יום שישי!

חצילע

New member
../images/Emo203.gif יום שישי!

נמנמנמנ. עבודה. מקווה שנעשה משהו מעניין בערב. יום ראשון טורקיה!

FartherAway

New member
אני נמס.

וזה. אתמול בלילה היינו אצל בת"ש, היה מצחיק ממש. אני מת עליה. היום בבוקר נסענו, נעם, אלון ואני, לאזכרה של יורם. לא יצא לי ממש לדבר עם נעמי, אני אתקשר אליה מאוחר יותר... בערב מסיבת גיוס של איזו, בת של בן דוד של אבא, או שטות כזו. ותזכרו - אם מתישהו אתם מרגישים רע עם עצמכם, אל תשכחו שהייתם הזרעון המהיר ביותר! כן.

Snow fairy

New member
חח מה עשיתם אצלה?! היא הזמינה אתכם?../images/Emo3.gif

רק לבדוק שלא יצאתי אהבלה- בת שבע? הרכזת שכבה??

FartherAway

New member
הזמנו את עצמנו. :)

היה לה יום-הולדת ביום שני, אז באנו והבאנו לה מתנה ושטויות.

Aline In Chains

New member
../images/Emo23.gif =]]]]]]

אתמול חנצ'וק בא אליינו לארוחה,ההורים שלי הכירו אותו סוףסוף
,באמת הגיע הזמן. והוא כזה חמוד, וההורים שלי נדלקו לו על התחת אשכרה. אחריי איזה שעתיים וחצי ככה..נסענו אליו, נשארתי לישון אצלו
אני ישנה איתו כל השבוע כבר חחח צריך לנצל את הזמן הנותר, עוד יומיים גיוס! אח"כ הוא קם לעבודה ב6,ואני נשארתי לישון אצלו עד איזה 12.30, ואז לקחתי מונית הביתה. בערב כנראה נלך לסרט ופאב, או שבכלל ניסע לים. אני עדיין לא יודעת. זה לא מאורגן בשיט. בסוף גם לא הצלחנו לארגן את הנסיעה. אבל לא נורא:) פעם הבאה. ומקודם חזרתי וההורים שלי לא מפסיקים לחפור לי עליו. עוד רגע אמא מתחילה לחלק הזמנות לחתונה
זה בחיים לא קרה ככה עם מישהו שבא אלי הביתה והם אהבו ממש ממש ממש. הזוי.
:) ועכשיו, לישששששון:] לילטוב.

מיאו 179

New member
המחשבה הראשונה שעברה לי בראש כשקמתי

זה שאני מתגייסת עוד יומיים! יאוווו, מרוב שביזבזתי כסף בכלל לא שמתי לב שמעבר לקניות יש גם גיוס :|

Aline In Chains

New member
חחחחחח גם לי!

כוסעמו
את קולטת ש..ש..זהו פשוט? יומיים זה כלום. עוד רגע נגמר יום שישי. ומחר כל היום תגידי "מחר אני מתגייסת, מחר אני מתגייסת." ואוף;[ נתראה גברת

DanieLushka

New member
../images/Emo79.gifאז עוד מעט הוא יצחק אותה, על המיטה הרחבה

שלו.. והוא אחד העצוביייים בעיר.
פעם ראשונה מזה הרבה זמן שיש לי כזה עניין במישהו. מעניין מה יצא. :) מאוחר יותר ארוחת שישי עם המשפחה ואז יוצאת עם חברים לאנשהו. שבת שלום D:

מיאו 179

New member
אוץ' כואב לי הכיס

סגרתי היום סופית את הרשימת קניות לצבא (משום מה...) וקניתי מסיר שיער ב... 500 ומשהו שקל... כל הכסף הלך לי תוך שעתיים :(:(

Broken sound

New member
הוו..ברצלונה חחחח

יומיים בירושלים. אחרי העבודה ישר לנויה.אח"כ הלכנו לעשות הפתעה לקמי ליומולדת.עיר.היום בבוקר מסיבת רחוב אדירה. אני מתה עלייכם.

giraffeeeee

New member
בית[;

אז רק שתדעו למי שלא יודע וגם למי שכן הייתי חולה בבסיס במשך שלושה ימים עם חום שקופץ לו כל היום מ38 ל36 ול37 ול39 ול36 הרופא בב"ש אמר שזה משהו ויראלי והרופאה בבסיס אמרה שזה או מחלת הנשיקה או שעלת ונתנה לי הפניה לבדיקות דם שכמובן עוד לא עשיתי אותם, אבל עכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב:) יום רביעי היה לנו יום צפיות בבסיסים שונים חולקנו לשלושה אוטובוסים צפון, מרכז ודרום. תחילה הייתי אמורה לסוע למרכז אבל בשניה האחרונה המפקדת העבירה אותי לאוטובוס שנסע לדרום בטענה שאין מקום על האוטובוס למרכז, קצת התבאסתי כי קבעתי עם חברה לשבת באוטובוס. הגענו לבסיס וקיבלנו פתקים ורודים שהיה כתוב עליהם "שיחה עם נועה קצינת החינוך" חשבתי לי טוב מעניין וזה ישבנו סביב שולחן וחיכינו פתאום נכנסת לחדר מישהי שממש מוכרת לי מאחור, ברגע שהיא הסתובבה שתינו היינו בשוק ואני בכיתי והתרגשנו, זו הייתה אחות של חברה מהכיתה שטסה איתנו אפילו לפולין. מיד היא לקחה אותי איתה, התיישבנו על הרצפה ודיברנו קצת עד שהמפקדת נכנסה והיינו צריכים להתחיל.בסוף של היום הזה כתבתי לה מכתב ובסוף כתבתי "בכלל הייתי צריכה להיות בצריפין היום ובשניה האחרונה העבירו אותי לפה, איזה גורל אה?!" אתמול נסענו ליד ושם, עברנו סיור במוזיאון וגם באנדרטאות שבחוץ ובסוף גם עשינו טקס באנדרטה של יאנוש קורצ'אק וכמה אנשים אפילו ישבו לראות את כל הטקס. אחרי הרצאה על הסדנאות שהייתה לנו הקראתי לכולן קטע מהיומן שסבתא רבא שלי ז"ל כתבה בשואה, כולם היו בהלם כולל הסגל. היום כל היום אצל סבתא בנתניה וכרגע אצל הסבתא השניה בגבעתיים. יום ראשון פז"מולדת חודש! שבת שלום וסליחה על החפירה..:)

R o n 2 5 6

New member
סופ"ש!

קמתי באיזה 11 והלכתי לשחות.משם לקניות בסופר עם אבא.. סיימתי ללמוד עוד יחידה של מילים בעברית בפרק של לחמן+הכנתי עם אמא אחלה שקשוקה. יותר מאוחר היציאה הרגילה.סוף סוף חזרו :)

Snow fairy

New member
תקראו!!!

טוב, היום יומולדת לאחותי, וישנתי אצל ניצן, קמנו ממש מוקדם בבוקר כדי ללכת לקופת חולים כי הייתי צריכה לקנות משהו בבית מרקחת ופאקינג היה סגור!!#%@#$%@ למה הם לא פתוחים לפי השעות שהם כותבים??
אח"כ נסענו כל המשפחה לדיאלוג בחשיכה, כמובן שכולם קיבלו את המקלות כמו אנשים בוגרים וגם המשפחה השניה שהיתה איתנו, אבל אבא שלי התחיל לשחק עם זה כמו ילד קטן ולעשות עם זה סיף וכל מיני שטויות כאלה
. היה מגניב, אבל זה עשה לי קצת כאב ראש... אח"כ הלכנו לאכול בראנינג סושי והיה נחמד... עכשיו אני אצל ניצן ואכלנו ארוחת ערב וקיבלתי מתנות!! מניצן קיבלתי שעון [שבאמת תהיתי כמה זמן הוא יחזיק עלי כי שעונים מתקלקלים עלי די מהר, הוא הביא לי אותו אתמול וכבר הוא מפגר], שרשרת של ארוון משר הטבעות ובושם של דונה קארן [בי דלישס החדש, הורוד] ומההורים שלו ספר של הציירת ג'זמין בקט גריפית':] עכשיו אנחנו הולכים אלי ואז למסיבת הפתעה של אחותי! זה מסיבת מטאל וזה ביער בן שמן, אם אתם בקטע כולם מוזמנים
יאללה ביי!

למעלה