חדש!

../images/Emo203.gifחדש!

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? מה מצחיק אותך? מה מפחיד אותך? מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? איזה חלק בך היית משנה? על מה אתה מתחרט? לאיזה מקום היית רוצה לחזור? השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? מה סקסי בעינייך? באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? מתי בכית בפעם האחרונה? דבר שלא יודעים עלייך: איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: סופר אהוב: ספר אהוב: עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: אם היית חיה איזו חיה היית?: הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? השיר האהוב עלייך? מה היית לוקח לאי בודד? איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? מה יהיה כתוב על מצבתך?

../images/Emo15.gifכמה שאלוניםD:

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? לאדעת :O מה מצחיק אותך? כל מיני מה מפחיד אותך? כלום מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? אנשים לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? צחוק איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? לנגן טוב, לשיר יפה. איזה חלק בך היית משנה? שום דבר על מה אתה מתחרט? שום דבר לאיזה מקום היית רוצה לחזור? מעוז חיים השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? אה? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? לאדעת מה סקסי בעינייך? לאדעת באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמינה מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת דבר שלא יודעים עלייך: נו לא יודעת איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: שוקולדDDD: סופר אהוב: סופרת. ג'יי קיי רולינג ספר אהוב: האלכימאי, הארי פוטר עם מי היית רוצה לבצע דואט?: ברטט
עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? לאדעת מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: ציצי אם היית חיה איזו חיה היית?: לאדעת הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לצעוק הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): שצועקים איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? שוקולד מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? אין השיר האהוב עלייך? הכל של דה יוזד מה היית לוקח לאי בודד? את הבאס והמגבר איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? Oס מה יהיה כתוב על מצבתך? שום דבר

shaharrr53

New member
חדש.

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? מה זה דומיננטית? :X מה מצחיק אותך?שנות ה-70
מה מפחיד אותך?אין מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?ת"א לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?לא יודע איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? משחק איזה חלק בך היית משנה? על מה אתה מתחרט? לא יודע לאיזה מקום היית רוצה לחזור?אנגליה
השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? שחר D: מה הדבר הכי מטומטם שעשית? לא זוכר מה סקסי בעינייך?בנות?
באיזה אמונה טפלה אתה מאמין?איכ,לא מאמין מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכר דבר שלא יודעים עלייך: אני ביישן איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: אוכל? סופר אהוב:אין ספר אהוב:אין עם מי היית רוצה לבצע דואט?:ג'ון עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב?מאיפה לי?
מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: פנים אם היית חיה איזו חיה היית?: ציפור ^^ הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים):אין לי הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים):אין לי איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?בשר מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה?הרבה משנות ה-70 השיר האהוב עלייך?בינתיים זה אנש סונג של פית' נו מור מה היית לוקח לאי בודד? מחשב,טלוזיה עם כבלים,חברים,משפחה,הרבה הרבה אוכל ושתיה איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך?
מה יהיה כתוב על מצבתך?כאן נקבר שחר שאהב את רד הוט

OrTaLL 13

New member
עונה

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? לודעת .. מה מצחיק אותך? חברות שלי XD מה מפחיד אותך? חוששך ובדידות :X מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? כלום .. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? פסיכולוג חעחע איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? אמ.. אומנות איזה חלק בך היית משנה? גובה על מה אתה מתחרט? על הרבה דברים .. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לילדות .. השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? שמי הוא אורטללי :) מה הדבר הכי מטומטם שעשית? אממ לודעת מה סקסי בעינייך? חח לודעת .. באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? נעל הפוכה מתי בכית בפעם האחרונה? היום אבל מרוב צחוק !! דבר שלא יודעים עלייך: אני שרה יפה XD איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: לאכול מלא ממתקים וחטיפים XD סופר אהוב: - ספר אהוב: - עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עם... אממ.. לודעת עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? ? מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: חזה אם היית חיה איזו חיה היית?: חתול הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): ללכת עם סקיני :\ הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): שאנשים סתומים .. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? במבה XD מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא זוכרת .. השיר האהוב עלייך? יש מלא מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון, מחשב נייד ואמפי. איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? חחח מה יהיה כתוב על מצבתך? אורטל הייתה פה !! ^^

Beyond Perfect

New member
איזה שאלון ליגהה

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? לא יודעת.. נראה לי קוץ בתחת. יש לי אופי של מורה :) מה מצחיק אותך? הכל, ילדים, בעלי חיים.. בדיחות דפוקות.. תארגנו לי בקבוק ואני מעלה מופע בידור... מה מפחיד אותך? כישלון מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? כרמיאל, ישראלים.. וודקה רדבול לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? אני הולכת מספיק חחח איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה איזה חלק בך היית משנה? גובה על מה אתה מתחרט? על זה שעזבתי את הבית מוקדם בשביל לגור בת"א.. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? חזרתי.. חחח השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? יולי היא.. לא יודעת.. בן אדם עייף מה הדבר הכי מטומטם שעשית? לעבור לת"א מה סקסי בעינייך? עיניים יפות, אנשים גבוהים.. ממ באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? חתול שחור, לא לעבור משני צידי העמוד וכאלה... מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת דבר שלא יודעים עלייך: יש הרבה דברים שלא יודעים עלי... איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: אמבטיה טובה... סופר אהוב: זה שכתב אוליבר טוויסט ספר אהוב: אוליבר טוויסט עם מי היית רוצה לבצע דואט?: אני ממש לא זמרת.. עדיף שלא עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? חיים רביבו מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: עיניים וגובה אם היית חיה איזו חיה היית?: הכלבה שלי הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לעשות פרצופים חחח ולקרוא לי מורה מחליפה (הכוונה בכללי.. לא בפורום) הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): כלום איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? עוגת טריקולד מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? קרטטה וכלס ארסי השיר האהוב עלייך? rue du soleil - in my heart מה היית לוקח לאי בודד? ספר בדיחות טוב איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? עיניים מה יהיה כתוב על מצבתך? את המשפט שהכי מתאר אותי בעולם: Nothing Lasts Forever, So Live It Up, Drink It Down, Laugh It Off, Avoid The Bullshit, Take Chances, & Never Have Regrets, Because At One Point, Everything You Did Was Exactly What You Wanted

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif מגניב D:

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? מה זה דומיננטי?><
מה מצחיק אותך? כמעט כל דבר XD
מה מפחיד אותך? כנ"ל
מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? השפה
לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? לימוד שפות
איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? טניס XD
איזה חלק בך היית משנה? יותר פתוחה
על מה אתה מתחרט? לא לפה
לאיזה מקום היית רוצה לחזור? חו"ל, אבל רק כביקור
השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? בינואר בת 14
מה הדבר הכי מטומטם שעשית? היו כ"כ הרבה XD
מה סקסי בעינייך? לאדעת
באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? נממ שצריך לשלם לי כל פעם שחתול שחור עובר ברחוב
מתי בכית בפעם האחרונה? לפני חודשD:
דבר שלא יודעים עלייך: הממ יש לי שורשים אווסטרים?XD
איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: שוקולד D:
סופר אהוב: ג'יי קיי רולינג נראלי
ספר אהוב: ה"פ מסתבר, אני עלובה XD
עם מי היית רוצה לבצע דואט?: אני, לשיר? XD
עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? לאדעת
מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: שיער,נעליים,עיניים
אם היית חיה איזו חיה היית?: כלבה/נחש
הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים):להיות צומי(לא אתם)
הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים):אנשים
איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? אני ודיאטות? נראה לכם?! דיאטות זה רע
מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא יודעת, היו מלא
השיר האהוב עלייך? אין אחד
מה היית לוקח לאי בודד? בל ושירה XD ומצלמה וMP3 עם סוללה שלא נגמרת
איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? נראלי עיניים XD
מה יהיה כתוב על מצבתך? "LIVE AND LET DIE"

עונה ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? ספונטניות מה מצחיק אותך? הרבה דברים מה מפחיד אותך? להתבגר ובדידות מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? האנשים לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? אמממ לאדעת איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? הייתי רוצה לדעת לדבר במלאמלאמלא שפות (אני מנסה ללמוד כל הזמן שפות חדשות חח) איזה חלק בך היית משנה? אממ לאדעת, אולי את העצלנות על מה אתה מתחרט? אני לא מתחרטת על שום דבר, רק לומדת מטעויות. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? אממ לאדעת, להרבה מקומות, ניצנים, ת"א, מקומות שהייתי בהם בחו"ל השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? נגה היא יצור חביב...? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? חחחח יש המון דברים כאלה מה סקסי בעינייך? אנשים אמיתיים שאפשר לראות במראה שלהם אופי באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? אני לא מאמינה באמונות תפלות, חוץ מזה שאם מאמינים במשהו הוא כבר לא תפל, זה דיי סתירה כזאת. מתי בכית בפעם האחרונה? לאדעת.. דבר שלא יודעים עלייך: אני עשוייה להיות רגישה כשאני לבד איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: לפתוח תבוקר במקלחת, נסקפה וסיגריה סופר אהוב: לאדעת ספר אהוב: איש הקובייה- לוק ריינהרט עם מי היית רוצה לבצע דואט?: איימי לי מאוונסנס, יש לה קול מדהים עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? אמממ... לאדעת.. אולי מוקי, הוא נראה לי בנאדם דיי מעניין ויש לו שירים טובים מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: המבט אם היית חיה איזו חיה היית?: חחחח לאדעת... חתולה או משו כזה הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): להתעופף מסביבי, תותים כחולים!!! הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): צביעות איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? אמממ לאדעת מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא שמעתי בדיחות כבר הרבה זמן השיר האהוב עלייך? אין שיר אהוב במיוחד, יש המון מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון וסיגריות איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? אממ. לאדעת. מה יהיה כתוב על מצבתך? אני מסתכלת עליכם מלמעלה וצוחקת על כולכם.

nitzangro2

New member
אווו

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? חברותית מה מצחיק אותך?עדי אשכנזי מה מפחיד אותך?ג'וקים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?ת"א! לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?נאממ לא יודעת איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה איזה חלק בך היית משנה?יש הרבה לצערי..
על מה אתה מתחרט?על זה שאין לי אומץ לעשות כל מיני דברים.. לאיזה מקום היית רוצה לחזור?נאממ השלם את המשפט.... ניצן היא ילדה מאוד חביבה חהחהחה מה הדבר הכי מטומטם שעשית? יש הרבה חהחהחהחהחה אני סתומה מה סקסי בעינייך?תמירררררר
באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמינה בכלום.. מתי בכית בפעם האחרונה? ממ שבוע.. דבר שלא יודעים עלייך: אני אוהבת מבוגרים
איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: נאממ אני לא מפנקת את עצמי.. מפנקים אותי:D סופר אהוב: אין ספר אהוב: אין עם מי היית רוצה לבצע דואט?: אם הייתי יודעת לשיר אז כמובן שעם מאיה.. או אבריל!! חהחה עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? נאממממממממממ מיה דגן.. מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?פרצוף אם היית חיה איזו חיה היית?כלבה הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים):לשאול שאלות ולא לקרוא את התשובות
הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים):דודו טופז חיי! איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?שוקולדדדדדד מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? ממ לא זוכרת:S השיר האהוב עלייך?יש הרבההההההה מה היית לוקח לאי בודד?חברים מוזיקה ומסוק איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך?שפתיים מה יהיה כתוב על מצבתך?סוף סוף באת!

Rain must fall

New member
יא חדש! D: ../images/Emo118.gif

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? רגישות לאחרים. מה מצחיק אותך? הרבה דברים. חח דן >< מה מפחיד אותך? גם דן XD מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? שווארמה XD לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? פילאטיס XD איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? לצייר יותר נורמלי D: איזה חלק בך היית משנה? גוף חח. על מה אתה מתחרט? על הרבה דברים. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? ממ לא יודעת השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? שרית. מה הדבר הכי מטומטם שעשית? וואי הרבה. מה סקסי בעינייך? זיפים.
באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? שאם דורכים עלייך ואתה לא תדרוך על הזה שדרך עלייך חזרה אז תריבו D: מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול. דבר שלא יודעים עלייך: יש לי פלאפון חדש D: איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: ארוחה טובה או שוקו חם D: סופר אהוב: אין. ספר אהוב: אין. עם מי היית רוצה לבצע דואט?: פרדי מרקיורי חח. עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? רן דנקר
מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: לא יודעת XD אם היית חיה איזו חיה היית?: דולפין. הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לחפור. הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): חופרים. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? מקדונלס. מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? אין. השיר האהוב עלייך? בוהמיאן ראפסודי. מה היית לוקח לאי בודד? טלויזיה/מחשב/פלאפון. איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? שיער ושפתיים. מה יהיה כתוב על מצבתך? לא יודעת לא חושבת על זה.

Trauma Queen

New member
סייד ביי סייד../images/Emo129.gif

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? מזה דומיננטית?
מה מצחיק אותך?הרבה דברים... מה מפחיד אותך?לא יודעת... מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?האנשים החמודים שפה
לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?לא יודעת...סדנאת הרגעות אולי.. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה. אבל קול מדהים כזה. איזה חלק בך היית משנה?את מה לא?
על מה אתה מתחרט? העל הרבה דברים לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לא יודעת השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...?נעה היא...בעיה גדולה מאוד
מה הדבר הכי מטומטם שעשית? לא יודעת. אני עושה הרבה דברים. מה סקסי בעינייך?ג'רארד וואי
סתם סתם
שיער שחור יחסית ארוך. בהחלט. באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא נראלי שאני מאמינה כלכך באמונות טפלות מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול מצחוק דבר שלא יודעים עלייך: שאחרי הצבע אני מתה לטוס לג'רזי?לתמיד?
איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: לישון סופר אהוב: אין ספר אהוב: מקומאחר עם מי היית רוצה לבצע דואט?:עם ג'רארד . כ"כ. עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? רון שחר השחקן/ניר לוי שחקן גם מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: שיער ועיניים. וגבות כמובן
אם היית חיה איזו חיה היית?: כנראה שחרגול. הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים):לאיודעת
הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים):ש..אנשים מזבלים את השכל איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?גלידה מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה?לא יודעת השיר האהוב עלייך?איי נאבר טולד יו וואט אי דו פור ליבינג,איטס נוט אה פאשן סטיטמנט איטס אה דאטוויש וסמטרי דרייב , וכווולם של מכ"ר
מה היית לוקח לאי בודד? מחברת ועט. איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך?שפתיים מה יהיה כתוב על מצבתך?אוקטובר אוכלת הקיפודיםXDDD ידיד שלי השפיע עלי

../images/Emo203.gifככה באו לי צרות טובות

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? סגורה.. מה מצחיק אותך? שטויות שלי ושל מירבייי. הכי שיש. מה מפחיד אותך? בדידות, פגיעה מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את האנשים לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? סדנא באהבה איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה איזה חלק בך היית משנה? את הבדידות הזאת על מה אתה מתחרט? על שום דבר. כל דבר, באמת שכל דבר לימד אותי משהו וזה חשוב ובכל מקרה זה יבוא בהמשך... מכל דבר צריך לצמוח משהו לאיזה מקום היית רוצה לחזור? אני מעדיפה להסתכל על העתיד ולא על העבר השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? שמי הוא נועה? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? התנהגתי כמו מפגרת ועשיתי פדיחות מטורפות? מה סקסי בעינייך? לחישה באוזן, נעים בצוואר ובאוזן, תנועת שריטה בגב.. באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? חח לברך את היום החדש בדיוק כשהוא מתחיל, ב12. אבל כבר פחות וזה גםפ משהו שהמצאתי אז בכלל מתי בכית בפעם האחרונה? מזמן... בכי אמיתי כן? דבר שלא יודעים עלייך: אני נקשרת הכי מהר בעולם, בשניות לאנשים מסוימים ולאחרים בחיים, בחיים, בחיים אני לא אתחבר איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: להתכרבל במיטה עם שמיכה עבה ולחשוב ולנמנמם ככה, לקרוא ספר טוב, לתת לעצמי קרדיט על דברים שמגיע לי סופר אהוב: דוד גרוסמן ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו עם מי היית רוצה לבצע דואט?: שלום חנוך עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? אין לי מושג מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: פנים... אם היית חיה איזו חיה היית?: קיפוד הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): עם המשחקים הדפוקים האלה הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): אנשים אדישים איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? ממ גלידת טרמיסו, וופל בלגי... בעצם גבינה מטוגנת וזה מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? חח אני שונאת בדיחות השיר האהוב עלייך? יש המון מה היית לוקח לאי בודד? ספר טוב, בן אדם אהוב, אקדח איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? חחח אוזניים. סתם, ממ... עיניים, חזה :)[), שער לפעמים מה יהיה כתוב על מצבתך? אין לי מושג

דנטל

New member
יופי, קצר

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? עצבנית מה מצחיק אותך? הרבה דברים מה מפחיד אותך? ג'וקים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את תל אביב לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? כלום איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה איזה חלק בך היית משנה? ביישנות על מה אתה מתחרט? שיידעתי מישהו שאני מתאהבת בו לאיזה מקום היית רוצה לחזור? המסיבה של אתמול השלם את המשפט.... דנה הוא...? בת מה הדבר הכי מטומטם שעשית? התקשרתי לחצישני הביתה ושאלתי אותו איפה הוא מה סקסי בעינייך? חלק מהגברים באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמינה באמונות טפלות כי זה מביא מזל רע מתי בכית בפעם האחרונה? שבועיים בערך דבר שלא יודעים עלייך: אין דבר כזה איך אתה אוהב לפנק את עצמך? אוכל סופר אהוב: א.ב. יהושע ספר אהוב: המאהב עם מי היית רוצה לבצע דואט? סאבלימינל עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? החבר הכי טוב שלי מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה? פנים אם היית חיה איזו חיה היית? חתול הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו...: לגור בחורים הדבר שהכי מרגיז אותי זה...: טפשות איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה? גבינה צהובה מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא זוכרת השיר האהוב עלייך? האדריכלים מה היית לוקח לאי בודד? חברים איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? נאלצת לצנזר... מה יהיה כתוב על מצבתך? היתה מאושרת

nitzangro2

New member
זה לא אשמתנו שההורים שלי חושבים שהם

"מאגניבים" ומביאים אותנו לגור בחוריםםםם

עונה../images/Emo3.gif

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? ביישנית מה מצחיק אותך? בדיחות, דגדוגים, אנשיםXB מה מפחיד אותך? אלוהים, מוות, שאני לא יצליח בחיים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? לע דעת .. אנשים .. נופים .. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? חח הומ לא מתעניינת בזה איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה איזה חלק בך היית משנה? הכול על מה אתה מתחרט? כלום לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לרגעים מאושרים בחיים שלי השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? אור היא חמודה מה הדבר הכי מטומטם שעשית? הרבה דברים מה סקסי בעינייך? חזה חלק של גברים
באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? הומ סתם שטחיות מתי בכית בפעם האחרונה? מזמן דבר שלא יודעים עלייך: ש ............אני סורגתXB איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: לקנות דברים
חח סתם הומ לשמוע שירים בקולי קולות ולשיר כמובן .. הומ להכין מטעמים .. סופר אהוב: ג'יי קיי רולינג ספר אהוב: הארי פוטר עם מי היית רוצה לבצע דואט?: אפחד עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? לע דעת מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: חזה חח סתם הומ פרצוף .. אם היית חיה איזו חיה היית?: דולפין הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לרחם על עצמכם הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): אנשים שלא מסתפקים במה שיש להם ולא מתאמצים במיוחד איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? וואו חח כל דבר שקשור בשוקולד .. או יותר נכון .. כל דבר שהוא לא סלטXB מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? אוי היו מלא השיר האהוב עלייך? מלא מה היית לוקח לאי בודד? מחשב איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? עיניים מה יהיה כתוב על מצבתך? מלאך שהלך

עדן גפן

New member
חברה אחרת עונה../images/Emo3.gif../images/Emo190.gif|פיס|

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? ביצ'ית. מה מצחיק אותך? נוי. מה מפחיד אותך? נחשים. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את אילת לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? ויפסנא איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? ריקוד איזה חלק בך היית משנה? הרבה על מה אתה מתחרט? על כלום לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לרחם של אמא שלי השלם את המשפט.... שחף היא ...ציפור:] מה הדבר הכי מטומטם שעשית? את השאלון הזה! [סתם סתם] מה סקסי בעינייך? רן דנקר באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? חתולים שחורים מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול דבר שלא יודעים עלייך: אני עדיין שומעת שירים של נטליה אוריירו..:| איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: עם תותים וסוכר סופר אהוב: דניאל דפו ספר אהוב: מכתבי אהבה מ-0 עד 10.. עם מי היית רוצה לבצע דואט?: נינט עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? אביב גפן מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור?: עיניים ואז ידיים. אם היית חיה איזו חיה היית?: שועלית הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לזיין בשכל הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): אנשים טיפשים איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? אני לא עושה דיאטות אבל מילקי.. מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? peace השיר האהוב עלייך? The Reason- Hoobstank מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? שפתיים מה יהיה כתוב על מצבתך? "I will be back..." [בליווי הקלטה של "מואהאהאהאהאהההה"]

למעלה