יום שישי

אז קמתי באיחור

אני אמורה לצאת מהבית ב7:15 והתעוררתי ב7:12 אני מתחילה ב 8:20 ויש לי אומנות 3 שעות ואחר כך תנ"ך.. שיהיה לכולם יום טוב =]

NumberTwo

New member
יום שלישי בבית

אני שונאת להיות חולה! יום ראשון טיול שנתי ויש סיכוי טוב שאני לא אצא

DanieLushka

New member
בן זונה של יום!!! D:

באמת שיש לנו את השכבה הכי טובה בארץ, והכיתה הכי טובה בשכבה. כפרה על כולם. P: המשך יום מצויין לכולנו.
^^

sky darkens

New member
שוב לא קמתי.

אמא מתחילה להתעצבן. הא, והשרירים כואבים, אבל לא נורא.
ופולין...

sky darkens

New member
+

איזה יום מתיש. עבדתי עכשיו 6 שעות לחינם, אבל לפחות הייתי עם אנשים שאני אוהב.

שלום ושלום../images/Emo9.gif

שעתיים ראשונות עיצוב תוכנה- פתרנו תרגילים בעיקר. ברור שיש שיעורים, למרות שביקשנו ממנה ממש יפה בלי... כל השיעור מי שיושב לידי בנה מגדלים מהעטים שלי, וזה כזה מצחיק מתי שזה נופל שפשוט לא יכולתי שלא לצחוק, והמורה ממש כעסה עלינו
הפסקה נחמדה, ישבתי עם חברה בחוץ ודיברנו. כשנגמרה ההפסקה עליתי לכיתה, ואיך שהמורה נכנסה באה מורה אחרת לבקש ממנה עזרה במשהו (היא רצתה שהיא תסביר לאיזה ילד איך לעשות משהו מסויים באקסל, כדי שהוא יוכל להכין לה את זה. היא ממש סתומה
), אז היא יצאה החוצה והטוש שהיא זרקה לפח לא נכנס, והתחלנו לשחק איתו מסירות
גם השעה הזאת הייתה מצחיקה, ומעצבנת כי התרגילים שניסינו לפתור היו ממש מעצבנים. שעה רביעית היסטוריה- התחלנו לקרוא את החוברת של השואה, זה הדבר הכי מעניין שקיים!!! לא ממש הספקנו הרבה מרוב הרעש, אבל לא נורא. המורה ירדה עלינו! היא שאלה משהו, ורק שניים ידעו לענות לה, אז היא אמרה "טוב, יא' 6, למה אפשר לצפות?" אז אח"כ שהיא ביקשה שמישהו יקרא אפחד לא רצה לקרוא, ומישהי אמרה "טוב, יא' 6, למה אפשר לצפות?" XD הלכתי הביתה, סידרתי את הקניות שאמאבא עשו בארון, ועליתי לסדר את החדר ואני עדיין מסדרת אותו, רק עשיתי הפסקה. אני צריכה היום עוד לעשות כביסות, לקפל אותן, להתכונן למבחן בהיסטוריה, שיעורים במחשבים, ולסדר דברים לטיול (פאק מתי אני אמורה להספיק את כל זה?!)

Broken sound

New member
אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.

אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך.אני שונאת אותך. דאמ. נשבר לי.

זונע

New member
פאק איזה פרק באבודים

אני בהלם עדיין אממ בצפר בצפר...קיבלתי 88 בצרפתית וזהו בערך. בערב הולכים לבית ריק של חבר, או סתם לפתוח נרגילה איפשהו. מחר מול חיפה בבלומפילד

R o n 2 5 6

New member
לאדע,אני אהבתי גם את השלישי(למרות שכל מי

שאוהב אבודים וראה אותו לא ממש אהב..)

R o n 2 5 6

New member
חחח,כל שישי בבוקר אני מתעורר ומוריד

ואז כשאני חוזר מבית ספר,אפשר לראות :)

Double U

New member
../images/Emo45.gifאחלה פרק!

באמת שיפור לעומת 3 הפרקים הראשונים לעונה. ת'אמת? לא הייתי כזה בהלם מהגילוי המפתיע בסוף הפרק
זה היה אפילו די צפוי מאיזשהו שלב של הפרק. אבל עדיין - הפרק עצמו היה מעולה.

למעלה