מעב"ר

2eye

New member
ואם זה השיעור של אתמול?

אז ככה, היה שיעור קפוץ, די מוצלח. נמוך, אבל טכני, כמו כל השיעורים מאז האליפות. עשיתי קו כזה: פניה, צעד, X עם קבלט, צעד, קבלט, צעד, X, קבלט, צעד, פניה מין קו כזה שעובד על זריזות ומהירות... ואח"כ עשיתי אין אנד אווט של שני איקסים, שלושה צעדים ועוד איקס. כל השיעור היה איקסים כי אתמול שלשום הסוס גם קפץ, והיה חם, לא רצינו להעמיס עליו מדי. הממ, היה אחלה שיעור, ת'אמת. בזמן האחרון הרכיבה שלי משתפרת, לפעמים.

היה שיעור מעולה

רכבתי על דנה פעם רראשונה שהיא סוסה חדשה ותמיד ראיתי שלא משתלטים עליה והיא הולכת לאן שהיא רוצה ולי זה לא קרה! סוף סוף אחרי הרבה זמן הרגשתי שרכבתי יפה וגם החמיאו לי
. עשינו קונוסים איך אני אסביר???חחחח בקאנטר וטרוט הטרוט קימה היה מעולה ו....נראה לי שזהו...ביום שישי הולכת לטיול רכיבה

נמנמנמ....מאתמול

קפיצות..רכבתי על סז!! הממ...חימום סביר..שוב החליפו לו את המתג לטבעת השניה=| אז הוא היה קשה בפה..כבד על היד.. התחלנו לקפוץ..בהתחלה אפרייט בטרוט ואז 4 צעדים סגורים בקאנטר לאפרייט אחר..לאט לאט רועי הגביהה ואז עברנו ל3 צעדים בין המכשולים...היה סבבה.. אח"כ עברנו לשלישיה והיה נחמד... בסוף עשינו את הקומבינציה מההתחלה ואז מסביב לשלישיה..היה טוב.. לא גבוה במיוחד..110..אבל היה טוב=] הוא עדיין נשען על היד אבל הקשיב לגוף.

2eye

New member
וואי.

וואי, איזה תמונה מ-ד-ה-י-מ-ה. הייתי חייב לציין.

מממ סתם בא לי

מיום שלישי.... היה שיעור מ-ד-ה-י-ם חח
עשינו חימום וזה.... ואז התחלנו לקפוץ... קפצנו בטרוט עם קורה אחת לפני... ואז כמה צעדים ועוד קורה... ואז עודד הגביהה ואז הוא הוסיף עוד מכשול כאילו גריד של 2... ואז הוא הגביהה עוד קצת והוסיף עוד מכשול וזה היה כאילו גריד של 2 ואז שלושה צעדים ועוד מכשול... כאילו גריד וקומבינציה.... משו מוזר
ואז הוא הגביהה כל הזמן את האחרון... ופעמיים הוא אמר לי שאין לי קצב ובסוף אני אתרסק... ואז הוא הגביהה ל1.15 ככה נראה לי ואני כזה אני לא רוצה להתרסק על המכשול.... אז באתי די מהר ואז למכשול האחרון נתתי לה כזאת בעיטה שהיא התחרפנה חחח אחרי המכשול היא התחילה לרוץ... אבל עודד אמר כזה "סוף כל סוף הצלחת להדליק אותה" וזהווו הייתי מרוצה
וגם שלישי שעבר היה מזה טוב קפצנו מטרוט.... והיום גם שיעור.... ~מקווה שיהיה טוב~

אמממ עבדנו על גריד...לא קפצנו גבוה

יותר ניסינו לעבוד עם פלקון על להירגע לתוך המכשולים ובסוף היה מעולה!!ררר חתיך.... *~*הזכ!*!ת על התמ!נ!ת של ב!לה*~*חח...

fliperit

New member
טוב...אז אולי אני לא אעזוב....

תכננתי לעזוב את החווה, אבל בגלל שהיה שיעור משהו בסט, ממש לא בא לי לעזוב... רכבתי על בנץ...שהוא אחד מהסוסים המכוערים, אבל החמודים. התחלנו עבודה ביד 1 עם מתג מנוף. בהתחלה עבדנו על ההגה, שהיה די טוב אצלו, ואח"כ על לאסוף ועל מעברים לקנטר ועצירות. הוא עשה הכל די טוב...אפילו ממש טוב. בסוף השיעור עשינו שני "מיקצונים" (חלקי מיקצים, לפי הרמה של הסוסים) והיה ממש טוב, חוץ מ-0.5 פנלטי שהיה לי במקצון הראשון.

ווע למה לא שמתם אותי בימי הולדת???

זה מה-זה מעליב... פגעתם בי פיזית רגשית מנתאליט.... טוב רק שתדעו שזה לא יפה... בהיוש חמודודים... אה ותוסיפו אותי לימי הולדת... ולמה זה לא שם אותי מתחת לזה שכתוב חדשים?! ווע זה ממש מעליב... אתם צריכים להצטער כי אני חמודה...

soosapir

New member
היה אחלה

אז ככה,רכבתי על ליידי,והיה סבבה.. והיא כל השיעור מעדה לי..(שעוד היינו בטרוט) אז התחלנו לקפוץ קיצר,באתי לאפרייט-לא זוכרת של כמה- ופניתי..ואחרי כמה צעדים היא מעדה ואני עפתי קדימה(עשיתי סלטה ונחתתי על הגב התחתון) והחזקתי עוד במושכות(ושנופלים ממנה היא ממשיכה לקוץ-אז היא משכה ובמקרה עזבתי את המושכות)..וזהו,עליתי עליה ועשיתי הליכה.. שמייניה
>>>

למעלה