עדכון

מדונה81

New member
../images/Emo203.gifעדכון

שלום לכולכם וחג שמח
הרבה זמן שלא יצא להיכנס לפורום, אפילו לא לקרוא- שלא נדבר על לכתוב....
בכל אופן רציתי להודיע כי בימים אלה אני מרכיבה את פאזל אסטרולוגיה 9000 שקיבלתי במתנה מחברה שלי. שתבינו- אני עד עכשיו עשיתי ממש מעט פאזלים, רובם של 1000 ואחד ויחיד של 3000. יום אחד הראתי לה את הפורום ואת הפאזל הזה, שחשבתי עליו כאל יעד בלתי מושג שאולי פעם, בעתיד, אני אצליח לעשות אותו. בכל אופן היא קנתה לי אותו ליומולדת.... הפאזל מגיע בשתי שקיות. אחת של החלק הימני ואחת של השמאלי. אני מתחילה בחלק הימני ועד עכשיו אני בהספק של כ-25 שעות נטו (בקירוב) וההרכבה של כל החלק הפנימי דיי זורמת. לא פשוט אבל כשיש סבלנות זה מאוד נחמד ולא כ"כ מתיש. סיימתי את כל החצי עיגול הפנימי, המזל הקשה ביותר הוא תאומים- זה כמעט בצבעי השמים... סיימתי גם את הסמלים בשמיים כולל את הירח ומאדים(?) בפינות הפאזל. כרגע אני תקועה במערכות הכוכבים אבל כבר הרכבתי שניים מתוכם. רוב הזמן התבזבז על מיון לא מושכל של החלקים אבל לומדים מטעויות והלקחים ייושמו בחלק השמאלי..
מאוד רציתי לצלם את שלבי העבודה אבל המצלמה יצאה לחופשת חגים ולא יכלתי להתאפק אז המשכתי, מקווה שתסלחו. בכל אופן, אני אשתדל להעלות תמונות בקרוב וכמו שאמרתי- יש עוד חלק והלקח נלמד !!!! עד אז שיהיה רק טוב וחג שמח!

fairy8

New member
תתחדשי

שנה טובה וחג שמח תעדכני אותנו בהמשך ונשמח לראות תמונות שהמצלמה תחזור מחופשה

jocie1

New member
כל הכבוד, נשמח לשמוע על המשך

וכמובן תמונות...המשך הרכבה נעימה גמר חתימה טובה וחג שמח

123נעמי

New member
תתחדשי ../images/Emo13.gif

זה לא פשוט להרכיב פאזל בגודל כזה למרות שזה בא בשני חלקים. כל הכבוד על ההרכבה המיון הראשוני הוא תמיד גרוע תוך כדי הרכבת הפאזל ממיינים שוב ושוב וכל פעם זה נהיה מיון יותר נכון. בהצלחה ולא להתיאש
התוצאה תהיה שווה ומדהימה נשמח לשמוע על ההתקדמות ובעיקר לראות תמונה של הפאזל הגמור.

מממאיה35

New member
וולקאם בק!

באמת נראה לי האתגר ב9000 הזה שלך הוא הרקע.. שעשעת אותי שכתבת שמזל תאומים הוא הכי קשה - גם בפאזל - גם בחיים?
את באה למפגש מחר?

מדונה81

New member
תודה רבה

לצערי לא אוכל להגיע היו למפגש... ממש חבל לי, אבל לא נורא, בפעם אחרת. האמת- לא חשבתי על זה אבל אני לא ממש מכירה מזל תאומים בחיים

ssyוM

New member
../images/Emo24.gif

היית חסרה במפגש פורום. הפאזל שאת מרכיבה כלל לא פשוט, עם סבלנות והתמדה אין לי ספק שאת מצליחה ובגדול ( תרתי משמע
) כל הכבוד
בציפייה לתמונות

למעלה