שאאאלון

../images/Emo220.gifהחיים לא תמיד משהו.

פרטים: 1. שם פרטי?דורין 2. כינוי והסבר?דורה.בגלל שהשם המקורי דורין.ולפני שנתיים חברה שלי החליטה ככה לקרוא.לי..ויש גם דוריניי.ודורינייץ'.אבל זה בא מזה שסתם בוקר אחד חברה שלי קמה וקראה לי ככה 3. גיל?בקרוב 15(אהמ1.1אהמ) 4. עיר? יבנה-_- 5. יש אחים?יש עוד שלושה 6. ההורים נשואים?כה 7. מה אתם לובשים?חולצה ארוכה-_-ומכנס קצרP: 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט?כלום..הוא מושתק..=] 9. יש לך אייסיקיו?כה..330951125 10. יש לך מסנג'ר?בעולמי הפרטיP: 11. מה הדבר האחרון שאכלתם?אמפ..ניראה לי.שעוגיה 12. יש לכם חיית מחמד?יאפ. 14. מידת הנעליים שלך?משהו בין 38 -40..תלוי במה 15. מאמין באהבה?יאפ 16. מאמין באהבה וירטואלית? לא.לא יודעת 17. מאמין באהבה ממבט ראשון?לגמרה כן 18. מה דעתך על הומואים/לסביות?כל אחד והמשיכות המניות שלו..אין לי כלום נגד זה.יש לי שנייםם כאלה בשפחה 19. מאמין בגורל? בערך 20. מאמין בה'? בערך 21. חוף או הרים? הרים..נוף יותר יפה=] 22. לישון או לקום? |הדגש לישון 23. קרמבו וניל או שוקו?וניל!!! 24. איזה שפות אתה מדבר\לומד?עברית גרמנית ערבית אנגלית וידיד שלי מלמד אותי קצת צרפתית:) 25. בן אדם של יום או לילה?תלוי מה יש 26. רגיש לדגדוגים? יותר מדי!! 27. יש חבר/ה?נכון לעכשיו לא 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? השנה בכיתי כמעט כל יום.זה מה שקורה ש7 אנשים הולכים להם 29. התחביב האהוב עליך הוא?לנגן 30. עברת על החוק? כה!!ישבתי מקדימה לפני גיל 14!!וגם ציירתי מלא גרפיטיP: 31. נרדמת בשיעור?הרבה=] 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך?יש מלא..אבל לא זכור עכשיו מתי בפעם האחרונה... 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת?פורים. 34. מתי פעם אחרונה התקלחת?אתמול בערב 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?לעולם לא. 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? אתמול 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? אתמול 38. שם אהוב לבן? שחר 39. שם אהוב לבת? שחר 40. שם אהוב לכלב? ניקי/שון 41. בגדת אי פעם?לא.. 42. בגדו בך? כה 43. מה דעתך על בגידות? חרא של דבר 44. מה הפחד הכי גדול שלך? המוות 45. מה החלום הכי גדול שלך? לטוס למספר הופעות בחו"ל 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? כה..לצערי 47. זרקו אותך? נופ 48. אתה זרקת?כה:X 49. מה התכונה הכי בולטת בך?מתחברת מהם עם אנשים 50. מה היית משנה בך? את התכונה הזאת..אני מתחברת מהר ואז קשה לי להתנתק-_- חברים ומשפחה 51. הבן אדם שהכי חשוב לך?חברה שלי 52. הבן אדם שאתה הכי אוהב?סבתא שלי ז"ל 53. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו?סבתא שלי ז"ל 54 הבן אדם שעושה לך טוב על הלב? חברה שלי וידיד שלי 55. הבן אדם הכי מצחיק? חברה שליXD 56. הבן אדם הכי לא מצחיק?חברה שלי-_- 57. הבן אדם הכי מוזר? אח שלי:O 58. הבן אדם הכי יפה?מי שאני אוהבת=] 59. הבן אדם הכי קרוב? חברה שלי-_- 60. הבן אדם שאתה סומך עליו? חברה שלי.. 61. הבן אדם שסומך עליך? חברה שלי 62. הבן אדם שהכי השפיע עליך? אמפ..ניראה לי שבקושי יש..כולם השפיעו בקטנה..יותר אני השפעתי.ולטובה כה? 63. הבן אדם הכי כשרוני?אואה..ידיד שלי.הוא משעשע גיטריסט מעולה וסקסי 64. הבן אדם הכי חברמן? אמפ..ידיד שלי 65. הבן אדם הכי מניאק?חברה שלי(לא הייתי מגדירה אותה חברה ת'אמת 66. הבן אדם הכי אמיתי? חברה שלי 67. הבן אדם הכי מצליח? אמפ לא יודעת אולי ג"ש? 68. הבן אדם הכי ספאמר?-_- 69. הבן אדם הכי צפוי? ידיד שליXD 70. הבן אדם הכי לא צפוי? חברה שלי:O 71. הבן אדם הכי חכם? ידיד שלי 72. הבן אדם הכי מטומטם? אותו ידידP: 73. הבן אדם הכי מסטול? אותו אחד 74. הבן אדם הכי חרמן?כנ"ל 75. הבן אדם הכי רומנטי? וואלה?אני חושבת שהוא 76. הבן אדם הכי זיין? -_- 77. הבן אדם הכי זיין שכל? כל כך הרבהXD 78. הבן אדם הכי רגיש? אני? 79. הבן אדם הכי וותרן? .יש כמה.. 80. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו? סבתא שלי ז"ל.. 82. הבן אדם שאתה תשמור על קשר עוד 10 שנים? חברה שלי=] 83. הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה? חצי מהעולם! 84. הבן אדם הכי פופלארי?ידיד שלי 85. הבן אדם שהכי מבין אותך? חברה שלי וידיד שלי 86. הבן אדם שאתה הכי מביך אותו? חברה שלי וידיד שלי 87. הבן אדם הכי עשיר? חברה שלי 88. הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם? ידיד שלי 89. הבן אדם שלדעתך הוא יותר מבן אדם?אמפ.ידיד שלי 90. הבן אדם שהכי הרבה מקלל? חברה שליXD 91. הבן אדם שאף פעם לא מקלל? ידיד שלי 92. הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך? חברה שלי 93. הבן אדם שהיית רוצה לישון אצלו? כל העולם ואחותו 94. הבן אדם שהיית רוצה לגור איתו?חברה שלי וידיד שלי 95. הבן אדם שהיית רוצה לטוס איתו לחו"ל?ידיד שלי וחברה שלי 96. הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו? |הדגש חברה שליP:לא סתם.מי שאני אוהבת. 97. הבן אדם שהכי היית רוצה לראות אותו צוחק? חח כל כך הרבה! 98. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם? אהבתי 99. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא? אף אחד 100. הבן אדם שהכי עוזר לך?ידיד שלי וחברה שלי.. ת'שאר אענה שאחזור.=]

וואטף.. חלק 1

פרטים 1. שם פרטי? רעות 2. כינוי והסבר? רוקסי וממש לאדעת למהXD 3. גיל? 15 4. עיר? גבעת זאב.. ליד ירושלים 5. יש אחים? 2 אחיות ^^ 6. ההורים נשואים? כע 7. מה אתם לובשים? חזיה ובוקסר אבל אתם לא אמורים לדעת על זהXD 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט? I never told you... - MCR 9. יש לך אייסיקיו? כע 10. יש לך מסנג'ר? כע 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? קערת סלט 12. יש לכם חיית מחמד? לא 14. מידת הנעליים שלך? 35/6
15. מאמין באהבה? כן 16. מאמין באהבה וירטואלית? לא 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? לא. את מתאהבת במראה ולא בבנאדם עצמו. 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? לגמרי תומכת בהם 19. מאמין בגורל? אולי. 20. מאמין בה'? לפעמים 21. חוף או הרים? חוף 22. לישון או לקום? לישון 23. קרמבו וניל או שוקו? שוקו 24. איזה שפות אתה מדבר\לומד? אנגלית [מדברת] גרמנית [לומדת] 25. בן אדם של יום או לילה? לילה 26. רגיש לדגדוגים? כע.. וחסר למי שיעשה את זה$&@%^!@$@!#%!#^$%&@ 27. יש חבר/ה? כן
28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? מאיפה ליXD 29. התחביב האהוב עליך הוא? לשיר / לנגן 30. עברת על החוק? כן אבל ששש 31. נרדמת בשיעור? כן >< 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך?
מתי בפעם האחרונה... 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? ב17.6 לפני המסיבת סיום^^ 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? לפני 5 ד' 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? במחנה קיץ עם חברה שליXD "ביץ' פיט" חח 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? לא זוכרת 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? לא זוכרת.. מלא זמן לא רבתי עם אנשים חח 38. שם אהוב לבן? בילי 39. שם אהוב לבת? שראלוט [נסו להבין את ההקשרXD] 40. שם אהוב לכלב? דוג? 41. בגדת אי פעם? חס וחסה 42. בגדו בך? לא 43. מה דעתך על בגידות? שזה דבר אכזרי מאוד 44. מה הפחד הכי גדול שלך? שאיי פעם אראה רוח.. יש לי פחד מטורף מזה.. 45. מה החלום הכי גדול שלך? להצליח בעולם המוזיקה 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? נופ 47. זרקו אותך? נופ 48. אתה זרקת? כע 49. מה התכונה הכי בולטת בך? סאדיזם חח 50. מה היית משנה בך? שאני לא יודעת לשמור על הקול שלי.. חברים ומשפחה 51. הבן אדם שהכי חשוב לך? כרגע? אני ממש לאדעת. 52. הבן אדם שאתה הכי אוהב? אמא
53. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו? כריס|בוכה| ואחותי שכבר חודש היא בחו"ל 54 הבן אדם שעושה לך טוב על הלב? כריס.. 55. הבן אדם הכי מצחיק? פו יש הרבה 56. הבן אדם הכי לא מצחיק? אבא
57. הבן אדם הכי מוזר? סער 58. הבן אדם הכי יפה? לפי דעתי, בילי מרטיןD: 59. הבן אדם הכי קרוב? אוריה וירדן [חברות טובות שלי] 60. הבן אדם שאתה סומך עליו? אוריה וירדן 61. הבן אדם שסומך עליך? לאדעת. 62. הבן אדם שהכי השפיע עליך? ירדן..333> 63. הבן אדם הכי כשרוני? ספיר.. 64. הבן אדם הכי חברמן? אניD: חח 65. הבן אדם הכי מניאק? לא מוכנה לרשום את שמו. 66. הבן אדם הכי אמיתי? לא פגשתי אחד כזה. 67. הבן אדם הכי מצליח? כנ"ל 68. הבן אדם הכי ספאמר? שו? 69. הבן אדם הכי צפוי? ספיר 70. הבן אדם הכי לא צפוי? לאדעת 71. הבן אדם הכי חכם? אינשטיין[?] 72. הבן אדם הכי מטומטם? פטריק
73. הבן אדם הכי מסטול? המ... 74. הבן אדם הכי חרמן? *שורקת* 75. הבן אדם הכי רומנטי? לא פגשתי.. 76. הבן אדם הכי זיין?
לאדעת 77. הבן אדם הכי זיין שכל? סער >< 78. הבן אדם הכי רגיש? emo's? 79. הבן אדם הכי וותרן? לאדעת.. 80. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו? כריס =/ ואת אחותי.. נוטוב גם את ירדןXD 82. הבן אדם שאתה תשמור על קשר עוד 10 שנים? אוריה, ירדן ובנג'י 83. הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה? אותם אנשים שחשובים לי^^ 84. הבן אדם הכי פופלארי? אלוהים?XDDDD 85. הבן אדם שהכי מבין אותך? ירדןD: 86. הבן אדם שאתה הכי מביך אותו? לאדעתXD 87. הבן אדם הכי עשיר? מיליארדר? 88. הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם? היפי? 89. הבן אדם שלדעתך הוא יותר מבן אדם? לאדעת 90. הבן אדם שהכי הרבה מקלל? D:: 91. הבן אדם שאף פעם לא מקלל? לאדעת 92. הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך? כל מי שחשוב לי 93. הבן אדם שהיית רוצה לישון אצלו? כנ"ל 94. הבן אדם שהיית רוצה לגור איתו? זה שמור בסוד
חח 95. הבן אדם שהיית רוצה לטוס איתו לחו"ל? מנשה ב29 לגרמניה :':)'( 96. הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו? לאדעת.. 97. הבן אדם שהכי היית רוצה לראות אותו צוחק? .. 98. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם? ספיר 99. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא? לאדעת 100. הבן אדם שהכי עוזר לך? אוריה, ירדן ואמא

וואטף.. חלק 2

סתם 101. נהנה בנתיים מהשאלון? לא >< 102. יושב על כסא? כע 103. להמשיך? לאלאלאלאלא 104. אכלת משהו שגרם למישהו להקיא? לא סO 105. התחלת עם מישהו? כע >< 106. התחילו איתך? כע 107. נשארת ער כל הלילה? כן! מוחע 108. דיברת יותר מ-3 שעות בטלפון? כן.. ובדרך הלכה לי האוזן 109. הרגת חיה בטעות? חס וחסה 110. הרגת חיה בכוונה? כן.. יתוש חח 112. פגעת בעצמך פיזית? כן.. 113. מעשנת סיגריות? לא 114. מעשנת נרגילות? לא 115. שמת לב שאין שאלה 111? XD לא 116 שותה אלכוהול? כן 117. היית עם 2 אנשים בו זמנית? לא וגם לא אעשה את זה בחיים 118. צללת עם דולפינים? כן
119. היית ערום בציבור? אולי בחלום שליXD 120. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן 121. רצית להיות מישהו אחר? לא 122. התקלחת היום? כן 123. הורדת שיערות מהרגליים? XD 124. התעלפת? לא 125. קיבלת נכשל בתעודה? 55 נחשב? 126. שחית בעירום? לא 127. עשית קרב גרעפסים? לאXDD 128. התנצלת על משהו שעשית? כן 129. היית כל הלילה על המחשב? כן 130. היית כל הלילה מול הטלוויזיה? כן 131. העברת פתקים בשיעור? כן 133. היית אצל פסיכולוג? לא 134. פתחת את הפה באמצע מבול כדי לטעום טיפות? כן
135. בכית בסרט? לא 136. ניתקת למישהו בפרצוף? כןXDDDDDDDDDDDDD 137. טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף? כן ^_^ 138. נשארת כיתה? לא 139. קפצת כיתה? לא 140. השומר לא הכניס אותך לבי"ס כי בא לו? כןXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 141. היה לך גבס? לא 142. קנית קונדומים? קניתי תחתונים מTNT והיה בכיס קונדומים [שראיתי אח"כ] .. זה נחשב? חח 143. עשית היקי? כן 144. עשו לך? לא 145. התביישת בעצמך? לא 146. התביישת בהורים שלך? כןXD 147. התביישת בחברים שלך? לא 148. עברת ישור שיניים? לאD: ישלי שיניים ישרות מלידה 149. חשבת לעצמך אם בריטני ספירס באמת בתולה? XDDD לא 150. יעזור לך אם אני אגיד עכשיו שהיא לא? לא אסוציאציות 151. אהבה? כריס 152. שלום? עולם 153. מתנחלים? מתחנגליםXD 154. יהודים? נוצרים 155. מוות? אהבה 156. חיים? ... 157. כבוד? .. 158. מים? גשם 159. ערפאת? כפייה 160. בצפר? שנאה 161. חופש? חברים 162. ח"ול? גרמניה 163. עבודה? .. 164. הצלחה?.. 165. השראה? .. 166. שדי(י)ם? XD פחד [שדים] 167. מלאכים? גהנום 168. תנ"ך? בולשיט 169. סוכר? קפה 170. נשיקה? כריס♥ זה או זה 171. לונדון או פריז? לונדון 172. סאבלימינל או הצל? איכ 173. אש או מים? מים 174. הארי פוטר או שר הטבעות? קשה.. 175. חנוכה או פורים? פורים 176. משפחה או חברים? חברים 177. לילה או בוקר? לילה 178. מחשב או טלוויזיה? מחשב 179. חושפני או צנוע? חושפני 181. מוזיקה או סרטים? מוזיקה
השלימו את החסר 181. השם "דניאל" מזכיר לי את? לאדעתXD 182. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לישון 183. הכי אוהב? מוזיקה 184. הכי שונא? יש מלא...=/ 185. טוב ש...? אנחנו כאן, בשבילך 186. חבל ש...? אנחנו כאן, בשבילך >< 187. הלוואי והיה לי? גיטרה חשמלית 188. אין דבר העומד? בפני הזין >< 189. אם תרצו? .. 190. מי ששונא אותי מצידי ש...? ישמח בחייו ויעזוב אותי חח 191. אחרי השאלון אני? שולחת קסאם למי שכתב אותו 192. לא הייתי צריך? לענות עליו.. 193. אני חייבת לומר תודה ל? אמא, אבא שהביאוני עד הלום 194. אני חייבת לומר סליחה ל? ... 195. למה אני אף פעם לא? לא עולה לי כלום לראש חחחח 196. אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת! D: 197. יומולדת זו סיבה ל? חגיגה 198. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם? אל תענו על שאלונים 199. הערבים הם? אנשים בידיוק כמונו 200. שלוש מילים שאתה יכול לומר על עצמך? כוס אמא שלךD::

../images/Emo41.gifכיאלו מישהו הולך לקרוא את זה../images/Emo41.gif

שם פרטי?בלה כינוי והסבר?אל תשאלו,כינוי של השניה האחרונה:p גיל?14 עיר?מעלה אדומים
[או שלא] יש אחים?אהאה ההורים נשואים?לא מה אתם לובשים?פיג'מהD: מה מתנגן אצלכם בפלייליסט?כל השירים של TBS יש לך אייסיקיו?יאפ יש לך מסנג'ר?יאפ],אבל הוא עושה לי בעיות מה הדבר האחרון שאכלתם?לחמניה יש לכם חיית מחמד?היה[ז"ל] מידת הנעליים שלך?37 מאמין באהבה?כן:) מאמין באהבה וירטואלית?אמ.לא. מאמין באהבה ממבט ראשון?לא מה דעתך על הומואים/לסביות?שיהיה להם בכיף;) מאמין בגורל?לא מאמין בה'?בטח! חוף או הרים?חוף
לישון או לקום?לקום קרמבו וניל או שוקו?וניל איזה שפות אתה מדבר\לומד?רוסית,עברית. בן אדם של יום או לילה?יום רגיש לדגדוגים?חחח ממשD: יש חבר/ה?לא כמה פעמים בשנה את/ה בוכה?לא הרבה התחביב האהוב עליך הוא?מחשב,TV וחברות3> עברת על החוק?לא
נרדמת בשיעור?חח כן~~ מה הפאדיחה הכי גדולה שלך?אמ.אני פשוט בנאדם של פדיחות אבל נשמור אותם לעצמי
מתי בפעם האחרונה...
מתי פעם אחרונה הסתפרת?לפני כשנה מתי פעם אחרונה התקלחת?אתמול בערבD: מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?אוהה לפני חצי שנה בערך-עם הפרחה של מעלה אדומים
מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך?אמ.לא זכור לי מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך?גם. שם אהוב לבן?אלכס
שם אהוב לבת?לא יודעת:O שם אהוב לכלב?שונאת כלבים>< בגדת אי פעם?לא!@#$% בגדו בך?כן מה דעתך על בגידות?שזה חרא של דבר מה הפחד הכי גדול שלך?למות בייסורים\לאבד את המשפחה מה החלום הכי גדול שלך?אמ.באמת?לעבור את כיתה ט' בשלום:) האם יש קשר בין הפחד לבין החלום?אמ אצלי כן. זרקו אותך?לא אתה זרקת?כן
מה התכונה הכי בולטת בך?אמ.וותרנות? מה היית משנה בך?במראה החיצוני?כמעט הכל אווקי דילגתי על כל הקטע של החברים והמשפחה כי אף אחד פה לא מכיר פה את החברים שלי וזאת סתם חפירהD: נהנה בנתיים מהשאלון?כן,דיי משעמם לי זה מעביר את הזמן:) יושב על כסא?אהאה להמשיך? אכלת משהו שגרם למישהו להקיא?לא התחלת עם מישהו?חחח כן התחילו איתך?כן נשארת ער כל הלילה?כן דיברת יותר מ-3 שעות בטלפון?לא הרגת חיה בטעות?כן[זבוב,נמלה וכאלה><] הרגת חיה בכוונה?ללאלא פגעת בעצמך פיזית?אני מפחדת מידי. מעשנת סיגריות?לא מעשנת נרגילות?לא שמת לב שאין שאלה 111? חחח מן הסתם שותה אלכוהול?לא היית עם 2 אנשים בו זמנית?מה אני זונה?>< צללת עם דולפינים?הלוואי,לשחות בקושי אני יודעת. היית ערום בציבור?לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?עדיין לא בקרוב
[אהמדניאלאהמ] רצית להיות מישהו אחר? כן
התקלחת היום?עוד לא הורדת שיערות מהרגליים?לא התעלפת?אך פעם קיבלת נכשל בתעודה?לא שחית בעירום?לא עשית קרב גרעפסים?חחח לא זכור לי התנצלת על משהו שעשית?בטח:) היית כל הלילה על המחשב?כן היית כל הלילה מול הטלוויזיה?לא,אני פשוט לא יכולה העברת פתקים בשיעור?חח כן והייתה לנו מורה שתמיד הייתה קוראת אותם מול כל הכיתהD: היית אצל פסיכולוג?לא פתחת את הפה באמצע מבול כדי לטעום טיפות?חחח כן בכית בסרט?כן ניתקת למישהו בפרצוף?כן טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף?לאלא נשארת כיתה?לא קפצת כיתה?לא השומר לא הכניס אותך לבי"ס כי בא לו?חחח לא היה לך גבס?NO קנית קונדומים?חחח לא>< עשית היקי? 8-( עשו לך?לאלאלא התביישת בעצמך?כן
התביישת בהורים שלך?לא התביישת בחברים שלך?לא עברת ישור שיניים?לא,ב"ה יש לי שיניים ישרות:) חשבת לעצמך אם בריטני ספירס באמת בתולה?חחח היא לא יעזור לך אם אני אגיד עכשיו שהיא לא?לא
אסוציאציות
אהבה?רגש חזק,לפעמים טוב לפעמים רע. שלום?אחלה מתנחלים?אנשים מסכנים,פשוט מסכנים יהודים?ווהוו
מוות?הפחד הגדול שלי. חיים?מתנה מה' כבוד?הא?|מבולבל| מים?טעים
ערפאת?מטומטמם בצפר?נחמד+ חופש?כיףףףףףD: ח"ול?הלוואי
עבודה? סבבה הצלחה? אין לי כוח להמשיך את כל השאר>< השראה? שדי(י)ם? מלאכים? תנ"ך? סוכר? נשיקה? |
זה או זה
לונדון או פריז?לונדון סאבלימינל או הצל?איכס ענק על שניהם אש או מים?מים הארי פוטר או שר הטבעות?הארי פוטר חנוכה או פורים?פורים משפחה או חברים?אמ.משפחה. לילה או בוקר?לילה מחשב או טלוויזיה?קשה,אין לי תשובה. חושפני או צנוע?יש גבול מוזיקה או סרטים?מוזיקה
השלימו את החסר
השם "דניאל" מזכיר לי את? האבא המניאק שלי מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?גלידה כזאת טעימה ענקיתD: הכי אוהב? הכי שונא? טוב ש...? השאלון נגמר עוד מעט
חבל ש...? מתחיל להיות מאוחר,אני מתה לישון. הלוואי והיה לי? אושר ועושר אין דבר העומד?בפני הרצון:) אם תרצו? מי ששונא אותי מצידי ש...?שילך ידחוף גזרים לתחת של פרהD: אחרי השאלון אני? לא מרגישה את האצבעות שלי לא הייתי צריך? לאכול גלידה אחר שעה וחצי של הליכה!@#$% אני חייבת לומר תודה ל?אמא אני חייבת לומר סליחה ל?אף אחד למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? יומולדת זו סיבה ל?מתנוותתתת העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם?תההיו עצמכם
הערבים הם?לא יודעת שלוש מילים שאתה יכול לומר על עצמך?עייפה,עייפה ועייפה.

XnevermindX

New member
או מיי....

בטח קצר. פרטים 1. שם פרטי? טליה 2. כינוי והסבר? שטליונזי (אל תשאלו אפילו
) 3. גיל? עוד מעט 14. 4. עיר? לא עיר, ישוב =/, כפר ורדים. 5. יש אחים? שי, אחות 6. ההורים נשואים? יאפ 7. מה אתם לובשים? פיג'מה
8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט? כלום. 9. יש לך אייסיקיו? כן 10. יש לך מסנג'ר? כן 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? אממ, שניצל?! 12. יש לכם חיית מחמד? היו =[ שני אוגרים, מתו
14. מידת הנעליים שלך? 39 15. מאמין באהבה? אמ כן 16. מאמין באהבה וירטואלית? נופ. 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? לא. 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? אין לי ממש דעה בנושא, לכל אחד יש חיים משלו. 19. מאמין בגורל? לא. 20. מאמין בה'? לאאא. 21. חוף או הרים? חוף. 22. לישון או לקום? לישון. 23. קרמבו וניל או שוקו? וניל. 24. איזה שפות אתה מדבר\לומד? עברית, אנגלית וספרדית (לצערי). 25. בן אדם של יום או לילה? לילה. 26. רגיש לדגדוגים? לא ממש. 27. יש חבר/ה? נופ. 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? אהההה....לא יודעת. 29. התחביב האהוב עליך הוא? לשמוע מוזיקה. 30. עברת על החוק? לא. 31. נרדמת בשיעור? כמעט. 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? וואו אממ לא זוכרת. מתי בפעם האחרונה... 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? לפני....שלושה חודשים...משהו כזה. 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? לפני שעה. 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? אף פעם? 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? כל הזמן. 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? לא זוכרת. 38. שם אהוב לבן? RYAN <333 39. שם אהוב לבת? לא יודעת. 40. שם אהוב לכלב? פיסטוק חחח. 41. בגדת אי פעם? לא. 42. בגדו בך? לא. 43. מה דעתך על בגידות? לא כיף. 44. מה הפחד הכי גדול שלך? וואוו אמממ למות. 45. מה החלום הכי גדול שלך? לא חשבתי על זה. 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? נופ. 47. זרקו אותך? לא. 48. אתה זרקת? לא. 49. מה התכונה הכי בולטת בך? ביישנות? 50. מה היית משנה בך? הרבה. חברים ומשפחה 51. הבן אדם שהכי חשוב לך? אמא
52. הבן אדם שאתה הכי אוהב? אמא
53. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו? בת דודה שלי. 54 הבן אדם שעושה לך טוב על הלב? בת דודה שלי הקטנה =] 55. הבן אדם הכי מצחיק? אביגיל חחחח
56. הבן אדם הכי לא מצחיק? עומר =/ 57. הבן אדם הכי מוזר? עומר =/ 58. הבן אדם הכי יפה? מייק ואלכס ומקס ואנדי וג'ון (למרות שיש לו רגליים של כוסית
) ובלייק 3333> 59. הבן אדם הכי קרוב? אחותי. 60. הבן אדם שאתה סומך עליו? אחותי ואמא. 61. הבן אדם שסומך עליך? אמא. 62. הבן אדם שהכי השפיע עליך? אחותי. 63. הבן אדם הכי כשרוני? DUNNO 64. הבן אדם הכי חברמן? אביגיל 65. הבן אדם הכי מניאק? חן 66. הבן אדם הכי אמיתי? ----- 67. הבן אדם הכי מצליח? ------ 68. הבן אדם הכי ספאמר?----- 69. הבן אדם הכי צפוי? עדן 70. הבן אדם הכי לא צפוי? ----- 71. הבן אדם הכי חכם? קורל חחחח 72. הבן אדם הכי מטומטם? עדן 73. הבן אדם הכי מסטול? עדן 74. הבן אדם הכי חרמן? ------ 75. הבן אדם הכי רומנטי? ----- 76. הבן אדם הכי זיין? ------ 77. הבן אדם הכי זיין שכל? המורה שלי לטימטומטיקהההההההה 78. הבן אדם הכי רגיש? לוטם 79. הבן אדם הכי וותרן? . --------- 80. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו? ------- 82. הבן אדם שאתה תשמור על קשר עוד 10 שנים? חברות. 83. הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה? חן (חן אחרת). 84. הבן אדם הכי פופלארי? ------ 85. הבן אדם שהכי מבין אותך? אחותי וחן. 86. הבן אדם שאתה הכי מביך אותו? מביך או מבין? טוב נו. מביך: אחותי חחחח ומבין: חן ואחותי. 87. הבן אדם הכי עשיר? טליייי 88. הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם? -------- 89. הבן אדם שלדעתך הוא יותר מבן אדם? -------- 90. הבן אדם שהכי הרבה מקלל? אבא חחח 91. הבן אדם שאף פעם לא מקלל? ----- 92. הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך? חן 93. הבן אדם שהיית רוצה לישון אצלו? סילוי 94. הבן אדם שהיית רוצה לגור איתו? הרבה =] 95. הבן אדם שהיית רוצה לטוס איתו לחו"ל? הרבה =] 96. הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו? הרבה נו. =] 97. הבן אדם שהכי היית רוצה לראות אותו צוחק? ----------- 98. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם? ------- 99. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא? הרבההה.

XnevermindX

New member
או מיי 2

100. הבן אדם שהכי עוזר לך? חן. סתם 101. נהנה בנתיים מהשאלון? לא. אני עייפה. 102. יושב על כסא? בטח. 103. להמשיך? שיהיה. 104. אכלת משהו שגרם למישהו להקיא? כן. 105. התחלת עם מישהו? לא =] 106. התחילו איתך? כן. 107. נשארת ער כל הלילה? כמעט. 108. דיברת יותר מ-3 שעות בטלפון? לא. 109. הרגת חיה בטעות? לא. 110. הרגת חיה בכוונה? בטח (ג'וקים, עקרבים וכדומה). 112. פגעת בעצמך פיזית? גירדתי עקיצה
. 113. מעשנת סיגריות? נה. 114. מעשנת נרגילות? נה. 115. שמת לב שאין שאלה 111? לא
116 שותה אלכוהול? לא. 117. היית עם 2 אנשים בו זמנית? לא. 118. צללת עם דולפינים? נה. 119. היית ערום בציבור? כשהייתי קטנה? 120. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא. 121. רצית להיות מישהו אחר? כה. 122. התקלחת היום? כן. 123. הורדת שיערות מהרגליים? הא? כן. 124. התעלפת? כמעט. 125. קיבלת נכשל בתעודה? לא. 126. שחית בעירום? לא. 127. עשית קרב גרעפסים? לא חחחחחחחחחחחחח. 128. התנצלת על משהו שעשית? כן. 129. היית כל הלילה על המחשב? כמעט. 130. היית כל הלילה מול הטלוויזיה? לא. 131. העברת פתקים בשיעור? כן. 133. היית אצל פסיכולוג? לא. 134. פתחת את הפה באמצע מבול כדי לטעום טיפות? כן
(עכשיו אני צמאה!) 135. בכית בסרט? המוןןן 136. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. 137. טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף? לא, אבל הייתי רוצה. 138. נשארת כיתה? לא. 139. קפצת כיתה? לא. 140. השומר לא הכניס אותך לבי"ס כי בא לו?לא. 141. היה לך גבס? לא. 142. קנית קונדומים? למה לי? 143. עשית היקי? לא. 144. עשו לך? לא. 145. התביישת בעצמך? כן 146. התביישת בהורים שלך? כןןןן. 147. התביישת בחברים שלך? לא. 148. עברת ישור שיניים? יש לי גשר גל למעלה גם למטה. 149. חשבת לעצמך אם בריטני ספירס באמת בתולה? לא! לא סובלת אותה.
150. יעזור לך אם אני אגיד עכשיו שהיא לא? לא הרבה. אסוציאציות 151. אהבה? חיים? 152. שלום? יונה 153. מתנחלים? מעצבנים 154. יהודים? עם 155. מוות? פחד 156. חיים? מים 157. כבוד? הערצה? 158. מים? נוזל. 159. ערפאת? מת 160. בצפר? איכ. 161. חופש? YAY 162. ח"ול? YAYYYYY 163. עבודה? כסף. 164. הצלחה? שמחה 165. השראה? יצירתיות. 166. שדי(י)ם? בנות? 167. מלאכים? לבן. 168. תנ"ך? בית כנסת. 169. סוכר? מתוק (צפוי). 170. נשיקה? כיף? זה או זה 171. לונדון או פריז? לונדון 172. סאבלימינל או הצל? אף אחדדדד לא סובלת אותם 173. אש או מים? מים. 174. הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות
סרט שולטטט. 175. חנוכה או פורים? פורים. 176. משפחה או חברים? לא יודעת
177. לילה או בוקר? לילה. 178. מחשב או טלוויזיה? מחשב. 179. חושפני או צנוע? לא יותר מדי מזה ולא יותר מדי מזה? 181. מוזיקה או סרטים? גם וגם =] השלימו את החסר 181. השם "דניאל" מזכיר לי את? ילד מפגר. 182. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לישון. 183. הכי אוהב? מוזיקה 184. הכי שונא? חרקים, אנשים בני זונות, וכדומה. 185. טוב ש...? קצב כבר לא ראש ממשלה! 186. חבל ש...? הוא לא מת. 187. הלוואי והיה לי? חבר? 3> 188. אין דבר העומד? הא? 189. אם תרצו? אין זו אגדה. 190. מי ששונא אותי מצידי ש...? יזדיין. 191. אחרי השאלון אני? הולכת לישון. 192. לא הייתי צריך? לעשות ת'שאלון הזה. 193. אני חייבת לומר תודה ל? ----- 194. אני חייבת לומר סליחה ל? ------ 195. למה אני אף פעם לא? הולכת לישון. 196. אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? סליחה? 197. יומולדת זו סיבה ל? מסיבה? 198. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם? אל תעשו את השאלון הזהההה!!!!!!!!! סתם סתם =] 199. הערבים הם? יש טובים ויש *** *****? 200. שלוש מילים שאתה יכול לומר על עצמך? אני בנאדם חמוד =]

noy flat

New member
ת'אמת...

עניתי לזה... אבל זה לא שלח לי... ואז מישהו סגר את המחשב והכל נמחק... אין לי כוח לעשות את זה שוב...

הו, אני אוהבת שאלונים ארוכים ^^

פרטים
1. שם פרטי?
חן 2. כינוי והסבר? צ'ן, בגלל שבאנגלית אני כותבת את השם ככה - Chen 3. גיל? 15 ו-4 חודשים 4. עיר? רמת ישי 5. יש אחים? 2 6. ההורים נשואים? טפו טפו טפו 7. מה אתם לובשים? בוקסר וחולצה קרועה P: 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט? Infected Mushroom - In Front Of Me
9. יש לך אייסיקיו? יאפ. 10. יש לך מסנג'ר? יאפ. 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? עוגיות
12. יש לכם חיית מחמד? נופ. 14. מידת הנעליים שלך? 39
ביגפוט שכמוני :/ 15. מאמין באהבה? Of Course
16. מאמין באהבה וירטואלית? מממ כן. 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? כן. 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? הומואים *_* אין לי שומדבר נגד זה. 19. מאמין בגורל? לא ממש. 20. מאמין בה'? לא. 21. חוף או הרים? חוף 22. לישון או לקום? לישון
23. קרמבו וניל או שוקו? וניל. 24. איזה שפות אתה מדבר\לומד? אנגלית, עברית, קצת ערבית וקצת ספרדית :] 25. בן אדם של יום או לילה? לילה. 26. רגיש לדגדוגים? מאוד D: 27. יש חבר/ה? לא. 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? יותר מידי :/ 29. התחביב האהוב עליך הוא? לשמוע מוזיקה 30. עברת על החוק? יאפ 31. נרדמת בשיעור? כן XD זה היה אחד הדברים המצחיקים
32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך?וואו יש כ"כ הרבה
אין לי כוח לכתוב D:
מתי בפעם האחרונה...
33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? בפורים. 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול בערב P: 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? כיתה ג' XD 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? הומ, לא זוכרת :| אבל אני תמיד מגנה על הכבוד שלי :] 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? לא זוכרת :/ 38. שם אהוב לבן? יניב
39. שם אהוב לבת? חן. חחחח סתם לא, אין לי מושג. 40. שם אהוב לכלב? חומי?
חח באמת שאין לי מושג. 41. בגדת אי פעם? לא. 42. בגדו בך? אפשר להגיד. 43. מה דעתך על בגידות? דבר מיותר וחוסר התחשבות בבנאדם. 44. מה הפחד הכי גדול שלך? חרקים
45. מה החלום הכי גדול שלך? להיות מסודרת בחיים. כלומר, עבודה מסודרת, משפחה מאושרת. צנועה P: 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? מממ לא O_O 47. זרקו אותך? לא 48. אתה זרקת? לא 49. מה התכונה הכי בולטת בך? חוכמה/ביישנת. 50. מה היית משנה בך? מממ כמעט הכל :/ את המראה בעיקר.
חברים ומשפחה
51. הבן אדם שהכי חשוב לך? אח שלי הקטן. 52. הבן אדם שאתה הכי אוהב? כנ"ל. 53. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו? הוא
54 הבן אדם שעושה לך טוב על הלב? חברות שלי. 55. הבן אדם הכי מצחיק? חברות שלי :] 56. הבן אדם הכי לא מצחיק? שמות באמת יעזרו פה?
57. הבן אדם הכי מוזר? ----- 58. הבן אדם הכי יפה? מממ יש המון אנשים יפים D: 59. הבן אדם הכי קרוב? חברות שלי. 60. הבן אדם שאתה סומך עליו? אף אחד. זה דיי עצוב :/ 61. הבן אדם שסומך עליך? כולם ^^ כפרעליי. 62. הבן אדם שהכי השפיע עליך? ממ אין לי מושג :/ 63. הבן אדם הכי כשרוני? ----- 64. הבן אדם הכי חברמן? ----- 65. הבן אדם הכי מניאק? ----- 66. הבן אדם הכי אמיתי? ----- 67. הבן אדם הכי מצליח? ----- 68. הבן אדם הכי ספאמר? הא? 69. הבן אדם הכי צפוי? ----- 70. הבן אדם הכי לא צפוי? ----- 71. הבן אדם הכי חכם? אני :) חחח סתם, מממ איינשטיין [?]
72. הבן אדם הכי מטומטם? ----- 73. הבן אדם הכי מסטול? ----- 74. הבן אדם הכי חרמן? ----- 75. הבן אדם הכי רומנטי? ----- 76. הבן אדם הכי זיין? ----- 77. הבן אדם הכי זיין שכל? ----- 78. הבן אדם הכי רגיש? ----- 79. הבן אדם הכי וותרן? ----- 80. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו? אותו
82. הבן אדם שאתה תשמור על קשר עוד 10 שנים? חברות שלי, מקווה. 83. הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה? זה לא כ"כ קשה האמת D: כמעט כל אחד. 84. הבן אדם הכי פופלארי? ----- 85. הבן אדם שהכי מבין אותך? אף אחד *יציאה אימואית* 86. הבן אדם שאתה הכי מביך אותו? אני? מביכה מישהו? קשה לי להאמין. 87. הבן אדם הכי עשיר? ביל גייטס D: 88. הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם? ----- 89. הבן אדם שלדעתך הוא יותר מבן אדם?
90. הבן אדם שהכי הרבה מקלל? ----- 91. הבן אדם שאף פעם לא מקלל? לא מכירה בנאדם כזה D: אפילו ההורים שלי מקללים לפעמים P: 92. הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך? :| 93. הבן אדם שהיית רוצה לישון אצלו? :| 94. הבן אדם שהיית רוצה לגור איתו? הלו אנשים, גיל 15 אומר לכם משהו? D: 95. הבן אדם שהיית רוצה לטוס איתו לחו"ל? חברות שלי 96. הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו? -__-" 97. הבן אדם שהכי היית רוצה לראות אותו צוחק? ממ... 98. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם? אף אחד :/ 99. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא? יש כמה. אני לא אפרט מן הסתם D: 100. הבן אדם שהכי עוזר לך? חברות שלי.

ממשיכה P:

סתם
101. נהנה בנתיים מהשאלון? ממ אפשר להגיד P: חח 102. יושב על כסא? לא, מילאתי את השאלון בעמידה -__-" ג'יזס. 103. להמשיך? ברור :] 104. אכלת משהו שגרם למישהו להקיא? לא. 105. התחלת עם מישהו? בערך :/ 106. התחילו איתך? כן. 107. נשארת ער כל הלילה? ברור. 108. דיברת יותר מ-3 שעות בטלפון? ברור D: 109. הרגת חיה בטעות? אולי נמלים וג'וקים למיניהם, לא יותר מזה. 110. הרגת חיה בכוונה? חס וחלילה O__O 112. פגעת בעצמך פיזית? כן :/ 113. מעשנת סיגריות? לפעמים. 114. מעשנת נרגילות? כן. 115. שמת לב שאין שאלה 111? האמת שכן D: וידעתי שתבוא שאלה כזאת
116. שותה אלכוהול? לפעמים. 117. היית עם 2 אנשים בו זמנית? לא. 118. צללת עם דולפינים? כן *_* הם פשוט דברים כ"כ חמודים. 119. היית ערום בציבור? לא
120. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? ממ בערך :/ מפורומים. 121. רצית להיות מישהו אחר? תמיד. 122. התקלחת היום? לא. 123. הורדת שיערות מהרגליים? מה כאילו, היום? 124. התעלפת? בחיים לא. 125. קיבלת נכשל בתעודה? NEVER. ומקווה שגם זה לא יקרה. 126. שחית בעירום? לא. 127. עשית קרב גרעפסים? לא
128. התנצלת על משהו שעשית? בטח. 129. היית כל הלילה על המחשב? כן P: 130. היית כל הלילה מול הטלוויזיה? כן. 131. העברת פתקים בשיעור? חחח ברור, מי לא? D: 133. היית אצל פסיכולוג? לא, אבל חשבתי על זה. 134. פתחת את הפה באמצע מבול כדי לטעום טיפות? חחחח כן XD 135. בכית בסרט? כן. 136. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. 137. טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף? לא. 138. נשארת כיתה? לא. 139. קפצת כיתה? כן P: 140. השומר לא הכניס אותך לבי"ס כי בא לו? לא O__O 141. היה לך גבס? בזרת ביד ימין XD 142. קנית קונדומים? נופ. 143. עשית היקי? גם לא. 144. עשו לך? לא :/ 145. התביישת בעצמך? המון פעמים. 146. התביישת בהורים שלך? כן. 147. התביישת בחברים שלך? כן. 148. עברת ישור שיניים? כן :] ואני כ"כ שמחה שזה נגמר ^^ 149. חשבת לעצמך אם בריטני ספירס באמת בתולה? זה לא ממש מעניין אותי :/ 150. יעזור לך אם אני אגיד עכשיו שהיא לא? בכיף.
אסוציאציות
151. אהבה? מקסים
152. שלום? יצחק רבין. 153. מתנחלים? אלימות. 154. יהודים? גאווה. 155. מוות? סוף. 156. חיים? שמחה. 157. כבוד? ביטחון. 158. מים? ממ... ים [?] 159. ערפאת?
160. בצפר? אחלה דבר
161. חופש? כיףכיףכיף. 162. ח"ול? ממ... לא עולה לי כלום. 163. עבודה? השקעה. 164. הצלחה? לא עולה לי כלום :/ 165. השראה? כנ"ל 166. שדי(י)ם? "חברים למוות" - סרט אימה. 167. מלאכים? רק בחלומות. 168. תנ"ך? לא משמעותי בשבילי. 169. סוכר? משמין OO" 170. נשיקה? תשוקה.
זה או זה
171. לונדון או פריז? פריז. 172. סאבלימינל או הצל? אף אחד. 173. אש או מים? מים. 174. הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר
175. חנוכה או פורים? פורים, לייק דע P: 176. משפחה או חברים? משפחה. 177. לילה או בוקר? לילה. 178. מחשב או טלוויזיה? מחשב. 179. חושפני או צנוע? תלוי. 181. מוזיקה או סרטים? ברור שמוזיקה.
השלימו את החסר
181. השם "דניאל" מזכיר לי את? חברה שלי. 182. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לישון :/ 183. הכי אוהב? נאמנות. 184. הכי שונא? צביעות. 185. טוב ש...? ההגה בידיים של אגד. 186. חבל ש...? אין לי יותר כסף לבזבוזים :/ 187. הלוואי והיה לי? כסף לבזבוזים D: 188. אין דבר העומד? בפני הרצון [?] נו, אני לא מקורית :/ 189. אם תרצו? לא תקבלו P: חהחה מצחיקה שכמותי. NOT. 190. מי ששונא אותי מצידי ש...? ימשיך לשנוא, לא מזיז לי בשיט. 191. אחרי השאלון אני? משוטטת עוד קצת בפורום ואז הולכת לסדר את החדר. 192. לא הייתי צריך? להכניס את החולצה הלבנה שאני אוהבת לכביסה צבעונית
193. אני חייבת לומר תודה ל? הורים שלי, לכל מי שתמך בי והאמין בי. חחחחח סתם, להורים שלי ולחברות שלי :] 194. אני חייבת לומר סליחה ל? אף אחד. אני בנאדם נורא נחמד :) 195. למה אני אף פעם לא? מצליחה להתמיד במשהו עד הסוף? 196. אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת !!!!!!!!! הגאונות D: 197. יומולדת זו סיבה ל? חגיגה :] 198. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם? אל תחשבו מה אנשים אחרים אומרים. זה כ"כ יסדר לכם את החיים. 199. הערבים הם? ברובם חראות, אבל לא כולם. 200. שלוש מילים שאתה יכול לומר על עצמך? ביישנית, חכמה, עצלנית.

sharon176

New member
עניתי..:p

1. שם פרטי?שרון 2. כינוי והסבר?שרון..... 3. גיל?16 4. עיר? טבריה 5. יש אחים?כן 3 6. ההורים נשואים?כן 7. מה אתם לובשים?גופיה ומכנס קצר 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט? all black GC 9. יש לך אייסיקיו?349190734 10. יש לך מסנג'ר[email protected] 11. מה הדבר האחרון שאכלתם?שוקו:p 12. יש לכם חיית מחמד?דג 14. מידת הנעליים שלך?37 15. מאמין באהבה?כן 16. מאמין באהבה וירטואלית? לא 17. מאמין באהבה ממבט ראשון?כןןן 18. מה דעתך על הומואים/לסביות?חמודים 19. מאמין בגורל? לא ממש 20. מאמין בה'? נראה לי 21. חוף או הרים? חוף 22. לישון או לקום? לישון!! 23. קרמבו וניל או שוקו?לא ולא 24. איזה שפות אתה מדבר\לומד?עיברית אנגלית לומדת רוסית 25. בן אדם של יום או לילה?יום ולילה 26. רגיש לדגדוגים? לא ממש 27. יש חבר/ה?לא 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? 3 פעמים ביום 29. התחביב האהוב עליך הוא?טלוויזיה 30. עברת על החוק? אמממ זרקתי פסולת ברחוב כמה פעמים 31. נרדמת בשיעור?כןן 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך?יש כל כך הרבה... לא זוכרת <אני!> מתי בפעם האחרונה... 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת?לפני חצי שנה נראה לי 34. מתי פעם אחרונה התקלחת?אתמול בלילה 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?בתחילת השנה 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? לאזוכרת לא מזמן 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? לא זוכרת 38. שם אהוב לבן? גל 39. שם אהוב לבת? גל 40. שם אהוב לכלב? <גל!!> חח לאא 41. בגדת אי פעם?לאא 42. בגדו בך?סוג של... 43. מה דעתך על בגידות?חרא של אנשים 44. מה הפחד הכי גדול שלך? גובה 45. מה החלום הכי גדול שלך? לנצח את הפחד הזה 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? כןןןן 47. זרקו אותך? סוג של פעם אחת 48. אתה זרקת?כן 49. מה התכונה הכי בולטת בך?מטורללת 50. מה היית משנה בך? מורידה קצת מהפיגור ככה שאצליח להתרכז חברים ומשפחה 51. הבן אדם שהכי חשוב לך?אמממ אמא! 52. הבן אדם שאתה הכי אוהב?אמא 53. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו?וואלה לא מתגעגת אולי למורה למתמטיקה.... 54 הבן אדם שעושה לך טוב על הלב? חברות 55. הבן אדם הכי מצחיק? קטיהה 56. הבן אדם הכי לא מצחיק?לא יודעת מי יש הרבה 57. הבן אדם הכי מוזר? אני 58. הבן אדם הכי יפה?ג'ואל מאדן! 59. הבן אדם הכי קרוב? אמא 60. הבן אדם שאתה סומך עליו?אמא 61. הבן אדם שסומך עליך? דינה 62. הבן אדם שהכי השפיע עליך?אמא 63. הבן אדם הכי כשרוני? ג'ואל מאדן 64. הבן אדם הכי חברמן? אני? 65. הבן אדם הכי מניאק?אני? 66. הבן אדם הכי אמיתי? לא אני 67. הבן אדם הכי מצליח? לא יודעת מי ביל גייטס? 68. הבן אדם הכי ספאמר?פורטל מבזקון 69. הבן אדם הכי צפוי? אני 70. הבן אדם הכי לא צפוי? לא יודעת 71. הבן אדם הכי חכם? אני 72. הבן אדם הכי מטומטם?אני 73. הבן אדם הכי מסטול? אני וקטיה 74. הבן אדם הכי חרמן?חח לא אענה על זה 75. הבן אדם הכי רומנטי? מאיפה לי לא פגשתי עדיין אחד כזה 76. הבן אדם הכי זיין? אה?? 77. הבן אדם הכי זיין שכל? אני 78. הבן אדם הכי רגיש? א נ י 79. הבן אדם הכי וותרן? .לא אני!! 80. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו? ארקדיייייייי 82. הבן אדם שאתה תשמור על קשר עוד 10 שנים? קטיה דינה יפית 83. הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה? טלוויזיה.. 84. הבן אדם הכי פופלארי?אממ גדי סוקניק 85. הבן אדם שהכי מבין אותך? אמא,קטיה 86. הבן אדם שאתה הכי מביך אותו?קטיה 87. הבן אדם הכי עשיר? ביל גייטס? נראה לי או שכבר לא? 88. הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם? אני מנסה 89. הבן אדם שלדעתך הוא יותר מבן אדם?אמא 90. הבן אדם שהכי הרבה מקלל? אני 91. הבן אדם שאף פעם לא מקלל? אממ אין מישו כזה 92. הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך? ג'ואל מאדן!!! 93. הבן אדם שהיית רוצה לישון אצלו? כנ"ל 94. הבן אדם שהיית רוצה לגור איתו?כנ"ל 95. הבן אדם שהיית רוצה לטוס איתו לחו"ל?........ 96. הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו? ......!! 97. הבן אדם שהכי היית רוצה לראות אותו צוחק?!!כאילו כככככננננ"""ללל 98. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם? אני אולי 99. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא? אבריל לאבין!! 100. הבן אדם שהכי עוזר לך? אמא סתם 101. נהנה בנתיים מהשאלון?לא ממש 102. יושב על כסא? אז על מה?! 103. להמשיך?יש ברירה? 104. אכלת משהו שגרם למישהו להקיא? לי כן..

למעלה