ה"י 13.6.11

../images/Emo203.gifה"י 13.6.11../images/Emo203.gif

לא עשיתי רווחים מדהימים הלילה. -_- 16.3מיל...אבל יהיה טוב, אני אנסה גם היום למכור דברים. :)

מצבניק

New member
יפה מאוד!

יאללה לדחוף עוד קצת! עבודה רביעית ממש ממש בפתח
אני בבית היום, כך שיהיה לי זמן קצת לסיגנוס.

yonVata

New member
ועוד קצת שאלות על הבילד של פייטר...

טוב אז מקססתי את כל הסקילים למעט ה2 האחרונים (Enhanced Basics, ו-Ground Smash) כמו שסמדר אמרה לי... עכשיו הבנתי שמפה אני אמור להשתמש ב9 נק' בשביל למקסס את Iron Body, ומה לעשות בשאר הנקודות?

מצבניק

New member
נמאס לי מהקניון של קרנינג.

הבוס ממאן להגיע. ואי אפשר להחליף צ׳אנל

אני שונאת את נקסון!!!!!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

השקעתי כמו מטורפת ביומיים האחרונים באיוונט של הארטיפאקטס, השגתי כמעט 10K נקודות! עכשיו, לפני שהתעסקתי באיוונט לא לקחתי אישור מגאגא, וכשמרימים ארטיפאקטס בלי אישור הנק' יורדות לאט לאט עד שיש ריסט לנק' ומתחילים מ-0. עכשיו בטעווווווות לקחתי ארטיפאקט אחד מסכן בלי אישור ועשו לי ריסט!
מה עשיתיייייייייייייי אני שונאת את נקסוןןןן.

מ י ל ר

New member
אההההההההה

אז צריך להיות סופר חרשן בשביל להשיג שם דברים. בכול מקרה איכסה פיכסה פעם אחת מצאתי ארטיפאקט סודי, זה שמקבלים חצי מיליון EXP ואז פשוט לא הזיז את המד EXP שלי חחח זה היה כזה FAIL 2 פאפ מביאים לי 1.3 EXP פעם פאפ היה מביא לי ים אחוזים :( למה פאפ כזה קמצן אלי??

צ ל י ל 8

New member
וואאהה... וכמה אני מנסה לחפש את האבן הסודית

המעצבת הזו. חשבתי שהיא פשוט מעלה רמה. היא נותנת רק חצי מיליון?

GינGית

New member
דייייי היום זה התאפס???? הייתי כבר עם 16K

עבדתי קשה על ה-20K רציתי לדעת מה מקבלים תארו לכם, כל כך הרבה אספתי ולא יצא לי שום חפץ אני רוצה משקפיים קבועים, איך מקבלים?

צ ל י ל 8

New member
מה מקבלים מזה בכלל?

צריך ממש חרישה מסיבית כדי להגיע למספרים הגבוהים (אני אפילו לא סגורה על עצמי כמה), או כמובן להיות האקר ולשאוב את כל האבנים כמו שאני רואה בכל מקום אפשרי

לא הרבה, את הכובע/משקפיים פרמננט.

והם +1. אני השגתי אותם והייתי רוצה אותם לתמיד רק כי הם חמודים
לא יותר מזה

Gen3siS

New member
../images/Emo41.gifחדשות נובים../images/Emo41.gif

החלטתי שגם הנובים צריכים להראות לעולם מה קורה בחייהם....אז הנה: אז אתמול בלילה החלטתי להתאמן בEOS TOWER, פשוט הרגתי בקומה הראשונה מלא RATZ ועליתי [בואו נגיד גם עכשיו עוד רמה] 6 רמות ברצף... ויש את הארטיפקטס של גגה? אז יש איזה 9 מיוחדים שמוצאים ומקבלים עליהם XP, אז מצאתי את ה8 וקיבלתי עליו עוד 20K XP, ועכשיו מצאתי גם את ה9 ואני בדרך להביא אותו לMANJI...
בכל אופן קיבלתי את המשקפיים ^^ מה עוד? מצאתי מייפל גאן והחלפתי אותו במטבעות ואז היו לי מספיק אז לקחתי גם מטה חדש ^^ וכמו שלוטן אמרה, כבר הייתי ב8K נקודות ועכשיו התאפס לי
זה באסה זהו, כל הפרו'ז, תאכלו תחת גם לנו הנובים יש חיים מעניינים.

מצבניק

New member
המצב שלי תואם.

החיים יפים :O אז אתם תקועים בטירה ואנחנו לא... ננה בננה.

120 ועבודה רביעית.../images/Emo13.gif

הלכתי לLHC עם 0% במטרה לעלות ל120. ובשניה מצאתי פארטי עם לידר מעולה ובישופ שעשה HS והיל כל הזמן. והגעתי במהירות ל90% הבעיה היא, שברגע שהגעתי ל90% הגיע וויילד האנטר שהוא האקר, ועשה מאפ קראש לכל ערוץ 1 וניסה להשתלט עליו שתהיה רק בשבילו. אחרי כמה פעמים עברנו לצ'אנל אחר-והוא רדף אחרינו ועשה לנו מאפ קראש! והחלפנו כמה ערוצים והוא המשיך! באחת הפעמים ראיתי אותו אות הIGN שלו שניה לפני שהוא עשה לנו DC. קוראים לו BakedBeaners...מישהו מכיר אותו?
בכ"מ, בסוף לא יכולתי לסבול את זה יותר ועזבתי. ואז הראל ואסף עזרו לי לעלות בלודי.
ואז כל העניין של עבודה רביעית...קיצר, אני מרוצה.
יש לי עכשיו 2 נק' בCL ונק' אחת בבליזארד המעפן ביותר שלי שעושה 5K בערך.

למעלה