ספיידרמן

NoA 101

New member
../images/Emo203.gifספיידרמן../images/Emo203.gif

אני לא יודעת אם השאלה שלי מתאימה לפורום הזה בגלל שזו שאלה על הסרט, אבל אני בכל זאת אשאל: אם ראיתם את הסרט השלישי בסידרה אני מניחה ששמתם לב שבמהלך הסרט פיטר פארקר (ספיידרמן) אומר "שלום" בעברית. כאשר הוא אומר את זה, אז זה כאשר הוא לובש את החליפה השחורה שלו, והוא הופך להיות רשע. השאלה שלי היא קודם כל, האם זה מופיע גם בקומיקס? גם בקומיקס כתוב שהוא אומר שלום בעברית? וגם למה הוא אומר את זה בכלל בעברית? יש לזה סיבה? ואני אגיד לכם גם למה אני שואלת את זה... אני חשבתי שאולי יש סיכוי קלוש שיש איזה רמז דק שמנסה לומר לנו משהו על היהודים. שפיטר אמר "שלום" זה היה כאשר הוא היה "הדמות הרעה", ואולי יש פה איזה רמז דק שגם היהודים הם כאלה? קשה לי נורא להסביר למה אני מתכוונת, אבל לדעתי זה מאוד מוזר שהם בחרו להשתמש דווקא בשפה העברית מאשר כל השפות בעולם. עברית זו לא שפה כזו מוכרת, והם יכלו לבחור להשתמש במילה "שלום" בספרדית, צרפתית, איטלקית, גרמנית, רוסית או כל שפה אחרת מוכרת הרבה יותר מעברית! זה פשוט ניראה לי לא הגיוני שהם בחרו דווקא להשתמש בשפה הזו! ויכול להיות שזו רק אני והתאוריות המאוד טיפשיות ודפוקות שלי, אבל יכול להיות שאולי (מה שנישמע לי לא ממש הגיוני
), אני כן צודקת. מה דעתכם?

mulon1984

New member
איי קאראמבה!

אהלן :) ובכן, קודם כל, יש משהו שאת צריכה לדעת: אין שום קשר בין הקומיקס של ספיידרמן (שמדובר כרגע באיזה טריליון חוברות שונות) לבין שלושת הסרטים שיצאו לאחרונה. את צריכה להבין שספיידרמן קיים כבר המון המון שנים וקשה להכניס סיפור כזה ענק לתוך שלושה סרטים. מה שעשו בהוליווד זה לקחת את הסיפור בכלליות: נער שנעקץ ע"י עכביש, דודה שלו, דוד שלו, בלה בלה בלה... ולכתוב אותו מחדש כדי שיתאים לסדרה של שלושה סרטים. לדוגמה: בסרט מכריזים כי הדוד בן נרצח בטעות ע"י איש החול. בקומיקס זה פשוט קישקוש. בקומיקס הדוד בן נרצח ע"י סתם פושע. לצורך הסרט שינו את העניין כדי שיהיה סיפור יותר מעניין. אז לגבי שאלתך הראשונה: "השאלה שלי היא קודם כל, האם זה מופיע גם בקומיקס? גם בקומיקס כתוב שהוא אומר שלום בעברית?" מכיוון שהקטע הזה לא קיים בקומיקס, אז התשובה היא: לא. מדוע בסרט הוא כן אומר "שלום" בעברית? אין לי מושג. אבל אני בטוח שזה לא בא לרמוז שום דבר, ובטח שאני לא מסכים עם התאוריה שהבאת כאן! אני יכול רק לנחש שזה היה כבדיחה, כי בניו-יורק יש הרבה יהודים ו"שלום" זה סוג של סלנג. מה שכן, אם התאורייה שלך נכונה, אז זה אומר שגם מוזיקת ג'אז היא רעה (פיטר הולך למועדון ג'אז), בגדים שחורים הם רעים (הוא לובש שחור) ואימויים הם רעים (הוא מסתרק כמו אימו). אז שוב, התיאוריה שלך לא נכונה. מה שכן, את יכולה להיות בטוחה שהוליווד די נקייה ממסרים אנטישמיים כי כולם יודעים שהיהודים שולטים בתקשורת (היהודים ההומוסקסואלים, אם נאמין לארתור).

Hubert Hubert

New member
שלא נדבר על זה

שגם סטן לי, היוצר המקורי של ספיידרמן, וגם סם ריימי, הבמאי של סדרת הסרטים, הם יהודים.

NoA 101

New member
כן, כמו שחשבתי,../images/Emo203.gif

זה רק אני והתאוריות המאוד טיפשיות שלי
שמתי לב שיש לי נטייה להתעצבן מכל ירידה קטנה על יהודים בסרטים ובכל מקום אחר. אז כניראה שזה נבע מזה XD ובקשר לקומיקס, אז הייתי בטוחה שמכל החוברות קומיקס של ספיידרמן שיצאו, יוצרי הסרט ספיידרמן לקחו כמה סיפורים ועשו מהם סרט. ואגב, בקשר לאיש חול שרוצח את הדוד בן, אז אם אני זוכרת נכון אז בסרט השלישי מתברר שלא איש החול זה שרצח אותו, אלא פושע אחר שעזר לאיש החול בגנבה.

סולן מיי כימקל רומנס , מת ממנת יתר

סתם ! , מה נבהלת? יופי ...עכשיו , תחליפי חתימה

AmirPerc

New member
בטח. כמו כל סולן של להקה כזו.

מנת יתר של קיטש, טישו, וכימיקלים מוזרים לשיער. אבל חרא קיטש, לא מהסוג הנחמד.

לא לא, זה אני חזרתי מצלילת עומק...

עזוב לא משנה...החנקן משפיע עלי... אגב מה הקטע הזה עם האימויים באמת? זה רק אצלכם שם במרכז החולה והמיינסטרימי שכל אחד כדי להיות מאגניב הופך עורו לשחור ומסרק לצד... אילת נקייה מכל השטיקים האלה, (נכון ל30/11/2007 17:49:39)

AmirPerc

New member
תראי

היהודים שולטים בעולם. במיוחד בעולם הקומיקס והסרטים של הוליווד. התעשיה הזו כל כך יהודית שנורא קשה להכניס מסרים כאלו לסרטים. חוץ מזה, אף אחד לא מת מקצת גזענות.

Shira Esther

New member
אם אני לא טועה,

לפני עידנים- משהו כמו חמישים ומשהו שנים- מתו שישה מיליון בגלל גזענות. אבל אולי זה רק נדמה לי.

mulon1984

New member
את טועה ועוד איך!

50 שנה זה לא עידנים. ובכלל, רק למרד גטו ורשה יש יותר משישים שנה, אז איך זה שהשואה היתה לפני 50?

Shira Esther

New member
ה`עידנים` היה בציניות,

להראות כמה מהר שכחנו שמתים, ועוד איך מתים מגזענות. בעניין מספר השנים באמת התבלבלתי

mulon1984

New member
אף אחד לא מת מגזענות

כל האנשים שמתו בשואה מתו מ- super aids. כולם יודעים את זה.

בוא אני אגיד לך מולי מה יגרום ל למלחמת עולם 3

חתימות מפגרות של להקות מפגרות שבעוד שלוש שנים אף אחד לא ידע איך קוראים להם!!!

למעלה