יום שישי

../images/Emo9.gif (אין לי כח לחפור אז הנה לינק)

|http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1642&msgid=88122867|

© h i l a ©

New member
אמרו לי שמחט זה יותר בריא

אבל לא אמרו לי עד כמה :| לא נורא, פעם הבאה.

kelly7i

New member
כי אקדח זה לא טוב=0

סיכוני יתר וכאלהXD ~חח גם לי ישר עלה בראש "למה באקדח?", אבל זה עלה אחרי "וואי, איזה יפה
~ תתחדשי

giraffeeeee

New member
תתחדשי.../images/Emo13.gif

וואי כל פעם שמישהו מחורר את עצמו בא לי גם אבל יש לי אוזניים רגישות מידי. באסה=[

איזה נייר טואלט מגניב נהיה בבי"ס../images/Emo2.gif

של בית כזה, עם כלבים ורודים וזה
יום שני מבחן אחרון לשליש הזה. יאי. ועכשיו סתם עשיתי איזה אלף בחן את עצמך בפייסבוק מסתבר שהחיים שלי הכי דומים לסרט 'אשה יפה', שיש לי סטייל טוב, שאין לי מוח מלוכלך, שאני לא עושה טיזינג, שאני הכי דומה לג'ואי מכל הדמויות של פרינדס, ובכזה אחר יש לי תיקו של ריצ'ל ורוס, שאני הכי דומה מכל הנסיכות של דיסני לזאתי עם השמלה הורודה (נראה לי מהיפיפיה הנרדמת), שבנים תופסים אותי כאנדרסטייטמנט, שמתאים לי מישהו ממוצע שהוא לא דבק מדי ולא פחות מדי, שאני לא מוכנה להתחתן עדיין, ולא זוכרת מה עוד P: שבת שלום אנשים

kelly7i

New member
חח כייף לכםXD

אני חושדת שאצלנו הנייר טואלט ממוחזר. יש עליו כל מיני קטמים בצבעים מוזרים, והוא אפור וקודר כמו החיים. הוא פשווט מגעיל ומסריח!XD ><

"אז שוב מגיע סופשבוע וישלי בית ריק"../images/Emo110.gif

[לא, אין לי
] התחלתי היום ב8!:] ולא ב0.. כי בראשון ישלנו תגבורים באנטומיה.. שעתיים היסטוריה, תנ"ך, חינוך, ואז היה מועד ב' במתמטיקה.. חזרתי הביתה, התארגנתי מהר ועפתי לשבט.. פעולה נחמדה.. חח אח"כ אלפסי לא הפסיק להציק לי עד שחזרתי הביתה.. בערב כנראה נלך לישפרו לסנוקר [לא שאני יודעת לשחק..], ואז לישון אצל גל:] מחר בבוקר נוסעת עם ההורים לראות אוטויים!!:] סופסוףף

Anni Lupu

New member
מחר 17:)

בביה"ס ביב משעמם. במת' למדנו חומר חדש שאני לא כ"כ מבינה (אינטגרלים). שעתיים אחרונות מבחן בהיסטוריה. לקראת עשר אני הולכת עם ההורים למסעדת פפגיו (מסעדה ברזיאלית) לכבוד היומולדת.

מחר שבת מחר שבת מנוחה!!!! ממשXD

לא היה לי בית בית ספר התעוררתי ב10 וחצי ונסעתי לת"א עם ידידה. היינו בסנטר קניתי גינ'ס ו3 חולצות והחלפתי תעגיל של ההליקס שלי והיא קנתה מתנה לחברה שלה. ומיד אחריי זה נסעתי לשבט הייתה פעולה מתישה. הייתי אמור לצאת לסרט עם אחת שהיה לי איתה קטע ובסוף התבטל. אז עוד מעט נלך בטח לישון מחר קמים ב6 וחצי בעעע יש שבת הנהגתית.

giraffeeeee

New member
שישי שלום!!

בוקר. שמונה בבוקר. קמתי ונסעתי לשיעור פרטי אצל סבתא של חניכה משנה שעברה, מתמט'. בית. מחסני חשמל - קנינו לסבתא מצלמה דיגיטלית ליומולדת. אבא קנה לי סלט קצוץ דק. שבט, יומפעילות וזה. הבית של סבתא. אני רק מקווה שזה לא מה שאני חושבת שזה. אם כן זה יהיה מבאס. רצח.

למעלה