סופ"ש

איזה שעון הומו!

קמתי ב-12
נו..זה כאילו 11 ה' יקבל את התפילה שלי! נכון? >< מה אעשה? לא יודע מה אני מתכונן לעשות? גם לא יודע
שבת שלום

HeNoOsH

New member
עבר עלי לילה מפחידדד ביותר!!

אם אני אתחיל לספר זו תהיה חפירה די גדולה.. יש אנשים מפחידים בצורה שאי אפשר לתאר ברחובות! בקצרה- ישבתי עם 3 חברות ליד הבניין, מישהו בא וניסה לדבר איתנו, ברחנו ממנו לתוך הבניין שלי עד שהוא הגיע לבניין וניסה לפתוח בכוח את הדלת של הבניין, עלינו לבית שלי כמו 4 גנבות וישבנו בחושך מלא זמן, שלחנו סמסים לכל הידידים שלנו שיבואו ללוות את חברות שלי הבייתה, הם לא הגיעו, התקשרנו למשטרה, השוטרים הגיעו וחברות שלי הלכו לזהות ת'בנאדם הזה ואין לי מושג מה היה אחר כך...אני צריכה לדבר איתן דחוף!! שעה וחצי היינו ככה! זה היה מפחייייד! היום אין לי מושג מה אני אעשה..אין לי כוח לכלום ואין לי חשק לצאת בלילה. שבת שלום :]

moshe present

New member
סופ"ש :)

וואו כמה זמן לא כתבתי פה הממ מהיום הראשון של פסח אני בחזרות ( מחול) וממש כיף, ההורים שלי נסעו אז היום בערב כל המגמה באה אליי + עוד חברה + בן ובת שבאו ללמד אותנו ריקודים. נהיה 13 אנשים ויהיה כיףףף. ארוחת ערב של מלכים :) בחמש תבוא אליי חברה ונתחיל להכין תשולחן ( מקודם שטפתי וניקתי כמו פאטמה חח זה כל כך לא אני), להכין עוגה קציצות ולחמניות. יהיה הרבה אוכל כי כל אחד מביא משהו :) בית לבד זה טובבב

SheWillBeLoved

New member
אעאע סופ"ש../images/Emo99.gif

אני לאהוב מאוד מאוד סופי שבוע
אולי יוצאת יותר מאוחר עם חברה^^ עד אז אני על המחשב, מוזיקה וכאלה. השעון קיץ הזה מעצבן%^%&^*&*%# וגם פסח.כלכך. פאקינג כל העולם בחוץ.

גליזה

New member
|מפל|!!../images/Emo9.gif

יום נחמד, הלכתי בבוקר לראות עם אמא את הבית החדש (
) ואז נסענו עם אבא לבית קפה על הים והם התחילו לריב לי, אז בדרך הבייתה הזהרתי אותם שנעשה תאונה וכולנו נמות, אז הם סתמו לי
מחר אני אחפש בגדים עם אמא, אני רק מקווה שאמצא דברים נורמליים:/

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif סופ"ש סופ"ש סופ"ש

הממ.. טוב. אין לי תוכניות
ואין לי ממש מצברוח, אני לא יודעת למה.. זהו. ולשאלה היומית: שורה משיר שמתארת אותי כרגע: לא יודע מה קרה לי מילים לא אומרות מאום ואני לבד ורע לי ואת לא אומרת כלום

bAruLi

New member
שלום חנוך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איכות.

ותתעודדי
.. יהיה טוב (לא משנה מה גרם לחוסר מצב רוח P= )

eynav br

New member
אני טסה מחר...../images/Emo160.gif

לארה"ב....ל8-9 חודשים הקרובים... אז את הסופ"ש שלי אני מבלה במטוס
לא משהו בכלל...

eynav br

New member
ויש מצב שלא טסה מחר

יש שביתה בכל ברזיל
ניראה מה יהיה בבוקר. כל הדברים שלי ארוזים כבר...אוף...

למעלה