סופ"ש....

lacrimosa girl

New member
השישי הוא חתיכת פאנפיק.

I can tell you:dambi is dead,there are pieces of Voldis soul that Harry has to find and destroy (seems like anty-virus program=P)and thats what he gonna do in the 7st book.

en li shem 7

New member
חבל על הצמצום:/

שיר השבוע של נייט:BATB כרגיל. שיר השבוע כללי: Rainbow (The Resurrection) The Storm Still Rages Inside Building The Ark Birth Of The Three Ocean Land Nora El Nora תנחשו מי האמן
. תמונה שעשתה את השבוע:התמונה שלי של דבורה ומיכל עם מתי מאורפנד
XD

חבל שצמצמת:(

שיר השבוע של נייט:Bye Bye Beautiful שיר השבוע כללי: Blind Guardian-Time Stands Still(פינגולפין
) Kamleot-שלושת החלקים של אליזבת' Kamelot-The Pendulous Fall תמונה שעשתה את השבוע:אין
שיהיה לכולם שבוע נפלא

danduuu

New member
עונה

שבוע שעבר
שיר השבוע של נייט: SIMS שיר השבוע כללי: Natasha Bedingfield-Soulmate
להקת\אמן השבוע: נטשה ולא יודעת כל מיני.. אלבום השבוע: המ
אדם שעשה לכם את השבוע:המורה נהיגה שלי
וחברים:] משהו טוב שקרה השבוע:שעברתי טסט מאדר פאקרררר
משהו רע שקרה השבוע:המ לא יודעת..כל מיני מאכל השבוע:פיצה של אמא מאתמול
וקרמשניט
משהו חדש השבוע?:רשיון<?
ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: Who doesn't long for someone to hold? Who knows how to love you without being told Somebody tell me why i'm on my own, If theres a soulmate for everyone.. [Natasha Bedingfield-Soulmate]
ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] כל מיני דברים מטומטמים שחברה שלי אמרה השבוע, אבל אני לא זוכרת ממש חוץ מאחד- "נו, היא מתגייסה כבר?" ועוד אחד- המורה שלי:" וואלה, שניכם עברתם את הטסט!" ההוא שנבחן איתי:"איציק, תקשר אליהם שוב, הם בטח עשו טעות" אני: "עזוב, שלא יגלו שזאת באמת טעות ויבאסו אותנו" לינק/אתר השבוע: ג'ארד-לטו.אורגזמה סרט/סדרה/ספר השבוע: היום אני הולכת להארי פוטר, אז זה יהיה סרט השבוע שלי
ועוד סרט השבוע-מועדון קרב [פייט קלאב]
סדרות-מגרש ביתי וגיבורים. הולי פאקקקקקקקקקק. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה:אתמול נהגתי בלי מורה בפעם הראשונה ועוד על אוטומט וזה כ"כ כיף
תמונה שעשתה את השבוע:בעלי, חמתי וגיסי בתמונה מדהימה
[תנו לחיות באשליות, זה יותר טוב מהמציאות
]
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע:עבודה :] משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:עבודה :| משהו שאתם מקווים שיקרה:הממ לא יודעת אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:גם לא יודעת. נמאס לי מבני אדם XD שיר שפתחתם איתו את השבוע:המ סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:עבודה! פאקינג לקום בחמש בבוקר
|סדגש

mary06

New member
../images/Emo178.gif

שיר השבוע של נייט: לא היה כזה 0: ומסרבת להקשיב לכל מה שמופץ לפני הזמן..שהדיסק לא יהיה סתם עטיפה יפה שתשב לי על המדף.. שיר השבוע כללי: the gathering, sleepwalker's dream, frozen-delain madness caught another victim, darkest hour-evergrey rotten apple, whale & wasp, it ain't like that-alice in chains בקיצור הפלייליסט לא השתנתה משבוע שעבר
מי מתנדב לרענן לי אותה? שבוע נעים לכם.

Amir Noy

New member
אני בעד לפתר את ענט ושתומאס ישיר../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

The Carpanter
התקופה המופלאה שתומאס עוד שר..

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gif

אבל תמאת הביצוע של השיר הזה...שייך לטונה מסונטה... ללא כל ספק...אין הרבה אמנים שמתתחים על הרצפה ועושים קולות של זאב..
אבל תומאס במקומו הוא... נקווה הם ישירו את השיר הזה...הוא נשמע כ"כ טוב בהופעה
(עם טאירה אבל
...ענט הזו לא משהו..
)

Kezia

New member
מישהו יכול לעזור לי להשיג אותו ?

אף פעם לא שמעתי אותו עם תומאס

Shusho

New member
אני אקצר עוד יותר:

אני בביתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111 מחר חוזרת לניצנים לעוד שבועיים, שוב הביתה, עוד חמישה ימים ויאללה סיימתי את הטירונות הזו.

היויו

New member
את בניצנים?? וואלה גם אני עשיתי שם טירונות...

תגידי, עוד שומרים במיכלי מים המגעילים האלה? ויש עוד את ה"פטרול ש"ג" המטופש הזה של ה-20 מטר שהולכים הלוך ושוב כל השמירה? אוףףף... איזה זכרונות רעים העלית לי פתאום
. איזה מזל שזה היה לפני כל כך הרבה זמן....

Shusho

New member
לול

את האמת אני לא יודעת עדיין... אני מקבלת נשק (מה בחורה כמוני צריכה לסחוב על עצמי M16?!?!!?) רק ביום ראשון, וכבר עשיתי שמירה בלילה הראשון ככה שיקח זמן עד שיתנו לי שוב לשמור... משום מה כל המפקדים שלנו חרטטו לנו שמהטירונות הזו הזכרונות שלנו יהיה הכי יפים וטובים. אעלק P:

היויו

New member
יפים?? ../images/Emo3.gif

מה שאני זוכר זה לרוץ בחולות עם ציוד קרב מלא, לשמור 7 שעות ברצף , להקים אוהלים שנפלו בגשם זעפות (זה היה בינואר בכל זאת), ועוד כל מיני דברים (כמו מ"כיות פקאצות). אם זה רוצים לאמר שזה זכרונות טובים - שיהיה. אני זוכר דברים הרבה יותר טובים מהקורס שלי, היו אחלה חברה, שמענו הרבה משינה (טוב, אז משינה היתה שם דבר וNW עוד לא קמו
) , למדנו הרבה (קורס לא קל) והיה הרבה בלאגן. תשתדלי ליהנות ולהדחיק - זה תמיד עובד הכי טוב

Shusho

New member
עם כל הפטורים שאני הולכת להוציא

(אחרי יומיים חזרתי חצי מתה - עידן יכול לבוא ולהעיד בעניין) אני די בטוחה שאני לא הולכת לעמוד יותר מדי בשמש, לא לרוץ, לא לנעול נעלי צבא מפגרות, לישון קצת יותר, אנערף מה עוד... אני בחורה, כמה כבר מטרטרים בחורות :] מקסימום שיעורי מד"ס ששוב - כנראה שלא אעשה שם יותר מדי P:

Blade Of Fire

New member
היא עושה טירונות 01

הדבר הכי קרוב ל"לרוץ בחולות עם ציוד קרב מלא" שהיא תעשה יהיה השמירת בוקר שלה וגם את זה היא תשב

למעלה