סופ"ש קסום

The Cat Woman

New member
אני לא מתיימרת להיות ../images/Emo11.gif

פשוט קצת חפרתם עם הבחורה הזאת...

Super Alonit

New member
זה מפני

שנועה וסער חושקים בה בנבכי נפשם האפלה והקודרת.
(ואני מסכימה איתך ענבר, אני לא יודעת אפילו מי זאת הילדה אבל כבר נמאס לי ממנה. אפילו באיזה שאלון בפורום פאוור תקעו את השם שלה, ודאמיט, מי זאת בכלל?Oo)

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gifאני איתך. ../images/Emo11.gif

מעכשיו שמה של נדיר לא יוזכר בפורום הזה. (אלא אם היא תחליט להצטרף...)

The Cat Woman

New member
זה אשמת אנשים שהמאיסו אותה

בלי שנכיר אותה... בהחלט בחורה מסכנה. ואני מסכימה עם זה ששמה לא יוזכר פה אלא אם היא תחליט להצטרף וזה... וכאלה... (נו, היא אוהבת את arwen...!!!
אם היא המעריצה מספר אחת, אז אני מספר 2!)

LadySilkworm

New member
סופ"ש מקסים :)

שיר השבוע של נייטוויש: she is my sin שיר השבוע לא של נייטוויש: אממ.. overture של האופרה The Abduction from the seraglio מאת מוצארט
אלבום השבוע: האופרות של מוצארט P: להקת השבוע: מוצארט משהו טוב שקרה השבוע: אשתי באה אליי. מחר באים אלינו אורחים. היה נחמד בליל הסדר. קיבלתי ספר על בטהובן וחמישה דיסקים של מוזיקה קלאסית[לצרוב אותם]. בקיצור, הרבה P:. משהו רע שקרה השבוע: אמממ אין כפי שזכור לי. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שלא יגיע!! ):: ציטוט השבוע: אין לינק/אתר השבוע: לא הייתי הרבה השבוע באינטרנט אז אין. סמיילי השבוע: P: סרט/סדרה/ספר השבוע: נמלטים
, סיינפלד, הסימפסונים. תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו?: אמריקן איידול בטלוויזיה של אחשלי X:

סופ"ש!:)

שיר השבוע של נייטוויש:Slaying The Dreamer שיר השבוע לא של נייטוויש: Sonata Arctica-Blinded No More(חברה שלי פשוט שיגעה אותי עם השיר הזה!אני עוד אשנא אותו בסוף!><) Saliva-Ladies&Gentelmen(בגלל שהשמיעו אותו כ"כ הרבה ברסלמניה,וזה שיר יפה
) Lonley Train-Black Stone Cherry אלבום השבוע:אין
להקת השבוע:נייטוויש:) משהו טוב שקרה השבוע:מממ היו יותר מדי דברים טובים
משהו רע שקרה השבוע:המספר שלי במשקפיים עלה
,ורסמלניה הייתה די גרועה
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:ממ לא 'דעת.. ציטוט השבוע:"קוקווווווווווווווווווווווווו" לינק/אתר השבוע:אין>< סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:ספר-המורשת(כן,עוד לא סיימתי
) תמונת השבוע:נחשו איזה אולסטאר שלי:) מה את/ה שומע/ת עכשיו?:את אמא קוראת לי לאכול

למעלה