חברים!!!!

• פותח הנושא SAMAR
  • פורסם בתאריך

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif חברים!!!!

יה חבורת קרקריםD: חג שמייח!!!!!! הרבה עוגות גבינה והשיט הזה
קיצ...מה חדש? לא הרבה..לא משו שאני יודעת..אבל מצד שני אני לא כ"כ מתעדכנת עקב הבגרויות וכל זה. אז מי שיוד משו חדש על LP או FM או כל דבר אחר שהם עודים מגניב! שיכתוב וישתף אותנו. עכשיו משו לגמרי אוף- אמסטפ להקה נחמדת ביותר, תשמעו ותראו. ויש לנו המוני חדשים...אבל אני כבר לא יודעת מי זה מי חחח, אז הה החדשה הכי טריה
. זהו חברים..אני מקווה לעדכן יותר בזמן הקרוב, שיהיה לכולם חג נחמד, המשך סופשבוע פרוע/רגוע, ועוד מעט חופש^^. (תעשו לי תובה פשוט תתיחסו להודעה איכשהו..כי נמאס לי שמתעלמים פה מני מסיבות משונות|: )

Elpar

New member
יאאאאאאא

תודה על הפרסום נשמה!!!!!! מת עלייך!!!!!!!!

Beautiful Scar

New member
נשמה? >< ../images/Emo199.gif

פחחחחח התלהבת XD כאילו איזה להקה זאת בכלל?
סתם להקה דפוקה ><

Elpar

New member
יש לך בעיה?

התלהבתי כי אחרי כל מה שעשיתי כאן בוסף המנהלת פרסמה את זה וזה אומר שיותר אנשים יראו את זה! אז התלהבתי והבעתי תודה, מי אמר שאסור? ואם לדעתך זאת להקה גרועה אז אל תיכנסי לשם ואל תגיבי להודעה הזאת!

Beautiful Scar

New member
לא ניכנסתי ולא הגבתי כלום../images/Emo199.gif

אגב... זה שהיא מנהלת זה לא אומר שאנשים יתיחסו אל ההודעה שלה יותר משלך, אז אל תוריד לך את הביטחון העצמי עוד יותר, כי כאן כל אחד שווה.

SAMAR

New member
../images/Emo203.gifסליחה?

אולי את, בתאל "יקרה" לא מתיחסת להודעות שלי בתשומת לב אבל אני פה כדי שישימו לב, אז אם מתחשק לך להתעלם את מוזמנת, בבקשה אל תברברי על זה כל העולם. כי נמאס לעולם לשמוע על כל הדברים הקטנים שמציקים לך. תודה רבה והמשך שבוע נעים^^

LinkinAnanas

New member
בלי להעליב או משהו אבל..

אם את לא אוהבת אותם, מה הסיבה שנרשמת לפה מלחתחילה? כאילו, זה לא רע שאת פה אבל סתם, לידע כללי...

Beautiful Scar

New member
מה קשור..? ../images/Emo199.gif

זה פורום LP לא פורום אמסטף אני מבקשת. אם אסף רוצה הוא מספיק מבוגר בשביל לפתוח קומונה ואז פורום לאמסטף יום טוב.

Elpar

New member
אז אל תגיבי פשוט

להודעה שקשורה אליהם! ובקשר להודעה שלך למעלה, אז שמת לב בטח שיותר אנשים שמו לב להודעה של סמר יותר מלשלי, היא המנהלת כאן אם לא שמת לב, אני לא מוריד מהערך שלי יותר אבל מה לעשות שלהודעה שלה באמת שמו לב יותר אנשים?

Beautiful Scar

New member
יש לי בקשה! ../images/Emo199.gif

למישהו כאן יש את הקישור לאתר הגות'י שמביא כינוים? בבקשה?

למעלה