חזרתי!

• פותח הנושא SAMAR
  • פורסם בתאריך

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif חזרתי!

ופי חדשות! 1. פורט מיינור משחקים אותה בהולנד ומופיע בטופ 40, 10 אלטרנטיבי (הא?!), וכלמיני מצעדים (יש אפילו רינגטונים ושטויות לפלאפון וכאלהXD) 2. התאבזרתי לי בתיק ענק (תרתי משמע) של הלהקה המהוללת. 3. יש לי כובעשלהם!
4. ע"פ השמועות ההולנדיות שם סיימו להקליט את האלבום וכרגע הם בשלבי מיקסים(?) או משו כזה, ובקרוב נראה את הדיסק החדש של LP אחרי כמה שנים טובות שלא ראינו אותם (דיסק רק שלהם....לא משו עם ג'יי זי) 5. עכשיו כשיש לי זמן אשתדל להופיע פה לעיתים דחופות יותרD: החופשה, לצערנו נגמרת עוד משפר שבועות נצלו אותו כראוי! המשך שבוע מגניב

Kido2222

New member
יאיי! :)

1. קודם כל שלום... :) 2. יאללה! שיוציאו משהו!! סינגל, דיסק, חוברת צביעה... משהו... אוונסנס הוציאו סינגל והדיסק שלהם יוצא עוד חודשיים... יאללה!! :)

lover boy6

New member
אוננס הדיסק החדש מעולה

ייצא גירסה שלו ברשת אמיתית והיא מעולה והסינגל מצויין ואם את מוצאת חוברת צביעה של לינקין תגידי לי אני יתחיל לחנך את אחינית שלי שהיא בת שלוש לאהוב להקה על רמה כמו לינקין פארק וקראתי שמועות שהסינגל של לינקין אמור לצאת בשבוע שבועיים הקרוביים אולי שלוש

Kido2222

New member
מי זה מוצאת? :) מוצא! :)

ומאיפה שמעת את זה? זה מסתדר כי ב15 יש להם הופעה של Summer Sonic... ואומרים שיש מצב שיישמעו שם חומר חדש... נקווה לטוב...

Unflushable

New member
של מה הוא?

אני רק רואה כובע כהה אגב אני שומע בלאק סבאת'!!!! אני כזה קשוח, אפל ועובד שטן!

PenguinDude

New member
אני חייב את הכובע!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תביאי לי אותו!!! אני אתן לך את אוסף המסטיקים בצורת מפורסמים שלי D: (יש שם אפילו את אבי ביטר כבונוס!!) BTW בגלל שאני חדש... אני לא יודע אם בזמן הקרוב הפורום הזה אמור לעשות מפגש... או אם עשיתם אחד לא מזמן /= אם עושים מפגש תודיעו לי דחוף לפני שאני חוזר לצפון... אני בנתיים בכפר סבא תביאי לי את הכובע!!!!!!!

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif לא רוצה!

בגלל המצב הביטחוני המעפן (מה לעשות...) אני מסתייגת מהרעיון של מפגש... אבל אתה מוזמן לפתוח נושא חדש שדן המפגש... כי באמת אני מתגעגעת אנשים פה (אהמאהמ).

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif אני יודעת שלא..

אבל עובדה שיש הורים שלא מרשים לילדים שלהם לבוא לת"א. אני מכירה הורים כאלה:\ אני גם לא מאמינה שיקרה משהו....

למעלה