הו.

../images/Emo203.gifהו.

שם: גיל: מיקום: בית חולים בו נולדת: תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: חיה אהובה: סלנג אהוב: מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה אתה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבוע? אתה חושב שאתה קנאי? אתה חושב שאתה קרציה? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? איזה דמות מצויירת אתה? למה? יש לך פלאפון? קו פתוח? של איזה חברה? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? אתה רוצה להיות זמר? אתה רוצה להיות שחקן? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? יש לך פירסינג? איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? אתה מאמין באלוהים? בגורל? בחיים מחוץ לכדור-הארץ? באהבה ממבט ראשון? פורום אהוב: באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת? מה הדבר האחרון שקנית? מי האדם האחרון שחיבקת? מי האדם האחרון שראית? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה אתה עושה עכשיו? אתה שומע מוסיקה עכשיו? מה אתה לובש? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? נגמרו לי השאלות, מה עושים? מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? נהנת? איך היה השאלון?

nitzangro2

New member
הו הו!!

שם: ניצן גיל:16 וחצי מיקום: פרדסיה בית חולים בו נולדת:מאיר כפר סבא נראלי תכונות טובות: פתוחה, מקשיבה, חברותית.. תכונות רעות:ביטחון עצמי נמוך, נעלבת בקלות......... מקצוע אהוב:נאממממ אנגלית? מאכל אהוב:לזניה חיה אהובה:כל החיות
סלנג אהוב:נאממממ "כאילו" מילה אהובה:אין.. זמר אהוב:יש כמה.. זמרת אהובה: כנ"ל להקה אהובה: כנ"לל שחקנית אהובה:ג'וליה רוברטס שחקן אהוב:יו גראנט איזה כיתה אתה:י'א בדיחה שגרמה לך לצחוק:בדיחה על טניס:איש אחד שמעוודד אוהב טניס הלך לרב ושאל אותו אם הוא יכול לשאול את ה' אם בעולם הבא יש טניס... אחרי כמה ימים הוא חזר לרב.. הרב אמר לו "יש לי 2 בשורות, אחת רעה ואחת טובה" מה הבשורה הטובה? שאל האיש.."שיש טניס בעולם הבא" ענה לו הרבה... ומה הבשורה הרעה? "שמחר יש לך תחרות" חחחחחחחחחחחחחחח איך אתה מרגיש: נהדר! הבנאדם הכי יפה שראית:נאמממממ אניה בוקשטיין חג מעודף:אין יס או הוט:הוט ספורט מועדף:טניססססססס ערוץ מועדף:3,22 אתה חושב שאתה יפה?לא אתה חושב שאתה צבוע?לא אתה חושב שאתה קנאי?כן אתה חושב שאתה קרציה?כן אתה חושב שאתה עקשן?כן אתה אוהב את עצמך?לא בזבזן או חסכן?חסכן איפה היית רוצה לגור בארץ?ת"א בחו''ל?ניו יורק או בקנדה איפשהו איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?ארתור איזה דמות מצויירת אתה?אני לא. למה? יש לך פלאפון?כן קו פתוח?כן של איזה חברה?סלקלום למי אתה מתקשר הכי הרבה?נאממ אמא\נאות איזה צילצול יש לך?אמרבלה גירסה פריקית הקול הכי יפה ששמעת?מאיה.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה מתורכיה ושומר מסך?אין אתה יודע מה אני יודע?ממש לא אתה רוצה להיות זמר?לא אתה רוצה להיות שחקן?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף?כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון?לפעמים יש לך פירסינג? כן איפה יש לך?אף.. איפה אתה רוצה פירסינג?סיידליפ אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?קונה בגדיםםםםםםםם אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה?הייתי מתלהבת וממשיכה הלאה ואם היית פוגש ברחוב את אמינם?צורחת או משו ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב?הייתי מקיאה לה על החיים!!#@$@ אתה מאמין באלוהים?לא בגורל?לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ?לא באהבה ממבט ראשון?לא פורום אהוב:כמו לשאול את מי אתה יותר אוהב את אמא או אבא.. באיזה פורומים אתה כותב:מאיה שורטי ופה יש לך חברים בפורומים?כן מה הדבר האחרון שאכלת?אני בדיאטה. מה הדבר האחרון שקנית?קפה בארומה מי האדם האחרון שחיבקת?אמא מי האדם האחרון שראית?אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו?אמא מה אתה עושה עכשיו?נחשו! אתה שומע מוסיקה עכשיו?לא מה אתה לובש?מכנס ספורט וחולצה גזורה של ברזיל מה הסרט האחרון שראית? נאממ לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית?שנות ה70 מה הדיסק האחרון ששמעת?מזמן מה השיר האחרון ששמעת?פליז דונט סטאפ דה מיוזיק מה החלום שלך?להיות גדולה נגמרו לי השאלות, מה עושים?מסיימים מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון?אכין אוכל אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו?ממש לא נהנת?בטח! איך היה השאלון?סבביק

Beyond Perfect

New member
../images/Emo203.gif

שם: יולי גיל: 18+2 מיקום: כמריאל סיטי בית חולים בו נולדת: לא בארץ. תכונות טובות: שאפתנית, קשובה, בן אדם שמח. תכונות רעות: אלכוהוליסטית מתחילה חחח מקצוע אהוב: תנך מאכל אהוב: פנסיט חיה אהובה: כלב סלנג אהוב: הא? כושלדודה שלך נחשב? מילה אהובה: סבבה, וואלה, מחברת קשר. זמר אהוב: מממ יש מלא זמרת אהובה: כנ"ל להקה אהובה: וואי =\ שחקנית אהובה: \= שחקן אהוב: =\ איזה כיתה אתה: אני כאילו מורה. כיתות א-ה בדיחה שגרמה לך לצחוק: מזה צהוב ונובח?? צהב הב איך אתה מרגיש: עייפה הבנאדם הכי יפה שראית: אני חג מעודף: פסח יס או הוט: יס ספורט מועדף: כדורגל ערוץ מועדף: 13 אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? לא אתה חושב שאתה קרציה? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? בזבזנית, רק היום הוצאתי כמעט 600 שקל
איפה היית רוצה לגור בארץ? אני כבר גרה איפה שאני רוצה.. בעיר הכי יפה בעולם - כרמיאל!! בחו''ל? פיליפינים איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? gummy bears איזה דמות מצויירת אתה? בל מהיפה והחיה למה? ככה כי לזה התחפשתי בפורים יש לך פלאפון? כן, 2. קו פתוח? יאפ של איזה חברה? אורנג' וסלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברה הכי טובה שלי איזה צילצול יש לך? amerie - switch הקול הכי יפה ששמעת? וואי נראה לי של ידיד שלי.. מעשן כבד כזה חח איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? מה? אתה רוצה להיות זמר? ממש לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? ברור אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? תמיד יש לך פירסינג? =\ איפה יש לך? לא עונה על זה איפה אתה רוצה פירסינג? אני חייבת לענות?? חח אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? פיג'ו 407 שחורה, קונה בית בכרמיאל.. ממ ועדיין היה נשאר לי לתרום מלא.. אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? כלום ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? כנ"ל ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? פגשתי אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? יאפ באהבה ממבט ראשון? do u believe in love at first site? or should i walk by again? פורום אהוב: כל מיני באיזה פורומים אתה כותב: מלא יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? דוריטוס מה הדבר האחרון שקנית? קונדומים =\ מי האדם האחרון שחיבקת? שני מי האדם האחרון שראית? אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה חח אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן מה אתה לובש? גופיה לבנה ומכנס שחור מה הסרט האחרון שראית? לא יודעת מה התוכנית האחרונה שראית? תשוקת הניצים מה הדיסק האחרון ששמעת? =\ מה השיר האחרון ששמעת? bon jovi - lie to me מה החלום שלך? להצליח תמיד, להתאהב באמת.. ושזה יהיה הדדי. נגמרו לי השאלות, מה עושים? ביד מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? מקלחת אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נהנת? כן איך היה השאלון? סבבה

הו הו הו../images/Emo122.gif

שם: אור גיל: 17 מיקום: ר"ג בית חולים בו נולדת: מאיפה לי תכונות טובות: חמודה, חברה טובה, עוזרת כשצריך תכונות רעות: ביישנית מקצוע אהוב: אנגלית מאכל אהוב: פסטה חיה אהובה: דולפין וכלב סלנג אהוב: סבבה, אחלה
מילה אהובה: היי ^_^ זמר אהוב: מלא זמרת אהובה: כנ"ל להקה אהובה: כנ"ל שחקנית אהובה: כנ"ל שחקן אהוב: כנ"ל איזה כיתה אתה: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת איך אתה מרגיש: אחלה הבנאדם הכי יפה שראית: דוגמנים? חג מעודף: פסח וחנוכה יס או הוט: הוט! ספורט מועדף: הליכה ערוץ מועדף: 2 <אין לי כבלים> אתה חושב שאתה יפה? לע אתה חושב שאתה צבוע? לע אתה חושב שאתה קנאי? כע אתה חושב שאתה קרציה? לע אתה חושב שאתה עקשן? כע אתה אוהב את עצמך? לע .. אבל התרגלתי בזבזן או חסכן? כרגע חסכנית איפה היית רוצה לגור בארץ? אילת או ת"א בחו''ל? ארה"ב או איטליה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? המומיניםXB איזה דמות מצויירת אתה? לע דעת למה? יש לך פלאפון? כע קו פתוח? כע של איזה חברה? פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות איזה צילצול יש לך? סתם משו של הפלא הקול הכי יפה ששמעת? צ'אד קרוגר! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי שעיצבתי ושומר מסך? כתוביות אתה יודע מה אני יודע? מה? אתה רוצה להיות זמר? לא למרות שאני אוהבת לשיר אתה רוצה להיות שחקן? לא כי קשה לי לזכור מילים אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? כע יש לך פירסינג? לע איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? יש תכנונים אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? מסתכלתXB ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? מבקשת חתימה ותמונה!! ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? לא מתה עליה .. אתה מאמין באלוהים? כע בגורל? כע בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לע באהבה ממבט ראשון? לע פורום אהוב: סקו"ש באיזה פורומים אתה כותב: ג'ניפר אניסטון, ניקלבאק, סופ"ש, סקו"ש, האי יש לך חברים בפורומים? כע מה הדבר האחרון שאכלת? נקניק מה הדבר האחרון שקנית? מי זוכר מי האדם האחרון שחיבקת? לא זוכרת .. אולי אחי מי האדם האחרון שראית? סבא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון ומתכתבת אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא מה אתה לובש? פיג'מה מה הסרט האחרון שראית? היירספריי מה התוכנית האחרונה שראית? דברים טובים ב 7
מה הדיסק האחרון ששמעת? סתם דיסק של רמיקסים מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת מה החלום שלך? להצליח בחיים נגמרו לי השאלות, מה עושים? לא שואליםXB מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? יענה על עוד שאלון אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נהנת? כע איך היה השאלון? נחמד

Greed Island

New member
עונה :)

שם:דרור גיל:16 מיקום:צפון בית חולים בו נולדת:פוריה תכונות טובות:עקשנית, קשובה, נאמנה. תכונות רעות:ביישנית, קנאית (מאודמאוד!), לא החלטית, נפגעת משטויות. מקצוע אהוב:אומנות D: מאכל אהוב:כל מיני. חיה אהובה:חתול 3: סלנג אהוב:תכלס. מילה אהובה:אין. זמר אהוב:מיאבי. זמרת אהובה:איי אוטסוקה. להקה אהובה:UVERworld, An Cafe, סינרגיה, אוונסנס ואמ עוד כל מיני D: שחקנית אהובה:אין שחקן אהוב:אין איזה כיתה אתה:י' בדיחה שגרמה לך לצחוק:אין רק בדיחה אחת. איך אתה מרגיש:מוזר. הבנאדם הכי יפה שראית:אין אחד. חג מעודף:פורים/פסח :) יס או הוט:הוט? ס: ספורט מועדף:ריקוד, נחשב? טוב אם לא אז התעמלות קרקע. ערוץ מועדף: אתה חושב שאתה יפה?שאלה מעצבנת. אתה חושב שאתה צבוע?לא אתה חושב שאתה קנאי?אני לא חושבת, אני בטוחה! אתה חושב שאתה קרציה?לא O: אתה חושב שאתה עקשן?מאוד!!! אתה אוהב את עצמך?מחבבת XD בזבזן או חסכן?באמצע :) איפה היית רוצה לגור בארץ?יפן D: בחו''ל?כן! D: איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? איזה דמות מצויירת אתה?סורה ועוד איזה דמות ששכחתי את שמה... למה?כי אני ממש אוהבת את האופי של הדמות - היא לא מבתרת והיא תמשיך לנסות ולנסות עד שהיא תגשים את חלומה :). ואת הדמות השניה אני אוהבת כי, אמ, טוב, הוא סתם חמוד >< יש לך פלאפון?כן קו פתוח?כן של איזה חברה?פלאפון. למי אתה מתקשר הכי הרבה?הורים וחברות. איזה צילצול יש לך?לא זוכרת איך קוראים לא >< הקול הכי יפה ששמעת?הקול של רון הופמן (או שמה צריך לומר הקול הכי מיוחד?) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך?תמונה מהבת מצווה של אחותי. אתה יודע מה אני יודע?לא. אתה רוצה להיות זמר?לא. אתה רוצה להיות שחקן?אמממ אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף?לא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן. שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון?כן. יש לך פירסינג?לא איפה יש לך?~ איפה אתה רוצה פירסינג?הייתי רוצה לעשות נזם באף. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?מממ שאלה שמצריכה המון מחשבה...(אני צריכה להיכנס להתקלח P:) אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה?שום דבר... ואם היית פוגש ברחוב את אמינם?גם. ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב?בועטת בה D:, סתם אמ, כלום. אתה מאמין באלוהים?כן בגורל?מממ בחיים מחוץ לכדור-הארץ?כן באהבה ממבט ראשון?לא פורום אהוב:סקרים ושאלונים :) באיזה פורומים אתה כותב:סקרים ושאלונים. יש לך חברים בפורומים?בפורום הזה לא, בפורומים אחרים (שהייתי) בתפוז כן. מה הדבר האחרון שאכלת?פרוסת לחם עם אבוקדו. מה הדבר האחרון שקנית?שני ספרים. מי האדם האחרון שחיבקת?חברה. מי האדם האחרון שראית?אחות שלי. מי האדם האחרון שדיברת איתו?אבא מה אתה עושה עכשיו?עונה על השאלון אתה שומע מוסיקה עכשיו?לא...שניה... עכשיו כן D: מה אתה לובש?מכנסיים וקפוצ'ון
מה הסרט האחרון שראית?הקסם של אלה. מה התוכנית האחרונה שראית?בנות גילמור . מה הדיסק האחרון ששמעת?Fallen של אוונסנס. מה השיר האחרון ששמעת?סינרגיה-עד שהכל יגמר. מה החלום שלך?לטוס ליפן [: נגמרו לי השאלות, מה עושים?מסיימים את השאלון? :) מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון?אלך להתקלח. אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו?לא. נהנת?כן D: איך היה השאלון?חביביישן שכזה ^.^

Superboi

New member
‏../images/Emo59.gif

שם: עדן גיל: 17 מיקום: נתניה בית חולים בו נולדת: בלינסון תכונות טובות: יש תכונות רעות: גם יש מקצוע אהוב: מהבצפר? משאבי אנוש הכי נורמלי מאכל אהוב: בעיקרון הכל חיה אהובה: אין סלנג אהוב: P: מילה אהובה: ? זמר אהוב: אין זמרת אהובה: איימי לי, אבריל לאבין להקה אהובה: אוונסנס, סימפל פלאן שחקנית אהובה: אליסון מאק שחקן אהוב: ג'נסן אקלס, טום וולינג איזה כיתה אתה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא עולה לי כרגע איך אתה מרגיש: בסדר הבנאדם הכי יפה שראית: אוווו
חג מעודף: פורים יס או הוט: לא משנה ספורט מועדף: כלום ערוץ מועדף: כל מיני אתה חושב שאתה יפה? לפעמים אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? קצת אתה חושב שאתה קרציה? יש רגעים אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לא תמיד בזבזן או חסכן? באמצע איפה היית רוצה לגור בארץ? נתניה זה בסדר בחו''ל? משהו בארה"ב... איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? כל הסדרות הנוסטלגיות טובות איזה דמות מצויירת אתה? לא יודע למה? - יש לך פלאפון? כן קו פתוח? טוקמן של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודע איזה צילצול יש לך? אוונסנס - ברינג מי טו לייף (אני תכף מחליף אבל) הקול הכי יפה ששמעת? לא יודע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מלא סמיילים עצובים, ואחד מחייך ביניהם ושומר מסך? סתם מעפן אתה יודע מה אני יודע? מה אתה יודע? אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? אולי, אבל אני ביישן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? תלוי איזה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? אממ... שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? - איפה אתה רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה כל מיני דברים טכנולוגיים אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? כלום ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? מצטלם איתו (?) ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? אומר היי והולך אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? כן פורום אהוב: האי באיזה פורומים אתה כותב: האי, אבריל, אוונסנס, בנים בלבד, ג"צ, הפיג'מות, זיהוי שירים, סמולוויל, כאן, פוטושופ, ריטוש תמונות, בטח יש עוד... יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? סנדוויץ' מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכר מי האדם האחרון שחיבקת? לא זוכר מי האדם האחרון שראית? בטח מישהו מהמשפחה, לא זוכר :p מי האדם האחרון שדיברת איתו? - מה אתה עושה עכשיו? רואה בובות/עובר בפורומים אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא מה אתה לובש? גופייה, ג'קט, מכנס, גרביים, תחתונים מה הסרט האחרון שראית? Queer Duck
מה התוכנית האחרונה שראית? בובות מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכר מה השיר האחרון ששמעת? A1 - Caught In The Middle מה החלום שלך? עזבו נגמרו לי השאלות, מה עושים? מפסיקים מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אמשיך בדרכיי בפורומים :p אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נהנת? כן איך היה השאלון? בסדר. סופסוף לא ממוחזר

עונהנה

שם: יער גיל: יום רביעי 14 מיקום: ת"א בית חולים בו נולדת: לא זוכרת איך קוראים לו, אבל הוא עבר דירה והפך להיות בי"ח דנה [אאל"ט] תכונות טובות: לא זוכרת תכונות רעות: מתעצבנת מהר, קנאית מקצוע אהוב: אין מאכל אהוב: אין ממש חיה אהובה: חתולים סלנג אהוב: לא יודעת מילה אהובה: לא יודעת זמר אהוב: דיויד בואי זמרת אהובה: ענבל פרלמוטר להקה אהובה: המכשפות שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אין איזה כיתה אתה: ט, אאל"ט בדיחה שגרמה לך לצחוק: כל מיני איך אתה מרגיש: נחמד, אבל כואב לי הגרון אחושרמוטה הבנאדם הכי יפה שראית: יונתן [כמה צפוי] חג מעודף: חנוכההההההה יס או הוט: הוט, אבל בתכלס הכל אותו דבר ספורט מועדף: כלום ערוץ מועדף: ביפ אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרציה? לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? לא מספיק אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? פה טוב לי וגם שמח בחו''ל? לונדון או טוקיו איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? צבי הנינג'ה ופוקימון איזה דמות מצויירת אתה? אני לא >: למה? כי כי לא יודעת >: יש לך פלאפון? כן קו פתוח? מה? של איזה חברה? הפלאפון? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא, היא דיי היחידה שאני מתקשרת אליה, אני שונאת לדבר בטלפון איזה צילצול יש לך? מעפן שהגיע עם הפלאפון הקול הכי יפה ששמעת? קשה לנחש? :) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? חני ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? לא אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג? הרבה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? מתעלמת ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? מתעלמת ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? מתעלמת אתה מאמין באלוהים? מי זה? בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא באהבה ממבט ראשון? כן פורום אהוב: פה באיזה פורומים אתה כותב: פה יש לך חברים בפורומים? כבר לא ממש מה הדבר האחרון שאכלת? צלי תפוחי אדמה מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת מי האדם האחרון שחיבקת? אמא מי האדם האחרון שראית? אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו? פנים מול פנים אמא, מסנג'ר יונתן מה אתה עושה עכשיו? מדברת עם אנשים אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן מה אתה לובש? ג'ינס, גולף שחור וסריג מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? כנ"ל מה הדיסק האחרון ששמעת? Let There Be Rock של ACDC מה השיר האחרון ששמעת? Overdose, כנ"ל מה החלום שלך? אין נגמרו לי השאלות, מה עושים? עושים קסמים~~~~ מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אשתין אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נהנת? היה נחמד איך היה השאלון? נחמד

אילנייש

New member
הו

שם:אילנה גיל:16 מיקום:צפון תכונות טובות:אחראית תכונות רעות:מתעצבנת מהר מקצוע אהוב:אנגלית מאכל אהוב:תירס חיה אהובה:אין סלנג אהוב: ? מילה אהובה: זמר אהוב:יש כמה בפעם הטריליוון זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה אתה:יא איך אתה מרגיש:פסדר הבנאדם הכי יפה שראית:טל אלון חג מעודף:חנוכה יס או הוט:יס ספורט מועדף:פינג פונגD: ערוץ מועדף:22,10,12 אתה חושב שאתה יפה?מדי פעם אתה חושב שאתה צבוע?לא אתה חושב שאתה קנאי?כן אתה חושב שאתה קרציה?לא אתה חושב שאתה עקשן?לפעמים אתה אוהב את עצמך? ^ בזבזן או חסכן?חסכנית איפה היית רוצה לגור בארץ?רמת גן בחו''ל?לא יודעת איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?כל הטלנובלות הישראליות :D איזה דמות מצויירת אתה?:S למה? יש לך פלאפון?כן קו פתוח?כן של איזה חברה?אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה?חברים איזה צילצול יש לך?לא זוכרת שם הקול הכי יפה ששמעת?טל אלון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?שחור עם דובים צבעונים חחח לא נשמע טוב אבל זה אחד היפים ושומר מסך?שחור אתה יודע מה אני יודע?לא ולא אכפת לי אתה רוצה להיות זמר?לא אתה רוצה להיות שחקן?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף?תלוי איזו,אבל כעיקרון כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון?כן יש לך פירסינג?באוזניים איפה יש לך? ^ איפה אתה רוצה פירסינג?לא רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?קודם שיהיה,אח"כ נדבר
אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה?ממשיכה ללכת ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? ^ ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? ^ אתה מאמין באלוהים?כן בגורל?כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ?האמת יש מצב באהבה ממבט ראשון?כן פורום אהוב:זה באיזה פורומים אתה כותב:כאן יש לך חברים בפורומים?כן מה הדבר האחרון שאכלת?ארוחת ערב מה הדבר האחרון שקנית?בגדים מי האדם האחרון שחיבקת?אחותי מי האדם האחרון שראית? ^ מי האדם האחרון שדיברת איתו? ^ מה אתה עושה עכשיו?עונה על השאלון אתה שומע מוסיקה עכשיו?לא מה אתה לובש?טרנינג מה הסרט האחרון שראית?בתול בן 40 מה התוכנית האחרונה שראית?מיכאלה מה הדיסק האחרון ששמעת?שומעת במחשב מה השיר האחרון ששמעת?לא זוכרת נגמרו לי השאלות, מה עושים?מפסיקים לחפור מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו?לא יודעת נהנת?לא איך היה השאלון?חפרני

קרציבל

New member
../images/Emo23.gif

שם: שהם גיל: 14 מיקום: מעלות בית חולים בו נולדת: נהריה תכונות טובות: אין תכונות רעות: כלבה מקצוע אהוב: ביולוגיה מאכל אהוב: סושי חיה אהובה: דינוזאור סלנג אהוב: כוסומו מילה אהובה: כוסומו זמר אהוב: M שאדוס333333333333333> זמרת אהובה: איימי לי להקה אהובה: אוונג'ד סוונפולד שחקנית אהובה: קריסטן בל, רייצ'ל מקדאמס שחקן אהוב: ריאן גוסלינג
איזה כיתה אתה: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: החיים יפים איך אתה מרגיש: כואבת לי הכתף הבנאדם הכי יפה שראית: אני חג מעודף: פסח יס או הוט: הוט ספורט מועדף: ריקוד ערוץ מועדף: ביפ אתה חושב שאתה יפה? כה אתה חושב שאתה צבוע? כה אתה חושב שאתה קנאי? כה אתה חושב שאתה קרציה? כה אתה חושב שאתה עקשן? כה אתה אוהב את עצמך? כה בזבזן או חסכן? כרגע חסכנית איפה היית רוצה לגור בארץ? תלאביב בחו''ל? הא? איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? המורדים או משהו איזה דמות מצויירת אתה? וטפ למה? כובע יש לך פלאפון? כה קו פתוח? כה של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? אף אחד איזה צילצול יש לך? -.- הקול הכי יפה ששמעת? לאדעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? גייל הרולד ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? מה? אתה רוצה להיות זמר? אולי אתה רוצה להיות שחקן? אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? כה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? כה יש לך פירסינג? בקרוב איפה יש לך? אינדסטריאל איפה אתה רוצה פירסינג? בכל מקום אפשרי אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? פירסינג. אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? יורקת עליו ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? אז?O_ם ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? איכ איכ שמנה אתה מאמין באלוהים? כה בגורל? כה בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כה באהבה ממבט ראשון? לא פורום אהוב: אופנה אלטרנטיבית באיזה פורומים אתה כותב: הרבה יש לך חברים בפורומים? כה מה הדבר האחרון שאכלת? כריות מה הדבר האחרון שקנית? כלום מי האדם האחרון שחיבקת? אמא מי האדם האחרון שראית? אבא מי האדם האחרון שדיברת איתו? מתן מה אתה עושה עכשיו? שאלון אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא מה אתה לובש? בגדים מה הסרט האחרון שראית? אמריקן פאי מה התוכנית האחרונה שראית? סיינפלד מה הדיסק האחרון ששמעת? - מה השיר האחרון ששמעת? אמילי מה החלום שלך? - נגמרו לי השאלות, מה עושים? ביי מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? כלום אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נהנת? לא איך היה השאלון? לא

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif

שם: עירית גיל: 13 מיקום: צפון בית חולים בו נולדת: רוטשילד תכונות טובות: הממ.. תכונות רעות: לא יודעת איך קוראים לזה XD מקצוע אהוב: מתמטיקה מאכל אהוב: ניוקיס חיה אהובה: כלבים ונחשים סלנג אהוב: ? מילה אהובה: עקום XD זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: אין אחת שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה אתה: ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק: מלא XD איך אתה מרגיש: כאבי גרון הבנאדם הכי יפה שראית: יש הרבה חג מעודף: חנוכה D: יס או הוט: הוט? ספורט מועדף: אין אחד P: ערוץ מועדף: מוזיקה, ניקולודיאון וערוץ 2 אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרציה? כן אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן? תלוי איפה היית רוצה לגור בארץ? לא יודעת בחו''ל? דרום אמריקה D: איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? הבגבגים! בנני ובנוני
איזה דמות מצויירת אתה? פיטר פן XD לא סתם למה? כי אני לא רוצה לגדול /: יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? בל איזה צילצול יש לך? לאס קטשופ
הקול הכי יפה ששמעת? מלא איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שמיים שצילמתי ושומר מסך? תמונות שצילמתי, מהתיקייה.. אתה יודע מה אני יודע? כן אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? כן יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? לוב בכל אוזן איפה אתה רוצה פירסינג? לא רוצה יותר אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה |גבות| אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? לא יודעת ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? הייתי מתעלמת ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? כנ"ל אתה מאמין באלוהים? לפעמים בגורל? לפעמים בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא יודעת באהבה ממבט ראשון? לא פורום אהוב: סקו"ש באיזה פורומים אתה כותב: כאן ובטינאייג'רס יש לך חברים בפורומים? כן D: מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט מה הדבר האחרון שקנית? וואנס מי האדם האחרון שחיבקת? בל מי האדם האחרון שראית? דניאל מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה אתה עושה עכשיו? מתכתבת,מוזיקה ושאלון אתה שומע מוסיקה עכשיו? כע מה אתה לובש? פיג'מה וסווטשרט מה הסרט האחרון שראית? לאזוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? חדשות מה הדיסק האחרון ששמעת? הממ בטח פוו פייטרס מה השיר האחרון ששמעת? Us and Them - Pink Floyd מה החלום שלך? לאיודעת נגמרו לי השאלות, מה עושים? ממשיכים! מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אנסה למצוא עיסוק אחר אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? מקווה XD נהנת? אהע איך היה השאלון? אחלה

MispIaced

New member
הו

שם: נעים גיל: 15 מיקום: יבנה :ז בית חולים בו נולדת: לא יודע, איזה בית יולדות בתל אביב שנסגר תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: אנגלית מאכל אהוב: הכל :S חיה אהובה: כולן, חוץ מחרקים סלנג אהוב: מילה אהובה: זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין להקה אהובה: לורדי שחקנית אהובה: יש כמה שחקן אהוב: אמממ, רובין וויליאמס, מייק מייארס, ג'ים קרי איזה כיתה אתה: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: בום שניצל. איך אתה מרגיש: קקי הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודע חג מעודף: לא יודע יס או הוט: הוט ספורט מועדף: לא יודע, שחיה, נגיד ערוץ מועדף: לא יודע אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? לפעמים אתה חושב שאתה קרציה? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן? בזבזן איפה היית רוצה לגור בארץ? בנגב. בחו''ל? פינלנד. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? דנבר הדינוזאור האחרון וטאו טאו. איזה דמות מצויירת אתה? לא יודע למה? יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודע איזה צילצול יש לך? passion and the opera- nightwish הקול הכי יפה ששמעת? לא יודע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? לא זוכר ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? לא אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? תלוי איזה סגנון, לתקוע-100-איש-בבית-ולראות-מי-יזיין-את-מי נמ, לא. הישרדות- אני מניח שכן. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? כן יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? לשון איפה אתה רוצה פירסינג? לא יודע. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים. אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? מתעלם ממנו? :S ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? גם, מתעלם ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? גם. לא באמת איכפת לי מהם אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? זה לא להאמין, זה לדעת. באהבה ממבט ראשון? לא פורום אהוב: לא יודע באיזה פורומים אתה כותב: מלא יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? לא זוכר XD היה בחמישי. מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכר מי האדם האחרון שחיבקת? אמא שלי מי האדם האחרון שראית? אמא שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה אתה עושה עכשיו? עונה על שאלון...? אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא מה אתה לובש? מכנסיים אפורים וחולצה ירוקה או חומה, לא יודע מה הסרט האחרון שראית? לא יודע מה התוכנית האחרונה שראית? ג'יי לנו מה הדיסק האחרון ששמעת? לא יודע מה השיר האחרון ששמעת? לא יודע מה החלום שלך? לורדי. נגמרו לי השאלות, מה עושים? כלום מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? לא יודע אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נהנת? בערך איך היה השאלון? בסדר.

עונה =]]

שם: מור גיל: 14 מיקום: כפר סבא בית חולים בו נולדת: "מאיר" תכונות טובות: אוהבת לעזור, לא מתעצבנת בקלות תכונות רעות: ביטחון עצמי נמוך,לא נפתחת לאנשים בכלל,שנאה עצמית מקצוע אהוב: ספרות מאכל אהוב: צ'יפס חיה אהובה: ארנב סלנג אהוב: כוסאמא שלך מילה אהובה: אהלן :) זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: נינט טייב להקה אהובה: סימפל פלאן שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אין איזה כיתה אתה: ח בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת איך אתה מרגיש: נחמד הבנאדם הכי יפה שראית: שיר לוי חג מעודף: סוכות וחנוכה [[= יס או הוט: לא זה,ולא זה. ספורט מועדף: אין. שונאת ספורט ערוץ מועדף: אם טי וי אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? לא אתה חושב שאתה קרציה? כן אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לא. שונאת! בזבזן או חסכן? בזבזן איפה היית רוצה לגור בארץ? קריית שמונה בחו''ל? לא איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? "המומינים","אהבה מעבר לפינה". איזה דמות מצויירת אתה? לא יודעת למה? כי לא חשבתי על זה =] יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג למי אתה מתקשר הכי הרבה? ספיר איזה צילצול יש לך? כל אחד והצלצול שלו :) הקול הכי יפה ששמעת? ירדן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של ילדה ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? לא. מה אתה? אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? כן,ניראלי שכן. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? כן. יש לך פירסינג? השבוע יהיה. באף והליקס שבוע הבא בעז"ה. איפה יש לך? ^^ איפה אתה רוצה פירסינג? באף,בלשון,הליקס,טראגוס, אינדסטריאל [= אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? נותנת 400 שקל ל2 חברות שלי,קונה בו מלא בגדים,ונעליים,קונה אייפוד,קונה דיסקים,קונה חגורות,עגילים,שרשראות,תיקי ביצפר,נותנת להורים ועוד.. אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? כלום :) ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? כלום :) ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? קוםצת עליה,מביאה לה חיבוק ענק,שואלת אותה כמה שאלות ומצטלמת איתה (אפילו שאני שונאת) אתה מאמין באלוהים? כן. בגורל? כן. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כאילו בגן עדן וגהינום? אז כן באהבה ממבט ראשון? כן פורום אהוב: פה. באיזה פורומים אתה כותב: פה ובפורום של נינט יש לך חברים בפורומים? לא ממש מה הדבר האחרון שאכלת? שניצל ובורקס אצל מיכל :) מה הדבר האחרון שקנית? חגורת סקא מי האדם האחרון שחיבקת? מיכל מי האדם האחרון שראית? אחותי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה אתה עושה עכשיו? עונה על זה ושומעת שירים אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן מה אתה לובש? 2 חולצות,חזייה,תחתונים,מכנסיים וגרביים. מה הסרט האחרון שראית? "רשיון לחתונה" משו כזה.. מה התוכנית האחרונה שראית? "החיים זה לא הכל". מה הדיסק האחרון ששמעת? דיסק שצרבתי :) מה השיר האחרון ששמעת? "טוב למות בעד האהבה"-נינט טייב מה החלום שלך? משו שקשור לאבא נגמרו לי השאלות, מה עושים? מסימיים מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? ילך לישון :) אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא. ואם כן-אז תגידו :) נהנת? כן איך היה השאלון? סבבה לגמרי. נהניתי [[:

אספיר85

New member
ה, ה, הכיצד את אוכלת מהצד../images/Emo54.gif

שם: סתיו גיל: 15 מיקום: פה בית חולים בו נולדת: אסף הרופא תכונות טובות: לא בא לי לענות תשובות ארוכות לשאלות קצרות. תכונות רעות: למרות שזה בדיוק מה שעשיתי. מקצוע אהוב: אין מקצועות, יש שיעורים. מאכל אהוב: מאפין!1~ חיה אהובה: ארנב סלנג אהוב: לא ידעת מילה אהובה: >< זמר אהוב: יוני בלוך זמרת אהובה: לא ידעת להקה אהובה: גאנז, טניישס די, קווין איזה כיתה אתה: י' איך אתה מרגיש: בסדר- הבנאדם הכי יפה שראית: סובייקטיבי. חג מעודף: גם אני מיוחד כמו כל אחד אחר! יס או הוט: יס ספורט מועדף: אני אומר ערוץ מועדף: אם לפעמים זה הורס אתה חושב שאתה יפה? הרגלים רעים לא משתנים. אה, וכן. אתה חושב שאתה צבוע? כן! אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרציה? כן אתה חושב שאתה עקשן? כןן אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? שכחתי כמההה,, להרגיש זה כואב!!111. נמ. בזבזנית>< איפה היית רוצה לגור בארץ? פה בחו''ל? לא איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? להרגיש, זה כואב איזה דמות מצויירת אתה? המ. לא בדקתי. למה? כן, נתחתן, ונוליד ילדים בקצב מסחרר יש לך פלאפון? כן קו פתוח? לא? של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? לסלקום (מספרים מסלקום, לא למוקד עצמו) איזה צילצול יש לך? יוני בלוך - אחריות הקול הכי יפה ששמעת? סובייקטיבי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סגול כזה של XP על הים... ושומר מסך? אין, סתם תוקע את המחשב אתה יודע מה אני יודע? שלהרגיש זה כואב? אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? בטח! יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? לא איפה אתה רוצה פירסינג? לא יודעת, פעם חשבתי על סיידליפ, אבל זה לא יהיה לי יפה. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? עזבו את זה, לא הייתי מוצאת. אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? הייתי שרה לו ראש הממשלה של שייגעצ ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? הייתי מצלמת בפלאפון או משהו ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? גם? אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא יודעת באהבה ממבט ראשון? לא פורום אהוב: זה באיזה פורומים אתה כותב: זה יש לך חברים בפורומים? לא מה הדבר האחרון שאכלת? פיצה מה הדבר האחרון שקנית? פיצה מי האדם האחרון שחיבקת? פיצה. סתם. הממ. לא יודעת. מי האדם האחרון שראית? השליח של הפיצה מי האדם האחרון שדיברת איתו? השליח, אמרתי לו ביי. והמנוול הזה לא אמר לי בחזרה! ואני נתתי לו לשמור את ה3 שקל עודף! מה אתה עושה עכשיו? מוציאה לכלוך מהעיניים אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן מה אתה לובש? חולצה עם הדפס, וג'ינס. וחזייה ותחתונים. מה הסרט האחרון שראית? אמריקן פאי 2 מה התוכנית האחרונה שראית? פושינג דייזיז מה הדיסק האחרון ששמעת? גאנז מה השיר האחרון ששמעת? Guns n' Roses - Mr. Brownstone מה החלום שלך? לא יודעת נגמרו לי השאלות, מה עושים? עושים קסמים! פאק מאיזו תוכנית זאת? מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אראה פרק של האוס! נראה לי. או שאני אלך לישון? אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נהנת? כן איך היה השאלון?אחלה

אספיר85

New member
אני זוכרת שזה משהו עם אוטובוסים../images/Emo54.gif

אבל לא אוטובוס הקסמים. משהו אחר ><

../images/Emo15.gifאו../images/Emo3.gif

שם: שי גיל: עוד מעט 16 מיקום: מול המחשב בית חולים בו נולדת: לאדעת. איפשהו בת"א. תכונות טובות: נממ.. תכונות רעות: >> מקצוע אהוב: ספורטDD: מאכל אהוב: שוקולד חיה אהובה: חתולים, ג'ירפות, כלבים. סלנג אהוב: הוממ יעני נחשב? מילה אהובה: לאדעת >> זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין להקה אהובה: דה יוזד
שחקנית אהובה: ניקול קידמן שחקן אהוב: אורלנדו בלום איזה כיתה אתה: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: היי ביי@# איך אתה מרגיש: עייפה הבנאדם הכי יפה שראית: אניייי חג מעודף: חנוכה ופסח יס או הוט: יס ספורט מועדף: ריצה ערוץ מועדף: אין, טלוויזיה זה קקי! אתה חושב שאתה יפה? ביותר~ אתה חושב שאתה צבוע? כן אתה חושב שאתה קנאי? לא אתה חושב שאתה קרציה? כן אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? בזבזנית יותר מידי. צריכה לחסוך! איפה היית רוצה לגור בארץ? בביתי בקט והיפה. בחו''ל? לונדוןןן$ איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? דרדסיםDD: איזה דמות מצויירת אתה? Oס למה? יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? אבא נראה לי >< איזה צילצול יש לך? משו מגניב כזהDD: הקול הכי יפה ששמעת? של ברט כמובן! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של ג'אקו פסטוריוססססס
ושומר מסך? כל מיני תמונות מתחלפות אתה יודע מה אני יודע? כן אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? כן יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? 3 לובים מסכנים ;; איפה אתה רוצה פירסינג? סייד ונזם אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה מלא שוקולד ועושה סייד ונזם
אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? ממשיכה ללכת ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? כנ"ל ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? הייתי מקיאה והולכת אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? בערך בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן. מה, לא יכול להיות שביקום הכל כך ענק הזה רק אנחנו חיים. באהבה ממבט ראשון? לא פורום אהוב: סקו"ש
באיזה פורומים אתה כותב: כנסו לעולם יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? בננה מה הדבר האחרון שקנית? לחם וגבינה מי האדם האחרון שחיבקת? אבא מי האדם האחרון שראית? אבא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון OO אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא מה אתה לובש? בגדים מה הסרט האחרון שראית? איי ונט קנדי >< מה התוכנית האחרונה שראית? לא ראיתי. מה הדיסק האחרון ששמעת fallen של אוונסנס מה השיר האחרון ששמעת? וויספר מה החלום שלך? אין נגמרו לי השאלות, מה עושים? עונים על השאלון הבא מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אענה על שאלון אחר. אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? יש מצב, לאדעת. נהנת? אהא איך היה השאלון? סבבה לגמרי.

mafakit

New member
כל כךךך משעמם לייייייי|אלפקה|../images/Emo218.gif

שם: דרור גיל: עודמעט 15 מיקום: חדרי הקט בית חולים בו נולדת: לא יודעת ><' תכונות טובות: כל מיני תכונות רעות: כנ"ל מקצוע אהוב: אנגלית[?] מאכל אהוב: במבה
ואוכל של אמא..ושל אבא גם ><' חיה אהובה: כלבים סלנג אהוב: לא יודעת ><' אמה.. או שייסה XD מילה אהובה: סיישה זה כיף להגיד.. אבל גם צעיף כיף להגיד
זמר אהוב: יש כל מיני
זמרת אהובה: אבריל ברור! להקה אהובה: סימפל שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס שחקן אהוב: ג'ק ניקולסון, אדם סנדלר, בראט פיט ><' איזה כיתה אתה: ט בדיחה שגרמה לך לצחוק: כל בדיחה XD איך אתה מרגיש: רגיל כזה הבנאדם הכי יפה שראית: ><' חג מעודף: חגים עם חופש ארוך יס או הוט: יס ברור!!!! ספורט מועדף: כמה שפחות ריצה-יותר טוב. ערוץ מועדף: יס סטארס למיניהם ואמטיוי.. אתה חושב שאתה יפה? לא יודעת
אתה חושב שאתה צבוע? לא נראה לי אתה חושב שאתה קנאי? לפעמים <: אתה חושב שאתה קרציה? לפעמים ><' אתה חושב שאתה עקשן? לפעמים אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? במקום עם חיים. בחו''ל? כל מיני ><' איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? בימבה! איזה דמות מצויירת אתה? אש קאצ'אן מהעיר פאלט! סתםXD פשוט היום נזכרתי בזה
למה? לא יודעת נו יש לך פלאפון? כן קו פתוח? נראה לי.. יש קו סגור?
של איזה חברה? פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה? המ.. עמית.. נראה לי.. אני לא מתקשרת הרבה ><' איזה צילצול יש לך? רטט הקול הכי יפה ששמעת? מה הקשר?
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של סימפל
ושומר מסך? של ווינדוס אתה יודע מה אני יודע? לא, מה אתה יודע שאני לא יודעת? אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? בטח אמא שלי או משו ><' שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? כן יש לך פירסינג? לא
איפה יש לך? --- איפה אתה רוצה פירסינג? לא יודעת..אולי סיידליפ
אבל זה לא מתאים לי ><' אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה מלא דברים
אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? כלום.. ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? חתימה ותמונה XD ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? נראה לי גן חתימה ותמונה.. למרות שאני לא אוהבת אותה.. ולא את אמינם ><' אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? לא ממש בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא יודעת.. באהבה ממבט ראשון? לא פורום אהוב: כאן, וסימפל, וHTF
באיזה פורומים אתה כותב: סימפל, כאן, HTF, אבריל, פארמור, פאמילי גאי, גאנס[בערך],.. יש לך חברים בפורומים? כן D: מה הדבר האחרון שאכלת? לא יודעת.. ><' מה הדבר האחרון שקנית? המ..דיסק ליסמין D: מי האדם האחרון שחיבקת? לא יודעת ><' מי האדם האחרון שראית? אחותי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי..במסן עם יסמין מה אתה עושה עכשיו? מחכה שייגמר כבר מגרש ביתי
אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא מה אתה לובש? בגדים מה הסרט האחרון שראית? לא יודעת מה התוכנית האחרונה שראית? עכשיו מגרש ביתי
מה הדיסק האחרון ששמעת? המ.. לא יודעת.. מה השיר האחרון ששמעת? הוט [אני יודעת לנגן אותו
] מה החלום שלך? יש לי הרבה חלומות <: נגמרו לי השאלות, מה עושים? מסיימים את השאלון ><' מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? יענה על אחד אחר.. או שאני אעבור לטלויזיה אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נראה לי נהנת? ככה.. אני עייפה ולא היה לי כח לצאת מהחלון אז המשכתי לענות XD איך היה השאלון? רגיל כזה.. הפסקתי באמצע וראיתי טלויזיה ואז המשכחתי ><'

Tears Dont Fall

New member
because

שם: מג גיל: 17 מיקום: מרכז בית חולים בו נולדת: הקרייה בת"א תכונות טובות: אל תשאלו אותי תכונות רעות: מקצוע אהוב: קולנוע מאכל אהוב: כלום! חיה אהובה: התחלתי לחבב ארנבים סלנג אהוב: מה מילה אהובה: עאבדי זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: חובה עליכם להפסיק איזה כיתה אתה: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: בטח איך אתה מרגיש: נפלא! הבנאדם הכי יפה שראית: אני חג מעודף: פורים יס או הוט: הוט ספורט מועדף: גלישת גלים! ערוץ מועדף: נשיונל ג'יאוגרפיק אתה חושב שאתה יפה? בטח אתה חושב שאתה צבוע? ח אתה חושב שאתה קנאי? מה אתה חושב שאתה קרציה? לא אתה חושב שאתה עקשן? ברור אתה אוהב את עצמך? בוודאי בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו"ל בחו''ל? ^^ איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? בוב הבנאי איזה דמות מצויירת אתה? באגס באני למה? חכם יש לך פלאפון? כן קו פתוח? לא ממש של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מתקשרים אלי איזה צילצול יש לך? מלך האריות הקול הכי יפה ששמעת? פאריס הילטון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? M&M's ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? אתה רוצה להיות זמר? אתה רוצה להיות שחקן? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? יש מצב אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? כן יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? אין לי כוח איפה אתה רוצה פירסינג? אולי טבור תחתון אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? סטירה לפרצוף ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? מה ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? טוב אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? טחח באהבה ממבט ראשון? לא פורום אהוב: מה באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? במקרה מה הדבר האחרון שאכלת? ירקות מה הדבר האחרון שקנית? סיגריות או סושי מי האדם האחרון שחיבקת? אמא מי האדם האחרון שראית? אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו? ליאור מה אתה עושה עכשיו? מתמרמרת על הפרופיל הצבאי ;[ אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא ישנים כאן מה אתה לובש? בוקסר וגופיה וקופאת למוות מה הסרט האחרון שראית? הטיסה מה התוכנית האחרונה שראית? בובות מה הדיסק האחרון ששמעת? coldplay מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? להיות נגמרו לי השאלות, מה עושים? מתים מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אנסה שוב לישון למרות האור שבחוץ אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? למי אכפת נהנת? איך היה השאלון?

למעלה