סופ"ש :)

LadySilkworm

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש :)../images/Emo203.gif

אני פותחת השבוע במקום זוהר, שאני מניחה שלומדת לביולוגיה [בהצלחה!
], לכן לא יהיו פה הסטטיסטיקות הרגילות :) אבל מה שכן יהיה זה..
דברים מעניינים שקרו פה השבוע -> טאריה במגזין כלשהו! -> סיבוב נוסף של החוליה החלשה! -> ולמעוניינים: עדכון נוסף מהבלוג של אנט, פה- http://anette-olzon.blogspot.com/ -> וטיזר מהאלבום החדש של טאריה! http://www.youtube.com/watch?v=rxIYIUgrGIY
השאלון
שיר/י השבוע של נייטוויש: שיר/י השבוע לא של נייטוויש: אמן/אלבום השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: ספר/סרט/סדרת השבוע: סרטון השבוע: משחק השבוע: המלצת השבוע: ציטוט/י השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? אחר: שאלת השבוע - באילו מקומות בארץ\בעולם הייתם רוצים לבקר? :) [מקווה שהשאלה הזאת לא הייתה כבר] (מדגישומטיק) סופ"ש נעים לכולם!!

LadySilkworm

New member
לכל החברים בפאן פייג' של תומאס בפייסבוק :)

פירסמתי שם משהו! כן כן, אני The page manager. ואגב, למה? כי ראיתי שאנט כתבה על זה בבלוג שלה.. /" and the same with the Facebook page that has now occured claiming to be Tuomas - it is not his site." P:

shirlapes

New member
אני לא בטוחה שהיא התייחסה אלייך

יש אנשים שהם *באמת* מתיימרים להיות הוא, כלומר, פותחים פרופיל רגיל ולא fan page ושם הם שמים פרטים אמיתיים שלו וכו'. אבל אולי יהיה כדאי להוסיף לשם של הדף שלך "fan page"

LadySilkworm

New member
אין לי מושג איך עורכים את השם של הדף P:

ועל הפרופילים אני יודעת..אבל בגלל שהיא כתבה PAGE ולא profile הנחתי שזה על הפאן פייג'. אני וההגיון שלי.

Brombit

New member
טראאאאאאלהלה ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע לא של נייטוויש: Lacuna Coil - Distant Sun, Honeymoon Suite After Forever - Envision Tristania - The Gate משהו טוב שקרה השבוע: רעיונות, שלוה ביום ראשון, עגבניות חריפות משהו רע שקרה השבוע: אי-שלוה אחרי יום ראשון תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: דיבורוש
ספר/סרט/סדרת השבוע: האנה מונטנה
תמונת השבוע: משום מה אני חושקת בזה שאלת השבוע - באילו מקומות בארץ\בעולם הייתם רוצים לבקר?

Brombit

New member
אופסי

באילו מקומות בארץ\בעולם הייתם רוצים לבקר? נראה לי שהיה כבר אבל תמיד אפשר להזכיר
שבדיה, נורבגיה, סין, ארה"ב (איטליה מסודרת) בישראל כלום

../images/Emo19.gifטרולולולולולולו.../images/Emo19.gif

השאלון
שיר/י השבוע של נייטוויש:
שיר/י השבוע לא של נייטוויש:
הראל סקעת-מילים. גם בגירסה הצרפתית.
Gjoko Taneski-Jas Ja Imam Silata.
Kuunkuiskaajat-Työlki Ellää.
אמן/אלבום השבוע:הראל סקעת דה.
משהו טוב שקרה השבוע:89 באזרחות אחרי שלא למדתי, 81 בלשוןהבעה אחרי שלא למדתי שנה שלמה, 92 במבחן מסכם באנגלית, המון שעות חופשיות, עלינו לגמר באירוויזיון. :)
משהו רע שקרה השבוע:כל מיני דברים קטנים, לא נוראיים.
תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא:לא יודעת. מחר מבחן אחרון לשנה ואין לי את החומר בשביל ללמוד, בעיה.
ספר/סרט/סדרת השבוע:אירוויזיון? הדבר היחיד שראיתי
סרטון השבוע:
http://www.youtube.com/watch?v=X5eH40iT0Ag&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=iwGFalTRHDA
משחק השבוע:
המלצת השבוע:אל תרוצו בלי לראות לאן. זה כואב.
ציטוט/י השבוע:
"גלעין של משמש פגע לי בראש".
Tom נו שלח קישור מה את מבלבלת את המפשעה Yesterday at 2:03pm
נעמה-"יואו לוטן את זוכרת ש!!!11 רגע שכחתי"
היו עוד מלא ושכחתי. }:
תמונת השבוע:אין כוח.
מה אתם שומעים עכשיו?מילים הראל סקעת גרסה צרפתית ביי!!11
אחר:אני עייפה.
שאלת השבוע - באילו מקומות בארץ\בעולם הייתם רוצים לבקר? :)וול. בארץ אני אוהבת מאוד את הצפון, תמיד כשאני נוסעת לצפון אני אומרת לעצמי "לא ידעתי שיפה פה"
ובחו"ל? נורווגיה, כמובן. המדינה האהובה עליי [אחרי ישראל דה] והמ...גרמניה איי גס, למרות שהייתי ואני אהיה בספט' הבא. יש בנופים של גרמניה משהו שגורם לך לרצות לראות אותם שוב ושוב. ולא יודעת איזה עוד מקומות.

^^

תודה שירה :) שיר/י השבוע לא של נייטוויש: שוב האלבום והEP של Uh Huh Her. כמה שירים טובים מהאירוויזיון
ו-ME של ווית'ין ששמעתי כמה פעמים כאלבום (בדיוק התחלתי גם לפני כמה דקות :)) אמן/אלבום השבוע: Common Reaction+I See Red/Uh Huh Her
ו-Blender/The Murmurs וגם ME של ווית'ין. משהו טוב שקרה השבוע: אירוויזיוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! איזה כיף היה D:::::::::::::::::::::: בחצי הגמר הראשון צפיתי עם חברות ואז גם ישנו שם והיה נחמד. מגן טוב בתנ"ך. סיימתי מתמוות!!!!! משהו רע שקרה השבוע: מתמוות
למידה לצרפתית, למידה לביולוגיה. היה חם חלק מהשבוע. נגמר הימימ
ואבודים גם. וכמה אכזבות מהאירוויזיון. :{ ~שבורת לב ומרוסקת~ תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא:
מתכונת בביולוגיה (הלך די בסדר דווקא, זה היה היום)
בגרות ביודע, שיגמר כבר
שילך טוב בבגרות ההיא במחשבים (מי רוצה ללמד אותי פסקל? D::::::::::)
ללמוד לתנ"ך
אולייייי ההזמנה שלי תגיע כבר? למרות שזה בטח מגיע בספינה ולא בדואר אוויר אז יקח עוד איזה שבוע לפחות. ספר/סרט/סדרת השבוע:
חיי פיי/יאן מרטל (רק התחלתי ובקושי יצא לי להמשיך עדיין =/) /
אבודים
הימימ
עדי אשכנזי, אירוויזיון
, הטופ מודל 11. עוד לא ראיתי פרנטהוד בטעות. סרטון השבוע: אני מתכננת לצפות בקרוב בקליפים המלאים של ספרד ושל גרמניה לאירוויזיון, כי הקליפ נראים מעניינים יותר מאשר ההופעה על הבמה (בעיקר של ספרד!) אז בואו נניח מראש שהם. P: משחק השבוע: משחקי קלפים בעיקר באייפוד המלצת השבוע: לצפות באירוויזיון?
ציטוט/י השבוע: הילה: אין עוד כמוני בעולם, חוץ מזוהר. מה אתם שומעים עכשיו? קייג'ד/ווית'ין טמפטיישן אחר: אני צריכה ללמוד פסקל כי הבגרות במחשבים היא ביום רביעי הקרוב. ובהמשך היום אני אמורה להיפגש עם קבוצת הביודע שלי עם שולה כדי שנתכונן, כי הבגרות בזה מחר
שאלת השבוע - באילו מקומות בארץ/בעולם הייתם רוצים לבקר? בארץ... לא יודעת, מקומות שחוץ מיפים הם גם מעניינים. ובעולם הייתי רוצה להיות בהרבה מקומות :0 נגיד... פינלנד, אוסטריה, דיסניוורלד, איסלנד, אירלנד, שוויץ, אנגליה, גרמניה, הבית של מוצארט, מוזיאון המומינים, פארק המומינים, נורווגיה, שוודיה... ואני אפסיק עכשיו. הודגש באמצעות מדגישומטיק

LadySilkworm

New member
אבודים ../images/Emo16.gif

מה את חושבת על השיר שזכה בסוף באירווזיון?:} והפינים שוב מוכיחים כמה הם
[הם הביאו לנו 10 נקודות! טוב, אולי זה לא שווה כלום ת'כלס, אבל כיף להתלהב מזה].

ממש אהבתי את השיר! :)

אני שמחה שהוא זכה ולא דנמרק או יוון
ותכלס גם לא טורקיה למרות שחיבבתי אותם. הוא שיר טוב וכיפי, וגם עם איכויות של להיט, וגם עם מבצעת חמודה וקופצנית וחייכנית. אז ברור שהוא זכה. XD פינים מצחיקים P:

LadySilkworm

New member
לדעתי זה היה השיר הכי נורמלי ושהביא

קצת מקוריות. לא עוד זמרת שצורחת או משהו בסגנון. ומי עשו את הקטע הממש מצחיק עם הפרפרים? P: הרבה דברים נשמעו אותו דבר לדעתי, והייתי ממש ממש ביקורתית אתמול [ראיתי רק את הקטעים בסוף שהראו כל שיר בקצרה, אולי זה לא חוכמה :} ]. וחבל על הראל סקעת כי יש לו קול יפה והוא די התבזבז בשיר- לא ממש אהבתי אותו. מצד שני, זה האירווזיון בכל זאת. P: ואנגליה הכי מתבזבזים שם. לאנגליה באירווזיון אין שום קשר לאנגליה עם הלהקות האלטרנטיביות\אינדי\רוק\קלסיות שלה! ממש אין קשר! כל שנה הם כל כך גרועים, זה לא ייאמן. P:

הפרפרים היה בלרוס../images/Emo6.gif

זה היה משעשע אבל תכלס השיר היה חמוד. הם קיבלו 12 נקודות הזוי אחד ממישהו, וחוץ מזה כמעט כלום וגמרו ממש בסוף. :{ באמת היו דברים שנשמעו די אותו הדבר, כמו כל המוזיקה הפופולרית היום תכלס
אבל כן היו דברים שעיצבנו אותי, ודברים שחיבבתי אפילו - כמו רומניה שאהבתי, ומולדובה שלא עלו לגמר ודי אהבתי. אה אוי את צריכה לראות/לשמוע את השירים במלואם, 10 שניות לא אומרות כלום! P: באמת אנגליה מזעזעים בכל פעם מחדש
גם צרפת ולרוב גם גרמניה (חוץ ממיס קיס קיס בנג
וסטלייט, של השנה, כמובן)

LadySilkworm

New member
שבוע טוב :)

אוטוטו חודש חדש כבר הא? אמן/אלבום השבוע: ביט-לס כרגיל משהו טוב שקרה השבוע: שבוע שעבר? אח שלי חזר לשישישבת, ביום חמישי יצאתי ממש ממש מוקדם מהבסיס, אממ..זהו. משהו רע שקרה השבוע: נאחס, הכל נאחס. תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: אני צופה שימשיך להיות נאחס, אבל בסדר [אני אופטימית], ואממ..שיקרו דברים מעניינים ~כללית~. ספר/סרט/סדרת השבוע: לא זוכרת כבר אבל ראיתי לא מעט משחק השבוע: bejeweled blitz אני רוצה כבר להיגמל מזה שאלת השבוע - באילו מקומות בארץ\\בעולם הייתם רוצים לבקר? נתחיל עם העולם..וול, איפה לא? כל סקנדינביה, פינלנד, לפלנד, ולעשות מסע מחוף-לחוף בארה"ב ועל הדרך להגיע לניו יורק ודרך ניו יורק לקנדה, מרכז אמריקה, אוסטרליה, ניו-זילנד, יפן, ברזיל, גרמניה, צרפת [אבל טיולים קצרים כאלה], אנגליה שוב, אירלנד+סקוטלנד, דיסניוורלד כמו זוהר :} ו, נו.. :)...ובארץ הייתי רוצה לנסוע לעוד מקומות בצפון וגם באיזור ירושלים, ולראות את צפת פעם אחת..הממ..

למעלה