שאלון "הכי"

Because Of May

New member
"הכי מצחיק: חנץ xDD"../images/Emo109.gif

אהמ,אהמ
(גם אני עוקבת אחרייך בפורומים!
וכל הכבוד, הכי זמר: ג'רארד, הכי זמרת: היילי. אני גאה בך עדשדש!
|גאה|)

0דידוש0

New member
מאיש../images/Emo99.gif

יאיי את גאה בי!!!!
חחחח זה כייף לעקוב אחרייך בפורומים ובקומונות שלך
דרך אגב, איזה כייף היה אתמול xDD

עוננה [[=

הכי יפה:פיט
וסרח מהמומינים 3>> הכי משמח:שירים של פוב ברגעים קשים הכי מעציב:לאבד מישהו יקר..= \ הכי מצחיק:אח שליי הקטן הכי צבע:כתום ושחור :) הכי להקה:פובבבב ,טוקיו,פאניק,פאראמור ומארון5 הכי זמר:פטריקק הכי זמרת:אבריל והיילי הכי תכנית טלוויזיה:דריק וג'וש [הם ממכרים
] , הכי סרט:בובספוג-הסרט
ואיזה מין שכנה הכי פריט לבוש:ג'ינס הכי אביזר:השרשרת מסבתא
הכי אתר אינטרנט:וואלה כיף XDDDD לא סתם..תפוז ? הכי כייפי:שאחים שלי לא בבית הכי קשה:לא יודעעת.. הכי מעצבן:שאחים שלי גומרים לי את המים החמים במקלחת..וכן זה כולל את הנימים שאני חוזרת מסריחה מחוג סוסים!! הכי מרגיע:לישוןן = ) הכי שיר:ת'נקס פור זה ממוריז-כן אני יודעת שהוא חפור אבל אני פשוט אוהבת אותו..ודונט גאמפ אבל יש עוד מלאאאא הכי ספר:"להיות אני"
הכי חבר:אין..[= הכי חברה:רוזוליו החלבה ושובללל ובנקין והפי היפר הכי נוף:הנוף מהחלון של הכיתה שלי..P: הכי ארץ:ישראאלל ! ושיקאגו D: הכי עיר:תלל אביב הכי חיה:סוס הכי בילוי:לישון..ולצאת ><

FOBit

New member
אי אם. D: ../images/Emo110.gif

הכי יפה: פיט
|מטוב|
ואחריו: פראנקי הירו
וג'רארד וג'ראד
הכי משמח: לשמוע שירים של פוב. הכי מעציב:שקיבלתי את המכה באצבע ביד שמאל ולא ימין :'( הכי מצחיק: מני D: הכי צבע: שחור,סגול,ירוק הכי להקה:אהמ.. בואו נחשוב. FALL OUT BOY ממש לא צפוי. הכי זמר: פאט
חח פטריק. הכי זמרת:איימי לי
הכי תכנית טלוויזיה: בובספוג רולזזז הכי סרט: בצפר לרוק :C [האמתץ שנזכרתי בו כי ילדה אחת רשמה ואז נזכרתי שזה סרט מגניב D: ] הכי פריט לבוש: סווצ'רים
הכי אביזר: שרשרת של פוב D: הכי אתר אינטרנט: ישראבלוג הכי כייפי: להציק לאלברט הכי קשה: שאלברט מרביץ והוא שמן אז זה קשה להחזיר D: [מקווה שאלברט לא יראה את זה, אחרת אני מתה X_X] הכי מעצבן: אלברט!!!!! הכי מרגיע: לראות תמונות של פוב ופיט
הכי שיר: של פוב: כ ל השירים של פוב 3> ---- אלקסנה: ביודיפול אין בלו סאוסין: יואר נוט אלון מיכמיקל: דאד,מאמא,דה בלאק פרייד, הלנה
,טינייג'ר. הכי ספר: ל א קוראת ספרים. הכי חבר: נראה לי שי.. כיף לדבר איתו באיסיי
[ואני מדברת איתו באייסי כי אינלו מסן
] הכי חברה:אין כזה דבר. הכי נוף: שיוצאים מבצפר. כאילו אףפעם לא היית בחוץ D: הכי ארץ: אהמ.. איפה ששיקגו נמצאת D: הכי עיר:שיקגו
D: הכי חיה: אלברט D: חחחחחח סתם.. אהמ. אוגרים סיביירים
שלי מתה :( הכי בילוי:לונהפארק!!

AdiA12

New member
../images/Emo14.gif

הכי יפה: אימו..
הכי משמח: הכי מעציב: אהבה כואבת
הכי מצחיק: פיט והפרצופים שלו הכי צבע: שחור הכי להקה: FOB! הכי זמר: - - - - הכי זמרת: פעם - אבריל, עכשיו - היילי ויליאמס [PARAMORE] הכי תכנית טלוויזיה: F.R.I.E.N.D.S הכי סרט: אמריקן פאי וילדות רעות הכי פריט לבוש: קפוצ'ונים
הכי אביזר: צמידים שחורים
הכי אתר אינטרנט: ישרא...! הכי כייפי: לבלות עם החברים הכי קשה: החיים הכי מעצבן: יש המווון כאלה.. הכי מרגיע: - - - - הכי שיר: Crushcrushcrush, Sugar we're goin' down.. הכי ספר: "שרוטה" אפילו שאני רק בהתחלה שלו
הכי חבר: ר' הכי חברה: לא יודעת.. הכי נוף: שלג, גשם. הכי ארץ: ארצות הברית הכי עיר: ניו יורק הכי חיה: ג'ירפה וכלבים ממש קטנים ופרוותים הכי בילוי: באולינג, קניונים, סרט, העיקר שזה עם חברים וחברות, ולא כאלה שלא.

AdiA12

New member
מפגרת שכמותי, הכי זמר: פטריק!! ../images/Emo99.gif../images/Emo14.gif

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאני=]

הכי יפה: ברנדון יורי הכי משמח: שאני רואה את אחותי הקטנה
הכי מעציב: מממ... מנסה לא לחשוב על זה הכי מצחיק: ידיד שלי הכי צבע: שחור, חום, לבן הכי להקה: פול אאוט בוי!!
הכי זמר: פטריק הכי זמרת: אבריל הכי תכנית טלוויזיה: נמלטים, שנות השבעים הכי סרט: שודדי הקאריביים 1-3 הכי פריט לבוש: ג'ינס וסווצ'ר הכי אביזר: טבעת הכי אתר אינטרנט: חחח תפוז הכי כייפי: לשמוע מוזיקה הכי קשה: ספורט [שונאתת
] הכי מעצבן: היסטוריה הכי מרגיע: להיות ערה בלילה ולשכב במיטה ערה עד מאוחר... הכי שיר: לא יודעת... כול פעם זה משתנה אצלי.. הכי ספר: מממ... הספר האחרון שקראתי זה הארי פוטר אז נגיד שזה... הכי חבר: אין חבר אבל ידיד-מלאמלא מהכיתה הכי חברה: נועה ומאי [גם מהכיתה] הכי נוף: ים או הררי הכי ארץ: ארה"ב חלום חיי!!!!!!!!! אבל גם בישראל סבבה לי
הכי עיר: ארה"ב-לוס אנג'לס
וישראל-ראשון הכי חיה: כלב הכי בילוי: להיות עם חברות ולעשות איתן ה-כ-ל-!

../images/Emo207.gifפוב!מאוכזבת לגמרי..

מזה לא ליזכות בין 3 להקות השנה ????? מישהו יודע לאיזה מקומות הם הגיעו ? אני מקווה שבגלגלצ יהיה יותר טוב..)=

במצעד של 100fm

אווף עכשיו גם גיליתי שאין להם שירים במצעד של גלגלצ ..זה כלל כךךך מעצבן אותי.. או שהלהקה נהייתה פחות טובה[לא נראללי...! ] או שהמעריצים של פוב עצלנים להצביע [כמוניXDD]

chen010189

New member
המצעד של גלגלצ איכותי

עד כמה שידוע לי הם פוסלים הצבעות כפולות ואני ממש אוהבת אותם

Fall Out Liel

New member
גלגל"צ מכורים, כל המצעד מכור../images/Emo4.gif../images/Emo168.gif

אל תקשיבו להם..

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאבל אנחנו לא צריכים את המצעד של גלגל"צ

כדי לדעת שפוב הכי טובים

אוףף זה כ"כ משגע אותי..

איפהנ כל התקופות שהם היו לוקחים להקות השנה ושיר השנה וקליפ השנה וכל זה..מה קרה? עם כל האהבה שלי לטוקיו ויש המון אהבה אליהם..אני חושבת שפוב היו צריכים לקחת להקת שנה אם לא מקום 1 אז לפחות שני הוא שלישי...וד'יס אינט א סין ? רק 22 ?< זה היה להיט מטורף!! לא היה אחד שלא הכיר אותו הוא היה נטחן-כמו-אמברלה! [טוב נו אני מגזימה] ות'נקס פור דה ממוריס ? לדעתי,זה השיר הכי יפה בעולם עם הכי הרבה משמעות בשבילי אפילו יותר משוגר..והוא לה היה בין ה40 אפילו.. טובב הייתי חייבת ליפרוק כי אני ממש בבאסה, אני מקווה שיהיה טוב בגלגלצ... = \

chen010189

New member
נו צאו מהבאסה

לכל להקה יש תקופה כזאת גם טוקיו לא יישארו כל החיים בפסגה....ואת המשפט הזה אני אומרת בתור אחת שטוקיו הוטל נמצאים אצלה בין ה4 להקות הכי אהובות(שזה פוב, טוקיו, פאניק וקוברה) גם אני הייתי מתבאסת מהדברים האלה עד שצברתי ניסיון והבנתי את מה שכתבתי למעלה. כי זה פשוט ככה

../images/Emo45.gif

צודקת בהחלט, למרות אי הצד המוחלט, זה כולה גלגלצ', ובאמת גם אני אוהבת את טוקיו, אבל יבוא היום וזה גם ייקרה להם, אפשר לומר שיש להם עוד דרך לעבור. דרך שפו"ב כבר עברו, בוא נשכח מכל זה. מה שהיה עבר, ויהיה טוב :) - תגידו למיש'ו יש את העצומה שהייתה על להביא אותם? -

DontWakeMeUp

New member
כי משעמם../images/Emo10.gif

הכי יפה: ריאן רוס
וגם ברנדון מקום שני
הכי משמח: מממ נראה לי לשמוע מוזיקה תמיד מעלה לי את המצברוח הכי מעציב: רק אחד?! ממ..מוות? פרידה? כל מה שקשור לזה
הכי מצחיק: חברה שלי יובל היא כזאת..היא
הכי צבע: שחור הכי להקה: פאניק, קוברה מכר ופוב [אפילו שלא שמעתי אותם מלא זמן.] הכי זמר: פטריק, ברנדון
הכי זמרת: היילי, פארמור הכי תכנית טלוויזיה: נמלטים, גיבורים [נו מה אני לא החלטית
] הכי סרט: מת לצעוק 1 2 3 4 , סנייקס און א פליין הכי פריט לבוש: ממממ טי שירט הכי אביזר: צמיד הכי אתר אינטרנט: באזנט, יוטיוב הכי כייפי: חברים הכי קשה: מתמטיקה וערבית
הכי מעצבן: המורה שלי לתנ"ך עושה פרוטקציות חופשי
הכי מרגיע: ממממ אמבטיה הכי שיר: די זה קשה מידי ><" הכי ספר: הארי פוטר
הכי חבר: O_O הכי חברה: לא מכירים במילא הכי נוף: שקיעה?! אין לי ממש משו מיוחד הכי ארץ: אני ישמח להגיד ישראל אבל אני רוצה ארה"ב הכי עיר: לאס וגאס, נחשו למה|גבות| הכי חיה: כלב הכי בילוי: לונה פארק וכל החרא הזה

D: ../images/Emo60.gif

הכי יפה: פיט, בנים עם שיער ארוך.. הכי משמח: לשמוע מוזיקה, לצחוק הכי מעציב: שחברות שלך מתרחקות ומשתנות לך..
הכי מצחיק: רחלי הכי צבע: ירוק שחור ועוד כמה..
הכי להקה: נוו באמת..FOB
הכי זמר: פטריקקקקקקק
וג'ארד ליטו.. נו מה אני יעשה..
אהה וג'רארד.. הכי זמרת: איימי לי-אוונסנס...
הכי תכנית טלוויזיה: בוב ספוג,האי,נולד לרקוד,דרייק וג'וש.. הכי סרט: ילדות רעות,שרק 3,מעודדות צמודות הכי פריט לבוש: ג'ינס הכי אביזר: שרשרת&צמידים הכי אתר אינטרנט: פורום! D: הכי כייפי: לשמוע מוזיקה הכי קשה: לסבול את המורה סתומה שלי..
הכי מעצבן: בית ספר..
הכי מרגיע: לשמוע מוזיקה [פשש כתבתי את זה איזה 70 פעם] הכי שיר: הרבה.. בעיקר של פו"ב..
אבל-A Beautiful Lie ו-Attack של 30 סקנדס טו מארס..גם..
הכי ספר: אה?! הכי חבר: מישהו לא מפה..
הכי חברה: שרון רחלי יובל אופיר פאז ליאור ועוד כאלה..
הכי נוף: במה שפו"ב מופיעים בה..
הכי ארץ: ישראל!
הכי עיר: אילת הכי בילוי: לצאת עם חברות, לונה פארק/סופרלאנד, ממדיון וכאלה..D:

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo69.gifוס

הכי יפה: אהבה :) הכי משמח: צחוק. הכי מעציב: מוות ובגידה >: הכי מצחיק: כל כך הרבה XD הכי צבע: כחול :) הכי להקה: פו"ב, מכ"ר ופאניק. הכי זמר: X הכי זמרת: X הכי תכנית טלוויזיה: הפיג'מות, גור ואוח, רק בישראל וזינה :) הכי סרט: שודדי הקאריביים, כאילו! הכי פריט לבוש: חולצה XD הכי אביזר: צמיד ושרשרת 3: הכי אתר אינטרנט: תפוז, כאילו! הכי כייפי: להיות עם המשפחה והחברים ולאהוב. הכי קשה: להיפרד. הכי מעצבן: שמנדנדים XD הכי מרגיע: כחול. הכי שיר: MCR - Im Not Ok הכי ספר: הארי פוטר. הכי חבר: ערן XD;; הכי חברה: הרבה - ליסה, גל, נטע ועוד הרבה ^__^ הכי נוף: ים :) ביוון, כאילו. הכי ארץ: ישראל :) הכי עיר[\אי]: אנטיפרוס, יוון. הכי חיה: טיגריס :) הכי בילוי: להנות עם המשפחה\חברים.

למעלה