מעב"ר

2eye

New member
הממפ, ראשון?

עשינו פלט, אבל השמן לא היה חזק למרות החופש של אתמול, בלי גרמנית. שינוי. היה מצויין לט היה לי כוח לחפור =\

soosapir

New member
היה חרא של שיעור=\

ממ על קרלוס..הוא ממש מפוזר והצעד שלו לא נוח. אין לי כוח לחפור

S H I L G I

New member
לא שיעור אלא רכיבה ככה..

על פרודו כרגיל היה בסדר וכרגיל הוא ניסה להעיף אותי איזה 20 פעם..זה לא ממש מזיז לי אבל הוא הביא בעיטה ופגע עם הרגל שלו בגדר הנמוכה ואז התחיל להתחרפן כי כאב לו..בקיצור ירדתי מהר לראות שלא קרה לו כלום שהוא לא צולע..ואז סתם עשיתי לו הליכה ואז עוד פעם התחלתי לאט לאט קצת בטרוט יותר משוחרר ואז היה כבר יותר נחמד גם בקאנטר אח"כ... ואני כנראה הולכת להתחרות על פרדי [לא פרודו..תמיד אנשים מתבלבלים]..נראה כבר

קפצתי היום 90 עם השמן שלי והיה טוב!

היה מעולה...אפילו יפתח אמר!!וואי אני כ''כ שמחה פשוט עשה לי ת'יום השיעור הזה...

שירלי317

New member
סתם לונג'..

אחרי איזה 4 ימים שלא הייתי בחווה
כי פשוט אין לי זמן אפילו לנשום... אבל זה ישתנה עד תחילת השבוע הקרוב על בטוח
והיא הייתה פשוט הכי חמודההה והגיבה בכיף להכל, ואני כל פעם נזכרת בבאקים שהיא הייתה עושה ומתחרפנת.. ובזה שהיא לא הייתה מוכנה לצאת על מושכה ימין, שהיא כל שניה עצרה העיקר כדי לא לעבוד.. כל הקונצים האלה.. ועכשיו, כלום! חוץ מזה שהיא משום מה התעייפה לקראת הסוף וכבר הייתה לגמרי רדומה ולא זזה לי במעגל.. אבל עדיין אני נורא גאה בנו
והיה קטע מצחיק, שזוהרה השתחררה והתחילה לרוץ כמו מטורפת מחוץ לחצר (איפה שעשיתי לה את הלונג') אז קים התפחלצה לגמרי והייתה בטוחה שהיא סטליון ערבי! הרימה את הזנב, ראש בכינוס בעננים והרימה את הרגלים כאילו אין מחר! חשבתי שאני מתה! הלוואי שתמיד תהיה ככה, לא איכפץ לי מהחוסר שפיות שמתלווה לזה
חוצמזה כל שניה זהבה באה לנשנש אותה או סתם להציק לה, עד שהכניסו אותה לתא... זהו... יש סיכוי שזה יהיה סוף של תקופה.. אבל זה לא תמיד רע.. אני הגעתי למסקנה שאני אוהבת שינויים, זה תמיד יוצא לטובה. אני מוכנה לאתגרים האלה, היכון הכן צא
רק חבל שהשטות של המקלדת שלי נשברה
פףף, חפרתי, תסבלו

סוני DSCH1

New member
טוב

היתי על עמק היה סבבה סתם עבדתי על כתפים וזהו סתם מעגלים וזהו לא משהו מיוחד

Hello15

New member
שיעור רביעי ברישפון ../images/Emo13.gif

היה שיעור נחמד :) רכבתי על הסוסה שאני אוהבת... והמורה הייתה ממש נחמדה ואמרה שהיה לי שיעור ממש טוב... אז סה"כ היה ממש נחמד

Lulinelo

New member
אהה?

אני גם ברשפון, איזה מדירכה..( משערת מאיה..) ואיזה סוס?

soosapir

New member
בעעע..

הייתי על באדי-סטאליון לשעבר,לפני כמה חודשים סירסו אותו- אני הראשונה מבצפר שרכבתי עליו,והוא לא רגיל לעבוד עם עוד סוסים,אז רכבתי בקבוצה והייתה באמצע והוא כל הזמו רץ, אז שמנסים להאיט אותו הוא מרים צראש ורץ(עם זה במשיכה של המושכות או בלהאט את הישיבה) אז עשיתי מעגל קטן, והוא פרץ בקנטר, עבר בפינה לגאלופ ולא הצלחתי להשתלט עליו, אז הוא פנה בפינה וזה היה פנייה חדה והוא תקע ברקס ישר אח"כ אז עפתי על הגדר, דפקתי את המרפק,את הרגל והגב ונפלתי על הרצפה-ראש גב ויד ימין) אז קמתי,התאוששתי והחלפתי סוס, רכבתי על שי והיה יותר טוב.. אוףףף..=\ כואבב כ"כ..!

soosapir

New member
אה, משהו מוזר שקרה אז..

שנפלתי אז משכתי איתי את הראשויה(בטעות-עם המושכות) והכל היה סגור, זתומרת לא נקרע כלום.. הפלאש היה סגור, החוטמית(?)\גרונית(?) היה סגור.. הכל סגור..מוזר..

cowgirl Ms

New member
אוו../images/Emo80.gif

טיול נהדר ורגוע של שעתיים. רק הליכה. זה היה כיף~

למעלה