יום שישי!

R o n 2 5 6

New member
מסיבת מטאל ביער בן שמן../images/Emo12.gif

יומולדת לאחותך הגדולה אני מניח? תהני!

dcohn

New member
what if these plans are collapsible?

ידעתי שאני מפתחת הרבה יותר מדי ציפיות בקשר לסופ"ש הזה. מרפי בן של זונה.
אפשר לבכות? ממש בא לי. ובא לי להכיר אנשים חדשים.

DanieLushka

New member
אשתו של הנוסע בזמןןןןןן ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

הנרייייייייי
. מי שכבר קרא(!!!) תלכו לראות! הסרט מאוד מאוד טוב. כמובן שלא הצליחו מבחינת התסריט להעביר לגמרי את האהבה האדירה שלהם, אבל השחקנים עשו את זה מצויין! תקראו את הספר הזה!@$# הספר הכי יפה שנכתב ): 3333333> ועכשיו.. הולכים למוזס D:

DanieLushka

New member
תראה.. באתי עם ציפיות ברצפה.

ממש הייתי בטוחה שיהרסו לי אותו לגמרי. כמובן שזה לא מתקרב אפילו במעט לספר. אבל זה אחלה סרט בסופו של דבר, עם כמה חסרונות כמובן.

RoRiL

New member
../images/Emo7.gifהספר הכי יפה שנכתב אי פעם ../images/Emo23.gif

ובאמת הופתעתי לטובה! סרט מעולה!

250 שקל למונית ועוד כרטיס רכבת חזרה,

אבל אני ונוי הולכים לראות מחר שלום חנוך בקיסריה.הכרטיסים בחינם, ככה שזה יוצא מבחינת כסף כאילו פשוט קנינו כרטיסים.

Anni Lupu

New member
לא השישי לו ציפיתי...

כמו כל השבוע האחרון, הפכתי לעצמי את היום והלילה. הלכתי לישון ב-07:00, וקמתי ב-14:30... חיכיתי כל היום לשעות הערב, כי סופסוף אני אראה את מאי.ג. שחזרה מהבסיס, אחרי חודש שלא ראיתי אותה. בערב היא התקשרה והזמינה אותי לארוחת ערב אצלה, והיה טעים ונחמד, אבל מהר מאוד היא שוב הרגישה לא טוב, אז אבא אסף אותי ואת מאי השנייה הביתה. ראינו את "אל תתעסקו עם הזוהאן", ותמר דורין וחן אספו אותנו ונסענו לפגוש את הבנים ברמת החי"ל.ישבנו איתם במוזס והיה ממש נחמד, אבל פשוט נמאס לי מהריבים של מאי עם כל העולם.. גם נורא התבאסתי מזה שבקושי ראיתי את מאי... הייתי אמורה לנסוע הסופ"ש לבקר את איילת, אבל דחיתי את הנסיעה לספטמבר כדי לראות את מאי. אוף. אבל זאת לא אשמתה שהיא חולה. איילת, אני מחכה לביקור!

ראיתי אתכם במוזס!:]../images/Emo110.gif

היינו שם גם אתמול, חברה שלי מתגייסת מחר והיא צמחונית אז לקחנו אותה לשבור צמחונות..:]

למעלה