סקר חדש

Fairywitch

New member
אמן ואמן../images/Emo178.gif אלא אם היא תשתנה טיפה-

ואני בספק... אבל אשמח אם היא תוכיח לנו אחרת.

Fairywitch

New member
כן, היא שרה יפה... אבל עדיין נורא מעצבנת.

המחשבה על לשמוע את התגובות שלה לביקורות השופטים - עושה לי ממש חררה. היא לא סתם טיפשה כמו קלי פיקלר, היא גם בלתי נסבלת ברמות זוועתיות. אני מתפלאת איך היא עוד לא חטפה כאפה מאחד המתמודדים האחרים
אין כדורים לבעיה שלה?

Mikey Weiss

New member
הכדורים היחידים שיפתרו את הבעיה ששמה טטיאנה

עשויים מעופרת. לא שאני מעודדת לאלימות או משהו.

NP16

New member
מלכת עולם ../images/Emo47.gif

היא אשכרה אלילה שלסגוד לה,איפה סאנג'איה ואיפה דני נורייגה לעומתה ? היא גם אשכרה יודעת לשיר . אני כלכך מצפה לראות איזה תגובות יהיה לה בטופ 36
בייחוד אם תעבור.. גם תכלס, ברור שהיא לא עושה לגמרי הצגה והיא כן משוגעת ועם אישיות מפוצצת, אבל יש מצב שהיא שמעה שזמן מסך זה חשוב השנה אז היא קצת מתנהגת בפיגור בכוונה.

יש מצב שהיא עושה את זה בכוונה... לא בטוח

כשסיימון אמר לה להפסיק להיות מעצבנת, היא נהייתה נורמלית לגמרי... חוץ מזה שיש רגעים שכשהיא צלולה היא מדברת ממש לעניין ובאלגנטיות, היא לא משוגעת לחלוטין.
בכל אופן, הצגה או לא, היא קורעת!
מפתיעה כל פעם מחדש. יש בה את הדבר הזה שמחכים לראות מה היא תעשה פעם הבאה. וגם קול מעולה... אני מת לראות מה היא תעשה בתוכנית מחר.
אני מקווה שהיא תעלה לטופ 12... הלוואי!

Fairywitch

New member
אני בעיקר מחכה לראות...

את הדלת נסגרת מאחוריה. לצערי, עם הקידום שההפקה נתנה לה- היא עוד תיתקע לנו בגרון להרבה זמן. והיא גם שרה יפה, אין מה לעשות.

limors2

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עם כמה שהיא מעצבנת אותי, היא כ"כ מצחיקה אותי

dandush 24

New member
לא סובלת אותה../images/Emo5.gif

בואנה אם מעבירים אותה, אין סיכוי שאני צופה בעונה! גם ככה נראה שהולך להיות על הפנים.. חבל. זהו אחרי עונה 7 נגמרו הכישרונות?

למעלה