מעב"ר

אממ עשיתי היום דרסאז' לשם שינוי...

והלך מעולה אין השמנמן שלי כ''כ משתפר והולך כ''כ טוב יש לי כבר הרגשה טובה..חחח... נ.ב-->סורי על החפירה...

fliperit

New member
רכיבה בהרי יהודה

היה סבבה...באתי לפני בית ספר (התחלתי ללמוד ב11:40), ורכבתי על 2 סוסים. הראשון, ג'ונס הוא ב:"דכ נורא חמוד, אבל היום הוא היה מעצבן, כי הוא לא התרכז בי בשיט והיה עסוק בלחפש דברים מפחידים. אח"כ רכבתי על סם, שהבעיה העיקרית שלו היא שהוא לא זז! הוא מתעצל על הרוכב כל הזמן... אם יפתרו את הבעיה הזאת איתו הוא יהיה סום מצויין

Vintage Queen

New member
ביקרתי תשמנה

שנראית מעולה כי סוף סוף מישהו מבריש אותה P= היה כרגיל לא השתנתה הבובע!

ram ram

New member
היה אחלה...

סוף סוף שיעור... מעגלים, ספינים ועצירה.... קיצור מעולה... אה... ומקלחת כמובן....

fliperit

New member
זה ממש קל....

את לוקחת קבוצה קטנה מההתחלה (ליד הראש), ועושה צמה רגילה, רק שכל פעמיים את מוסיפה לקבוצה מהצמה, עוד קבוצה מהשיער הפזור (זה הולך ככה: העברה רגילה, העברה+הוספה, העברה רגילה, העברה +הוספה וכו'...) בהצלחה!

ram ram

New member
אני יגיד לך תאמת...

אין לי מושג איך הצלחתי לעשות את זה... אני מקווה שאני יצליח עוד פעם בתחרות...

היה כיף../images/Emo13.gif

רכבתי על איתן. ולמדנו להעביר לקאנטר מג'וג בלי לשבור לטרוט בדרך. והצלחתי כל הפעמים זוה היה כזה כיף
ולקראת הסוף תופסת. אני שונאת להיות תופסת! אבל תמיד יש פעם ראשונה

סוני DSCH1

New member
היה

מעולה ממש כיך היה לי היום עכשיו שיעור עבדתי על כול מיני תרגילים של להיות ישר לא להפיל כתפים וכואחרי זה עשינו בעצם עשיתי קויים ישרים היה מעולה לאחר מכן בגלל שאני רוכבת מאוד קצר אז התחלתי לנסות לרכב ארוך וטוב היה קשה בטרוט אבל היה כיף היה החלפות רגלים ועצירה בטעות חחחח לא שמתי מגנים אז לא עשיתי לא עצירות ולא ספינים

soosapir

New member
היה מעולה...!!

הייתי על השמיינה(ליידי) ועבדנו על הכיפופים והתחלנו לעבוד על המתג והיה קצתת קשה איתה כי כל פעם שהצלחתי אז הצלחתי לשמור קצצת והיא הרימה את הרשא והרסה.. אבל בסוף הסתדר=]

Hello15

New member
שיעור דרסז'+חווה חדשה

היי =] היה שיעור ממש טוב אתמול... הוא היה פרטי שזה כבר חדש... ומדריכה חדשה והכל חדש אז סך הכל היה טוב =]

cavallo

New member
חביב

קפצתי עם סוס שלא יודע הרבה בקפיצות אבל הוא היה חמוד הוא ממש השתדל. ד"א ממש אהבתי את השינויים והתוספות בפורום

d o l c e

New member
היה כל כך

מעולה.... שיעור על קרן כזאת סוסה מושלמת
והיה ממש טוב...

למעלה