חדשים

olgosh

New member
חדשב../images/Emo216.gif

קוראים לי אולגה אני בת ואני חדשה בפורום. אני ממש אוהבת את הסדרה. 2 שאלות: 1.איזה עונה יש עכשיו בערוץ 1? 2.ראיתי [שבוע שעבר נראה לי.] פרק שבו מופיע הבת של בראס [ככב קוראים לו?] בקיצור הופיע המחלקה לזיהוי פלילי של איזה עיר , רציתי לדעת אם תתחיל סדרה חדשה של המחלקת זיהוי פלילי של העיר כמו שהתחיל סיאסאיי ניו יורק [החקירה הגיע למחוז של ניו יורק ואהם שיתפו פעולה עם מיאמי ואז התחיל סיאסאייניויורק..] תודה מראש , וסליחה אם בילבלתי.

Michal BJ WL

New member
שאאאאאלום! אני חדשה פה...../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif

קוראים לי מיכל ואני חולת CSI! מכל הסוגים ומכל הצורות!!! אבל במיוחד את CSI MIAMI... אני חולה על הורשיו ועל קלי... :) איזה כיף שיש סופסוף פורום לסדרות המדהימות האלה!! :) יש לי רק כמה שאלות...
כמה עונות יש לCSI LV? כמה עונות יש לCSI MIAMI? כמה עונות יש לCSI NY? יש עוד סדרות CSI בדרך? :) קלי באמת עזבה את CSI מיאמי??? :( :( תודה מראש לכל מי שעונה על השאלות הטיפשיות שלי... :)! מיכל! :) :) :)

b_dna

New member
ברוכה הבאה!

תשובות לשאלות: 1. ל-CSI LV (במקור פשוט CSI) יש כרגע 6 עונות והעונה ה-6 משדרת כרגע בארה"ב (תקנו אותי אם אני טועה) 2. ל CSI מיאמי יש 4 עונות (עונה 4 משודרת כרגע בארה"ב) 3. ל CSI ניו יורק יש 2 עונת (עונה 2 משודרת כרגע בארה"ב) 4. לא ידוע לי על עוד סדרות של CSI בדרך.. 5.קלי לא עזבה את CSI מיאמי. (היא רק עברה מחלקה) והשאלות שלך לא טיפשיות..

b_dna

New member
זאת

אמילי פרוקטר ה-CSI האישה היחידה שם, היא לא מכוערת פשוט התמונה הזאת לא יצאה טוב .. :/

deathcaster

New member
חחחחחחחח

אני יודע שזו היא, פשוט להגיד שהתמונה הזו לא יצאה טוב זו לשון ההמעטה של השנה. היא נראית כמו פריחה ממוצעת ממגדל העמק

הילה הץ

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה + תשובות ../images/Emo27.gif

בערוץ 11 משודרת העונה ה- 5 ולא מתחילה (לפחות בינתיים) csi: LA. בכל מקרה יש גם שידורים חוזרים של העונה ה- 3 בהוט-אקסרה, ושל העונה ה- 4 בערוץ 11, בימי שלישי, רביעי וחמישי ב- 00:15.

הילה הץ

New member
נראה לי אני אשנה את השם שלי...

אבל אני אף פעם לא זוכרת לעשות את זה, רק כשאני רואה את זה רשום ליד הודעות שלי, בכל מקרה זה עדיף על השם האמיתי שלי...

deathcaster

New member
מממממממ

כן , הץ עדיף מחנון
.........אם לי היו קוראים חנון בשם משפחה הייתי מתאבד
, או משנה אותו במשרד הפנים
, דרך אגב, את בגיל 18, כבר לפני 3 שנים יכולת לשנות אותו .

הילה הץ

New member
לא צריך להגזים

זה ממש לא שם משו אבל אני לא הולכת להחליף אותו וגם לא להתאבד. רק כדי שזה יהיה ברור מבטאים את זה כ"אלוהים היה חנון ורחום", ולא כמו ה"חנון מהכיתה".

deathcaster

New member
הממממממ..........

שמישהו קורא את השם שלך, גם אני וגם את יודעים מה הוא חושב
דרך אגב, אני רק מתלוצץ
נא לא לקחת אותי ברצינות.

למעלה