סופשבוע:]

ליאני2

New member
תודה לכולכםם =))

חזרתי מהמחנה היה מדהיםם!! יש שם את האנשים הכי נחמדים בעולם והיה ממש כייף = C.. עוד שלושה ימים אני נוסעת יאייי @#%#7 תשמרו על הפרום הגוסס שלנו ומחר אני חושבת יתחיל שבוע כריס כי הוא ניצח בסקר (עם 4 קולות!! ) היידד!! טוב אמ.. זהו O0o =]

Snorka01

New member
אני:p

שבוע שעבר שיר השבוע של קולדפליי: ממ גיליתי מחדש את Animals, וממש אהבתי. שיר השבוע כללי: Blur - She's So High להקת\אמן השבוע: Blur אלבום השבוע: מממ.. אדם שעשה לכם את השבוע: חברתי נריה :) (ומישהו בשם יניב אבל לא אמרתי את זה.) משהו טוב שקרה השבוע: ממ ים ובריכה עם חברות, הקרנה פרטית בקולנוע..(מסתבר שאפחד לא הולך לראות סרטים של לינדזי לוהן) משהו רע שקרה השבוע: אני ממש מצטערת אם אני אכביד עליכם עכשיו, אתם לא חייבם לקרוא אבל אני פשוט חייבת להוציא. חברה טובה של אחותי (בת ה-7), ילדה מקסימה, נפטרה מלוקמיה היום בבוקר. מאכל השבוע: ממ..תפוחי אדמה בתנור
("ובמעבר חד..") משהו חדש השבוע?: מכנסיים?D: סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט: "בחברה טובה". סדרה: "מה עובר על בריאן"(מישהו רואה את זה חוץ ממני?) ספר: "השטן לובשת פראדה"
תמונה שעשתה את השבוע: ממממ אולי..
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: בנות דודה שבאות מלונדוןD: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: להתחיל את העבודה של ה-56 תרגילים במתמטיקה
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: בנות דודה שבאות מלונדוןP: שיר שפתחתם איתו את השבוע: תני לזה ליפול - יוני בלוך

Galadriel 3000

New member
מעניין למה לא עניתי על זה?

נענה על השבוע. שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש: קולדפליי חח... נניח שיילו שיר השבוע כללי: מעניין... shakin' שך rooney (ווטעבר) להקת\אמן השבוע: 'נאערף... אלבום השבוע: וולקאם טו דה בלאק פאראד (כן) אדם שעשה לכם את השבוע: אלטעזאכן משהו טוב שקרה השבוע: המממ לא קרה שום דבר רע באופן קיצוני אז אני מניחה שזה טוב :) משהו רע שקרה השבוע: כל כך לא בא לי להזכיר את זה שוב, אבל כן, חבר שלי התגייס. מאכל השבוע: פרינגלס משהו חדש השבוע?: בע סרט/סדרה/ספר השבוע: הארי פוטר החדש, שלמרות שאני לא קוראת אותו אני מקבלת ספוילרים שוטפים מחברה שלי תמונה שעשתה את השבוע: אין שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: מבחן אמצע של פסיכומטרי :| (לא, אה?) משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: בלע אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעת... לא שמעתי בכוונה שיר בהתחלת השבוע סופשבוע נעים לכולם :] וחופש נעים תעירו את הפורום

למעלה