סופשבוע:]

en li shem 7

New member
../images/Emo203.gifסופשבוע:]

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונה שעשתה את השבוע:
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סופשבוע נעים לכולם :] וחופש נעים
תעירו את הפורום

Helter Skelter1

New member
../images/Emo192.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של קולדפליי: Trouble שיר השבוע כללי: Black של Pearl Jam להקת\אמן השבוע: ביטלס
אלבום השבוע: לא היה אדם שעשה לכם את השבוע: חברה שלי
משהו טוב שקרה השבוע: בילוי עם חברים משהו רע שקרה השבוע: ראיתי את הארי פוטר בקולנוע. וזה רע כי לא נהניתי מאכל השבוע: לא היה משהו מיוחד
משהו חדש השבוע?: כלום סרט/סדרה/ספר השבוע: הארי פוטר החמישי תמונה שעשתה את השבוע: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את הסרט של הסימפסונס ושופינג עם חברה משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: אין כזה
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: כנ"ל שיר שפתחתם איתו את השבוע: של קולדפליי? אם כן אז Trouble

en li shem 7

New member
לא אני../images/Emo3.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש:אוי לי!
העתקתי את זה מפורום נייטוויש ועכשיו זה נשאר XDDDDD תעשו שיר השבוע של קולדפליי XD אז. אין לי שיר שבוע של קולדפליי
שיר השבוע כללי: orphaned land-ocean land metallica-one ~live~ להקת\אמן השבוע:מטאליקה אלבום השבוע:אין אדם שעשה לכם את השבוע:שירן משהו טוב שקרה השבוע:הרבה דברים:] אני עובדת ולא עושה כלוםXD ויצאתי השבוע הרבה..הייתי במימדיון והיה סבבה
משהו רע שקרה השבוע:לא הרבה:p מאכל השבוע:לזניה משהו חדש השבוע?:כמה קילוגרמים ירדוXD סרט/סדרה/ספר השבוע:אין תמונה שעשתה את השבוע:
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:אממ ללכת לבאולינג עם כל הקבוצת כדורסל שלי כדי לסיים את העונה..אבל אני לא רוצה לסיים את העונה
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:להיפרד מהקבוצה :\ אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:שירן
שיר שפתחתם איתו את השבוע:לודעת

MushrooMush

New member
~~

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש:כניראה שפיספסתי... שיר השבוע כללי: cardigans-for what its worth להקת\אמן השבוע:cardigans אלבום השבוע: OO אדם שעשה לכם את השבוע:רון =] משהו טוב שקרה השבוע: היה מצחיק XX משהו רע שקרה השבוע:אווףף אתם לא מבינית מה קרהה לי=[...... אמא שלי קנתה לי מישחה לפצעים.. ובמישחה יש אלכוהול..{אוףףף} קיצר שמתי את זה על הפנים וזה שרף לי את העור><{שתמותתת למה אני מקשיבהה לה!!} קיצר עכשיו יש לי כתמים אדומים כאלה על הפנים..XX שלא ירדו גם עוד מאה שנה =/.... אוףף אני לא יכולה לצאתת.. אתמול ניכנסתי לדיכאון כללי..XX כל היום בכיתי=/...... והלכתי היום לרופא הוא נתן לי.. משהו כזה שמרגיע את האדום והוא אמר שזה יעבור עד 4 ימים {הלואואיאיאיאיאייייייי אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף} מאכל השבוע:שינצל תירס 3> 3> משהו חדש השבוע?:שרשרת =] סרט/סדרה/ספר השבוע:שודידי הקרבייםם =]] תמונה שעשתה את השבוע:אני ישים=] שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:ליקנות בגדים =]]] משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: עבודה XD אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:רון שיר שפתחתם איתו את השבוע:coldplay sped of sound 3>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>3>

MushrooMush

New member
OO עשיתי חיים XD

אממ ניהיה פה שעמם וןמעצבן.. ולךא הייתי הרבה במחשב ושחכתי מימכם {ואוו כמה מחמאות במישפט אחד!!} אבל לא נוטרא לא הפסדתי הרבה.... בעצם רגע לא הפסדתי כלום XD

Adi 7

New member
השבוע שלי=]

שבוע שעבר שיר השבוע של קולדפליי: trouble שיר השבוע כללי: clouds - placebo להקת\אמן השבוע: קולדפליי
אלבום השבוע: a rush of blood to theh head אדם שעשה לכם את השבוע: אבי , בן דוד שלי, כנסו לכמה הודעות למעלה.... משהו טוב שקרה השבוע: נשאר עוד חודש לחופש האגדי הזה.! משהו רע שקרה השבוע: נשאר עוד חודש לחופש האגדי הזה
מאכל השבוע: קובה במיה
משהו חדש השבוע?: פוסטר של קולדפליי.. סרט/סדרה/ספר השבוע: סדרה- "משתגעים מאהבה", "סימפסונס".. סרט- "מתקפת כרישים 1/2 " תמונה שעשתה את השבוע: > שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: נסיעה לאילת:) משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לא יודעת, אין מישהו כזה. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: יותר מפנטזים, תמירוש. שיר שפתחתם איתו את השבוע: fade in out - oasis

kona b rider

New member
שלי..

שיר השבוע של קולד: green eyes שיר השבוע כללי: אלג'יר- בתוך הצינורות להקת או אומן השבוע: אלג'יר אלבום השבוע: keane- under the iron sea אדם שעשה לכם תשבוע: אין.. השבוע הכי מחורבן בחיים משו טוב שקרה השבוע: אני יחבר את זה עם משו רע.. כי חברה שלי הולכת לדעתי להיפרד ממני אז אני עדיין לא יודע אם בטוח אז גם טוב וגם רע תלוי מה יהיה.. לפי ההורוסקופ שמוכיח את עצמו בינתיים ולפי ההרגשה זה ילך לכיוון הרע.. מאכל השבוע: קינואה חדש: כלום סדרה: יריחו שבוע הבא משו שמחכים לו: עבודה משו שאתם לא מחכים לו: עבודה.. יש לזה שני צדדים אדם בלה בלה: אין ממש מישו מיוחד.. שיר שפתחתם איתו את השבוע: the scientist

ליאני2

New member
אני נוסעת = ))

שבוע שעבר
שיר השבוע של קולדפליי: גיליתי את easy to please והיתאהבתי
שיר השבוע כללי: all we are- one republic להקת\אמן השבוע: קולדפליי =] אלבום השבוע: - אדם שעשה לכם את השבוע:אמ.... חברה אחת ממש טובה שילי
משהו טוב שקרה השבוע: הארי פוטר 5, ים משהו רע שקרה השבוע: הידיעה שבשבוע הבא אני הולכת להפסיד הופעה של שי גבסו ב30 שקל עם סיכוי ליפגוש אותו מאחורי הקלעים
מאכל השבוע: ניוי ברוטב רוזה משהו חדש השבוע?: דברים לבצפר = X סרט/סדרה/ספר השבוע: ה"פ 5. מגרש ביתי. נעלי בלט. תמונה שעשתה את השבוע:
(אפילו שאני יודעת שיש לו יותר יפות
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחנה ממש ממש כייף משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לפספס את ההופעה של שי גבסו
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אין לי מושג... שיר שפתחתם איתו את השבוע: brothers and sisters מחר אני נוסעת למחנה של 5 ימים, ואחרי שלושה ימים מהרגע שחזרתי מהמחנה אני נוסעת לשבועיים וחצי באירופה אז... תעשו חייים בפורום הפורח שלנו
ו... איי וייל סי יוו בעוד 3 שבועות

Coldplayist

New member
שני דברים

א. יפה שגילית עכשיו את easy to please, שיר גאוני ב. עוד מישהי שמכירה את One Repulic. את מכירה את Apologize?

MushrooMush

New member
יאא תהניי !!

איזה כיף לך =O אוףףף גמני רוצה... הייתי אמורה לטוס ללנדון אבל בסוף זה היתבטל = / תהניי !!

למעלה