מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה שבוע טוב

cavallo

New member
שיעור דרסאז'

למרות שאני ג'אמפר ביקשתי מטלי לשם שינוי להתקדם בדרסאז' אז היא לימדה אותי איך לעשות שהסוס (נילס אהובי) ילך הצידה ברגליים מסוקלות ואני חייב להודות שהתחלתי להתאהב בדרסאז'

2eye

New member
לגילד?

לפי דעתי, אגב, למרות שאתה ג'אמפר, תדאג להתקדם גם בדראסג', כי תכלס, לסוס זה טוב - וגם, מה שאתה בין המכושלים, זה דראסג' [אומנם לא רמה ד', אבל כן...] אוי, אני כ"כ אוהב לגילד, זה משפר את ההרגשה D: [טוב, נו...אמרלד עושה אתזה פרפקט XD]

2eye

New member
יאפ =], הוא דראסג'+קפיצות.

מאיפה הידע?, אם אפשר לשאול

ToryMaster

New member
שוס

למרות שלג'אמפר, כמה חשוב לדעת להוליך את הסוס הצידה? עקרונות הדראסז' חשובים, כן, אבל ללכת הצידה זה סתם משעשע.

stary1

New member
פפף

זה מעבר ל"משעשע". תרגילים כאלו מחזקים את השליטה של הרוכב הנכונה של הרוכב בסוס, מחדדים את הבקשות של הרוכב ובכלל לא מזיקים לרכיבה כולה..

cavallo

New member
הממ אכן

אפשר לומר שזה היה לשם השעשוע, אני הרי לא יעשה מעגלים כל חיי

cavallo

New member
~אני אסביר את עצמי~

במקום להתאמן על קפיצות ביקשתי מהמדריכה שלי לעשות משהו חדש דווקא בדרסאז', ובגלל שג'אמפרים בסך הכל לא אמורים לעשות תרגילים כאלו בדרסאז' ביקשתי מהמדריכה שלי ללמוד דווקא דבר כזה

ToryMaster

New member
זה דווקא כיף

ממש בהתחלה [זה היה בווסטרן] הייתי מסוגלת שיעורים שלמים לעשות מעגלים סביב עצמי. מילא בראונדפן, אבל אני מדברת אמצע המנז', כושי דופק גאלופים משום מקום סביב, ואני ובמבי עושים סיבובים סביב המאמנת.

אבל תחשבי על זה שבסך הכול

קפיצות זה דרס'ג עם מכשולים, אומנם לא צריך לעשות פירואטים ופיאף וכ'ו כן צריך וכדאי לדעת את העקרונות, המדריך שלי הזביר לי, שבעיקרון אתה רוכב דרס'ג והסוס קופץ. זה הכול סוס צריך תמיכה טובה מהרוכב וככה הוא יפוץ טוב לא תתמוך בסוס הסוס יפסיק לקפוץ...

שירלי317

New member
וגם בריא לסוס

לא לקפוץ כל כל כל הזמן וכל היום... וזה מחזק שרירים, יכולת ותקשורת הן של הרוכב והן של הסוס (ושל שניהם יחד כמובן) לא קשורה לשרשור, אבל התחשק לי, חזרתי לכוך שלי

RoNy S

New member
חחח זה לא כאילו שיש לך ברירה

לא לעשות דרסאג' עכשיו שקופצים שבוע כן שבוע לא

cavallo

New member
אני יודע

לפני השיעור תכננתי לבקש מטלי לעבוד על הגעה למכשולים כדי להיות בטוח שאני עושה את זה טוב (הייתה לי קצת בעיה עם זה, פניתי למכשולים קצת מאוחר מדי אבל השיעור עם ליאור עזר לי המון ואחרי שהוא העיר לי על זה כבר הגעתי בצורה נכונה
) רק שבמקום מכשולים יהיו קורות קרקע...

למעלה