חדש!

daughter L93

New member
עונה:]

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? ביישנית מה מצחיק אותך?דברים מטומטמים הכי מצחיקים אותי..דברים לפעמים שאמורים לרחם .. מה מפחיד אותך?דברים כמו התקפי לב ,מחלות סופניות,רוחות,העולם הבא.. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?לא יודעת לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?שכחתי איך קוראים לזה.. קשר בין אישי ובין קבוצה או משהו. או פסיכולוג איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? אממ כישרון מוזיקלי..כאילו ממש לדעת להלחין דברים וליצור ולכתוב שירים.. איזה חלק בך היית משנה?החלק הסגור והביישני. על מה אתה מתחרט? אני לא בטוחה שאני מתחרטת. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? יש מצב שלבית..אבל גם לא כ"כ..כי טוב שם בסה"כ. השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? בתאל היא..מוזרה/נורמלית/חכמה/טיפשה/משעממת/מצחיקה לפעמים/ דכאונית/צוחקת משטויות..וכו'...קשה להסביר אותי.0O מה הדבר הכי מטומטם שעשית? לא הרבה..אני די עוצרת את עצמי אבל יש מקרי התפרצות XD מה סקסי בעינייך?בנים חתיכים מגילאי 18+ D: באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? חתול שחור,מראה,סולם,נעל הפוכה=גב לאלוהים וכו'.. מתי בכית בפעם האחרונה? אמ. יום ראשון דבר שלא יודעים עלייך: וגם לא יידעו:] איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: חוחוחD: -זה לא מה שאתם חושבים!- סופר אהוב:הרלן קובן ספר אהוב: מרחק נגיעה עם מי היית רוצה לבצע דואט?: אפחד עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? אפחד מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: אממ לא יודעת! אני לא באמת בודקת את זה. אם היית חיה איזו חיה היית?: נשר/יונה? הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים):אנשים חופרים/צבועים/שקרנים!! ואי זה מרתיח! שהם משקרים ובעצם משקרים לעצמם כאילו מהה. ושמתעלמים ממני~!!!!!שאני מדברת ולא עונים לי!,חשים שאומרים על כולם שהם גרועים חוץ מהם. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?- מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא יודעת השיר האהוב עלייך?יש הרבהD: מה היית לוקח לאי בודד? אליקופטר,פלא' ומחשב.. איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? הכלD: סתם
נקסט,אין לי ספציפי מה יהיה כתוב על מצבתך?"היא שרדה את זה..אתם הבאים בתור."

Nataly B

New member
../images/Emo187.gif

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? האמת שאני לא יודעת. אבל אולי לעפמים אני מתעצבנת בקלות מדי מה מצחיק אותך? הרבה דברים! איש משפחה, חברים (גם הסדרה וגם חברים חח) מה מפחיד אותך? טיסות וחרקים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? טיפול בספא
איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך?שירה אולי איזה חלק בך היית משנה? באופי או יופי? על מה אתה מתחרט? יש כמה דברים לאיזה מקום היית רוצה לחזור? השלם את המשפט.... נטלי היא ילדה ביישנית חח מה הדבר הכי מטומטם שעשית? כאילו שחסר.. מה סקסי בעינייך? בנים עם עיניים כחולות ושיער כהה :) באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא לשבור מראה מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת דבר שלא יודעים עלייך: אין לי מושג איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: לקנות משהו קטן חח סופר אהוב: אהבתי את הרלן קובן אבל כל הספרים אותו דבר יותר מדי ספר אהוב: "רודף העפיפונים" עם מי היית רוצה לבצע דואט?: oi va voi - הזמרת שלהם עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? אסי כהן מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: עיניים וחיוך אם היית חיה איזו חיה היית?: חתול הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): כשמשווים אותי למישהו איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? אני עושה דיאטה הפוכה מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא זוכרת O: השיר האהוב עלייך? אין מסויים מה היית לוקח לאי בודד? MP ובן אדם שטוב לי איתו איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? שיער לא נחשב הא? מה יהיה כתוב על מצבתך? אף פעם אין לי משהו מקורי לכתוב פה חח

ליאל44

New member
עונה

התכונה הכי דומיננטית שלך? שאני חכם מה מצחיק אותך? חברים שליי ואבא שליי מה מפחיד אותך? ברקים רעמים גנבים ורוצחים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את הסלבסס בארץ נינט אפרת בוימולד אליענה מיה דגן יעל שרוני רונה-לי אניה בוקשטיין דנה עדיני ועדי הימלבלוי ולירון וייסמן ^^^ לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? לאף סדנה.. ^^^ איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? להיות זמר עם יכולות ווקואליות טובות.. איזה חלק בך היית משנה? את הפנים שלי הם לא יפות לטעמי ^^ על מה אתה מתחרט? על שאני עונה על השאלון חח סתאם על כלום.. לפעמיים כשאני ממש כועס שהאחים שלי ''גונבים'' לי ת'מחשב אני מתחרט שהם נולדו.. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? ל-2006 בגלל האלבום של פאריס
השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? ליאל חלימי..
מה הדבר הכי מטומטם שעשית? חח לא משנה..
מה סקסי בעינייך? ת'אמת?? בריטני ספירס ופאריס הילטון.. ולראות בחורה ערומה בסרט
באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? שום אמונה טפלה מתי בכית בפעם האחרונה? נממ.. לא זוכר כנראה שמזמן
דבר שלא יודעים עלייך: שלפעמיים יש לי יציאות מפגרות חח..
איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: בקניית ספרים חולה על ספרים
ואייס קפה
ולטייל במקומות שאני אוהב לטייל כמו ת''א ירושלים ובקניון מעלה אדומים המקום בו אני גר סופר אהוב: ג'קלין ווילסון סופרת מדהימה
כל ספר שלה יצירת מופת
ספר אהוב: ''סודות'' של ג'קלין ''בחצות הלילה'' של ג'קלין וכמובן ''עולמה של רמונה'' לא זוכר את הסופרת
עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עם פאריס ועם בריטני עם שתיהן לבדד
עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? עם סלברטי נינט או כל סלבס אחר מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: אם היא יפה וגם הפנימיות שלה אם היית חיה איזו חיה היית?: ארנב חח סתאם אריה הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): שהתקשורת תפסיק לעשות כסף מליכלוכים על סלברטיאים וואלה סלבס דורשים כאפה
הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): כנ''ל איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?
שאבא שלי מכין והוא שם
מגורדת וזה יוצא טעים..
מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? חחח איזה ילד אחד שאני לא סובל בכיתה ג' התעלל בי והרביץ לי ילד דפקט
נכנס לתוך עציץ
חח הוא השתגע כנראה
ונפל מתוכו
אני וחבר שלי נקרענו חח זה היה מצחיק נוראא וזה ילד כזה ערס שחש ת'צמו כזה.. השיר האהוב עלייך? ''בויז'' ו''סלייב'' של בריטני מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון את החברים שלי ואת מיי פמליי [המשפחה שלי] איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? רגליים ואת הגוף ואת העיניים מה יהיה כתוב על מצבתך? ^^^ מעדיף לא לחשוב על זה אבל בכז''ה ''כן נח בשלווה ליאל חלימי''

אספיר85

New member
יסטרדייזזזזז../images/Emo54.gif

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? רגישה מה מצחיק אותך? אנשים טיפשים מה מפחיד אותך? סרטי אימה מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? שמבטא ישראלי לא שומעים בעברית לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? שליטה בעצביםXD איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? לצייר? איזה חלק בך היית משנה? החלק השני. לא יודעת. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לפה השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? סתיו מה הדבר הכי מטומטם שעשית? לא יודעת מה סקסי בעינייך? גלידה באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? שאסור ללכת מתחת לחתול שחור XDDD מתי בכית בפעם האחרונה? לא יודעת דבר שלא יודעים עלייך: אני רוצחת סדרתית. איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: במקלחת חמה עם מי היית רוצה לבצע דואט?: אם מישהו שיסתיר את הזיופים שלי עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? אני פתוחה להצעות מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: ציצים אם היית חיה איזו חיה היית?: ארנב הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לדבר. פשוט שתקו. זהו. הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): אנשים טיפשים שמדברים הרבה. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? גלידה מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא יודעת השיר האהוב עלייך? לא ידעת מה היית לוקח לאי בודד? מטוס פרטי איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? את בלוטת התריס מה יהיה כתוב על מצבתך? שמתתי בתאריך כך וכך, בת כך וכך, הדבר הזה שרושמים למטה, שאני אשכב על מנוחתי בשלום לא זוכרת מה הראשי תיבות, זהו.

למעלה