שאלה

פלול4

New member
../images/Emo203.gifשאלה../images/Emo203.gif

הי, אני לא יודעת אם השאלה שאלה מתאימה לכאן אבל אני מקווה שמישהו יוכל לעזור. לפני חודשיים וחצי עברתי דירה ומאז כבר הספיקו להיות לי כמה חלומות שהתעוררתי מהם מתנשפת ומפוחדת מאוד. לפני כן היו לי חלומות רעים אך מעולם לא התעוררתי בצורה כזאת קיצונית. מישהו יודע ממה זה נגרם? אנרגיות לא טובות? זרימה לא טובה? אשמח לתגובות תודה

אור גינאל

Well-known member
זה סימן

שיש לך יכולת לראות את המציאות כמו שהיא ולא את המסיכות . והמציאות הזאת אכן מפחידה . אני לא יודע אם את מספיק בוגרת נפשית כדי להתמודד עם האמת ,אבל אני אתן לך רמז ,ככל שתסירי את המסיכה שלך כך תראי אנשים בלי מסיכות לא רק בחלומות .

פלול4

New member
../images/Emo203.gifתודה -

אהבתי את התשובה שלך כי זה מאוד מתקשר לי לחיים כרגע.. למרות שלא ממש הבנתי איך הגעת לזה, אשמח אם תוכל להרחיב..

אור גינאל

Well-known member
הרחבה

תמיד כשרואים בחלום משהו מפחיד או מטריד זה סימן שהפער בין איך שאנחנו מפרשים את המציאות לבין מה שהיא באמת גדל , כל חלום מעביר מסר על אורחות העולם האמיתי כמו שהוא בלי מסיכות ,השאלה היא אם האדם מוכן להסיר את המסיכה שגורמת לו לראות את המציאות בצורה לא נכונה , איך מסירים את המסכה ? מתמודדים עם מה שקשה להתמודד ולא בורחים למקומות נוחים שגורמים לשכוח ולהתעלם מהבעיה האמיתית שממנה אנחנו מתחמקים שוב ושוב מלתת לה את הפתרון המתבקש .

למעלה