למרות שאני ג'אמפר ביקשתי מטלי לשם שינוי להתקדם בדרסאז' אז היא לימדה אותי איך לעשות שהסוס (נילס אהובי) ילך הצידה ברגליים מסוקלות ואני חייב להודות שהתחלתי להתאהב בדרסאז'
לפי דעתי, אגב, למרות שאתה ג'אמפר, תדאג להתקדם גם בדראסג', כי תכלס, לסוס זה טוב - וגם, מה שאתה בין המכושלים, זה דראסג' [אומנם לא רמה ד', אבל כן...] אוי, אני כ"כ אוהב לגילד, זה משפר את ההרגשה D: [טוב, נו...אמרלד עושה אתזה פרפקט XD]
במקום להתאמן על קפיצות ביקשתי מהמדריכה שלי לעשות משהו חדש דווקא בדרסאז', ובגלל שג'אמפרים בסך הכל לא אמורים לעשות תרגילים כאלו בדרסאז' ביקשתי מהמדריכה שלי ללמוד דווקא דבר כזה
ממש בהתחלה [זה היה בווסטרן] הייתי מסוגלת שיעורים שלמים לעשות מעגלים סביב עצמי. מילא בראונדפן, אבל אני מדברת אמצע המנז', כושי דופק גאלופים משום מקום סביב, ואני ובמבי עושים סיבובים סביב המאמנת.
קפיצות זה דרס'ג עם מכשולים, אומנם לא צריך לעשות פירואטים ופיאף וכ'ו כן צריך וכדאי לדעת את העקרונות, המדריך שלי הזביר לי, שבעיקרון אתה רוכב דרס'ג והסוס קופץ. זה הכול סוס צריך תמיכה טובה מהרוכב וככה הוא יפוץ טוב לא תתמוך בסוס הסוס יפסיק לקפוץ...
לא לקפוץ כל כל כל הזמן וכל היום... וזה מחזק שרירים, יכולת ותקשורת הן של הרוכב והן של הסוס (ושל שניהם יחד כמובן) לא קשורה לשרשור, אבל התחשק לי, חזרתי לכוך שלי
לפני השיעור תכננתי לבקש מטלי לעבוד על הגעה למכשולים כדי להיות בטוח שאני עושה את זה טוב (הייתה לי קצת בעיה עם זה, פניתי למכשולים קצת מאוחר מדי אבל השיעור עם ליאור עזר לי המון ואחרי שהוא העיר לי על זה כבר הגעתי בצורה נכונה