מעב"ר

../images/Emo140.gif היה מעוללהה

היה שיעור ממש ממש טוב, עשינו מסלול, זה היה קטן עליו ממש, גאה בו כל כך
לקח אותי כמו גדול

stary1

New member
אומנם לא שיעור../images/Emo3.gif

אבל בשלושה ימים שהייתי בחווה עשיתי שתי רכיבות ירח מלא על סטאר(כשבמהלך הראשונה המדריכה התלהבה מזה שחשבו שאנחנו עושות סיור משטרתי בירדן אחרי שראו אותנו עוברות מסביב עם ווסטים זוהרים בחושך
ובעקבות כך היא התחילה לעבור בין המדורות והאוהלים ולשאול אם הכל בסדר
),יצאתי לטיול הליכה מסביב ליסוד המעלה על סטאר(כשבסופו אחות של המדריכה רצתה לרכוב מעט אז "אספנו" אותה מתוך המושבה ואחרי שהיא פחדה לרכוב על הערבושקי של אחותה,נתתי לה את סטאר והתמקמתי בנוחות על הישבן הרך והנוח של שאקיל
)ועוד רכיבה בלילה על שאקיל(שהיה פשוט מדהים ובמהלך הטרוטים של לואיז וסטאר העדיף לעשות לופ חלומי
). חוץ מזה בעיקר עבדתי בחווה אז לא היה לי זמן לעבוד עם סטאר בפנים

Hello15

New member
חוויה ../images/Emo9.gif

רכבתי על סוס שקוראים לו קלייד... פעם ראשונה...והוא פשוט ע-נ-ק... אז עשינו קצת קפיצות נמוכות...ואז הוא ממש התחיל להשתעשע
.. בין הקפיצות הוא התחיל לרוץ ולעשות באקים, אבל בסוף הוא היה חמוד אחרי שהצלחתי להשתלט עליו
... המדריכה אמרה שהוא בקושי מרגיש אותי על הגב שלו אז הוא החליט לבחון אותי
.... אני מקווה למצוא בקרוב סוף סוף סוס לחצי פנסיון
... אז זהו... יום נעים

fliperit

New member
היה מעולה..ויש לי חצי פנסיון!!!

באתי עם ההורים לחווה כדי לסגור את החצי פנסיון...והחל מה-15 לחודש יש לי חצי פנסיון על וונדי המתוקה
. ברכיבה על וונדי היה סבבה. היא פחדה מחצי אחד של המגרש, ובגלל זה עבדתי כל הזמן בחצי ההוא. בהתחלה היא ברחה לי מהעזרים, אבל מהר מאוד היא נשארה בין העזרים שלי גם איפה שהיא פחדה... סיימנו את השיעור עם קצת ספינים והיא הייתה מתוקה...למרות שחייבים לעבוד איתה על סייד פאס כדי שהיא תפסיק לברוח עם התחת כל פעם שעוצרים את הספין... תמונות של המכוערת בקרוב...

סוני DSCH1

New member
השיעור

היה משעממם אבל בגלל שיש לנו מדריך חדש אז הוא החליט לשנות לנו חלק מהרגלים אז אנחנו לומדים לרכב מהתחלה אז מה שאנחנו עושים זה כרגיל ישיבה ידידים לדרבן נכון וכו היה משעממם אני הולכת להרדם בשיעור כי אני כבר עישתי את זה מספיק פעמיים ואני לומדת מהר הסוס שלי יודע הכול אז זה קל שיעור הבאה אני יבקש לעשות ספינים עצירות מעגלים וקויים ישרים

fliperit

New member
אוה אהה

את באמת חושבת שאין לך יותר מה ללמוד חוץ מ"ספינים עצירות מעגלים וקויים ישרים"? גם לי וגם לך, וגם לכל רוכב פה בפורום יש מה ללמוד על ישיבה נכונה, ועודה נכונה של הרגליים והידיים. מי המדריך החדש?

סוני DSCH1

New member
אני

יסביר יותר טוב למדנו דרך מסויימת לישיבה המדריך לא אוהב אותה כי הוא חושב שהיא לא ממש טובה אצל חלק מהילדים לא אצלי אז הוא מלמד אותנו דברים מסויימים עכשיו אני עוברת קבוצה כול שנייה ורבע ורוכבת וכו אז אני ועוד כמה אנשים מדגימים וזה די מעצבן אנחנו מדגמים בשביל הילדים היותר קטנים וזה די מעצבן אבל סבבה אני רוצה ללמוד רייניג לפני הצבא ואני רוצה להתחרות לפני הצבא רייניג ופלזר ברור שאני הולכת לשבת על המדריך שלי שיתקן לי את הישיבה ואני לא אומרת שאני יושבת טוב אף אחד לא יושבת טוב כי כול אחד יושב אחרת נגיד אני יכולה להגיד שלפני שהוא בא ישבתי שונה עכשיו למדתי ממנוכמה דברים ואני יושבת שונה והוא למד מאיתנו המון דברים אנחנו לומדים אחד מהשני

fliperit

New member
תראי..

ברור שאת רוצה להתחרות בריינינג ופלז'ר לפני הצבא, אבל שיעורים בסיסיים יותר הם חשובים גם, במיוחד אם יש מדריך חדש...לפעמים זה חיובי לחזור אחורה, לעצור שניה ולתקן טעויות קטנות שהשתרשו

למעלה