אוי שכחתי לענות
מה את/ה שומע/ת עכשיו: תכנית מנשיונל ג'אוגרפיק
דבר טוב שקרה השבוע: הממ נגיד שזה טוב ++ שהתחלתי להשלים ביו'. והתיכון מלא בעבודות הגמר של י"בים באמנות, זה נחמד. וביום שישי השמיניסטים סיימו ללמוד. D: ביי ביי שמיניסטים! D::::
דבר רע שקרה השבוע: שעון קיץ. מבחן באזרחות שהיה מעיק ומעפן, ונראה לי שעשיתי אותו לא טוב.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש! D: זה החלק הכי טוב של החופש - עוד לא פסח אז יש עדיין אוכל (אם כי מעט וכנראה שארעב כי נתחיל לחסל את האוכל ולא יקנו חדש ;

, וזה חופש, ויצא שלי אישית אין אףףףףף תגבור. אז יאי. ויום הולדת לחברה טובה שזה בעצם היום. ^^ (חוגגים לה מחרתיים)
אתר השבוע: http://www.theliteracysite.com/clickToGive/takeaction.faces?siteId=6
מאכל השבוע: לזניה ופיצה כנראה
סרט/סדרת השבוע: אבודימים ו...האח הגדול
אני חייבת לתרץ את עצמי פה
ברגע שהוצא האפקט של הנסיון לקחת כמה דבילים מהרחוב ולהפוך אותם לאייקוני תרבות, ע"י כך שלקחו כמה דבילים שהם כבר ככה מפורסמים (רובם לפחות...
), זה פשוט טמטום משעשע. ואצלנו בארץ אין באמת רמות של סלבריטאים, אז זו סתם שטות טהורה. P:
ציטוט השבוע:
מורה להיסטוריה: הרוב במזה"ת - ערבים. הנפט במזה"ת - אצל הערבים. הרוסים - ילדה: הם גם ערבים.
אני: אז למה יש CO2 בדם? מאיה: בגלל נשימה תאית. הילה ואני: כן! מאיה: באמת?
ילדה בשיעור אנגלית (כתבנו משפטי פתיחה וסיכום לחיבורים, בלי החיבורים. ואחד היה על ספורט בקבוצות/ספורט לבד): Can it be a really short sentence? המורה: "Go team sports"?
מורה ללשון: למה "נפגש" חייב "עם"? ילד: מה זה נפגש עם עצמו, מה הוא חולה נפש?
ילד: אלה (הרכזת) את צוחקת עליי, זה לא יפה. אלה: נכון.
אותו ילד: אלה תודי שאת מתה על השיעורים בכיתה שלנו. אלה: לא.
ילדה ~מסתכלת במראה~: או מיי גאד, יש לי פרווה על הלשון.
מורה ללשון: אילו מילים נשארו בעברית מהמילה נור? מעיין: נוריאל! (זה אבא של ילדה מהכיתה, שהוא גם מורה בתיכון)
עלע כשהיא סיימה קורס מנהלת רשת מחשוב: - Manbearpig אומר/ת (00:12): אני בטח ממש אתרגש כשיגידו לי ליצור משתמשים או תיבות דואר - Manbearpig אומר/ת (00:12): או יבקשו ממני לפתור תקלה כלשהי - Manbearpig אומר/ת (00:12): "המחשב שלי מת" "מה אתה אומר?%$#

" - Manbearpig אומר/ת (00:13): "המקלדת שלי לא עובדת והכל מחובר" "ג'ימפווווווווווור D::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: "
~בפתאומיות~ מורע אומר/ת (23:35): יו מורע אומר/ת (23:35): בא לי מעדן בטעם וניל.
מורע אומר/ת (22:29): בא לי משחק מחשב ;_; אילו רק היה בלאד אומן 2... אבל הבלאד אומן ששיחקתי בו כבר היה בלאד אומן 2 אז זה בעייתי.
מהביקור אצל אח שלי ביום שבת לפני שבוע אמא שלי על האח: שמעון (אבא) תחבק אותו שלא יהיה לו קר.
הודגש באמצעות מדגישומטיק