לאהוב אותו לאחרונה
- פעם לא ממש אהבתי אותו, חשבתי שזה שם של זקנות
4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? פעם רציתי כל שם אחר שיתנו לי... היום- נח לי עם השם שלי
5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? לקפוץ בנג'י
או בכלל לקפוץ מגבהים...
6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? אגיד לאנשים אהובים, שהם אהובים
7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? אם אני שומעת משהו עצוב, אז כן... אבל לא יותר מזה.. אורוש התשנתה!
8. אתה אדם עם שמחת חיים ? אני יודעת לעשות שמייח כשצאיך
9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? אממ... אולי בגיל 24 או 25.. אבל לכו תדעו... אולי לפני או אחרי
10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? הדס, יובל (אני אוהבת את השמות האלה)
11. יש לך חלום ? יאפ יאפ
12. אתה חושב שהוא פרקטי ? יאפ יאפ, הכל תלוי בצורת ההסתכלות על הדברים
13. חלום שהגשמת ? לא
14. השיר הכי הכי אהוב ? "אינך יכולה" וגם "כתוב בעיפרון"
15. הדבר הכי עצוב בעיניך ? לאבד אדם יקר ואהוב
16. הדבר הכי משמח בעיינך ? להיות מאושר
17. מילה אהובה : אני
סתם... אממ... משפחה
18. מילה שנואה : מוות
19. אומן אהוב : עידן רייכל, רמי קליינשטיין ושלמה ארצי
20. אומן שנוא : אין כזה..
21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? אני לא רוכשת את הדיסקים, אלא אחי הגדול... אבל נגיד שת הדיסק של "טיטאניק"
22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? עיין מעלה- אין כזה
23. עונה אהובה ? חורף
24. סוג של סטייה ? אני אוהבת לנשוך אנשים
25. שברו לך פעם את הלב ? יאפ
26. השלם : אני אדם _____ ? שאוהב לעזור
27. השלם : אני לא אדם ____ ? שיעשה דברים כי "ככה כולם עושים"..
28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום למי שהיה רוצה חיים מאושרים, ובאמת מגיעים לו כאלה.
ואיזה, מלבד עצמך... ? לא אמרתי שלעצמי
29. בא לי לצרוח : _____ לא בא לי לצרוח... אני לא רוצה להפחיד את החרבובונים
30. החיים הם____ : כלי שניתן בידינו לעזור לאחר. ואם נלך בראיית העכשיו שלי- החיים משתפרים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

princess kaya

New member
../images/Emo28.gif

שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? הייתי מעיפה מעולמנו הקט את כל הפרחות. חחח סתם אני לא יודעת. אני לא מתיימרת אפילו להיות אלוהים. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? להמשיך לחלום. למרות שבכל מקרה החיים שלי די טובים
3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? סביר להניח שכן. או שהייתי לומדת ולומדת בלי סוף
4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא. אני אוהבת ללמוד (כן... פויה לי..) 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? אהמ... כן
6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? למשפחה הקרובה (אבא, אמא, אחים...) ולעוד מישהו מיוחד לליבי... 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... לא יודעת.. גם עכשיו אני אוכלת מה שאני רוצה מתי שבא לי בלי להשמין 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לא ברור. קקי של עיר גם בלי שום קשר לראש העיר. 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? הרמוניה מושלמת של הטבע/הרס וחורבן. ככה או ככה. =/
1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? עם קריירה, אחרי תואר ראשון זה בטוח ואולי גם אחרי שני. נשואה
2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? דוב קוטב. מהאלה שישנים בחורף... כי אני שונאת חורף ואוהבת לישון
3. האם אתה אוהב את השם שלך ? כן...! לא הייתי מחליפה אותו 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? מאור אולי. 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? לאכול נחש חחח
6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? הייתי מנשקת שוב ושוב איזה חמודון אחד 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? ממש לא 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? לרוב כן 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? עוד 6 שנים בערך... 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? לבת הראשונה מאור. 11. יש לך חלום ? יש הרבה 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? רובם. 13. חלום שהגשמת ? להתחיל תואר ראשון בגיל צעיר. כיתה י' זה צעיר לא
14. השיר הכי הכי אהוב ? LIFEHOUSE - BLIND 15. הדבר הכי עצוב בעינייך? הרבה דברים. גירושים ומריבות בין השאר. 16. הדבר הכי משמח בעינייך? להיות עם אנשים שאני אוהבת 17. מילה אהובה :
18. מילה שנואה :
19. אומן אהוב : LIFEHOUSE 20. אומן שנוא :
21. דיסק שאתה שמח שרכשת ?
22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ?
23. עונה אהובה ? סתיו 24. סוג של סטייה ?
25. שברו לך פעם את הלב ? לא 26. השלם : אני אדם _____ ?
27. השלם : אני לא אדם ____ ?
28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ?
29. בא לי לצרוח : אני שונאת אתכן (מכוון לפרחות מהשכה) 30. החיים הם :
אז פסחתי באלגנטיות על כמה שאלות. אז מה???

YEHOB

New member
בגלל שהזכרת לי תשיר הזה...

שמעתי אותו היום איזה עשר פעמים...חח

עונה

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? נותן לחיות את החיים שמגיעים להן, מוחק את הקיצוניים מהעולם. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? חוזר לחיים האמיתיים, חלום לא יכוללהחליף מציאות. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא, אני מעדיף לעבוד קשה בשביל הישגים 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא שיצא לי להכיר אישית, אבל כן 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? להורים שלי 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... הייתי אוכל בלי הפסקה חחחח 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? מקווה שכן
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? כמו שתינוקות וילדים הם טובים וטהורים עד שהם לומדים על שנאה ופוליטיקה, ככה גם חיות. ועוד חלק של השאלון 1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? לקראת סוף תואר במוסיקה באקדמיה בארה"ב. 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? סוס גדול, חזק, לא נותן להרבה להתקרב אלי ממש, נאמן 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? אמממ כן 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? איפה להתחיל... 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ?
7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? ממש לא 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? מאוד 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? לא לפני גיל 30 זה בטוח, אולי עוד אחרי 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? לא חשבתי על זה 11. יש לך חלום ? יש, להלחין מוסיקה כקריירה 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? כן 13. חלום שהגשמת ? לפגוש את בונו 14. השיר הכי הכי אהוב ? if god will send his angels- u2 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? מוות של אדם קרוב 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? הגשמת חלום 17. מילה אהובה : התחלה 18. מילה שנואה : סוף 19. אומן אהוב : us, kelly clarkson, led zappelin, evanescence, סאבלימינל 20. אומן שנוא : מרגלית צנעני חחחחחחחחחחחחחחח 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? כל הדיסקים שלי 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? 23. עונה אהובה ? קיץ 24. סוג של סטייה ? לא חושב על משהו כרגע 25. שברו לך פעם את הלב ? לא וזה גם לא יקרה
26. השלם : אני אדם _____ ? קשה 27. השלם : אני לא אדם ____ ? קל חחחח 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? הייתי מחפש ילד שחולה במחלה סופנית 29. בא לי לצרוח : _____ אההההה
30. החיים הם____ : טובים

אבילטלט

New member
../images/Emo221.gifעונה

שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?גזענות,שנאה,חוסר התחשבות,אנוכיות 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?להתעורר לחיים המצאותיים 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?כן 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?לא 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?לא 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?לילדים קטנים שאין להם משפחה ובית 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...וואי הייתי אוכלת ללא הגבלה 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?אממ לא יודעת 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?לא יודעת ועוד חלק של השאלון 1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ?עוד פעם השאלה הזאת? 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ?אמממ...אני צריכה לחשוב על זה 3. האם אתה אוהב את השם שלך ?כן 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ?וואי הרבה דברים, לרצוח 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ?אחייך, אצחק 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ?לא 8. אתה אדם עם שמחת חיים ?כן 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ?23-24 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ?לא חשבתי על זה 11. יש לך חלום ?כן 12. אתה חושב שהוא פרקטי ?כן 13. חלום שהגשמת ? 14. השיר הכי הכי אהוב ?יש הרבה, זה משתנה כל פעם 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ?מוות 16. הדבר הכי משמח בעיינך ?אושר 17. מילה אהובה :חיוך,ביחד 18. מילה שנואה :קללות 19. אומן אהוב :סגיב כהן 20. אומן שנוא :אין כזה 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? 23. עונה אהובה ?קיץ
24. סוג של סטייה ?אמממ 25. שברו לך פעם את הלב ?לא 26. השלם : אני אדם _____ ?שקשה לו לקבל החלטות 27. השלם : אני לא אדם ____ ?שקל לו לקבל החלטות
28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ?לילד שרוצה משפחה 29. בא לי לצרוח : אני לא רוצה לגדול 30. החיים הם____ :יפים בד"כ יום טוב גם לך!

MrJTsGirl

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? את בני האדם בעיקר ואת צורת החשיבה שלהם. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? שאלה טובה. אינלי מושג
3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן בלי ספק. עבודה הכי לא רק בשביל פרנסה 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא. צריך ללמוד ולקרוע את התחת ולא לשלם כסף בשביל להצליח. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? אולי
|זדוני| 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? למשפחה שלי. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... הייתי אוכלת כל היום רק מוקפץ ושוקולד
8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? כן
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? העולם היה נראה אחרת. אולי חיות היו משתלטות עלינו ופרות ותרנוגלים לא היו מרשים לשחוט אותם
ועוד חלק של השאלון 1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? במקום טוב שאני אהיה מאושרת בו
2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? פרפר כי אני רוצה להיות חופשיה בלי שאנשים יאמרו לי מה לעשות בעעע
3. האם אתה אוהב את השם שלך ? כן ^_^
4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? תעז!!! חחחח
להצטלם בעירום
6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? סקס
סורי זה היה מתבקש
סתם לא
7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? מה זה שאלון של הצבא?!?!
8. אתה אדם עם שמחת חיים ? כע
9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? מתי שיגיע בע"ה
10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? בשמות יפים ^_^ 11. יש לך חלום ? I HAVE A DREAM 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? כע 13. חלום שהגשמת ? כע 14. השיר הכי הכי אהוב ? I thought she knew 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? כמה אנשים מסכנים ורעבים ומוזנחים יש בעולם. 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? לעזור
17. מילה אהובה : חשוד מאוד!!! o_O 18. מילה שנואה : לאדעת אממ 19. אומן אהוב : ג'סטין כפרעליווו
20. אומן שנוא : ביורק
21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? סטייסי אוריקו 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? אין
23. עונה אהובה ? חורףףףף
24. סוג של סטייה ? להגיד חשוד מאוד
25. שברו לך פעם את הלב ? כע :| 26. השלם : אני אדם מאגניב
27. השלם : אני לא אדם מתבודד 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? לתת בריאות ופרנסה למשפחה 29. בא לי לצרוח : אההההההההההההההההההההההההההההה 30. החיים הם משו בדרך לעולם הבא

MrJTsGirl

New member
חחחחח כע ../images/Emo3.gif

נרשמתי לתפוז פפורומים רק בגלל הפורום של ג'סטין
חחחחח תאמת זה די עבר לי לפני שנתיים בערך כל הקטע של ג'סטין ואן סינק וזה... אבל הם עדיין הדבר בשבילי

DreamS_HunteR

New member
ישבתי.. חשבתי..../images/Emo121.gif

ונסיתי להבין מה זה הJT הזה. עד שפתאום הבנתי (בפסיכולוגיה קוראים לזה תאוריית הגשטלט
) חיחי

m i r u s h i

New member
../images/Emo108.gif

אלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? פחות פסימיות
ושאנשים יהיו קצת יותר נחמדים לסביבה שלהם.. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? כל חלום יכול להפוך בשלב כלשהו לסיוט.הייתי מוותרת 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? יאפ 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא..אני לא אדם שמרמה.מה שקורה,נועד לקרות. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא.. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? לכל אחד מהמשפחה שלי.. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...מתי שהייתי רוצה לאכול[?] 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? אני לא חושבת שקיים דבר כזה שכ-ו-ל-ם מרוצים :X אני מקווה שכן :| 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? אין לי שמץ.. :X אבל יש אנשים שמתנהגים הרבה יותר גרוע מחיות.. ועוד חלק של השאלון 1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? נשואה עם מקצוע טוב
[אופציה לילד :X גיל 27 נראה לי מתאים :|] 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ?מיאו חתולה[?],בימים האחרונים אני דיי מזדהה עם החתול שלי.כל מה שאני עושה זה לישון,לאכול,עושה פעילות שלא דורשת הרבה מאמץ [הוא משחק ואני מדברת בטלפון עם חברים] ושוב לישון. 3. האם אתה אוהב את השם שלך ?דיי התחלתי לחבב בזמן האחרון :} 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ?מאי 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ?המון דברים :X 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ?כל מה שאני אוהבת[?] 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ?Hell no!
8. אתה אדם עם שמחת חיים ?יאפ
9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ?גיל 25/6 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ?מאי\ה
11. יש לך חלום ?להיות מאושרת בכל דרך שאליה אפנה,בכל דבר שאני אעשה,בכל החלטה..נראה לי שהבנתם :p 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? מקווה לטוב
13. חלום שהגשמת ?לפגוש את אורי אומנותי [פעמיים
בקרוב פעם שלישית
] אדם מדהים.אין לכם שמץ עד כמה :] 14. השיר הכי הכי אהוב ?יש המון.. 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ?מוות.. 16. הדבר הכי משמח בעיינך ?לראות מישהו אהוב מאושר 17. מילה אהובה :צחוק,חיוך 18. מילה שנואה :מוות,שנאה 19. אומן אהוב :אורי אומנותי,פיל קולינס,ג'ון בון ג'ובי 20. אומן שנוא :ווהו.לפרט? :X 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ?מממ...בון ג'ובי-Have A Nice Day 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ?ממ...לא זכור לי אחד כזה.. 23. עונה אהובה ?קיץ:] 24. סוג של סטייה ?
25. שברו לך פעם את הלב ? נופ 26. השלם : אני אדם חייכן [?] 27. השלם : אני לא אדם שיכול לכעוס על אדם שהוא אוהב הרבה זמן >_< 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? להורים,לאחים[+הגיסות]..כל מה שהם היו מבקשים 29. בא לי לצרוח : ערסים הם מכה[?] 30. החיים הם מתנה

עכשיו אני עונה

שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? צביעות, עוני, רוע ואולי עוד אבל לא עולה לי 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? לחיות את המציאות, אח"כ אני אהיה במציאות זה כמו שלוקחים סמים 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן אבל לא ההיתי קורעת את התחת, אני לא יכולה לא לעשות כלום ממשש.... 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? של אדם הגון לא. לא ההיתי גונבת ממישו הגון כלום האמת 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא ממש לא. למה לי לשלול חיים של מישו בזמן שאני יחייה? 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? לגילי- חברה שלי שנהרגה בתאונת דרכים ולמיכל- המנהלת של הבית ספר היסודי שלי היא נפטרה מסרטן- היא פשוט אדם טוב 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... כל הזמן. אם זה בסדר וזה לא גורם לבעיות רפואיות אז למה לא? ההיתי פשוט מה שהיה בא לי... 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? כן 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? מלחמה, לא היו נותנות שבני האדם השחוט אותך למאכל וביגוד. היו יודעות איך להתנגד ואיך להחזיר גם (נקמה אולי) ועוד חלק של השאלון 1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? עם בעל, עם ילד אחד ומקווה לסיים תואר ראשון במשו 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? חתולה- מפונקת שאני רוצה, וגם כשאני רוצה משו אז אני משיגה אותו 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? לא ממש... כי לחצי עולם קוראים שני 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? יש לי כמה: דנה, נטע ועוד אבל לא זוכרת 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? לעשות משו שהפגע באחרים 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? טוב טוב ורק טוב 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? קצת, תלוי אבל "במקרים מוצדקים" 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? כן, בד"כ כן 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? בערך בגיל 25 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? דנה, נטע, רועי ופעם חשבתי על עוד אבל אני לא זוכרת 11. יש לך חלום ? כן 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? בטחח 13. חלום שהגשמת ? כן- המסע לפולין 14. השיר הכי הכי אהוב ? אין השיר הכיי אהוב.. יש הרבה מידיי 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? ילד רעב, ילד שאינו יכול להגן על עצמו 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? שמחה, הצלחות, חתונות, לידות.. יש אולי עוד אבל לא זוכרת 17. מילה אהובה : זה בא בתקופות עכשיו זה: אקסטרים 18. מילה שנואה : 19. אומן אהוב : עברי לידר 20. אומן שנוא : כל הדכאונים 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? לא רוכשת, צורבת 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? בעעע 23. עונה אהובה ? קיץ 24. סוג של סטייה ? בעעע לא עולה לי לראשש 25. שברו לך פעם את הלב ? לא 26. השלם : אני אדם _שמח____ ? 27. השלם : אני לא אדם _אמיץ___ ? 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? חלומות תמימים כאלה של ילדים קטנים, וחלומות של גדולים שהם ממשש זקוקים להם- בריאות ומשפחה 29. בא לי לצרוח : _אני רוצה חבר____ 30. החיים הם_מתנה___ : יום טוב!!!

Eowyn of Rohan

New member
עונה

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? מחלות, נכויות למיניהן, רעב. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? להתעורר 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? רק אם זה היה משהו שאני אוהבת לעשות, או משהו בהתנדבות 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? אולי
5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? המונים 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? חברה הכי טובה שלי ואמא 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... ואוו.. בטח המון המון אוכל. אני ממש אוהבת לאכול. הייתי אוכלת מלא עוגות(גבינה בעיקר) והמון בשר, כמו שווארמה וסטייקים. יאמ. 8.אילו היית ראש בעירך - האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? אולי 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך? איך העולם היה נראה? בטח היה סבבה חוץ מאפליות וכאלה. ועוד חלק של השאלון 1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים? לא יודעת 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה? שועל 3. האם אתה אוהב את השם שלך? כן 4. אם לא, איזה שם היית רוצה? 5. מה בחיים לא תעיז לעשות? לא יודעת 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב?
7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני? רק בתקופות מחזור
8. אתה אדם עם שמחת חיים? כן 9. מתי היית רוצה להיתחתן(אם בכלל)? אמצע-סוף שנות ה-20 לחיי 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך? לבת ליאה, ולבנים בן ואדם 11. יש לך חלום? כן 12. אתה חושב שהוא פרקטי? כן 13. חלום שהגשמת? לא לגמרי 14. השיר הכי הכי אהוב? אין אחד 15. הדבר הכי עצוב בעיינך? חוסר צדק, בורות, עצב 16. הדבר הכי משמח בעיינך? אושר 17. מילה אהובה: אינדיד! 18. מילה שנואה: אין 19. אומן אהוב: יש המונים 20. אומן שנוא: רוני סופרסטאר? אם אפשר לקרוא לה אומנית
21. דיסק שאתה שמח שרכשת? the clash - london calling 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת? של המורדים |מתחבא| 23. עונה אהובה? סתיו 24. סוג של סטייה? לא יודעת.. 25. שברו לך פעם את הלב? כן 26. השלם : אני אדם _____? עצבני, פרפקציוניסטי 27. השלם : אני לא אדם ____? ספונטני 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? לאדם הראשון שחשבתי עליו אני לא צריכה להגיש את החלום כי היא כבר הגשימה אותו(בערך).. אז נראה לי שלאמא 29. בא לי לצרוח : _____ 30. החיים הם____ : חיים.

K Hole

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif

הבטחתי שיהיה לי הרבה מה להגיב, לא? XD 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? המונים - כמו שאמרתי לך במסן, המשפט הזה, פשוט עשה לי את היום! יו אר פאני! ומפחידה P: 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? חברה הכי טובה שלי ואמא- כבר אמרנו שאת חמודה? לא נורא..נגיד שוב... 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני? רק בתקופות מחזור 8. אתה אדם עם שמחת חיים? כן - בקשר ך-2 אלה...צ'יר אפ תמיד! לא מגיע לך להיות מדוכאת מכלום... וככל שתקלטי את זה יותר מהר ככה יהיה יותר מגניב. חוצמזה שכיף לראות אותך שמחה ואופטימית
. יש לך חלום? כן- את לא מספרת לי מספיק דברים... P: אני סקרנית ואת תספרי לי!!! . סוג של סטייה? לא יודעת.. - אולי משהו קטן בקשר לפיצולים בשיער דארלינג? אבל זה חמוד ולא מזיק I GUESS אז זה לא ממש סטיה. . אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? לאדם הראשון שחשבתי עליו אני לא צריכה להגיש את החלום כי היא כבר הגשימה אותו(בערך).. אז נראה לי שלאמא- אם אני טועה ואני לא אמורה להבין מזה מה שהבנתי אז תקני אותי..אבל בכל זאת, כבר אמרנו שאת חמודה ושאני מתע עלייך? אמרנו..(שוב) . החיים הם____ : חיים. - כמה נכון...P: LIFE IS LIFE..ילדה חדת הבחנה שכמותך XD

למעלה