שאלון "הכי"

JustEden

New member
../images/Emo203.gifשאלון "הכי"

משעמם ובא לי שאלון.... אז הנה: הכי יפה: הכי משמח: הכי מעציב: הכי מצחיק: הכי צבע: הכי להקה: הכי זמר: הכי זמרת: הכי תכנית טלוויזיה: הכי סרט: הכי פריט לבוש: הכי אביזר: הכי אתר אינטרנט: הכי כייפי: הכי קשה: הכי מעצבן: הכי מרגיע: הכי שיר: הכי ספר: הכי חבר: הכי חברה: הכי נוף: הכי ארץ: הכי עיר: הכי חיה: הכי בילוי:

JustEden

New member
../images/Emo203.gifראשונה

הכי יפה: FOB? הכי משמח: לשמוע שירים הכי מעציב: פרידה הכי מצחיק: אחי ערן הכי צבע: כחול הכי להקה: איזו שאלה... ברור ש-FOB, ואחריהם MCR ואז מטאליקה הכי זמר: אמממ... פטריק! הכי זמרת: הסולנית של Within Temptation הכי תכנית טלוויזיה: מגרש ביתי הכי סרט: יש הרבה... אבל נורא אהבתי את Even Almighty הכי פריט לבוש: בגדים שחורים!!! הכי אביזר: אמממ... צמיד שאחותי הקטנה הביאה לי לפני חמש שנים ומאז זה תמיד עליי הכי אתר אינטרנט: אני חורשת על תפוז וישראבלוג הכי כייפי: שופינג הכי קשה: העומס שיש לי בעבודה עכשיו לקראת השנה החדשה הכי מעצבן: שאני לא מצליחה לעשות את כל מה שאני מתכננת לאותו יום הכי מרגיע: Music הכי שיר: יש הרבה... אבל אני הכי חורשת על Angels של Within Temptation ועל Me&You של FOB הכי ספר: הארי פוטר ואוצרות המוות... ספר חזק! הכי חבר: יאיר הכי חברה: עירית הכי נוף: השקיעה שרואים ליד הדירה שלי הכי ארץ: אנגליה הכי עיר: אשדוד. אני חולה על העיר שלי הכי חיה: אריה הכי בילוי: חופשה בחו"ל

עמית XD

New member
ראשונהנהנהנה

הכי יפה: פיט הכי משמח:להיפגש עם חברות :) הכי מעציב:לא להיפגש איתן.. הכי מצחיק: החברות שלי הכי צבע:ירוק הכי להקה: נראלי שזה די ברור הכי זמר:פטריק הכי זמרת: אינלי הכי תכנית טלוויזיה: נשות קבע וטופ מודל.. הכי סרט:קליק.. הכי פריט לבוש: ג'ינס הכי אביזר: שרשרת הכי אתר אינטרנט: ? הכי כייפי: ללכת לחברות (בונאה חרשתי על הקטע איתן..) הכי קשה:מבחנים...
הכי מעצבן: שיעורי בית
הכי מרגיע: לישון
הכי שיר: Three Doors Down - Here Without You Baby הכי ספר:מבחן קבלה הכי חבר: פיטטטטטט
הכי חברה: החברות שלי
הכי נוף: של איטליה... הכי ארץ: איטליה....
הכי עיר: אינלי.....
הכי חיה: כללללבבבבב הכי בילוי:מקס ברנר!!!!

JustEden

New member
../images/Emo203.gifמקס ברנר ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני D= ראשונה?><../images/Emo108.gif

הכי יפה: הוא ....
וליפהההההההההההה ליפה טלטלים כאלה זה כזה סקסי! הכי משמח:אהבה
הכי מעציב: פרידה =[ הכי מצחיק: שחף XDD[זה שאנס לשאחר את טומו
] הכי צבע: אדוםםםםם וירוק וכמובן ששחורר הכי להקה:מיי כימיכל רומאנס
הכי זמר: וויליאם
הכי זמרת:אבריל !!!! והסולנית של פארמור אימלי? הכי תכנית טלוויזיה: רובי גלוםםםםםםםD:~!
הכי סרט:דופלקס הכי פריט לבוש:ג'ינס >< הכי אביזר:חגורת הניטים שלי
הכי אתר אינטרנט: מומו XDDDD הכי כייפי: חברים^^ הכי קשה: גאומטריה ,-____-," הכי מעצבן: המורה לגאומטריהה>< הכי מרגיע: נשיקות הכי שיר: I DON'T LOVE YOU ופאמוס לאסט א וורלד הכי ספר: האסופית ^^ הכי חבר:צומייי!! לא סתםXD אמ....אני חושבת שמתן ^^ הוא באמת תמיד עוזר לי^^ הכי חברה: נוייייי
ומאייההה!!אחותי המאומצת!
הכי נוף: מהגג של המועדון .... הכי ארץ: בריטניה הכי עיר: לונדון! הכי חיה: כאילו צומי!!!! התוכי הסקסי
הכי בילוי: האמת שזה להשתכר עם חברים ...אבל גם לבלות לבד בחוץ בלילה עם בקבוק בירה ביד זה אחלה בילוי

JustEden

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

בגיל שלך כבר שותים??

חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני אלכוהולסטית אנונימית../images/Emo108.gif

XDDD אני דיי לא שמה זין על אף אחד
יש לי כבר כרס בירהXDD וודקה תאנים זה לא של זקנים אחי!

JustEden

New member
../images/Emo203.gifשיהיה לך בכיף שלך

*גם אני התחלתי לשתות בגיל צעיר חחח* (וכמה אירוני - אחי הגדול נתן לי לשתות בפעם הראשונה)

chen010189

New member
חחחחח אני התחלתי בגיל 16

שתיתי פעם אחת ואז הייתה הפסקה..ואז בגיל 17 וחצי חזרתי לשתות במסיבות אף פעם לא איבדתי את השפיות..השתכרתי ממש בקטנה אבל באפטר פארטי במסיבת סיום של י"ב בפעם הראשונה והאחרונה הייתי אחרי 10 כוסות וודקה רדבול..יש צורך לתאר באיזה מצב הייתי? הא והתעוררתי בבוקר על ספסל בגן ליד הבית שלי כשחברות שלי סביבי ואני בבגד ים(האפטר היה בבריכה) כולי רועדת מקור..איייייןןןןןןןן מממממצצצצבבב אני עושה את זה שוב

DontWakeMeUp

New member
אומגאד חחחחחח אני מנסה לדמיין אותך בבגד ים

בבגד ים בפארק שוכבת קפואה מקור חצי שיכורה
ענק!

chen010189

New member
../images/Emo6.gif

זה היה מפחיד! אני קמה כולי לא מבינה מנסגר........ ואז חברות שלי ישבו איתי וסיפרו לי הכל זה היה מצחיק אחר כך הן ליוו אותי הבייתה כי עדיין קצת איבדתי את השיווי משקל ותפסתי שינה טובה של איזה קמה שעות...קמתי עם האנג אובר מטורף אני מתפלאת שלא הקאתי, או שכן הקאתי ואני לא זוכרת.....הכל היה תקוע לי בפנים אין חחחחח כל הערב רק סבלתי ואחר כך אחרי הלילה השני קמתי כמו חדשה. מצד אחד היה אחלה.....נהנתי והכל, מצד שני זה דפק לי חצי מהאפטר

BrokenRainbow

New member
חחחחחחחחחחחח XD

זה מזכיר לי משהו שקרה לי פעם אני השתכרתי במסיבה [בבית של שכן שלי] ובסוף נרדמתי על הדשא ולא שמתי לב שכל הדשא היה מלא בקיא של כול העולם. וקמתי באיזה 6 בבוקר מוקפת בילדים שיכורים מהיישוב שלי כולנו שכבנו בתוך הדשא-מלא-קיא הזה, והייתה לי שמש מגעילה בפרצוף והיה חם ולא כייף בכלל. [וגם ההנאגאובר היה הכי נוראי שיש
] והכי מצחיק זה שלבשתי חולצה שבכלל לא שלי
מסתבר שהיא הייתה של הילד שהייתה אצלו המסיבה. [ועזבו איך קרה שהגעתי ללבוש אותה
] וגם הייתי עם קוקו שזה ממש מוזר כי אני א-פ-ע-ם לא עושה קוקו, אני תמיד עם פזור או עם חצי קוקו או משהו כזה
ואני שותה כבר מאיזה גיל 12 משהו כזה
נעשתי כבר מזה פרו XD [וגם צברתי מלא סיפורי שכרות מזה טובים
] קיצר אלכוהול זה טוב

BrokenRainbow

New member
אוו וולקאם טו דה קלאב D:

לפחות אני לא האלכוהוליסטית היחידה פה בפורום XD

../images/Emo6.gif אני בעד לפתוח קבוצה בפורוםXD../images/Emo108.gif

האנונימיות XDDD גדול!XDD האחיות לבירה

למעלה