סיכום שבועי

sivosh

New member
../images/Emo203.gifסיכום שבועי../images/Emo85.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אמן / להקת / שיר השבוע: סרט / ספר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: תמונת השבוע: ציטוט / מילת השבוע: מתכוון לצום בכיפור? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבת שלום

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo115.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
אנשים שצצו מהעבר עם ברכות שנה טובה.
שיחת טלפון עם אשכולית. משהו רע שקרה לך השבוע:
מריבות... אמן / להקת / שיר השבוע: כל השירים של אודי דוידי.
סרט / ספר השבוע: מחזור של ראש השנה.
מאכל השבוע:
חצילים מטוגנים-גילתי שאני ממש אוהבת לאכול את זה עם חלה. התחדשות השבוע: שני חולצות. שמפו של הוואי בריח חמאת דבש וקוקוס [ממכר...
]. תמונת השבוע: ציטוט / מילת השבוע: ''תעשי לך חבר, את צריכה חבר''.... [סבתא שלי משכנעת אותי
] מתכונן לצום בכיפור? אכן. הצום של היום הוא סוג של הכנה :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום הכיפורים. סוף שבוע מקסים. שבת שלום.

BlairStein

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה לך השבוע: ערב חג משהו רע שקרה לך השבוע: היה שבוע לא ממש טוב...אבל הוא משתפר... אמן / להקת / שיר השבוע: אין סרט / ספר השבוע: סיימתי את אנה קראנינה, אני שוקלת לקרוא ווט'רינג הייטס בעברית... מאכל השבוע: גפילטע... חחחח התחדשות השבוע: ואו כל הדברים לחג, קיבלתי המון מתנות כי כל המשפחה הגיעה....אני לא אתחיל לפרט... תמונת השבוע: אין תמונה סורי. ציטוט / מילת השבוע: חג שמח? מתכוון לצום בכיפור? כן, כרגיל. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם (עונה גם לשם מיי בויפרנד) חוזר...

עונה שני

משהו טוב שקרה לך השבוע: -קניות לחג.
-החג עבר מצויין חוץ מכמה דברים שכנראה אי אפשר לשנות. -בקושי למדנו בזמן האחרון.
משהו רע שקרה לך השבוע: משתדל לחשוב חיובי!
אמן / להקת / שיר השבוע: עיברי לידר
סרט / ספר השבוע: הסרט מישהו לרוץ איתו. מאכל השבוע: מאכלי דבש
התחדשות השבוע: בגדים לחגים. תמונת השבוע:תודה לפורום המומינים. ציטוט / מילת השבוע: חג שמח
מתכוון לצום בכיפור? בטח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום כיפור

morib17

New member
עונה..../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
קיבלתי מתנה מאדם אהוב
המון סמסים של שנה טובה מאנשים חמודים!
מחמאות על כרטיסי הברכה שהכנתי...
משהו רע שקרה לך השבוע:
אתמול....
הרבה בדיקות דם שעשיתי..והרבה תרופות...
אמן / להקת / שיר השבוע:
החזן בבית הכנסת בתפילות ראש השנה!
סרט / ספר השבוע:
אהבה בסימן קריאה
סדרה:gossip girl
מאכל השבוע:
המון בשר בכל מיני צורות...
התחדשות השבוע:
וילון לחדר..
תמונת השבוע:
ציטוט / מילת השבוע: "תהיו חזקים" משפט ש99% מהאנשים שהתקשרו לאחל שנה טוב,אמרו לנו!
מתכוון לצום בכיפור? כן!
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
יום כיפור..
להתחיל סוף סוף לבנות את הסוכה.. (משהו שאני מאוד אוהבת...) שבת שלום לכולם!!

funky n

New member
גם אני רואה גוסיפ גירל.. אבל זה נגמר לא?

ואיזה כיף לך שאת בונה סוכה,אנחנו לא בונים

funky n

New member
אממ

פעם כשהייתי קטנה היינו עושים,אבל היינו רק אוכלים שם בערב.. ואין מצב שאני אשן שם בחוץ ולא נראה לי שגם מישהו יכנס לשם וזה..וחבל גם על המאמץ של אבא... ככה ש...

MoRoSH11

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה לך השבוע: החופש באמצע השבוע משהו רע שקרה לך השבוע: כלום אמן / להקת / שיר השבוע: כל מיני שירים ישראליים סרט / ספר השבוע: דיוקן הונגרי (עדיין( מאכל השבוע: שום דבר מיוחד התחדשות השבוע: כלום תמונת השבוע: מה שיצא ציטוט / מילת השבוע: -- מתכוון לצום בכיפור? לא משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שום דבר שבת שלום

funky n

New member
../images/Emo176.gif ../images/Emo175.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הלכתי לים וצילמתי קצת והיה נחמד מאוד הלכתי ליומולדת של חברה ונהנתי למרות שחששתי בהתחלה הברזתי לפסיכו ה%#$ הזאת היה לי חופש ולאבא גם משהו רע שקרה לך השבוע: נשרפתי בים בעורף וזה כואב הביאו לנו הרבה שוקולדים וטחנתי אותם יותר מידי
כמה שוקולדים %#$%#% התנהגויות מעצבנות של המשפחה בחג אמן / להקת / שיר השבוע: עלמה זהר!!! בהתחלה כששמעתי את השירים שלה חשבתי שזאת קרולינה מהבנות נחמה
יש לה שני שירים מוכרים (לי לפחות) ששמעתי "למה את בוכה" ושיר אהבה אינדיני סרט / ספר השבוע:
מאכל השבוע: עוגת דבש,שוקולדים שטחנתי בלי הפסקה
ותפוח עץ בדבש יאמייי התחדשות השבוע: כמה קילו ובטן מנופחת
רררר תמונת השבוע: תמונות מהים אבל אני לא אשים ציטוט / מילת השבוע: "im coming אני אומרת לו..החיים הם סרט..אני אישה משוחררת" "mi amor ,its miguel,im calling u in israel ..just to say that i love u" ועוד שלל ציטוטים
- דרושמקשרווחלמטרתspace -יוסי בובליל החתיך של הוילה,בוביליל מלך ישראל מתכוון לצום בכיפור? כנראה שלא משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אוף לא רוצה יום כיפור,שונאת אותו ,הוא עושה לי רע
שבת שלום

למעלה