הו.

Rain must fall

New member
הוהוהו? ../images/Emo118.gif

שם: שרית. גיל: 14. מיקום: נתניה. בית חולים בו נולדת: תל השומר. תכונות טובות: המ, רגישה לאחרים. תכונות רעות: מתעצבנת מהר. מקצוע אהוב: ספרות המוזיקה. מאכל אהוב: ספגטי. חיה אהובה: כלבים. סלנג אהוב: יאללה. מילה אהובה: בוטנים XD זמר אהוב: פרדי מרקיורי.
זמרת אהובה: - להקה אהובה: קווין. שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי. שחקן אהוב: ג'וני דפ. איזה כיתה אתה: ט'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: - איך אתה מרגיש: סביר + הבנאדם הכי יפה שראית: פרדי.
חג מעודף: פורים. יס או הוט: יס. ספורט מועדף: כדורגל וטניס שולחן. וקיקבוקסינג. ערוץ מועדף: 5 ישראלי, 22. אתה חושב שאתה יפה? לא כל כך. אתה חושב שאתה צבוע? לא. אתה חושב שאתה קנאי? קצת. אתה חושב שאתה קרציה? כן לפעמים P: אתה חושב שאתה עקשן? כן. אתה אוהב את עצמך? בערך. בזבזן או חסכן? בזבזנית. איפה היית רוצה לגור בארץ? פה. בחו''ל? לונדון.
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? חברים וסיינפלד די נוסטלגיות.. איזה דמות מצויירת אתה? לא יודעת. למה? יש לך פלאפון? כן. קו פתוח? כן. של איזה חברה? סלקום. למי אתה מתקשר הכי הרבה? ברק נושי ואמא. וביבי. איזה צילצול יש לך? צרחות מהצעקה חח. הקול הכי יפה ששמעת? פרדי. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של קווין. ושומר מסך? הרגיל של ווינדוס. אתה יודע מה אני יודע? מה? אתה רוצה להיות זמר? לא. אתה רוצה להיות שחקן? כן. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? תלוי איזו. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? כן. יש לך פירסינג? כן. איפה יש לך? באף, 7 לובים והליקס. איפה אתה רוצה פירסינג? בגבה. D: אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? חח צריך חשוב על זה. הרבה נעליים ^^ אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? כלום.? XD ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? הממ. ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? כלום. אתה מאמין באלוהים? כן. בגורל? כן. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא סגורה על זה. באהבה ממבט ראשון? הבנתי שזה לא אהבה אלא הדלקות. פורום אהוב: זה, קווין. באיזה פורומים אתה כותב: אופנה אלטרנטיבית, פה, קווין, הביטלס. יש לך חברים בפורומים? כן. מה הדבר האחרון שאכלת? קורנפלקס כריות. מה הדבר האחרון שקנית? עוגות. מי האדם האחרון שחיבקת? אחי. מי האדם האחרון שראית? המטפלת של אחי. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא. מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון XD אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא. מה אתה לובש? פיג'מה. מה הסרט האחרון שראית? אמריקן פאי 2. מה התוכנית האחרונה שראית? החיים זה לא הכל. מה הדיסק האחרון ששמעת? גרייטסט היטס 2 של קווין. מה השיר האחרון ששמעת? Headlong - Queen. מה החלום שלך? כל מיני. נגמרו לי השאלות, מה עושים? מסיימים את השאלון. מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אלך להתקלח ואז לבצפר. אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא. נהנת? כן. איך היה השאלון? מאגניב.

Trauma Queen

New member
בלומיק../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif

שם: נעה גיל: 13 מיקום: בארץ כאילו?קריות בית חולים בו נולדת: כרמל זבולון תכונות טובות: אני אפעם לא יודעת תכונות רעות: איך לענות על השאלות האלה מקצוע אהוב: תאטרון
מאכל אהוב: - חיה אהובה: סוס
סלנג אהוב: - מילה אהובה: פאקינג?
זמר אהוב: ג'רארד
זמרת אהובה: אנ ילא ממש אוהבת זמרות להקה אהובה: מיי כימיקל רומנס שחקנית אהובה: קירה נטלי שחקן אהוב: ג'וני דפ
איזה כיתה אתה: ח'2 בדיחה שגרמה לך לצחוק:
איך אתה מרגיש: סבבה הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת חג מעודף: חנוכה יס או הוט: הוט ספורט מועדף: רכיבה ערוץ מועדף: MTV2 אתה חושב שאתה יפה?לא אתה חושב שאתה צבוע? - אתה חושב שאתה קנאי? לא אתה חושב שאתה קרציה? כן אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ?תל אביב בחו''ל? ג'רזי איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?- איזה דמות מצויירת אתה? לא יודעת
למה? - יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה?חברות.. איזה צילצול יש לך?קיוביקלס-מכ"ר הקול הכי יפה ששמעת? ג'רארד איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?הר עם ירח ושומר מסך? - אתה יודע מה אני יודע?לא אתה רוצה להיות זמר? לא נראלי אתה רוצה להיות שחקן? אולי
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף?לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון?כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? - איפה אתה רוצה פירסינג?כן אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?סיידליפ
אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה?מסתכלת והולכת ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? כפרעליו
לא יודעת ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? כלום אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? ככה ככה בחיים מחוץ לכדור-הארץ?לא באהבה ממבט ראשון? לא פורום אהוב: מכ"ר ופה באיזה פורומים אתה כותב:מכ"ר פה א"א ופו"ב יש לך חברים בפורומים? כה מה הדבר האחרון שאכלת? לא זוכרת מה הדבר האחרון שקנית? - מי האדם האחרון שחיבקת? חברה מי האדם האחרון שראית? אח שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלות אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן מה אתה לובש? סווצ'רט ענקי ומכנסיים ארוכים מה הסרט האחרון שראית? בליינדיט מה התוכנית האחרונה שראית? פטיטו
מה הדיסק האחרון ששמעת? והווו לא זוכרת מה השיר האחרון ששמעת? אני עכשיו שומעת מה החלום שלך? לא יודעת נגמרו לי השאלות, מה עושים?לא יודעת
מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אענה על עוד אחד
אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נהנת? כן איך היה השאלון?חמוד

SILVER LADY

New member
חשקק

שם: מאי גיל: 15 וקצת יותר נוחצי ..
מיקום: סוג של קריות חח בית חולים בו נולדת: כרמל תכונות טובות: אממ חח תכונות רעות: פרנואידית בטרוף
זה הכללית חח :) יש עוד ברור..אבל אין לי כח לחפור מקצוע אהוב: אממ מתמטיקה..כיתה של עילגים מאכל אהוב: פסטה, סלט, ממתקים חח, סיני
חיה אהובה: סוס סלנג אהוב: הממ פאקינגגג חחח מילה אהובה: "שאני אזדעזע" חחח נועוש
זמר אהוב: שונאת זמרת אהובה: שאלות להקה אהובה: כאלה שחקנית אהובה: ממששש שחקן אהוב: ממשש איזה כיתה אתה: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: חחח תמיד בשאלות אני שוכחת
איך אתה מרגיש: אחלה =] הבנאדם הכי יפה שראית: אממ לאדעת חג מעודף: פסח נראה לי יס או הוט: הוט ספורט מועדף: סוסים ערוץ מועדף: הוט 3 אתה חושב שאתה יפה? לפעמים אתה חושב שאתה צבוע? לעיתים רחוקות אתה חושב שאתה קנאי? כה אתה חושב שאתה קרציה? לא אתה חושב שאתה עקשן? אוהו...אני מזל שור חח
אתה אוהב את עצמך? לרוב =] בזבזן או חסכן? בזבזניתת איפה היית רוצה לגור בארץ? בהולנד חחח בחו''ל? בהולנד =]
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? אממ האחיות אולסון חחח איזה דמות מצויירת אתה? אני לא חח למה? יש לך פלאפון? כה קו פתוח? כה של איזה חברה? אורנג' .. נוקיה למי אתה מתקשר הכי הרבה? הממ נויקה חחח איזה צילצול יש לך? MODERN LOVE הקול הכי יפה ששמעת? לאדעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי ושל סוסתי =] ושומר מסך? סתם שחור אתה יודע מה אני יודע? שאנ'לא יודעת כלום
אתה רוצה להיות זמר? מממשש לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? תמידדד יש לך פירסינג? באף איפה יש לך? באף איפה אתה רוצה פירסינג? לא רוצההה יותר אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? חחח מייבאת סוס =] אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? נותנת לו כאפה ומשכנעת אותו להתפטר ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? איו ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? איו אתה מאמין באלוהים? ממממשש לא בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא באהבה ממבט ראשון? יש מצב שזה קורה.. פורום אהוב: ר"צ באיזה פורומים אתה כותב: כאן..בר"צ בסוסים יש לך חברים בפורומים? כה מה הדבר האחרון שאכלת? קוסקוס אתמול מה הדבר האחרון שקנית? אוכלל
מי האדם האחרון שחיבקת? אממ עדנה מי האדם האחרון שראית? נויקה מי האדם האחרון שדיברת איתו? נויקה מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא מה אתה לובש? טרנינג מה הסרט האחרון שראית? זאב, זאב מה התוכנית האחרונה שראית? בובות מה הדיסק האחרון ששמעת? צרוב חח מה השיר האחרון ששמעת? לוזוכרת זה היה אתמול מה החלום שלך? לרקוד בלט, להגיע לחו"ל ולהתחרות... נגמרו לי השאלות, מה עושים? לא עושים :] מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? יענה על עוד אחד
אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? אממ לא חח נהנת? אהא איך היה השאלון?סבבה הודגש באמצעות מדגישומטיק

anna the best

New member
הו. ../images/Emo39.gif../images/Emo105.gif

שם: אנה גיל: 16 וחצי מיקום: בית בית חולים בו נולדת: ברוסיה אין שמות לבתי חולים, יש מספרים. שלי היה מספר 1 תכונות טובות: יש הרבה מקצוע אהוב: פסיכולוגיה מאכל אהוב: שוקולד
חיה אהובה: פינגווין, דולפין סלנג אהוב: ממצב? זמרת אהובה: נטליה אוריירו איזה כיתה את: י"א, שובתת איך אתה מרגיש: סבבה, ואת? הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת מי זה, פגשתי אותו בקניון. יס או הוט: הוט ספורט מועדף: לישון ערוץ מועדף: ויוה, 10, נשיונל ג'אוגרפיק, ערוץ ההיסטוריה...... אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? לא אתה חושב שאתה קרציה? רק כשממש בא לי אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? באמצע איפה היית רוצה לגור בארץ? במושב או קיבוץ בחו''ל? לא יודעת איזה דמות מצויירת אתה? קרואלה דה ויל למה? כי היא רעה! יש לך פלאפון? כן קו פתוח? מה של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני לא מדברת הרבה איזה צילצול יש לך? המקורי הקול הכי יפה ששמעת? -------- איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אין לי שולחן עבודה ושומר מסך? סתם איזה נוף אתה יודע מה אני יודע? לא אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? לפעמים יש לך פירסינג? לא איפה אתה רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? יוצאת לשופינג ענק, ואז לטיול בדרום אמריקה, ואז ללמוד באוניברסיטה אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? אומרת לו שיתערב כבר בשביתת המורים ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? אז? ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? אז? אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? לא פורום אהוב: סקוש באיזה פורומים אתה כותב: הרבה יש לך חברים בפורומים? ככה ככה מה הדבר האחרון שאכלת? עוגיות שוקולד
מה הדבר האחרון שקנית? מתנה ליומולדת של אמא מי האדם האחרון שחיבקת? לא זוכרת מי האדם האחרון שראית? אבא שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? ^ מה אתה עושה עכשיו? עונה על סקר? אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא מה אתה לובש? בגדים מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת? כנל מה השיר האחרון ששמעת? כנל מה החלום שלך? לטוס לדרום אמריקה אחרי הצבא נגמרו לי השאלות, מה עושים? עוברים לשאלון הבא. מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? ^ אעבור לשאלון הבא אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? אולי נהנת? די איך היה השאלון? סבבה!

ש י ו ש1

New member
עונה :)

שם: שי גיל: 12 מיקום: קציר בית חולים בו נולדת: שערי צדק תכונות טובות: חכמה , אחראית ?.. תכונות רעות: מציקה מקצוע אהוב: אממ אנגלית מאכל אהוב: צ'יפס ושניצלים /m\ חיה אהובה: כלב סלנג אהוב: סעמק מילה אהובה: סתאאאאאם לא D: זמר אהוב: שוןפול
זמרת אהובה: להקה אהובה: פוב,אינקובוס שחקנית אהובה: מולא כפרעליהן שחקן אהוב:שיה לאבוף ~!@# חתיך
איזה כיתה אתה: זין בדיחה שגרמה לך לצחוק:לאזוכרת איך אתה מרגיש: אחלה D: הבנאדם הכי יפה שראית: שון פול
חג מעודף: פורים יס או הוט: הוט ספורט מועדף: לרבוץ מול המחשב ערוץ מועדף: MTV אתה חושב שאתה יפה?לא אתה חושב שאתה צבוע? כןD: אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרציה:כןןן XD אתה חושב שאתה עקשן? אוהו אתה אוהב את עצמך? כן D: בזבזן או חסכן? אני חוסכת חוסכת ואז אני מבזבזת בבום P: איפה היית רוצה לגור בארץ? נתניה בחו''ל? אמריקה
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? חברים
איזה דמות מצויירת אתה? מולאן למה? כי שתינו עקשניות ?D: יש לך פלאפון? לא קו פתוח? - של איזה חברה? - למי אתה מתקשר הכי הרבה?ליאת איזה צילצול יש לך? - הקול הכי יפה ששמעת?שון פול
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הפיג'מות
ושומר מסך? כזה של הויסטה אתה יודע מה אני יודע? שאתה יודע מה שאני יודעת? אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? לפעמים יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? בתותה D: סתםסתם לא. אף :) איפה אתה רוצה פירסינג? בכל מקום
אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? טסה לאמריקה אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? כלום ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? לא יודעת משו מגניב אבל D: ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? נותנת לה בוקס אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ?כן XD באהבה ממבט ראשון? כן פורום אהוב: פירסינג וקעקועים , וסקרים ושאלונים 3> באיזה פורומים אתה כותב: בזה יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? פלאפל מה הדבר האחרון שקנית? פלאפל מי האדם האחרון שחיבקת? תמי
מי האדם האחרון שראית? תמי מי האדם האחרון שדיברת איתו?תמי מה אתה עושה עכשיו? כותבת D: אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן מה אתה לובש? כלום,ואתה ?^^" מה הסרט האחרון שראית? דיסטרביה במחשב :) מה התוכנית האחרונה שראית? לא יודעת מה הדיסק האחרון ששמעת? מה השיר האחרון ששמעת? וואט גואס אראונד קאמס אראונד מה החלום שלך? לגור באמריקהD: נגמרו לי השאלות, מה עושים? סותמים תפה מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? הולכת לראות סרט אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא ממש D: נהנת? לא איך היה השאלון?אחלה D: ס סי יה ביץ'

../images/Emo203.gifנכבוש את השלום ולא את השטחים

שם: נועה גיל: 15 מיקום: ירושלים בית חולים בו נולדת: הדסה? תכונות טובות: אוהבת, מענינת, מיוחדת.. תכונות רעות: רעה, שתלטנית, נוטרת טינה מקצוע אהוב: ספרות, מתמטיקה מאכל אהוב: סלט! חיה אהובה: כלבלבי סלנג אהוב: חח פונינט מילה אהובה: ש' :( זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: בר בלפר להקה אהובה: כנסיית השכל שחקנית אהובה: בר בלפר שחקן אהוב: יוסף סוויד, גיא לואל וליאור אשכנזי איזה כיתה אתה: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: חחחח אין לי כוח לכתוב מ' יודעת! איך אתה מרגיש: סבבה הבנאדם הכי יפה שראית: הו חג מעודף: פסח יס או הוט: הוט ספורט מועדף: רביצה מול הטלויזיה חח ערוץ מועדף: 22, 7 אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרציה? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? באמצע איפה היית רוצה לגור בארץ? מושב בחו''ל? רחוק רחוק איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? טאורה, שאלתיאל קואק! איזה דמות מצויירת אתה? אור אמרה לי פעם שאני או דרדס ישנוני או דרדס רגזני, לא זוכרת כבר חחח למה? הו יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה? משתנה איזה צילצול יש לך? שלומי השמנמן! הקול הכי יפה ששמעת? הו איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רגיל ושומר מסך? כנ"ל אתה יודע מה אני יודע? שאני יודעת שאתה לא יודע כלום (זה שיר בערך) אתה רוצה להיות זמר? בשמחה אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? תלוי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? בטח יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? שלוש לובים, טראגוס ושני הליקס איפה אתה רוצה פירסינג? לשון אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? הו מלא דברים אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? חח כלום ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? כנ"ל ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? כנ"ל אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? אמ, לא באהבה ממבט ראשון? כן פורום אהוב: בנות באיזה פורומים אתה כותב: בנות, אופנה, אביב, כאן ורוק ישראלי יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? ממ פופקורן מה הדבר האחרון שקנית? שוקולד מי האדם האחרון שחיבקת? אבא מי האדם האחרון שראית? מירב מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה אתה עושה עכשיו? כלום אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן מה אתה לובש? גרביים עד הברכיים, טרניג כחול של השמנה וגולף פסים מה הסרט האחרון שראית? אבידות ומציאות מה התוכנית האחרונה שראית? טלנובלה בעמ מה הדיסק האחרון ששמעת? חחח משהו של סבתא :[ מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? שיר תקווה (באתי לכתוב "בואו נצעד לחלום"!!!) נגמרו לי השאלות, מה עושים? בוכים מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אענה על השני שהבאתי חח אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? וודאי, תמר מירב ויער :) נהנת? כן איך היה השאלון? סבבה

shaharrr53

New member
עונה.

שם: שחר גיל: עוד מעט 14 מיקום: ירושלים בית חולים בו נולדת:משגב לדך תכונות טובות:אדיב
תכונות רעות: לא יודע מקצוע אהוב:מתמטיקה מאכל אהוב: זיתים D: חיה אהובה: ממ..כלב סלנג אהוב: פנצ'ר?
מילה אהובה: גרוב
זמר אהוב: ג'ון פרושיאנטה זמרת אהובה: אין להקה אהובה: רד הוט,רייג',ניקלבאק,אודיוסלייב,פיית' שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אין איזה כיתה אתה:ט בדיחה שגרמה לך לצחוק:כל הבדיחות ששולחים לי בדואר D: איך אתה מרגיש: בסדר הבנאדם הכי יפה שראית:אנט חג מעודף: ל"ג בעומר! יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: אמטיוי,ויאודי אתה חושב שאתה יפה? נו לא יודע
אתה חושב שאתה צבוע? לא נראה לי אתה חושב שאתה קנאי?כן
אתה חושב שאתה קרציה? אולי לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך? כן
בזבזן או חסכן? ככה ככה איפה היית רוצה לגור בארץ?ת"א בחו''ל?שוויץ/אנגליה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?נוסטלגית...שנות ה-70?
איזה דמות מצויירת אתה? לא יודע למה? יש לך פלאפון?אהא קו פתוח?כן של איזה חברה?אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה?דניאל איזה צילצול יש לך?קול מעצבן
אבל זה טוב! הקול הכי יפה ששמעת?של מייק פאתון
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם שאחשלי שם ושומר מסך?אין אתה יודע מה אני יודע?לא
אתה רוצה להיות זמר?לא אתה רוצה להיות שחקן?כן!!! אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף?כמובן
אמרו לך פעם שאוהבים אותך?אהא שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון?כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין
איפה אתה רוצה פירסינג?לא רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?מביא את כל הלהקות שאני אוהב לבית שלי,קונה מלא מלא מלא מלא דיסקיפ ופוסטרים ועוד
אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה?הייתי אומר לו שיידאג למה שקורה במדינה ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? אממ...לא יודע ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? גם אתה מאמין באלוהים? כן בגורל?כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ?אהא באהבה ממבט ראשון?כמובן פורום אהוב:זה D: באיזה פורומים אתה כותב:בובות ורד הוט
יש לך חברים בפורומים?אפשר להגיד
מה הדבר האחרון שאכלת?חביתה מה הדבר האחרון שקנית?גיטרה מי האדם האחרון שחיבקת? אח שלי
מי האדם האחרון שראית? אח שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו?אח שלי מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון ומדבר עם ריתה אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא,אולי עוד מעט מה אתה לובש? חולצה ומכנסיים D: מה הסרט האחרון שראית? הרבה זמן לא ראיתי סרטים
מה התוכנית האחרונה שראית? אתמול,פספוסים מה הדיסק האחרון ששמעת?דה לונג רואד מה השיר האחרון ששמעת?From out Nowhere של פיית' מה החלום שלך? להיות שחקן נגמרו לי השאלות, מה עושים?ממציאים D: מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אגיב כאן אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? אולי נהנת? כן איך היה השאלון?אחלה

שאלונלון ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

שם: נגה גיל: 17 מיקום: קרית אתא בית חולים בו נולדת: כרמל תכונות טובות: זורמת, ספונטנית, אופטימית תכונות רעות: מציקה, עושה שטויות מקצוע אהוב: חיבור או אנגלית לאדעת, מי זוכר מאכל אהוב: פסטה חיה אהובה: כל החיות חוץ מג'וקים סלנג אהוב: בואנה... חח סתם לאדעת מאיפה לי מזה סלנג אהוב מילה אהובה: אין בליעט זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין להקה אהובה: אין שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אין איזה כיתה אתה: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: חח יש הרבה.. אתמול שיעשע אותי משו שידיד שלי סיפר לי על סיגריות מזל וערסים איך אתה מרגיש: טוב הבנאדם הכי יפה שראית: יש הרבה =] חג מעודף: הלוואין יס או הוט: הוטטטט ספורט מועדף: סקס.. חח לא אוהבת ספורט ערוץ מועדף: ביפ כמובן אתה חושב שאתה יפה? לפעמים אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? לא אתה חושב שאתה קרציה? חחח לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? בזבזן =[ איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א =] או אילת בחו''ל? אממ לאדעת.. קצת בכל מקום ואז לחזור לארץ =] איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? אממ נוסטלגית? חח צער גידול בנות איזה דמות מצויירת אתה? אמ לאדעת.. דורה חחחחח למה? כי יש לי תספורת דומה לשל דורה יש לך פלאפון? כמובן קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות שלי איזה צילצול יש לך? ayo technology הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי מאוונסנס נראה לי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של החתול מעליסה בארץ הפלאות ושומר מסך? אין לי אתה יודע מה אני יודע? "אני יודעת שאתה יודע שאני יודעת שאנלא יודעת כלום".. חח מה אתה יודע? אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? תלוי במה עוסקת הסדרה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כמובן שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? כן יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? בטבור, בפה, באוזניים איפה אתה רוצה פירסינג? רוצה להוסיף עוד לאוזניים ולטבור, אולי לגבה אם יבוא לי.. לאדעת הכל בחשקים אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מכונית, דירה אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? עוברת צד שני ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? הייתי גוררת אותו סלמטה חשוכה ומבצעת בו את זממי. אני מאוהבת בבנאדם הזה. ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? הייתי מצלמת אותה בפלאפון וממשיכה ללכת אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? בערך בחיים מחוץ לכדור-הארץ? אממ כן לפעמים באהבה ממבט ראשון? לא ממש פורום אהוב: סקרית ושאלונים כמובן באיזה פורומים אתה כותב: זה ובמשיניסטים יש לך חברים בפורומים? אממ חברים וירטואלים כאלה חח מה הדבר האחרון שאכלת? מנה חמה ושניצל תירס כזה מה הדבר האחרון שקנית? סטח קופסת סיגריות מי האדם האחרון שחיבקת? דניאל מי האדם האחרון שראית? אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה אתה עושה עכשיו? עונה על שאלון אתה שומע מוסיקה עכשיו? כע מה אתה לובש? מכנס טרנינג וקפוצ'ון מסן פרנסיסקו מה הסרט האחרון שראית? צעצוע של סיפור מה התוכנית האחרונה שראית? סיינפלד מה הדיסק האחרון ששמעת? לא שומעת דיסקים מה השיר האחרון ששמעת? שומעת עכשיו כנסיית השכל- דברים בלחש מה החלום שלך? לאדעת, ליהנות בחיים נגמרו לי השאלות, מה עושים? חושבים על עוד מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? לאדעת.. אתעצל אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נהנת? כן איך היה השאלון? חביב

Nurit Girl

New member
ה'הו' הזכיר לי סנטה קלאוס ../images/Emo139.gif

שם: נורית גיל: 14.11 [בחנוכה יש לי יומולדת לפי העברי ^^] מיקום: יישוב בשומרון בית חולים בו נולדת: אין לי מושג איך קוראים לו, הוא בארגנטינה
תכונות טובות: חכמה, נחמדה תכונות רעות: מדברת יותר מדי מקצוע אהוב: ספורט [רק משחקי כדור.] מאכל אהוב: פיצה חיה אהובה: כלב סלנג אהוב: אממ.. לא נראה לי שיש. מילה אהובה: דה, לאאא. זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין להקה אהובה: ^^ שחקנית אהובה: ^^ שחקן אהוב: ^^ איזה כיתה אתה: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: הומ. אני לא בדיוק זוכרת, כי יש הרבה. איך אתה מרגיש: בסדר. הבנאדם הכי יפה שראית: אחיינים שלי, ועוד מישהו
חג מעודף: חנוכה יס או הוט: יס ספורט מועדף: אין ערוץ מועדף: אין. יש סדרות מועדפות.. אתה חושב שאתה יפה? אני לא מכוערת, אבל גם לא בדיוק יפה אתה חושב שאתה צבוע? ממש לא אתה חושב שאתה קנאי? לפעמים אתה חושב שאתה קרציה? כן אתה חושב שאתה עקשן? קצת אתה אוהב את עצמך? אממ.. אפשר להגיד שכן בזבזן או חסכן? חסכנית מאוד איפה היית רוצה לגור בארץ? אני בסדר במקום שאני גרה בו עכשיו בחו''ל? מקום עם נוף יפה ומצב ביטחוני וכלכלי טוב [או במילים אחרות, אין לי מושג !] איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? אממ.. קטנטנות איזה דמות מצויירת אתה? לא יודעת למה? ככה יש לך פלאפון? לא קו פתוח? נראה לי שכן של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? משפחה איזה צילצול יש לך? סתם צלצול שמגיע עם הפלאפון הקול הכי יפה ששמעת? אי לי מושג! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של שלג ועצים בשלג, הוא מדהים
ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? שאני לא יודעת כלום? XD אתה רוצה להיות זמר? כן, אבל לא משהו רציני אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? לא שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? אם אני אגיד, אז אני מניחה שאני אתכוון לזה יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? ^^ איפה אתה רוצה פירסינג? אני לא רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? המון דברים! קונה מיטה חדשה [סוף סוף @#%], בגדים וכו'.. אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? מתעלמת [או יורה בו
נו, סתם.] ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? אומרת שלום ומבקשת חתימה. ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? אולי מבקשת חתימה.. אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? בערך בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא באהבה ממבט ראשון? כן פורום אהוב: אין באיזה פורומים אתה כותב: בזה. ובעוד פורומים לא בתפוז יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? מנטוס מה הדבר האחרון שקנית? שתייה מי האדם האחרון שחיבקת? חברה שלי מי האדם האחרון שראית? אבא שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא שלי מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא מה אתה לובש? סוודר, חצאית ומעל מכנסיים מה הסרט האחרון שראית? 'זוג משמיים' נראה לי מה התוכנית האחרונה שראית? פטיטו מה הדיסק האחרון ששמעת? לא שומעת דיסקים מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת XD [זה היה אתמול] מה החלום שלך? לטוס לחו"ל [עוד פעם] נגמרו לי השאלות, מה עושים? כלום. מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? לא יודעת אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נהנת? היה חביב ^^ איך היה השאלון? נחמד.

../images/Emo109.gif

שם: מירב גיל: חודשיים 15 מיקום: ירושלים בית חולים בו נולדת:שערי צדק תכונות טובות: מצחיקה תכונות רעות: קשה להקשיב מקצוע אהוב: ספרות מאכל אהוב: נמה חמה ועלים חיה אהובה: כלבים סלנג אהוב: ממ מילה אהובה: חוטם זמר אהוב: יוני בלוך חמי רודנר אביב גפן בוב דילן מאור כהן עודודוד זמרת אהובה: אפרת גוש שילה פרבר להקה אהובה: שייגעצ מוניקה המכשפות איפה הילד זקני צפת ועועועוד שחקנית אהובה: שחקן אהוב: גיא לואל איזה כיתה אתה: ט בדיחה שגרמה לך לצחוק:אני מצחיקה את עצמי בלי בדיחות איך אתה מרגיש: סבבה הבנאדם הכי יפה שראית:יש הרבה חג מעודף: פסח יס או הוט: יס ספורט מועדף:זה כמו לישאול דרך מוות מועדפת... ערוץ מועדף: ביפ ו24 אתה חושב שאתה יפה?ליפעמים אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרציה? לא אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך? מנסה בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ?ת"א בחו''ל? מיאמי, ניו יורק איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?שאלתיאל איזה דמות מצויירת אתה? למה? יש לך פלאפון? כן קו פתוח? מה? של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? תמר בטח איזה צילצול יש לך? השיר פתיחה של שאלתיאל
הקול הכי יפה ששמעת? הרבה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?שחור ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? אני יודעת שאתה יודע שאני יודעת שאנלא יודעת כלום אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא ניראה לי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? כן יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? לובים והליקס איפה אתה רוצה פירסינג? באף אולי או בגבה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?הרבה אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה?חולפת על פניו יש מספיק אנשים שיגידו לו להתפטר ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? מחסירה פעימה ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? מתעלפת במקום אתה מאמין באלוהים? לא ככ בגורל? קצת בחיים מחוץ לכדור-הארץ?לא באהבה ממבט ראשון? קצת פורום אהוב: ממ זה חמי רודנר ורוק ישראלי באיזה פורומים אתה כותב:זה חמי יוני בלוך ורוק ישראלי יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? סופגניה מה הדבר האחרון שקנית? ממ מי האדם האחרון שחיבקת? גיטרה? מי האדם האחרון שראית? אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו?אמא מה אתה עושה עכשיו? אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא מה אתה לובש? ג'ינס וחולצה של בובספוג מה הסרט האחרון שראית? מממ מה התוכנית האחרונה שראית? המרוץ למליון מה הדיסק האחרון ששמעת? בן ארצי מה שקרה מה השיר האחרון ששמעת? ניויורק רפיח בגיטרה
מה החלום שלך? נגמרו לי השאלות, מה עושים? מסיימים מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אלך לאכול אולי אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? ממ אולי נועה או תמר נהנת? די איך היה השאלון?מצויין

חחחחחחח כל כך הצחקת אותי. ../images/Emo6.gif

"ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? מחסירה פעימה ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? מתעלפת במקום"
!!!!

"תתעמי יפתי את הרעל שלי, ושלי תהיי, רק אני לא

שלך." שם: איתמר גיל: תכיף 14 מיקום: חדר מגניב שלי בית חולים בו נולדת: בבית תכונות טובות: אני אכיל
תכונות רעות: אני אוכל מקצוע אהוב: שיעור חופשי
מאכל אהוב: ג'לוווווו חיה אהובה: כולן סלנג אהוב: קיביני-איכט!! מילה אהובה: קקי 0.O זמר אהוב: ערן צור
זמרת אהובה:
ענבל פרלמוטר
להקה אהובה: המכשפות שליטהההההה שחקנית אהובה: --- שחקן אהוב: === איזה כיתה אתה: ח'2 שולטים ביבנה!! בדיחה שגרמה לך לצחוק: אני צוחק גם מהדברים הכי מטומטמים איך אתה מרגיש: שיש לי חום הבנאדם הכי יפה שראית: ענבל פרלמוטר (למרות שלא יצא לי לראות אותה פנים-מול-פנים) חג מעודף: סוכות יס או הוט: הוט!! ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: ביפ
אתה חושב שאתה יפה? אני ילד מכוער אתה חושב שאתה צבוע? אני לא מתאפר
אתה חושב שאתה קנאי? מוות לקנאים!! (בייי) אתה חושב שאתה קרציה? יאפ אתה חושב שאתה עקשן? יאפ אתה אוהב את עצמך? --- בזבזן או חסכן? חסכן איפה היית רוצה לגור בארץ? אני לא בררן בחו''ל? שווץ איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? יש הרבה איזה דמות מצויירת אתה? אני? אני מסיפור אחר למה? ככה יש לך פלאפון? לצערי כי רב יש קו פתוח? יאפ של איזה חברה? אין לי חבֵרה
למי אתה מתקשר הכי הרבה? ורד, אני חושב. איזה צילצול יש לך? "עד העונג הבא"-המכשפות הקול הכי יפה ששמעת? ענבל פרלמוטר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם הרים מושלגים ושומר מסך? לא זוכר אתה יודע מה אני יודע? שאני לא יודע כלום אתה רוצה להיות זמר? אני רוצה להיות גיטריסט!! אתה רוצה להיות שחקן? לאא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? פרוייקט ביפ אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? כן יש לך פירסינג? לא איפה אתה רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? כל מיני
אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? ממשיך ללכת
ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? כנ"ל ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? יורה בה! אתה מאמין באלוהים? יאפ בגורל? לא ממש בחיים מחוץ לכדור-הארץ? יאפ באהבה ממבט ראשון? יאפ פורום אהוב: סופרי"צ באיזה פורומים אתה כותב: סופרי"צ סקו"ש ב"ע יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? מילקי מה הדבר האחרון שקנית? מסטיק מי האדם האחרון שחיבקת? את בתדודה שלי מי האדם האחרון שראית? אבא שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא שלי מה אתה עושה עכשיו? עונה על זה אתה שומע מוסיקה עכשיו? יאפ מה אתה לובש? חולצת סופרמן מה הסרט האחרון שראית? רקוואים לחולום מה התוכנית האחרונה שראית? פרויקט ביפ מה הדיסק האחרון ששמעת? "זמנים מוזרים"-המכשפות מה השיר האחרון ששמעת? "תתאהב ותשנא"-ליידי די. ועכשיו מתחיל "תמונה אימפרסטיוניסטית"-ערן צור מה החלום שלך? יש הרבה נגמרו לי השאלות, מה עושים? אוכלים! מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? לא יודע אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נהנת? יאפ איך היה השאלון? חמדמד

ronpos

New member
עונה

שם: רון גיל: עוד 13 ימים 14 מיקום: כפ"ש בית חולים בו נולדת: תל השומר תכונות טובות: לא יודעת תכונות רעות: כנ"ל מקצוע אהוב: אומנות מאכל אהוב: שניצל חיה אהובה: סוס
סלנג אהוב: סבבה (זה סלנג?) מילה אהובה: לא יודעת זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: רן דנקר איזה כיתה אתה: ח'3 בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: מעולה הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: חנוכה יס או הוט: הוט ספורט מועדף: רכיבה על סוסים
ערוץ מועדף: אתה חושב שאתה יפה? יאפ אתה חושב שאתה צבוע? נופ אתה חושב שאתה קנאי? נופ אתה חושב שאתה קרציה? נופ אתה חושב שאתה עקשן? נופ אתה אוהב את עצמך? יאפ בזבזן או חסכן? חסכן איפה היית רוצה לגור בארץ? בכפ"ש בחו''ל? בארה"ב איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? נילס הלגרסון איזה דמות מצויירת אתה? למה? יש לך פלאפון? יאפ קו פתוח? יאפ של איזה חברה?סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? ההורים איזה צילצול יש לך? רגיל כזה של נוקיה הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משו מהוונדווס ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? מה? אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? תלוי איזה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה ההורים שלי
שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? לא אמרתי אף פעם
יש לך פירסינג? באוזניים איפה יש לך? ^^ איפה אתה רוצה פירסינג?לא רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? שומרת
אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? כלום ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? כלום ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? כלום אתה מאמין באלוהים? לפעמיים >><' בגורל? לא כל כך... בחיים מחוץ לכדור-הארץ?לא באהבה ממבט ראשון? לא יודעת פורום אהוב: סקוש D: באיזה פורומים אתה כותב:סקוש יש לך חברים בפורומים? יאפ מה הדבר האחרון שאכלת? לחם עם שוקולד
מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת ><' מי האדם האחרון שחיבקת? אמא מי האדם האחרון שראית? אבא מי האדם האחרון שדיברת איתו?אבא מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא מה אתה לובש? מכנסיים חולצה וסווצ'רט מה הסרט האחרון שראית? סוס פררא XD מה התוכנית האחרונה שראית? משפחה חורגת מה הדיסק האחרון ששמעת? ממזמן לא שמעתי מוזיקה
מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? נגמרו לי השאלות, מה עושים? לא יודעת מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? המשיף לראות אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נהנת? יאפ איך היה השאלון? סבבה

Blue Emptiness

New member
../images/Emo15.gif

שם: מרווה גיל: 14 מיקום: תפון בית חולים בו נולדת: צפת תכונות טובות: אין :> סתם תכונות רעות: הכל :< לא מקצוע אהוב: אין מאכל אהוב: אין חיה אהובה: חתול סלנג אהוב: אין מילה אהובה: שתקי/שתוק/שתקו זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין להקה אהובה: אין שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אים איזה כיתה אתה: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא יודעת איך אתה מרגיש: משעמם לי וכואב לי הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת חג מעודף: אין יס או הוט: לא יודעת לא אכפת לי ספורט מועדף: אין ערוץ מועדף: אין אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרציה? כן אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? בזבזן, נראה לי איפה היית רוצה לגור בארץ? יותר קרוב למרכז בחו''ל? גרמניה*~* או משהו איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? יותר מדיי איזה דמות מצויירת אתה? לא יודעת למה? ככה יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן(?) של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת איזה צילצול יש לך? סתם משהו שיש בפלאפון הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ירוק כזה עם פרחים ועלים Oם ושומר מסך? רגיל של ווינדוס אתה יודע מה אני יודע? מה אתה יודע? אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? כן יש לך פירסינג? באוזניים איפה יש לך? כנל ^ איפה אתה רוצה פירסינג? X אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? לא יודעת אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? כלום ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? איכ :S ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? איכאיכאיכ אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא באהבה ממבט ראשון? לא פורום אהוב: א"א באיזה פורומים אתה כותב: א"א וזה יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? דגנים מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת מי האדם האחרון שחיבקת? חברה שלי מי האדם האחרון שראית? אמא שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אלה מה אתה עושה עכשיו? עונה על שאלון(?) אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא מה אתה לובש? הרבה בגדים כי קר כאן מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת, נראה לי שישי הפוך מה התוכנית האחרונה שראית? נולד לרקוד :S מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכרת מה השיר האחרון ששמעת? משהו במייספייס של חברה שלי מה החלום שלך? לא יודעת נגמרו לי השאלות, מה עושים? מפסיקים את השאלון? מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? לא יודעת, אלך להחליף בגדים כנראה אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נהנת? לא איך היה השאלון? MERD :>

AnGeL DoLlY

New member
עונה

שם: אביב גיל: 17.5 מיקום: ליד המחשב כרגע בית חולים בו נולדת: תל השומר תכונות טובות: אופטימית, חברותית, טובת לב, אינטיליגנטית תכונות רעות: עקשנית, מעופפת, לא מפוקססת מקצוע אהוב: קולנוע מאכל אהוב: פשטידת ברוקולי ופטריות, שניצל, שוקולד חיה אהובה: דולפין סלנג אהוב: "וואלה" מילה אהובה: ^^ זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: אנוק, אבריל לאבין להקה אהובה: Counting Crows, לייףהאוס, אואזיס ורדיוהד שחקנית אהובה: רייצ'ל מאקאדמס שחקן אהוב: אדם ברודי איזה כיתה אתה: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: בדיחה של איזה סטנדאפיסט בעובר כל גבול ששכחתי איך אתה מרגיש: פסדר כזה הבנאדם הכי יפה שראית: אחת מהקהל במסיבות יפהפייה אמיתית, ואנג'לינה ג'ולי חג מעודף: פסח יס או הוט: יס ספורט מועדף: גלישת רוח, רכיבה על סוסים ערוץ מועדף: יס סטארס אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? לא אתה חושב שאתה קרציה? לא אתה חושב שאתה עקשן? קצת אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? באמצע איפה היית רוצה לגור בארץ? פה טוב לי , אבל ת"א בעתיד בחו''ל? ארה"ב איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? המחסן של כאילו
איזה דמות מצויירת אתה? דובון אכפת לי:] למה? כי אכפת לי P: יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? אממ חברות איזה צילצול יש לך? I don't want to try של אבריל הקול הכי יפה ששמעת? הוו יש הרבה.. סלין דיון, כריסטינה אגילרה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? חוף ים באיי סישל ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? וואלה לא אחי אתה רוצה להיות זמר? לא בעתיד הרחוק אתה רוצה להיות שחקן? כנ"ל אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? יש מצב גדול אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? משתדלת יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? הליקס באוזן ימין איפה אתה רוצה פירסינג? עוד אחד לידו+טראגוס אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? חוסכת לאוטו וקונה מלאאאא בגדייייים אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? לא הרבה ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? הייתי מתלהבת והולכת לבקש תמונה כאילו דה זה אמינםםםם ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? סתם אומרת "אהה הנה נינט!!" למי שלידי, וזהו אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? עוד לא החלטתי בחיים מחוץ לכדור-הארץ? אממ לא יודעת באהבה ממבט ראשון? לא פורום אהוב: בנות באיזה פורומים אתה כותב: בנות יש לך חברים בפורומים? 2 מה הדבר האחרון שאכלת? מעדן דיאט מה הדבר האחרון שקנית? חצי שניצל בבגט עם חברה מי האדם האחרון שחיבקת? חברה מי האדם האחרון שראית? אח שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי מה אתה עושה עכשיו? מדברת עם ידיד ומשתעממת אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא. ישנים כאן מה אתה לובש? טרנינג וסווצ'רט הנס שחורים מה הסרט האחרון שראית? נ.ב אוהב אותך, חצי ממנו מה התוכנית האחרונה שראית? גיבורים, פרק 1 מה הדיסק האחרון ששמעת? סתם דיסק שצרבתי מה השיר האחרון ששמעת? אממ לא זוכרת כבר מה החלום שלך? להיות מוצלחת ומאושרת :] נגמרו לי השאלות, מה עושים? מחרבנים ומכסים מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? ל-י-ש-ו-ן אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נהנת? אע איך היה השאלון? חפרתם

Nataly B

New member
עונה.

שם: נטלי גיל: 16 וחצי מיקום: בחדר
בית חולים בו נולדת: בחו"ל תכונות טובות: עוזרת כשצריך :) תכונות רעות: ממש קל להדליק אותי ואז אני לא נחמדה חח מקצוע אהוב: פסיכו-סוציו מאכל אהוב: צ'יפס ושניצל (הכי פשוט וטעים) - אבל אמיתי לא המוכנים :S חיה אהובה: חתול סלנג אהוב: לא עולה לי שום דבר כרגע מילה אהובה: אנאערף חח סתם P: לא יודעת איזה כיתה אתה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: וואו יש מלא. הכי טובה הייתה של עדי אשכנזי כשהיא בסיפרה איך רוטשילד נהיה עשיר! זה אחד החזקים! איך אתה מרגיש: טוב :) הבנאדם הכי יפה שראית: יש כמה
חג מעודף: פסח יס או הוט: יס ספורט מועדף: ריקוד ערוץ מועדף: יס סטארס אתה חושב שאתה יפה? תלוי אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? לא תמיד אתה חושב שאתה קרציה? מקווה שלא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לא אהבה מוגזמת, אבל גם לא שונאת את עצמי בזבזן או חסכן? באמצע איפה היית רוצה לגור בארץ? טוב לי פה בחו''ל? ארה"ב איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? "אריזה משפחתית", "תהילה", "סוויט וואלי" - מרגישה זקנה פתאום חח איזה דמות מצויירת אתה? לא יודעת חח יש לך פלאפון? כן של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת איזה צילצול יש לך? Give it to me - אין לי כוח להחליף הקול הכי יפה ששמעת? סלין דיון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו יפה ומרגיע ושומר מסך? רגיל אתה יודע מה אני יודע? כנראה שלא... אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? המרוץ למיליון (אולי!!) 0- של ארה"ב אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? - איפה אתה רוצה פירסינג? יש כמה מקומות אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?כל הזמן שואלים וזה שניפ לפרט עכשיו חח אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? לא יודעת ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? איכ ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? =\ אתה מאמין באלוהים? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא באהבה ממבט ראשון? כן פורום אהוב: זה, הטופ מודל הבאה ועוד כמה... באיזה פורומים אתה כותב: איש משפחה, פה, הטופ מודל הבאה ופורום ריטוש. יש לך חברים בפורומים? לא כאלה שאני מכירה אישית מה הדבר האחרון שאכלת? עוגייה מה הדבר האחרון שקנית? עגילים (כל השאר לא נחשב) מי האדם האחרון שחיבקת? לא זוכרת מי האדם האחרון שראית? אתמול בלילה לפני שהכלתי לישון את אמא ואחיות שלי חחח מי האדם האחרון שדיברת איתו? ידיד שלי מה אתה עושה עכשיו? עונה לשאלון אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא, לפני שנייה כן מה אתה לובש? חולצה ארוכה וטרנינג מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? משהו נחמד כזה שמעביר תזמן חח מה הדיסק האחרון ששמעת? Thievery corporation מה השיר האחרון ששמעת? איך אני אמורה לזכור? נגמרו לי השאלות, מה עושים? מסיימים את השאלון? מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אלך לאכול אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא חח נהנת? כן איך היה השאלון? אחלה :)

למעלה