לא אוהב
ל לפני שהלילה נגמר New member 14/7/07 #10 מקום 9../images/Emo179.gif כל כך מוכר מילים: רוני ערן לחן: יאיר קלינגר "היי, כל כך מוכר נפגשנו כבר לא זוג יונים אבל ביחד כבר שנים יודעים שגם מחר אולי יהיה אותו דבר..." מספר נקודות: 22
מקום 9../images/Emo179.gif כל כך מוכר מילים: רוני ערן לחן: יאיר קלינגר "היי, כל כך מוכר נפגשנו כבר לא זוג יונים אבל ביחד כבר שנים יודעים שגם מחר אולי יהיה אותו דבר..." מספר נקודות: 22
ל לפני שהלילה נגמר New member 14/7/07 #13 מקום 8../images/Emo179.gif רוברטו מילים: שלמה כישור לחן: לא ידוע "אנא רוברטו, שוב מהר אלי בטרם לילה יכסה ימי. כאן אין לי גבר שישמור עלי, יסגור לנצח את עיני..." מספר נקודות: 28
מקום 8../images/Emo179.gif רוברטו מילים: שלמה כישור לחן: לא ידוע "אנא רוברטו, שוב מהר אלי בטרם לילה יכסה ימי. כאן אין לי גבר שישמור עלי, יסגור לנצח את עיני..." מספר נקודות: 28
ל לפני שהלילה נגמר New member 14/7/07 #16 מקום 7../images/Emo179.gif קפה אלהמברה מילים: רחל שפירא לחן: מרגלית צנעני "כאן בקפה אלהמברה האוויר עומד והראש סחרחר כן בקפה אלהמברה לא רוצים לחשוב מה יהיה מחר..." מספר נקודות: 29
מקום 7../images/Emo179.gif קפה אלהמברה מילים: רחל שפירא לחן: מרגלית צנעני "כאן בקפה אלהמברה האוויר עומד והראש סחרחר כן בקפה אלהמברה לא רוצים לחשוב מה יהיה מחר..." מספר נקודות: 29
ל לפני שהלילה נגמר New member 14/7/07 #20 מקום 6../images/Emo179.gif זה הכל משמיים מילים ולחן: מייק לוק "זה הכל משמיים לא נפגשנו פתאום. לא תמיד לכולם מתגשם החלום. דה ז'ה וו כבר היה לי, אך מעולם כזה. מנשקת את שפתייך ומקווה שזה זה. כמה טוב... כמה טוב... טוב לאהוב..." מספר נקודות: 29
מקום 6../images/Emo179.gif זה הכל משמיים מילים ולחן: מייק לוק "זה הכל משמיים לא נפגשנו פתאום. לא תמיד לכולם מתגשם החלום. דה ז'ה וו כבר היה לי, אך מעולם כזה. מנשקת את שפתייך ומקווה שזה זה. כמה טוב... כמה טוב... טוב לאהוב..." מספר נקודות: 29
ל לפני שהלילה נגמר New member 14/7/07 #23 מקום 5../images/Emo179.gif השנים הכי יפות מילים: זאב נחמה לחן: תמיר קליסקי "לקחת לי את השנים הכי יפות הבטחת לי יהלומים ומתנות בסך הכל רציתי לאהוב אותך אתה חשבת רק על עצמך..." מספר נקודות: 35
מקום 5../images/Emo179.gif השנים הכי יפות מילים: זאב נחמה לחן: תמיר קליסקי "לקחת לי את השנים הכי יפות הבטחת לי יהלומים ומתנות בסך הכל רציתי לאהוב אותך אתה חשבת רק על עצמך..." מספר נקודות: 35