../images/Emo203.gif מישו?
מי יגישו פרסים בChainsaw Awards? מייק שינודה ופיניקס. הטקס כפי שניתן להבין מהכותרת מעוררת החלחלה, הוא טקס לסרטי אימה וכד'.
דבר נוסף חשוב, השבוע מספר אנשים חשבו שזה נחמד להשתמש בפורום הזה למטרת שליחת מסרים למר תום. אין לי בעיה שבאוף, או בניצלוש למשהו שולי תכתבו מה שעולה ברוחם. אבל! תוכן ההודעות היו לגבי חייו הפרטיים של תום, לגבי ריבים לגבי דברים שמה לעשות, לא צריכים לעניין את פורומנו המת. אמרתי את זה ואומר את זה שוב, מצידי שהפורום יסגר, אנשים לא יתחילו לדון בחיים אישיים, אנשים לא יתחילו לשרשר שירשורים באורך מגילה לגבי נושא שהוא לא לינקין. נכון, הפורום מת, אבל זה לא מצדיק דיון בדברים שלא אמורים להיות ענייניו, ובטח שלא זה המקום לרדת על אנשים. ויודעים מה? לוכפת לי אם אתם תבואו עכשיו "לא ירדנו לא כז הלא כזה" כמו ילדודסים. יש פה חוקים, יש גבול לחופש הביטוי ועם כל הכבוד, טלפון מסנג'ר מסרים וICQ לא קיימים סתם. מצטערת אם פגעתי במישהו, אבל אתם פגעתם בי בין השאר, אתם יכולים לברבר על תום, אבל על עידכוני לא שמים שיט? לא רוצה לשמוע שום דבר נוסף בנושא! (מרגישה כמו מורה -.-).קפיש? ולכל החדשים, אל תיבהלו, נפילה קטנה של מספר אנשים שאני מקווה שהפניפו את מה שאמרתי. חוצממה שיש לי לומר פה, אין חדש בפורומנו לא אצל אנשים, לא אצל לינקין, אם לכם ידוע אחרת, אתם יותר ממוזמנים לפרט פה D: המשך שבוע נעים לכוווולם! 3>