מעב"ר (
כל הרכיבות היו על טובורג, כל שיעור הרגשתי שאני והוא נראים יותר טוב והיום בכלל ((

יום ראשון-עבודת קרקע במגרש הרחוק בלילה, טובורג קצת פחד אבל אח"כ נרגע והיה די נחמד, הישיבה הייתה די חביבה. יום שלישי-עבודת קרקע במגרש המקורה בלילה, אבל היה תאורה והכול היה בסדר. הלך חביב וישיה הייתה מעולה. היום=] - קפיצות במגרש הרחוק ביום, רכיבה של שעתיים |פצוע| , בין 11 לאחת, כשחשבתי בבוקר שקר והלכתי עם גולף, היה חם חם חם..חח אבל טובורג הלך מעולה, היישיבה שלי הייתה מספיק טובה ווהא היה רגוע שהרגשתי שאפשר לחזור לעבודה הממשית בטרוט ובקנטר. הוא היה עגול במשך כל הטרוט, ואח"כ גם בקנטרים, והישיבה שלי הייתה יציבה ולאון אמר שאני נראית לגמרי אחרת מלפני חודש. [555] אח"כ התחלנו קצת קוולטים, והוא פשוט מסדר את הצעדים שאני רק צריכה ללמוד לא להפריע לו בכניסות, ובאמת לא הפרעתי לו בכלל והלך מעולה. אז אחרי קורות קרקע וכמה כניסות ל30,40 ס"מ נכנסנו לאפרייט 80, שלפני חודש לא הייתי מוכנה להתקרב אליו, עכשיו הוא נראה נמוך ונחמד והיה כ"כ כיף ((

שבוע הבא ב"ה מקווה שנתחיל לעשות מסלולים [= >חפירה,אבל לא מאמינה על השיעור של היום,היה כ"כ טוב 555<<