סופ"ש קסום

הו

שיר השבוע של נייט: שי איז מיי סין שיר השבוע כללי: Axxis - Don't Leave me אלבום השבוע: Dream Theater - Awake משהו חדש השבוע?: טירונות זה כזה נורא:S דבר טוב שקרה השבוע: טירונות זה זוועה דבר רע שקרה השבוע: איך מכבי הפסידו:S וטירונות עדיין חח משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: שבוע שדאות, לא בטוח אם זה טוב או רע ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: לא יודע ציטוט השבוע כללי: 'כל הזין בתלה צוואר' סרט/סדרה/ספר השבוע: אבודים תמיד קליפ היוטוב השבועי: ?? תמונת השבוע: הרבה השתנה מה שומע/ת עכשיו?: evergrey - to hope is to fear

שבוע טוב לכולם../images/Emo140.gif

שיר השבוע של נייט:סליפינג סאן. שיר השבוע כללי:נוקינג און אוונס דור
. אלבום השבוע:BTC משהו חדש השבוע?:עייפות=\. דבר טוב שקרה השבוע:הטיול,דיברתי עם חברה שלא דיברתי איתה מלא זמן. דבר רע שקרה השבוע:כל מיני,הרבה דברים מדכאים. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב:תחילת לימודים=\ ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה:אין. ציטוט השבוע כללי:הרבה: |חנן|: בטיול אני וצולי נישן לבד,בלי אף אחד לידנו. אחרי כמה דקות... |חנן| בטיול אני הולך לישון בלי חולצה,ובלי מכנסיים,ואפילו בלי בוקסר. *-8
סרט/סדרה/ספר השבוע:שודדי הקריביים 3. קליפ היוטוב השבועי:אין. תמונת השבוע:כל מיני מקומות מהגולן שלא צילמתי. מה שומע/ת עכשיו?:מאוורר.

dralan

New member
אני

שיר השבוע של נייט: לא היה אחד מיוחד שיר השבוע כללי: Distorted - Children Of Fall אלבום השבוע: Arcane Rain Fell של דראקוניין משהו חדש השבוע?: לא ממש משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: הופעה
ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: אין ציטוט השבוע כללי: שחכתי :X סרט/סדרה/ספר השבוע: אין / CSI, האוס, עולם מופלא / אביר השושנה השחורה (הוא נחמד אבל הסוף ממש אכזב אותי :S) קליפ היוטוב השבועי: אין תמונת השבוע: אין מה שומע/ת עכשיו?: דוד שלי מדבר עם טכנאי

למעלה