S shakira5 New member 29/4/07 #67 ../images/Emo220.gifCostume Makes The Clown../images/Emo220.gif לשיר.
S shakira5 New member 29/4/07 #71 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifזהוו....../images/Emo178.gif טובב...זה היה קשה ולקח המון המון זמן אבל סיימתי ועכשיו כל אחד ממכם מוזמן להשתתף.. מי שרוצה לבחור מוזמן לסמן מתחת ל-10 השירים שהוא בחר וביום שלישי אני אספור את הקולות ואפרסם את 10 הגדולים... כל הסבלנות וההשתתפות ..
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifזהוו....../images/Emo178.gif טובב...זה היה קשה ולקח המון המון זמן אבל סיימתי ועכשיו כל אחד ממכם מוזמן להשתתף.. מי שרוצה לבחור מוזמן לסמן מתחת ל-10 השירים שהוא בחר וביום שלישי אני אספור את הקולות ואפרסם את 10 הגדולים... כל הסבלנות וההשתתפות ..
S shakira5 New member 29/4/07 #62 חח...../images/Emo6.gif עוד לא סיימתי כי אני הייתי צריכה להעלות את כל השירים של שאקירה מכל הזמינים לאינטרנט וזה לוקח המון זמן אבל אני אשתדל להוסיף את כל שאר השירים מ-Oral Fixation היום וכל אחד צריך לבחור 10 שירים עד יום שלישי... תודה על הסבלנותת..
חח...../images/Emo6.gif עוד לא סיימתי כי אני הייתי צריכה להעלות את כל השירים של שאקירה מכל הזמינים לאינטרנט וזה לוקח המון זמן אבל אני אשתדל להוסיף את כל שאר השירים מ-Oral Fixation היום וכל אחד צריך לבחור 10 שירים עד יום שלישי... תודה על הסבלנותת..