מעב"ר

S H I L G I

New member
הומ

פרדי עדיין צולע=/ אז היה לי 2 שיעורים על דזי [אתמול והיום].. אתמול היה לא משו. שוב התעייפתי מהר ואני מתחילה לחשוד שיש לי חוסר בויטמינים. והידיים שלי חייבות ללמוד להשאר במקום! ועשיתי לונג' לפרודו כי חשבתי שאין לי זמן לרכב [בסוף היה! אוף..] היום היה יותר טוב...כנראה כי היא עבדה מקודם אבל מבחינתי היה פחות מעייף, בשלב מסויים כאבי תופת אבל אז זה השתפר...ודזי זה דזי..כלבה אבל כשהיא רוצה היא מדהימה.. ואח,כ רכבתי על פרודו והוא החליט שהוא נבהל מכל דבר בערך..אבל הוא בהחלט משתפר..יש לו קצת בעיה עם הקאנטר ימין אבל עובדים על זה..והוא יכול להיו כזה מתוק =) אחרי השטיפה לקחתי אותו לאכול מלא עשב ליד המנז' [אשכרה עבודת גיזום..נמשיך אותה ביום שני
] וזייהו

פרדוש

New member
../images/Emo4.gif

פרדי עדין צולע???? איזה דיכעון!! ולדעתי כותבים דייזי..חח..לא משנה רכבת על פרודו בשתי הימים?איך הוא התנהג?? את לא יודעת איך אני מתה לחזור לחווה איזה בסה שהיום יש גשם!! תודה רבה על התמונות!!! חח

S H I L G I

New member
דזי זה בלי הי' כי זה דזדמונה...

רכבתי עליו רק בשישי [חמישי עשיתי לו לונג']

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

מזכיר לי שבקיבוץ החליטו להיות אקולוגים, אז במקום מכשירים שונים החליטו להביא חמור שיגזום את העשבים.

S H I L G I

New member
תקשיבי זה ממש יעיל!!!

גם הוא נהנה וגם אני [כשאני רוכבת ואין לי עשב באמצע המסלול..]

segev 007

New member
שיעור כזה כיף!!!

אז ככה היה ליו שיעור עם זוהר אני כמובן הייתי אחרון מבין שלושתינו אבל לא נוראה בסוף זה ישתלם ביגלל שהיית על יוליה שהייתה ממש טובה אין עליה אז בקיצור היה ממש כייף לחזור ליקפוץ אחרי הרבה זמן שלא קפצתי אין קפיצות זה ממש כיף

gili600

New member
עכשיו אתה לא מקטר

אבל בחמישי ושישי קיטרת (ועוד איך קיטרת)

segev 007

New member
איזה כזה טוב!!!../images/Emo98.gif

יאוו כמה כיף לחזור ליקפוץ אמח פשוט מת על קפיצות אחרי הרבה זמן שלא קפצתי שיעור כזה מעולה אז ככה האינה 4 בקבוצה רכבתי על עזיז קצית עיצבן אבל היה חמוד קיצר היה ממש כיף היה

gili600

New member
מה זה השטויות האלו??

הרבה זמן לא קפצת?! קפצת ביום שישי!!!!!!!! ובאותו עניין אתה תמשיך גם עם חיים וגם עם זהר?

segev 007

New member
גילי!!!!

נכון אבלהתכוונתי שהרבה זמן באמת לא קפצתי כמו שצריך עם זוהר קודם הוא ראה אותי ומה הרמה שלי אחרי הכל זה היה רק שיעור ראשון שלי איתו!!! ועם חיים קפצתי יחסית רציני לא כזה גבוע אבל לרמה שלי כן ( אני חושב )

segev 007

New member
כןןןןן!!!

כן אני ממשיך כרגיל זה שעברתי לחיים לא אומר שאני לא ממשיך עם זוהר!!!!

gili600

New member
אוקיי תרגיע

מה אתה מתעצבן כ"כ? מאיפה הייתי אמורה לדעת?

segev 007

New member
אני לא מיתעצבן...

אני פשוט אומר שאני ממשיך כרגיל רק עובר לחיים למה את חושבת שאני מיתעצבן על מה כבר יש לי לכאוס עליך!

gili600

New member
לכעוס?

כבר אמרתי לך משו בקשר לסימני קריאה שלך.. נמשיך בפרטי

למעלה